Herkese merhabalar kızlar
Mutlu, huzurlu, güzel haberli bir haftamız olsun. Kendime burda arkadaş buldum. Dün onunla gezmelerdeydim. Bu nedenle foruma gelemedim.
Arkadaşım gurbette nerdesin? Uzakta bebiş iyi oluyor dimi? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.
hey maşallah arkadaşım harikasın
. Valla daha ütü hiç yapmadım. Çamaşır yıkayıp çekiştirerek katlıyorum. Tabiki saçma sapan birşey oluyor. Böyle olmaz ütüyü elime almam lazım.
ya ben de eşim evde kalmazsa uyuyamam. İş nedeniyle biryere gitmesi gerekse uykusuz geceler beni bekler. Allah korusun olmaz işallah tek başıma tırsık bir haldeyim ama :84:
aaa ne değişik:86:. Anne sütünden başka şey kesinlikle vermeyin diyorlardı benim yeğenlerim için drlar ama bu denenmiş bir methodsa harika valla. Belki o gazı attırıyor çocucgun bir daha gaz sorunu olmuyor. Ne şahane
Tesadüfe bak! Dün akşam eşimle çocuğumuz olunca (işallah) ne isim koyarız diye düşünürken Bartu ismini konuştuk. Şimdi burda da görünce trend isim olucak galiba bizim çocuklarda.
eskiler yapıyorsa doğrudur o :129:
Arkadaşım hayırlı olsun. Umarı severek çalışacağın bir işin olur.
Darısı başıma. Ben de iş bulmak çok istiyorum. Burda bir firmaya cv vermiştim. Geri dönüş yaptılar ancak maile direk ''hanım'' diye cevap verdim. Sonradan araştırdımki bana mail atan kişi o firmanın burdaki üst düzey yetkilisiymiş ve erkekmiş. Buna rağmen işe alınma ihtimalim nedir bilemiyorum artık.
haftasonu çalışmayacak olman şahane!!
Beraber mi yaşıyorsunuz arkadaşım? Eminim diğer arkadaşlar biliyordur ama yeni olduğum için eski sayfalardan pek bilgim yok.
ohh ne güzel. Hadi artık heyecan dorukta nefesler tutuldu Sezen Hanım bekleniyor!!
Dersler harikaymış ya. Valla bravo ne güzel şeyler var artık. Seni ortama hazırlıyor, gerginliğini atıyorsun, ebeleri tanıyıp güveniyorsun.. Muhakkak doğumu ne kadar kolaylaştıran şeyler
Konyadayim canim. Valla 1 yildir burdayim baktik olacak gibi diil yanliz yanliz sıkıldık bebiş gelsin nese versin bize dedik:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.