Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Tatlıyla meyve yiyince dört dönüyor :) 37. haftam canım..Dünde haber aldım benden 1 hafta önde olan aradaşım doğum yapmış normal..Artık hanımefendi ne kadar beklerse diyorum bende :))
Kuzucuğun iyimiş çok sevindim:KK16: İsmide çok
Masallh ya bitirmişsiniZ bizim daha cok var ya allah saglikla göstersin o günleri. Tatli yiyince bizdede bi cosma oluyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

huu huuu sesimi duyan var mıııı :KK8:

bebeği pek takmıyorum ztn hayırlısı artık...kısmett

teşekkürler majorcumm..kendi paramı kazanıcam ama harcamayı düşünmüyorum...
mayıss ayında mııı:26: svitte nisan diyorduu hayırlısı ne ise o olsun inş.

banada öylee geliyorrr o yuzden geriliyorum ztn hayırlısı demekten başka bişi diyemiyorumm...

henüz aramadılar yarın aramaları gerek..nasip ne ise o olur...

ewime geldim survivor izliyorumm...kocacığımıda bekliğim gelene kadar daa belkii başka haftalarda bekleyemem...:KK53:

aaa evet nisan diyodum nisan ayı geldiiii :KK52:
bu ay inşallah ebn hakçlı çıakrım da alırız bebiş haberini :emir_bebek:

günaydınnnnn gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16:

prenses hayırlı olsunnnnn şimdiden işin...

işler yoğun bugünlerde pek yazamıyorum ama ısrarla okuyorum sizi :KK1:

bence de kuzu ne kadar yoğun olursan ol bizi izlemeye devam ettt :KK9:
sensiz olmazz En Büyük KK

günaydın herkeseee :KK16:
musmutlu bir salı günü diliyorum :KK52::KK52:

bugün kv ve görümce geliyor 3 günlük saadetimiz sona eriyor kocişimle :KK53:

olsun majorcan üzülme önünüzde bi gecelik kaçamak-adaya gidiyodunuz ya-bi de upuzun bi yaz tatili var....
arada yine giderler se tam süper olur:KK37:

PLOJOOM hangi yazdığını alıntılayım diye düşünürken hiçbirini alıntılamamışım:KK9:
dün yazmayınca ben merak etmiştim ama bu gün görüce sevindim :KK36:
bizim Sezenimiz uslu bi prenses günü 12siyse 12 sinde gelir :KK52:
ayy düşünsene misafirler varken bize tvden bağlandığını :KK1:
hastanen çok güzelmiş..valla sakaryada olsam senin hastanene giderdim...

bu arada adetime 3 gün kala dayanamayı tes yaptık kocaman bi kırmız tek çizgi çıktı:26:
gerçi zaten geç adet olduğum için hamiş olsam bile henüz çıkmazdı ama dayamadım işte :KK31:
napalım önümüzdeki maçlara bakarız biz de :KK37:

ama hamileliği bekleme psikolojisi bi garipmiş...sanki hep belim ağryor midem bulanıo gibi gelio..
ki hamile olsam bile 2 haftalık bebkten belirti gelmez ki :KK31:
insan psikolojisi garip :KK31:

Herkese merhabalar kızlar:KK55: Mutlu, huzurlu, güzel haberli bir haftamız olsun. Kendime burda arkadaş buldum. Dün onunla gezmelerdeydim. Bu nedenle foruma gelemedim.:KK8:

:) kari koca takiliyorduk baktik gutbet ellerde zaman gecmiyor bebiş iyi gelir bize dedik:) darisi her isteyene insallah canim. valla bende dinlene dinlene yarim saatlik isi 2 saatte yapiyorum. Ee bide can sikintisi tabi bundn sonra buralardayim kizlar.
Arkadaşım gurbette nerdesin? Uzakta bebiş iyi oluyor dimi? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.:emir_bebek:
temizlik yaptım,mevlüte gittim,yemek yaptım yedik bulaşıkları topladım,kahve içmeye çıktık şimdi popom yeni yer gördü
amaaa haa ütü var kaçınılmaz sonnn:84: bi de kek yapıcam bi de yarına yemek yapıcam..
hayata mola istiyorummm:KK68:..
hey maşallah arkadaşım harikasın:KK12:. Valla daha ütü hiç yapmadım. Çamaşır yıkayıp çekiştirerek katlıyorum. Tabiki saçma sapan birşey oluyor. Böyle olmaz ütüyü elime almam lazım.:KK14:
plojooooo eşim gececi, ben 2 bölüm kanıt diye bi dizi var, onu izledim gece.... saat 1 de başladı sanırım.... bi ara saate baktığımda 4:07 diyodu... sonrasında daha ne kadar dönüp debelendim bilmiyom.... yaaa ben kocamsız uyumak istemiyom ama yaaaaaa:84::84: bak eşimi işe böyle gönderiyom :KK58::KK58: o yüzden şu an sanırım uykusuzluğu en iyi anlayacak kişi benim.... en azından belki çocuklar zile basmaz, edepsizin teki ısrarla aramazsa uyursun, misss gibi tertemiz evinde..... temizleyenlerinde ellerine sağlık... sezen muzu çok mu seviyo :KK1:
ya ben de eşim evde kalmazsa uyuyamam. İş nedeniyle biryere gitmesi gerekse uykusuz geceler beni bekler. Allah korusun olmaz işallah tek başıma tırsık bir haldeyim ama :84:
bugün bir şey öğrendim bebiş doğduğunda soda içiriyorlarmış sonra bebeğin hiç gazı olmuyormuş.
ama normal bildiğimiz soda değilmiş onu tam öğreneyimde paylaşıcam sizinle.
iş yerinden bir arkadaşın bebeği oldu o söyledi bu sabah.
aaa ne değişik:86:. Anne sütünden başka şey kesinlikle vermeyin diyorlardı benim yeğenlerim için drlar ama bu denenmiş bir methodsa harika valla. Belki o gazı attırıyor çocucgun bir daha gaz sorunu olmuyor. Ne şahane:KK74:
aa ne güzel uzun bi delikanlı olucak Kağan
patikli altlar da çok tatlı ama en azında büyüyene kadar giyer belki...
benim eşim de 2 isim takıntısı var..Kız olursa Masal koyucaz 2.ismi Yaren olabilir..
Erkekte de eşim Artvinli Poyraz istiyor ikinci ismi de Bartu olucak gibi..
ama ortada henüz bi bebiş yok
Tesadüfe bak! Dün akşam eşimle çocuğumuz olunca (işallah) ne isim koyarız diye düşünürken Bartu ismini konuştuk. Şimdi burda da görünce trend isim olucak galiba bizim çocuklarda.:KK74:
soda değilde maden suyuymuş ama iyice asitini kaçırıp öyle vermek gerekmiş ne kadar doğru ne kadar yararlı bilmiyorum canım.
bebeğe bir zararı olur mu falan bilemiyorum ama eskiler yaparmış.
onlar yapıyorsa vardır bir bildikleri :KK1::KK1:
eskiler yapıyorsa doğrudur o :129:
bn sabah form vermeye gittim vee işe alındım sayılır yaniii %96 p.tesi işe başlıyorumm...
pisikolojikman çöktüm sanki askere gidiyorum garip duygular içindeyimm hem seviniyorum hem korkuyorumm:18:
hayırlısı diyorum..... 2 ay çalışsan yeter diyor eşim kısmett...

birazdan anneme gidicemm bol bol gdeyim artık hafta içi yokumm 7-5 calışıcamm:KK5:
ama c.tesi-pazar ewdeyim mesai olmazsaa...
Arkadaşım hayırlı olsun. Umarı severek çalışacağın bir işin olur. :KK6:Darısı başıma. Ben de iş bulmak çok istiyorum. Burda bir firmaya cv vermiştim. Geri dönüş yaptılar ancak maile direk ''hanım'' diye cevap verdim. Sonradan araştırdımki bana mail atan kişi o firmanın burdaki üst düzey yetkilisiymiş ve erkekmiş. Buna rağmen işe alınma ihtimalim nedir bilemiyorum artık.:KK14::KK17:
haftasonu çalışmayacak olman şahane!!:21:
günaydın herkeseee :KK16:
musmutlu bir salı günü diliyorum :KK52::KK52:

bugün kv ve görümce geliyor 3 günlük saadetimiz sona eriyor kocişimle :KK53:
Beraber mi yaşıyorsunuz arkadaşım? Eminim diğer arkadaşlar biliyordur ama yeni olduğum için eski sayfalardan pek bilgim yok.:KK17:

Eksik kalmaz zatn zatn bu kv ler.. kendileri Gelinleri huzursuz etmek icin varlar
:KK52::KK9::KK9:
Evdeki temizlikten sonra pcyi bağlayamadım tvye :))) Evet hala size tv den bakıyordum :)) Bugün annemdeyimde bakayım dedim,telefonlada pek zor oluyor :))
Artık o da yapılsın bu hafta yoksa nasıl yazacam size evde insanlar varken tv den:KK9:

Dünde ders çok keyifli geçti kızlar,çarşamba bitiyor,bütün ebelerle tanıştıracak dersi anlatan ebemiz :)

Eşimle son noktadayız,kızçeyi çağıra çağıra getirecez galiba:KK9:
ohh ne güzel. Hadi artık heyecan dorukta nefesler tutuldu Sezen Hanım bekleniyor!!:KK49: Dersler harikaymış ya. Valla bravo ne güzel şeyler var artık. Seni ortama hazırlıyor, gerginliğini atıyorsun, ebeleri tanıyıp güveniyorsun.. Muhakkak doğumu ne kadar kolaylaştıran şeyler bunlar..:KK9:

Son düzenleme:
noldu arkadaşım hayırdırrr

bnm kayınpederı fln bılır arkdslar ıctımı kndnınden gcyo salk slk knsyo ıste once babaanneye esımın bbnnsı snra kv me sardı ama daynmdm ddm bugun kıme sarcm dıye vdusunyrsn herhlde her gun ddm ama delıye dondun kv agldı fln cok bgrdm artık sen hstsn dıye kmse brsy dmyo ama sana bklrz olumu ona glr ddm artık tuttum elnı otur asagıya faln fıln blmm ne cok ters yptım bnm kocm hıc kp cekmms bogu verırdım vllhı

bnm kayınpederı fln bılır arkdslar ıctımı kndnınden gcyo salk slk knsyo ıste once babaanneye esımın bbnnsı snra kv me sardı ama daynmdm ddm bugun kıme sarcm dıye vdusunyrsn herhlde her gun ddm ama delıye dondun kv agldı fln cok bgrdm artık sen hstsn dıye kmse brsy dmyo ama sana bklrz olumu ona glr ddm artık tuttum elnı otur asagıya faln fıln blmm ne cok ters yptım bnm kocm hıc kp cekmms bogu verırdım vllhı

ooo hadi ya.. Baya tepki koymuşssun. Peki kayınpederin tepki verdi mi? Eşin birşey dedi mi bir de neden tepki veriyorsun diye? Onlar neden vermiyor?

çok zor bir durum gerçekten içki içince değişen insanla yaşamak.

Herkese merhabalar kızlar:KK55: Mutlu, huzurlu, güzel haberli bir haftamız olsun. Kendime burda arkadaş buldum. Dün onunla gezmelerdeydim. Bu nedenle foruma gelemedim.:KK8:

Arkadaşım gurbette nerdesin? Uzakta bebiş iyi oluyor dimi? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.:emir_bebek:

hey maşallah arkadaşım harikasın:KK12:. Valla daha ütü hiç yapmadım. Çamaşır yıkayıp çekiştirerek katlıyorum. Tabiki saçma sapan birşey oluyor. Böyle olmaz ütüyü elime almam lazım.:KK14:

ya ben de eşim evde kalmazsa uyuyamam. İş nedeniyle biryere gitmesi gerekse uykusuz geceler beni bekler. Allah korusun olmaz işallah tek başıma tırsık bir haldeyim ama :84:

aaa ne değişik:86:. Anne sütünden başka şey kesinlikle vermeyin diyorlardı benim yeğenlerim için drlar ama bu denenmiş bir methodsa harika valla. Belki o gazı attırıyor çocucgun bir daha gaz sorunu olmuyor. Ne şahane:KK74:

Tesadüfe bak! Dün akşam eşimle çocuğumuz olunca (işallah) ne isim koyarız diye düşünürken Bartu ismini konuştuk. Şimdi burda da görünce trend isim olucak galiba bizim çocuklarda.:KK74:

Arkadaşım hayırlı olsun. Umarı severek çalışacağın bir işin olur. :KK6:Darısı başıma. Ben de iş bulmak çok istiyorum. Burda bir firmaya cv vermiştim. Geri dönüş yaptılar ancak maile direk ''hanım'' diye cevap verdim. Sonradan araştırdımki bana mail atan kişi o firmanın burdaki üst düzey yetkilisiymiş ve erkekmiş. Buna rağmen işe alınma ihtimalim nedir bilemiyorum artık.:KK14::KK17:

Beraber mi yaşıyorsunuz arkadaşım? Eminim diğer arkadaşlar biliyordur ama yeni olduğum için eski sayfalardan pek bilgim yok.:KK17:

ohh ne güzel. Hadi artık heyecan dorukta nefesler tutuldu Sezen Hanım bekleniyor!!:KK49: Dersler harikaymış ya. Valla bravo ne güzel şeyler var artık. Seni ortama hazırlıyor, gerginliğini atıyorsun, ebeleri tanıyıp güveniyorsun.. Muhakkak doğumu ne kadar kolaylaştıran şeyler bunlar..:KK9:

çıtırcık ben de seni dün göremeyince bizi bıraktın gittin sanmıştım :KK31: günahını almışım :KK9:
neyse bak arkadaş da bulmuşun kendine daha ne olsunn :KK52:
desene bizim çocuklar adaş olabilir :21: yani inşallahhhhh:26:

sen üzülmüşündür belki ama erkek olan yöneticiye hanım yazmışın ya güldüm ben :KK9: :KK9:
nasibinde varsa olur ki :KK52:
hem sempatik görünürsün bence :KK52:
ben de bi kere başka şubemizi aradım sistemden telefona baktım hikmet diye biriydi sanırım ben erkek diye düşünmüştüm bayan çıktı biraz tersledi ,işim var sonra ara gibilerinden ben de üste çıkıcam ya zaten sizi değil hikmet beyi aramıştım dedim...kadın güldü hikmet hanım benim diye ben mor tabi :KK9: ama karşılıklı güldük işimi de yapıvermişti ...

bu arada evet major kv ve görümcesi ile yaşıyor tatlım..

canım içip içip huysuzlanıyorsa haketmiş :KK50:
yazık ama kayınvalidene dediğin gibi iyiki eşin benzememiş babasına..
peki ayılınca hatırlıyor mu yaptıklarını?

olsun majorcan üzülme önünüzde bi gecelik kaçamak-adaya gidiyodunuz ya-bi de upuzun bi yaz tatili var....

PLOJOOM hangi yazdığını alıntılayım diye düşünürken hiçbirini alıntılamamışım:KK9:

bu arada adetime 3 gün kala dayanamayı tes yaptık kocaman bi kırmız tek çizgi çıktı:26:
gerçi zaten geç adet olduğum için hamiş olsam bile henüz çıkmazdı ama dayamadım işte :KK31:

ama hamileliği bekleme psikolojisi bi garipmiş...sanki hep belim ağryor midem bulanıo gibi gelio..
Ben de buradayim takip ediyorm sizi. Gunum var hazırlanıyorum oglumla gesmelere gidioz bu gun:)

ohh ne güzel. Hadi artık heyecan dorukta nefesler tutuldu Sezen Hanım bekleniyor!!:KK49: Dersler harikaymış ya. Valla bravo ne güzel şeyler var artık. Seni ortama hazırlıyor, gerginliğini atıyorsun, ebeleri tanıyıp güveniyorsun.. Muhakkak doğumu ne kadar kolaylaştıran şeyler
Konyadayim canim. Valla 1 yildir burdayim baktik olacak gibi diil yanliz yanliz sıkıldık bebiş gelsin nese versin bize dedik:)

ooo hadi ya.. Baya tepki koymuşssun. Peki kayınpederin tepki verdi mi? Eşin birşey dedi mi bir de neden tepki veriyorsun diye? Onlar neden vermiyor?

çok zor bir durum gerçekten içki içince değişen insanla yaşamak.

bana dedı kı sen oglumla bnm sayemde evlendın bnm elımı ayagımı opmen lazım dedı kımsenın hıc bırsey ıcın elını ayagıı opmem dedı bu bır ıkıncısı tek sorun ysayan sorunu olan sen degılsın ddm ona buna kızıpda su karıya sarma dedım cocuk gbı uc yasnda cocuk onun yaptgnı yapmaz ınanın kı

çıtırcık ben de seni dün göremeyince bizi bıraktın gittin sanmıştım :KK31: günahını almışım :KK9:

sen üzülmüşündür belki ama erkek olan yöneticiye hanım yazmışın ya güldüm ben :KK9: :KK9:
ben de bi kere başka şubemizi aradım sistemden telefona baktım hikmet diye biriydi sanırım ben erkek diye düşünmüştüm bayan çıktı biraz tersledi ,işim var sonra ara gibilerinden ben de üste çıkıcam ya zaten sizi değil hikmet beyi aramıştım dedim...kadın güldü hikmet hanım benim diye ben mor tabi :KK9: ama karşılıklı güldük işimi de yapıvermişti ...

canım içip içip huysuzlanıyorsa haketmiş :KK50:
yazık ama kayınvalidene dediğin gibi iyiki eşin benzememiş babasına..
peki ayılınca hatırlıyor mu yaptıklarını?
bır gn normal ertesı gun gene ıcıyr ama bır gun tersıme gelecek cok fena yapıcam ky karsma dıyo adam sofradayız kndı ustume cektm olayı rahat bıraksn dıye hepsını ama bır dur ıkı dur bılmem naparım ucuncuye:KK30::KK20:

Evet valla yavaş yavaş çevrem gelişiyor. İyi geldi. Alışıyorum çevre oluştukça:21:
Hem üzüldüm ama ben de bir yandanda bende çok güldüm komik bir olay.:KK9: İşallah sevimli gelir dediğin gibi. Olumlu sonuçlanır.Senin durumunda olumlu olmuş valla iyi olur belki benimki de..:KK9: Kısmet birazda..
Ben de buradayim takip ediyorm sizi. Gunum var hazırlanıyorum oglumla gesmelere gidioz bu gun:)

Konyadayim canim. Valla 1 yildir burdayim baktik olacak gibi diil yanliz yanliz sıkıldık bebiş gelsin nese versin bize dedik:)
Valla iyi yapmışsınız. 1 sene güzel bir zaman aslında. Evliliğe alıştığın bir dönem hamileliklede 1 seneye yakın geçiyor. Anne baba olmayıda çok ötelememek lazım.
bana dedı kı sen oglumla bnm sayemde evlendın bnm elımı ayagımı opmen lazım dedı kımsenın hıc bırsey ıcın elını ayagıı opmem dedı bu bır ıkıncısı tek sorun ysayan sorunu olan sen degılsın ddm ona buna kızıpda su karıya sarma dedım cocuk gbı uc yasnda cocuk onun yaptgnı yapmaz ınanın kı
bır gn normal ertesı gun gene ıcıyr ama bır gun tersıme gelecek cok fena yapıcam ky karsma dıyo adam sofradayız kndı ustume cektm olayı rahat bıraksn dıye hepsını ama bır dur ıkı dur bılmem naparım ucuncuye:KK30::KK20:

Valla arkadaşım sana fenalık gelmiş artık ortamda huzursuzluk çıkarmasından. Ama bir yandan senin ona sert tepki vermen sonucunda sana takmasın?

Evet valla yavaş yavaş çevrem gelişiyor. İyi geldi. Alışıyorum çevre oluştukça:21:
Hem üzüldüm ama ben de bir yandanda bende çok güldüm komik bir olay.:KK9: İşallah sevimli gelir dediğin gibi. Olumlu sonuçlanır.Senin durumunda olumlu olmuş valla iyi olur belki benimki de..:KK9: Kısmet birazda..

Valla iyi yapmışsınız. 1 sene güzel bir zaman aslında. Evliliğe alıştığın bir dönem hamileliklede 1 seneye yakın geçiyor. Anne baba olmayıda çok ötelememek lazım.

Valla arkadaşım sana fenalık gelmiş artık ortamda huzursuzluk çıkarmasından. Ama bir yandan senin ona sert tepki vermen sonucunda sana takmasın?

benım allahtan baskasından korkum yok esım burda degıl gemıye cıktı altı ay yok ama nasıl gececek blmyrm bu adamla boyle allah akıl fıkır versın:KK30:

ohh ne güzel. Hadi artık heyecan dorukta nefesler tutuldu Sezen Hanım bekleniyor!!:KK49: Dersler harikaymış ya. Valla bravo ne güzel şeyler var artık. Seni ortama hazırlıyor, gerginliğini atıyorsun, ebeleri tanıyıp güveniyorsun.. Muhakkak doğumu ne kadar kolaylaştıran şeyler

oleeeyyy Kağan gezmeye gidiyor buugüün :KK55:

canım haklısın ki..boş yere huzur bozuyor..ama şimdi de sana takıcak...
eviniz de kalmıcak mısın sen?

çıtırcık bence sen de yap bi bebiş :emir_bebek::emir_bebek:
bak canın sıkılıyor mu ondan sonra :KK9:

oleeeyyy Kağan gezmeye gidiyor buugüün :KK55:

canım haklısın ki..boş yere huzur bozuyor..ama şimdi de sana takıcak...
eviniz de kalmıcak mısın sen?

canm evı aldı esım onların beyaz esyaarı almasnı bklryz cok bnldm artık ınankı

benım allahtan baskasından korkum yok esım burda degıl gemıye cıktı altı ay yok ama nasıl gececek blmyrm bu adamla boyle allah akıl fıkır versın:KK30:
valla çok zor. Allah sabır versin. 1 susarsın 2 susarsın ama en sonunda tutamazsın kendini yani.. Bir de neden tutasın yani resmen içince kayınvalidene eziyet etme hakkını buluyor kendinde.. :KK47:
valla ben de istiyorum ama 1 sene sonra falan kısmetse. Önce bir çalışmaya başlayayim işim otursun, evliliğe alışalım sonra kısmetse hamiş kalayım istiyorum.:KK49::KK55:
canm evı aldı esım onların beyaz esyaarı almasnı bklryz cok bnldm artık ınankı

Hadi işallah tez zamanda beyaz eşya tamamlarsınızda sen de kendi evine geçersin. Çalışıyor musun?

valla çok zor. Allah sabır versin. 1 susarsın 2 susarsın ama en sonunda tutamazsın kendini yani.. Bir de neden tutasın yani resmen içince kayınvalidene eziyet etme hakkını buluyor kendinde.. :KK47:

valla ben de istiyorum ama 1 sene sonra falan kısmetse. Önce bir çalışmaya başlayayim işim otursun, evliliğe alışalım sonra kısmetse hamiş kalayım istiyorum.:KK49::KK55:
Hadi işallah tez zamanda beyaz eşya tamamlarsınızda sen de kendi evine geçersin. Çalışıyor musun?

aynen oyle cnm sızde ne var ne yok

Provaa mı yaptınıızz :KK52: Belki de çıkmamıştır,yine yaparsınız :)
Ayy ne güzel yaa :KK31:

Buarada bulunduğunuz şehirlerde hastanelerdede olabilir,aklınızda olsun..
Şimdi 12si çok uzak geliyor biliyor musun:KK9:

Gerçekten rahatlattı çok..Nereye gireceğimi bilmek,nerede nasıl olacağını bilmek,oradaki insanları görmek..Bir tanıdık yüz en azından..
Hep anlatılan kötü davranışlardan korkuyordum o yüzden özele gidiyordum daha çok ama iyi ki katıldım kursa..

Aman canım,şimdide sana sarmasında inşallah biraz işe yararda toparlanır..Sinir oluyorum böyleleri hep karısına sarar ya:KK20: Bilmez ki muhtaç olduğu tek kişi..

Provaa mı yaptınıızz :KK52: Belki de çıkmamıştır,yine yaparsınız :)
Ayy ne güzel yaa :KK31:

Buarada bulunduğunuz şehirlerde hastanelerdede olabilir,aklınızda olsun..
Şimdi 12si çok uzak geliyor biliyor musun:KK9:

Gerçekten rahatlattı çok..Nereye gireceğimi bilmek,nerede nasıl olacağını bilmek,oradaki insanları görmek..Bir tanıdık yüz en azından..
Hep anlatılan kötü davranışlardan korkuyordum o yüzden özele gidiyordum daha çok ama iyi ki katıldım kursa..

Aman canım,şimdide sana sarmasında inşallah biraz işe yararda toparlanır..Sinir oluyorum böyleleri hep karısına sarar ya:KK20: Bilmez ki muhtaç olduğu tek kişi..

aynen oyle canm aynen oyle baen dıyorum olse gıtse dıye amam esımı dusunyrm kızını o bagardıgı kadnı bıle dsnyrm perısan olur emınım hıc uzulmyrm cnku ınsan kendı eder kndı bulur

X