Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

huu huuu sesimi duyan var mıııı

aaa evet nisan diyodum nisan ayı geldiiii
bu ay inşallah ebn hakçlı çıakrım da alırız bebiş haberini

günaydınnnnn gelincikleeerrrrr

prenses hayırlı olsunnnnn şimdiden işin...

işler yoğun bugünlerde pek yazamıyorum ama ısrarla okuyorum sizi

bence de kuzu ne kadar yoğun olursan ol bizi izlemeye devam ettt
sensiz olmazz

günaydın herkeseee
musmutlu bir salı günü diliyorum

bugün kv ve görümce geliyor 3 günlük saadetimiz sona eriyor kocişimle

olsun majorcan üzülme önünüzde bi gecelik kaçamak-adaya gidiyodunuz ya-bi de upuzun bi yaz tatili var....
arada yine giderler se tam süper olur

PLOJOOM hangi yazdığını alıntılayım diye düşünürken hiçbirini alıntılamamışım
dün yazmayınca ben merak etmiştim ama bu gün görüce sevindim
bizim Sezenimiz uslu bi prenses günü 12siyse 12 sinde gelir
ayy düşünsene misafirler varken bize tvden bağlandığını
hastanen çok güzelmiş..valla sakaryada olsam senin hastanene giderdim...

bu arada adetime 3 gün kala dayanamayı tes yaptık kocaman bi kırmız tek çizgi çıktı:26:
gerçi zaten geç adet olduğum için hamiş olsam bile henüz çıkmazdı ama dayamadım işte
napalım önümüzdeki maçlara bakarız biz de

ama hamileliği bekleme psikolojisi bi garipmiş...sanki hep belim ağryor midem bulanıo gibi gelio..
ki hamile olsam bile 2 haftalık bebkten belirti gelmez ki
insan psikolojisi garip

Herkese merhabalar kızlar Mutlu, huzurlu, güzel haberli bir haftamız olsun. Kendime burda arkadaş buldum. Dün onunla gezmelerdeydim. Bu nedenle foruma gelemedim.

Arkadaşım gurbette nerdesin? Uzakta bebiş iyi oluyor dimi? Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.
hey maşallah arkadaşım harikasın. Valla daha ütü hiç yapmadım. Çamaşır yıkayıp çekiştirerek katlıyorum. Tabiki saçma sapan birşey oluyor. Böyle olmaz ütüyü elime almam lazım.
ya ben de eşim evde kalmazsa uyuyamam. İş nedeniyle biryere gitmesi gerekse uykusuz geceler beni bekler. Allah korusun olmaz işallah tek başıma tırsık bir haldeyim ama :84:
aaa ne değişik:86:. Anne sütünden başka şey kesinlikle vermeyin diyorlardı benim yeğenlerim için drlar ama bu denenmiş bir methodsa harika valla. Belki o gazı attırıyor çocucgun bir daha gaz sorunu olmuyor. Ne şahane
Tesadüfe bak! Dün akşam eşimle çocuğumuz olunca (işallah) ne isim koyarız diye düşünürken Bartu ismini konuştuk. Şimdi burda da görünce trend isim olucak galiba bizim çocuklarda.
eskiler yapıyorsa doğrudur o :129:
Arkadaşım hayırlı olsun. Umarı severek çalışacağın bir işin olur. Darısı başıma. Ben de iş bulmak çok istiyorum. Burda bir firmaya cv vermiştim. Geri dönüş yaptılar ancak maile direk ''hanım'' diye cevap verdim. Sonradan araştırdımki bana mail atan kişi o firmanın burdaki üst düzey yetkilisiymiş ve erkekmiş. Buna rağmen işe alınma ihtimalim nedir bilemiyorum artık.
haftasonu çalışmayacak olman şahane!!
günaydın herkeseee
musmutlu bir salı günü diliyorum

bugün kv ve görümce geliyor 3 günlük saadetimiz sona eriyor kocişimle
Beraber mi yaşıyorsunuz arkadaşım? Eminim diğer arkadaşlar biliyordur ama yeni olduğum için eski sayfalardan pek bilgim yok.

Eksik kalmaz zatn zatn bu kv ler.. kendileri Gelinleri huzursuz etmek icin varlar

ohh ne güzel. Hadi artık heyecan dorukta nefesler tutuldu Sezen Hanım bekleniyor!! Dersler harikaymış ya. Valla bravo ne güzel şeyler var artık. Seni ortama hazırlıyor, gerginliğini atıyorsun, ebeleri tanıyıp güveniyorsun.. Muhakkak doğumu ne kadar kolaylaştıran şeyler bunlar..

Son düzenleme:
noldu arkadaşım hayırdırrr

bnm kayınpederı fln bılır arkdslar ıctımı kndnınden gcyo salk slk knsyo ıste once babaanneye esımın bbnnsı snra kv me sardı ama daynmdm ddm bugun kıme sarcm dıye vdusunyrsn herhlde her gun ddm ama delıye dondun kv agldı fln cok bgrdm artık sen hstsn dıye kmse brsy dmyo ama sana bklrz olumu ona glr ddm artık tuttum elnı otur asagıya faln fıln blmm ne cok ters yptım bnm kocm hıc kp cekmms bogu verırdım vllhı

ooo hadi ya.. Baya tepki koymuşssun. Peki kayınpederin tepki verdi mi? Eşin birşey dedi mi bir de neden tepki veriyorsun diye? Onlar neden vermiyor?

çok zor bir durum gerçekten içki içince değişen insanla yaşamak.

çıtırcık ben de seni dün göremeyince bizi bıraktın gittin sanmıştım günahını almışım
neyse bak arkadaş da bulmuşun kendine daha ne olsunn
desene bizim çocuklar adaş olabilir yani inşallahhhhh:26:

sen üzülmüşündür belki ama erkek olan yöneticiye hanım yazmışın ya güldüm ben
nasibinde varsa olur ki
hem sempatik görünürsün bence
ben de bi kere başka şubemizi aradım sistemden telefona baktım hikmet diye biriydi sanırım ben erkek diye düşünmüştüm bayan çıktı biraz tersledi ,işim var sonra ara gibilerinden ben de üste çıkıcam ya zaten sizi değil hikmet beyi aramıştım dedim...kadın güldü hikmet hanım benim diye ben mor tabi ama karşılıklı güldük işimi de yapıvermişti ...

bu arada evet major kv ve görümcesi ile yaşıyor tatlım..

canım içip içip huysuzlanıyorsa haketmiş
yazık ama kayınvalidene dediğin gibi iyiki eşin benzememiş babasına..
peki ayılınca hatırlıyor mu yaptıklarını?

Ben de buradayim takip ediyorm sizi. Gunum var hazırlanıyorum oglumla gesmelere gidioz bu gun:)

ooo hadi ya.. Baya tepki koymuşssun. Peki kayınpederin tepki verdi mi? Eşin birşey dedi mi bir de neden tepki veriyorsun diye? Onlar neden vermiyor?

çok zor bir durum gerçekten içki içince değişen insanla yaşamak.

bana dedı kı sen oglumla bnm sayemde evlendın bnm elımı ayagımı opmen lazım dedı kımsenın hıc bırsey ıcın elını ayagıı opmem dedı bu bır ıkıncısı tek sorun ysayan sorunu olan sen degılsın ddm ona buna kızıpda su karıya sarma dedım cocuk gbı uc yasnda cocuk onun yaptgnı yapmaz ınanın kı

bır gn normal ertesı gun gene ıcıyr ama bır gun tersıme gelecek cok fena yapıcam ky karsma dıyo adam sofradayız kndı ustume cektm olayı rahat bıraksn dıye hepsını ama bır dur ıkı dur bılmem naparım ucuncuye

Evet valla yavaş yavaş çevrem gelişiyor. İyi geldi. Alışıyorum çevre oluştukça
Hem üzüldüm ama ben de bir yandanda bende çok güldüm komik bir olay. İşallah sevimli gelir dediğin gibi. Olumlu sonuçlanır.Senin durumunda olumlu olmuş valla iyi olur belki benimki de.. Kısmet birazda..
Ben de buradayim takip ediyorm sizi. Gunum var hazırlanıyorum oglumla gesmelere gidioz bu gun:)

Konyadayim canim. Valla 1 yildir burdayim baktik olacak gibi diil yanliz yanliz sıkıldık bebiş gelsin nese versin bize dedik:)
Valla iyi yapmışsınız. 1 sene güzel bir zaman aslında. Evliliğe alıştığın bir dönem hamileliklede 1 seneye yakın geçiyor. Anne baba olmayıda çok ötelememek lazım.

Valla arkadaşım sana fenalık gelmiş artık ortamda huzursuzluk çıkarmasından. Ama bir yandan senin ona sert tepki vermen sonucunda sana takmasın?

benım allahtan baskasından korkum yok esım burda degıl gemıye cıktı altı ay yok ama nasıl gececek blmyrm bu adamla boyle allah akıl fıkır versın

benım allahtan baskasından korkum yok esım burda degıl gemıye cıktı altı ay yok ama nasıl gececek blmyrm bu adamla boyle allah akıl fıkır versın
valla çok zor. Allah sabır versin. 1 susarsın 2 susarsın ama en sonunda tutamazsın kendini yani.. Bir de neden tutasın yani resmen içince kayınvalidene eziyet etme hakkını buluyor kendinde..
çıtırcık bence sen de yap bi bebiş
bak canın sıkılıyor mu ondan sonra
valla ben de istiyorum ama 1 sene sonra falan kısmetse. Önce bir çalışmaya başlayayim işim otursun, evliliğe alışalım sonra kısmetse hamiş kalayım istiyorum.

Provaa mı yaptınıızz Belki de çıkmamıştır,yine yaparsınız :)
Ayy ne güzel yaa

Buarada bulunduğunuz şehirlerde hastanelerdede olabilir,aklınızda olsun..
Şimdi 12si çok uzak geliyor biliyor musun

Gerçekten rahatlattı çok..Nereye gireceğimi bilmek,nerede nasıl olacağını bilmek,oradaki insanları görmek..Bir tanıdık yüz en azından..
Hep anlatılan kötü davranışlardan korkuyordum o yüzden özele gidiyordum daha çok ama iyi ki katıldım kursa..

Aman canım,şimdide sana sarmasında inşallah biraz işe yararda toparlanır..Sinir oluyorum böyleleri hep karısına sarar ya Bilmez ki muhtaç olduğu tek kişi..

aynen oyle canm aynen oyle baen dıyorum olse gıtse dıye amam esımı dusunyrm kızını o bagardıgı kadnı bıle dsnyrm perısan olur emınım hıc uzulmyrm cnku ınsan kendı eder kndı bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…