günaydınn kk nın en güzel gelinleriiii....
dikkat etmiyorum hiç koyarken artık dikkat edicem...
Allah dualarını kabul etsın canm...
sorvivor demee sinir oldum ztn izleyesim yok...acun nasıl beceriyor ne kdr itici gıcık ukala insan varsa getiriyor oraya...izlemem artık izlersemde ünlüleri desteklermm..
hoşgeldinnn....
bende 7 aylık ewliyimm..annem 3 dk mesafede hep beraberizz...ama seni çok ii anlıyorum..bizde bulgaristandan geldik..
arknda sevdiklerini bırakıp gelmek cok zor ama sen yine şanslısın...istediğin zmn gidebilirsin. teknoloji ilerledi istediiğin zmn görüp konuşabilirsin.. o konuda dert etme...
Alışmak zor oluyor tartışmalar olabiliyor, çok saçma bi nedenden üzülebilirsin.. eşinin sana olan sevgisi saygısı çok önemli seni incitmediği sürece zmnla herşey yoluna giriyor..
Ev işleriiii banada zor geliyorr...alışabilen pek yok kiiii bn ewlenmeden önce genelde yemek temizlik fln bn yapardm.. ama kendi ewin olunca ağır geliyor..
3 gündür temizlik yapıcam am regl oldm bahenem olduu :)) ama aksma kv gelebilirr temizlik yapmam gerk ertk...
Zamanla alışırsın dert etme ew işleri ağır geliyorsa bi süre yapmaa...sonra onlar gözüne batıcak rahat duramayacaksın kalkıp yapıcaksn..sonrada mutlu olucaksn ewim tertemiz,yemeğimiz varr vs...
devaa
Allah kavustursunnn..ahh bu aileler neden böylee.onlar düşüncesiz olan çocuklara oluyor..
inş birdahaki sefere gitmek gerkmz cnm..
plojooo
iyi olmana sevindmm...bilgilerin içinde tskrlerrr...
maydonuzuu sevemem ztnn
ama bazen suyunu içerim faydalı oldugu icinn.
iyi bir hamilelik şans gercekten..inş bizde senin gibi güüzel kilosuz hamilelikler geçiririzz
majoorr
bu hafta sonu sizin demek ne güzeell keyfinii çıkarttınn
hemencik gelmeseler keşkee
bnm temizlik yapmam lazm off hala ağrıyor karınm ama bugun mecburumm..aksma kvler gelebilirmişşşş 15 günden fazla olduu bize gelmemiyorlar belkide 1 aydn fazlaa