Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
AMAYA gerçekten haklısın gelin el oluyor ama kendi kızı olunca el üstünde tutuluyor.
kızımı vermem evlendirmem gibi şeyler söylüyor hep.
bizde evlendik bizde ana kuzusuyduk.
benim annem olsa asla onun yaptığını yapmaz eşime.
art niyet aramayayım diyorum ama nasıl aramayayımki
bugünde havuç getirdim :) elma ve salatalıkta var.
Muzuda eşime koydum diğerinide görümceme.

akşam eşimle sinemaya gidecektik, görümcem aradı tam yemeğe oturmak üzereydik ve eşim geldikten 45 dk sonra film başlayacaktı, zaman dar diye hızla hareket etmeye çalışıyorum, salata yaparken parmağımı kestim hatta.... neyse görümcem en son somestr da gitmiş annesine, bu akşam gitcem sen de gelsene dedi, ay gelemem dedim akşam sinemaya gitcez... neyse görüşürüz falan dedik kapattık... yemeğe oturduk kv aradı eşimi, balıkların yemi bitmiş almamış eşim ona söylendi azcık sanırım :))) sonra eşim "anne biz gelmiyomuyuz, haftasonu sizdeydik" falan dedi, yemeğini yarıda bıraktı yemedi, noldu tatlım dedim, yok bi şey dedi, üstelemedim, biraz şebeklik yaptım ama hoşuma da gitmedi yani... nasıl ki ben her gittiğimde görümcem gelmiyorsa, benim de kendime göre planlarım olabilir, 2 görümcem var, hangisi giderse gitsin bizi de çağırır, ben takılmadım buna şimdiye kadar, diğerleri her zaman gidemiyor çünkü. ama yani akşam da kocam yemeğini bıraktı üzüldüm

icim sisti okurken..Nedir bu insanların art niyeti ya,kabullen iste bu insan senin hayatında artık ailen,ne diye ugrasiyorsun ki..

SVNCY
Allah kolaylık versin..
Altta kalmaman iyi en azından..
Ama sunu unutma esin onlardan sorumlu degil,bunlar onun sucu degil..Aklına getirip getirip onun yüzüne vurma bence..Ne güzel farkında zaten..Sakın muhabbetlerini bile acma bence,huzuruna bak sen..
Görümcenede diyecek bisey yok aslında,saglıklı düsünemedigi belli..

MAJOR
Aglatacaktın beni inan ki..
İnsan yapamaz ya kıyamaz..
Ne demek böyle birsey..Gelin olmasını geciyorum birinin insan olması yeter ayrım yapmamak icin..

Annem der ki abin bigün evlenecek,yeri gelecek kıza bisey alacam sana almayacam,o üzülmesin..
Derim ki tabi önce o,cünkü ben anneme alınmam ama onun kalbi kırılabilir,yalnız hissetmesin kendini..
Cok üzüldüm inan ki eger gercekten kalbini bozup böyle birsey yaptıysa kv,onun icin üzüldüm..Böyle hayat mı gecer..

SWEAT
:) cok seker annen yaa..
Gecen misafir vardı ya anneme dedi ki heyecanlı mısın yenge dedi,annem gece uykularım yok dedi,güldüm saka yapıyor diye,bsktı öyle uyuyamıyorum dedi 2-3 e kadar :))Onlarında psikolojisi bi degisik oluyor :))
Sevindim begendigine,yapacak ustayı bulmak zor oldu ama güzel oldu olsun..

AMAYA
Sizin durumada ayrıca üzüldüm..
Tekrar aramaları bile garip olmus..
Bazı seyleri farklı halledebileceklerini düsünmüsler ama esin icin üzücü olmus..
Görüyorum ki genelde erkekleri karısına yönlendiren,bazı seylerle yüzlestiren aslında ailelerin kendileri oluyor..

neden böyle hepsi
eminim aralarında iyi olanlarıda vardır ama ben en azından kardeşim evlenince ona karşı nasıl olacağımı biliyorum.
hem ne geçiyorki ellerine böyle yapınca. senin bir planın varmış buna saygı duyması gerekirdi hepsinin eşinde yemeğini yememiş arada kalıyorlar çok

evet değil mi nasıl yapıyorlar böyle bir ayrımı.
bir şeyden bir tane varsa eğer gerçekten vermek istersen paylaşırsın değil mi.
onu bile yapmıyor düşünsene
bu sabah gerçekten bir taraftan kahvaltı hazırladım bi taraftan söylendim inanamadım böyle bir şeye
ve dedimki seninde kızın var o da evlenecek
çok soğudum kv'demden sabahtan beri aramadım bile ne yaptınız diye çünkü artık merak dahi etmiyorumki

Ne desen haklısın canım..
Böyle insanların kızları evlense zaten önyargıdan kvleyle bastan anlasamazlar..
Allah akıl fikir versin ne diyeyim,merhamet versin azcık yüreklerine..

oleyyyy cuma gününü de bitirdik
yine haftanın en sevdiğim saatleri sonnn yarım saat sonra 2 gün özgürüm kiii
bu akşam da annemlerdeyiz dayımlar gelicekmiş bahaneyle görüşücez..
yarın da annem kayınvalidene gidelim dedi..
bu sefer kv gelin diye aramadı ama ben aradım annemle gelelim size diye
Allahın sopası yok kiii

amayacım bazen düşüncesiz oluyor ki bu insanlar ..
özellikle de görümceler
Biz de istanbulda gezerken 10 defa aramışlardı ya gelin diye...yanii bi kez hayır deyince ısrarı ben de anlamıyorum
ama boşverrr bak burdan şanslı olduğumuz anlamalıyız amayaccıkk
eşlerimiz "tamam geliyoruz" demiyorlar ki plana aynen devam
aferin bizim topiğin kocişlerine

bu arada dıt dıt dıttt bir mesaj alındıııı

yatak tamamlansın onun da fotosunu at buraya kuzum..
Sezen ve eşyalarını takipteyizz
bu arada anneler başka oluyor yaaa..kıyamam ki onlara...ben de hamile kalsam benden çok anne sevinicek

bu arada annem de bana hep tembihler bak görümce olucaksın sakın görümcelik yapma geline diye-ki kardeşim daha 19 yaşında kadın bunun tasasına düştü o da bizim kızımız olucak falan der..
ama bazı insanları anlamıyorum başkalarını üzmekten zevk mi alıyorlar
MAJOR yaa bana da dert oldu valla..acaba muz mevzunu açsan uzar yanlış yerlere gider mi?yoksa içinde kalıcak senin

Kızlar görümceler yine iyidir de şu fesat eltileri ne yapmalı

Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app

kv bizi aradığında muhtemelen görümcem henüz gitmemiştir ama aramıştır gelicem diye.... ben işten çıkarken biletleri almamış olsam hiç sorun olmaz ben derdim, sinemaya yarın gideriz gidelim gönülleri kırılmasın diye.... ki geçen hafta kocam konyaya giti, ben yemeğe kv ye gittim, zaten her zaman gidemiyoruz diyerek, 3-4 saat kalıp eve döndüm. ama anladığım mevzu ben değilim zaten, kocam... zaten görümceme de dedim, keşke 5 gibi arasaydın biletleri almazdım dedim.... hafta sonu gittiğimizde annesi evde değildi, o yok diye balıklara bakmaya diye gitmiştik. yani oğlunu 1 hafta 10 gündür falan görmüyo, normalde kahveye çıktığında uğrar, bu hafta çıkmadı da kahveye... mevzu benden değil gibi, üzüntüm kocamcımın canının sıkılması... neyse, oğlunu özlemiştir, başkaca bi şey olduğunu sanmıyorum...

huhuuu canlar napıyosunuz bakalımm
yarın arkadaşıma misafir gelecekmişşş piyano kekle kurabiye yaptım da geldimm haftasonuna ulaştık ama çok çabuk bitiyoo hiçbir şey anlamıyorum kii

en iyisi hiç bulaşmamak bence tatlım o görümceye:26: bulaşırsan sana patlar işin sonu çünkü, muhattap olma eşinle mutluysan gerisi boş

yaptığı çok üzücü tatlım bana da yapsa kv bende alınırdım hemde lafı söylerdim ben tutamazdım içimde
ne desem bilemedim benim kv de hep oğluna sorar ne istersin sana ne yapayım diye ben nasılsa eşimin yanında geziyorum herşey yerim onun mantığına göre

ooooo süper kuzumm hediyeler felan kp gayet ince düşünmüş belki aradaki buzlar erisin diyedir
güle güle kullan
kaçınılmaz son kv annen ve sen iyi oturmalarrr

slm kızlar dün babamın doğum günüydü ablm ve yeğenim geldi bugunde ordaydımm...

yazıalnları okumuşş herkezin bi derdi var gerçekten..

svitt ne güzel süpriz yapmış kv. bncede artık daha pozitif olmalısın özellikle kv.ne karşı :)

svncy çok iyi anlıyorum..burdaki kızların bazıları bilir biz de ablamın eşiyle ve onun ailesiyle konuşmuyoruz..annem ve babam mecburen konusuyor ama bn eşim fln konusmuyorz sadece Allah'ın slmını alıyoruz...
yokmuş gibi davran faceden msj atıyorsa engelle..sonrada boşver gitsin..

major ters düşünme kendi kendini üzme..

Hmm..O zmn bambaska olay..O da kendince haklı..
Sen tatlı dilinle enisteyi o psikolojiden cıkarmıssındır :))

SWEAT
Atarım canım gelince diger fotoyuda,meraktayım,ne umduk ne bulacaz bakalım :)
Valla kıyılmıyor annelere,hic durdurma gönlü kırılmasın..
Allah basımızdan eksik etmesin..

tünaydın kızçelerrrr

PRENSES öncelikle babanın doğum günü kutlu olsunnn
Nice mutlu yılları olsun..
Allah anne babalarımıza tüm sevdiklerimize uzun ömür versin ...

Bu sabah gittim doktora..Bursalı arkadaşlar için söyliyim Medikalde Özlem Oruç Şener'e gittim çok iyi bir doktor..
hem güler yüzlü hem her şeyi açıklıyor...
annemlerle kvye gidicez ya çok uzun yazamıcam kısacası PKO -polistik over-olabilirmişim
benim aşırı tüylenmem yok ve her zaman gecikmiyor bu yüzden tam bi PKO tedavisine başlamadık...
Sadece ultrasonda yumurtalıklarımın dizilişinden fark etti..
yaza çocuk düşünmeseydik D.K hapı vericekti ama şimdi bi tedaviye başlamıyoruz..
kan testi yaptı gebelik olmadığından emin olmak için ptesi arayıp öğrenicem ama zaten zayıf bi ihtimal korunduğumuz için..
sonra da PRENSES gibi adet görmem için hap kullanıcam..
Çocuk olmasına engel mi diye sordum..her zaman gecikme olmadığı için değil ama hemen de olmayabilir ya da olabiir de dedi...
Yani yumurtalıklarımın sağlıklı çalıştığı aya rastlarsa olurmuş..
Allah korusun 6 ay denesek ve olmazsa çatlatma iğneleri mi ne varmış onunla olur dedi..
o zaman dedim biz korunmayalım tam belli değil yaaa..
yaşın küçük dedi acele etmene gerek yok çünkü denediğin ilk aydan da hamile kalabiirsin

aklım karıştııı
muallak yani her şey olabilir de olmayabilir de....
eşim hiç takımadı...sana bir şey olmasın da çocuk her türlü olur diyor...
bi de kilo verdikçe hormona değişiceğinden bi kaç kilo verebilirsin faydası olur dedi...
yaza kadar kesin 5-6 kg vericem...

güya kısa yazıcaktım ama canlarımla paylaşayım her şeyi dedim...

öptüm hepinizi

Son düzenleme:

Erken teşhis edilmesine sevindim canım..En azından düşündüğün gb ilerlemezse izleyeceğin yolu biliyorsun ki inşallah tedavi fln gerektirmez gelir minik :)
Sakın kafana fln takma,beynine o sinyalleri gönderme :)
Allah gönlüne göre versin..

babanın doğum günü kutlu olsun canımmmnice mutlu yıllara inşallaah

ttatlımm geçmiş olsuunn...
daha pko olup olmadığında tam belli değil sanırm ve üzülme sen bilfdiğim kadarıyla sürekli gecikmiyosun son 1-2 yadır bu şekilde. ve öyle bile olsa erken teşhis her zaman iyidir, pazartesi herşey belli olacak o zaman:26:
doktor öyle olumsuz da konuşmamış onun için seninde kafana takılmasın lütfeen
inşallah hayırlısıyla hamilede kalırsın ama sen kendine stres yapma çünkü stres de etki ediyo regli
kilo ver dediyse doktorr hemeenn yemeyi azaltıyosunn yaza fit giriyosun tatlışımmm

Elinde mendil sallayan smile gönderiyorum halaybaşı :))))))
Eşimi bekliyorum masa hazır çok acıktım
Burasıda rutin haftasonu sessizliğinde
Yarın bende yokum Bilecik'te düğün var,teyy teyyy:118:

:80::82:

kimsecikler gelmemiş kiii

PLOJOCUM ve GESCİM sağolun desteğiniz için..şimdi netten de araştırdım iyice..
bu PKO kilo aldırıyormuş hatta kilo aldıkça PKO ilerliyormuş ..
ben zaten anlamıştım bişey olduğunu çünkü hiç bu kadar kilo almadım ki ben
kilo vermem de zoraşıyor dolayısıyla ama yarın eşimle kondisyon aleti bakıcaz hai maraton diyorlar ya kol bacak ayak aynı anda çaıştırıyor bi de bisiklet çevirebiliyorsun..ondan alıcaz ki kilo vermem kolaylaşsın...
moralim bozuk tabi biraz ama stres yapmıcam bebişler stresi sevmez ki

bu arada PLOJOCUM düğünde iyi eğlenceler sana
sen valla halay başı bile olursun
Sezenimiz de kıpır kıpı olucak..

GESSS yazmayı unuttum benim hamarat arkadaşım piyano keklere kesintisiz vanda da devam
herkese seni gibi arkadaş lazım

ben gideyim de biraz daha PKO araştırıyım ...AMAYAA gelse o konuda da bilgisi vardır kesin kız AMAYAA çık ortayaaaa

Kiyamam sanaaa nerde kaldi esinn
Bugunde dugun var sezosla halay basi olursunuz dikkat et de sezos halayi girunce gelmeye kalkmasin kuzum iyi yolculuklar sizeee

Kuzunm tabiki arastir ama cok da kendini kaybetme arastirirkenn iyi dusunmussunuz kondisyon bisikleti almayi kilolar gider yaza kadar bebis gelir insallahhh
Kiyamammm sende cok iyi arkadassin tatliss sendende lazim vana bi tanee
Topiktekiler topkasip vana tssinsaniz ya
Bak bura guzel haa havada guzel bugun

Arkadaslardan biri mesaj atti piknige gutcekmisiz ki biizz opuuorumki hepinizi bolcaaa

herkese mutlu pazarlarrrr

babanın mutlu mutlu yılların olsun inşallahhhh.... sevdikleriyle upuzunnnnn yıllara
tatlım öncelikle geçmiş olsun, anladığım kadarıyla herşey "ihtimal" henüz.... tam kesinleşmiş bir teşhis yok gibi, ama elbetteki tedbirli olmakta fayda var... PKO konusunda uzun uzun anlatabileceğim bi bilgim yok, sadece şunu söyleyebilirim, pkolu olup tedavi gören çok arkadaş var, aynı şekilde tedaviye gerek kalmadan veya tedaviye karar verip kendiliğinden hamile kalan da var.... kilo normal gebelikte de çok önemli, kendi sağlığımız açısından da.... o sebeple egzersiz yapmaya karar vermen mantıklı olmuş tatlım... Rabbim tedaviye gerek kalmadan gönderir inşallah meleğini

Elinde mendil sallayan smile gönderiyorum halaybaşı :))))))
Eşimi bekliyorum masa hazır çok acıktım
Burasıda rutin haftasonu sessizliğinde
Yarın bende yokum Bilecik'te düğün var,teyy teyyy:118:

:80::82:
iyi eğleceler PLOJOOOOO... sezen şimdiiden teyyyy teyyyy

Slm kızlar c.tesi görümcem kv. Cocuklar hep beraber hayvanat bahcesine gittik cok yorulmuşuz dun kvler ile geçti bugunde eşimleyiz kimsye gitmedk..

Babamın dogum gunununu kutladıgınız için teşekkürler kızlar...
Telden yazıyorum alıntılayamadım.

Svittt cok gecmiş olsun inş yarın iyi sonuc alırsın.bizede hemen habr vr.pko ne acba merk ettm pcyi alınca eşimden arştırcm bnde.
Medical bize uzak cnm.ama sen iyi dr denk gelmişsin nmmki hıc yumurtalıklara fln bakmadı dzilişine fln bndede olma ihtimali varmıdır acba..??
Kilo vermek lazm ztn iyi yapmışsınız ama rejimede başlamak lazm bn tam ne kdr sütrede bilmiyorum ama 1.5 kg vrmişim berabrr yapalım rejim...
Sakın stres yapa enişte hKlı sana bişi olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…