- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.141
evett regl dönemide kilo vermek çok zormuş :26: ama ısınmak için yapabilirim biraz
dün gece denemek için en fazla 5 dk yapmışımdır bacakları ağrıyor ne hammışım yaaaa
doğum konusunda da annemin bi cümlesi var biraz argo gibi ama bayılırım ben
annem hep "kiminki içinde kalmış" der
Allah senin -tüm hamişlerimizi ve hamiş olacaklarımızı bi avazda kurtarsın inşallah
senden de detaylı bi anlatım bekliyoruz kuzum
o kadar pozitifsin ki bu doğumu senden dinleyip rahatlamak isterim
Eli öpülesi annen doğru demiş
Amin cümlemizi inşallah..
Ayy onuda anlatacağım zaman gelecek inşallah :) Minişime baka baka yazacam size
İnşallah anlatmaktan vazgecmeyecek kadar normal geçer
Ne çok inşallah dedim,çaresizliğimin simgesii
oldu mu yarım saat?Bitti mi bitti miiiiii
ben de bu aralar inşallahla başlayıp hayırlısı ile bitiriyorum cümlelerimi
yaşlandık galibaaaaaa
eveetttttt yarım saatt olduuu...müdürün çıkması için pusudayım her an çıkabilirim
çok sağol plojocum arkadaşlığın için süper geçti yarım saat
akşama da survivor+karadayı çoook yoğunum
öptüm hepiniziii
en çok da SEZENİİİ
Sana minik bir ayak sallıyor sanırımTeşekkür ederiz öpücükler için
Haydi koş evineeeee
Sana minik bir ayak sallıyor sanırımTeşekkür ederiz öpücükler için
Haydi koş evineeeee
Helal olsun enisteye kuzumhala uyumadımmmm
saat 12 gibiydi eşime acaba sen bisikleti yapabilirmisin kiii dedim öylesine vee benimki ok gibi fırladı yerinden
tam 1buçuk saattir bisikleti kurmaya uğraşıyorduuu ve başardııııı
kıyamam ben ona yaaa
o uğraşırken ben de uyumıyım dedim...birazdan yatıcam yarın ptesiii hüüü
bu arada acunun ünlüleri tuttuğu bence de belli..ne diyelim hakeden kazansın
herkese iyi gecelerrrrr
yarın açılışı MAJOR yapar muhtemelen
Bi ogullari var zaten sanki biz Zembille indik ana kuzusu degilizGünaydnnnn hıphzlı geçen bir hafta sonundan sonra yeniden işteyim
Valla bu hafta sonundan bir şey anlamdım kızlar.
cumartesi sabah 9'da kalktık eşimle bir çıktık evden eve döndüğümüzde akşam 6 olmuştukii
bütün gün kocacımla gezdik çok eğlendimkiii kv yokken gezdik tozduk
demek ki o her hafta bizim yerimize planlar yapmasaymış biz hep kendi planımızı yaparmışız
dünde kahvaltı, çamaşır, pazar, yemek, duş, düğün derken geçti gitti.
dün akşamda kv geldi zaten
Sweat doktora gitmişsin iyi olmuş canım en azından neyin ne olduğunu öğrenmiş oldun, bisikletinle sana başarılar dilerim
Prenses babanın doğumgünüsü kutlu olsun canım
GES benim kv'de de bana hiç sormaz ne istersin diye hep eşime sorar, belki hamiş olunca sorabilir canın ne istiyor diye
Plojoda düğüne gitmişti zaten
Ayyy hadi hayirlisi kuzum yaa gonder resmi ama estalar gelincee merak ederizzkızlar cok mutluyum dun evımı temzlemeey gttık persembe gunude esyaarımız gelecek cok yorldum ama hıc bır yrgunluk ınsanı bu kadar mutl edemez ınsanın kendı evı gbı yokmus ınsanın yaptıkca yapası gelıyo ck gzl old esyalarımızda gelsınde dun o yorgnlula bırde esımle alsverıse gttk kırlı sepetı vs aldık oyle gectı anlayacagınız ne var ne yk gorusmeyelı
Herkes iyimiş çok sevindim :) Haftasonu güzel geçmiş
Benimde güzel geçti düğün sabah yemekli olarak başladı akşamda salonda 7-11 di..Gündüz gelin almasından yemekten sonra uyudumSonra saçlar makyajlar yaptım sona kaldım :))
Akşamda bi güzel oynadıımmEşim 'çocuk Bilecik doğumlu olacak ' dedikçe güldük :) Kıyamam tedirgindi :)
Kızlar bi korkuyorum bi seviniyorum çok değişik yaa..
Gözlerim doldu hemencik yine..
Korkuyorum,yanlış birşey yapar mıyım kötü birşeye sebep olur muyum diyorum doğum başlangıcı,doğumda fln:26: Kafamda deli sorular
Çok gelgitler oluyor..Bu yüzdende eşimin üstüne daha çok düşüyorum..Sanki o evden çıkıyor ya dünyada yapaylnızım gb..
Bi an geçiyor hiçbirşey yokmuş gb,çok keyifli oluyorum..
Şimdi miniğin yıkanan kıyafetlerini ütüleyecem oturduğum yerden
Tatli ne hamaratsin sen yahuu hem benden gec eve gidip benden erken islrrin biiriyosun ama seeenonun ayaklarını yerim bennnnnn
çok hamaratım ben bu akşammmmm
dünden yemek yapmıştım eve gelince çorba yaptım,kociş salata yaptı sofrayı kurdum topladım bulaşıkları topladım,tabi ocak fayans temizliği,sonraaa kocaya salata ödülü türk kahvesi yaptım,çay demledim sporumu yaptım veee tv izlemeyi hakettimmmm :111:
topikimizin diğer kızçeleri de ses versiinnnnn
özletmeyin kendiniziiii
Helal olsun enisteye kuzumazmetmis basarmi
Da bugunde pazartesiydi siz nasil o sendromla gec yattiniz kiii
Bi ogullari var zaten sanki biz Zembille indik ana kuzusu degilizbunu dusununce uyuz oluyorum bak
Ayyy hadi hayirlisi kuzum yaa gonder resmi ama estalar gelincee merak ederizz
Edin dogru demis kuzum bilecik dogumlu olacak diye
Senin pozitifligin bende cocuk dogurmayi kamciliyo kuzum masallah
Tatli ne hamaratsin sen yahuu hem benden gec eve gidip benden erken islrrin biiriyosun ama seeenhamarat kuzum benimm
Huhucanlaaar
Bende sorularimi hazirladim yemek yedik vee survivor izliyoruz kiii
Siz napiyosunuz bakalim baskaaa
kızlarr gece gece size rüyamı analtmak istiyorum...
rüyamda eşin kaybolmuştu onu arıyordu alyansını buldum sağ elime taktım sol elimde de kendi alyansım vardı..çok üzgündüm derelerden tepelerden geçtim deniz kenarında hotel gibi biyeredeydim tel ile konuşurken uyadım.. ama çok üzüldüm çok etkilendim....
rüyalarımda hep ewli olduğumu bilirim ne görürsem göreyim o his vardır ama bu kez rüyamda eşimi bulamıyordumm allah korusun ama sanki ölmüş hissi vardııı
bir gelsinde kuzum atarımhelal olsun enisteye kuzumAzmetmis basarmi
Da bugunde pazartesiydi siz nasil o sendromla gec yattiniz kiii
Bi ogullari var zaten sanki biz zembille indik ana kuzusu degilizBunu dusununce uyuz oluyorum bak
ayyy hadi hayirlisi kuzum yaa gonder resmi ama estalar gelincee merak ederizz
Edin dogru demis kuzum bilecik dogumlu olacak diye
Senin pozitifligin bende cocuk dogurmayi kamciliyo kuzum masallah
Tatli ne hamaratsin sen yahuu hem benden gec eve gidip benden erken islrrin biiriyosun ama seeenHamarat kuzum benimm
kızlar eşim bugün sperm testi yaptırdı 29 milyon çıkmış sonucu.
sonra ultrasonlada bakmışlar bir sıkıntı yokmuş.
doktor bir problem olmadığını söylemiş.
çok şükür kullandığı ilaçlar kötü etkilememiş.
normalde 20 milyon yeterli oluyormuş sanırım sesi pek bir gururlu geliyordu telefonda
normalde 20 milyon yeterli oluyormuş sanırım sesi pek bir gururlu geliyordu telefonda
Günaydıınnn kızçelerrr
nasılsınız bakalım bugünn??
canımm hayır olsun inşallah sen içini ferah tut kötü düşünme.
rüya de geç canım etkisinden kurtulmaya çalış.
tünaydın canlarımmm
bu gün hava güneşli..daha bi enerjiğimmm
akşam irademe yenik düşüp sıcak çıkolata içtim ama ceza olarak 10 dk bisiklete bindim
PRENSESS hayırlara çıksın inşallah rüyan..
bence eşini hergeçen gün daha çok seviyorsun kaybetme korkusu olabilir...
o zaman bebişe çıksın rüyanrüyalar neye yorarsan ona çıkarmış derler
akşama da arkadaşlarla bulışucaz iş çıkışı..önceden aynı şubede çalışıyoduk kimi başka şubeye gitti kimi istifa etti çoktandır görüşmemiştik ve ben çoktandır kız kıza dışarı çıkmamıştım çok heyecanlyımsosyalleşicem haftalar sonra
öyle düşündüm yine bir rüya gördüm rahmeti anneannemle ewdeydik bi hırsız bizi rehin almıştı ama anneannem bir koca tava yumurta haşlamış hırsızada ikram ediyordu
sanrım uyku bna ya cok geliyor yada uyurken biyerlerim açık kalıyorr
öyleymiş tabbii neye yorarsan o çıkarmış hayırlısı inş.
eşimle artık daha az tartışıyor sanrım o huzur bana kaybetme korkusu verdi..kavga mı etsek
gezz gezz bnde ewlendiğimizden beri kız kıza çıkamadım...yaza inş bebeği olanlar büyütecek yurt dısında olanlar gelicekkk
ahahahsesli güldüm kıss gururlu geliyor sesi deyincee....merk etmiştim bndee sonucu sevindim iyi çıkmasınaa...
plojoo foto çok güzelmiş darısı başına inş. ama bebek cok zor yaa yeğenimde su çiçeği oldu 3gümdür... bi tatlı kii
deva eşin ne zmn gelicek ?
süperrrrr
gözünüz aydın canım o zaman gelsin bebiş istediğiniz zamandaaaa
bu çooook güzel bir şeyyyy bayıldımmm
kıskanıyorum amaaaa
bugün kimse gelmemişşşş
Oyy kıyamamm,çok sinir bozucu hastalık,üzülüyorum çocuklara..İnşallah çok uzun sürmez canım:26: Maşallah ona
Bizimki de işin şakası işte,denerim belki belli olmaz,benden beklenecek hareketler bunlar
Bende kıskandım bayanı
Olsun sen miniği gelmeden büyüğüyle yapBak ben onu da yapamıyorumm