-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.061
günaydın yavruşlar?
Bugün herkes nasıl bakalım???
Biriniz bana kv yanında uzanabiliyor musun diye sormuştu hızlı hızlı okuduğum içiin hatırlamıyorum şuan :26:
Evet uzanıyorum çünkü kocam öyle istiyor. Hatta bazen o benim dizime bazen ben onun göğsüne ya da dizine uzanıyorum.
Bunlarıda yapamayacaksak hiç evlenmeseydik yani
Plojo sen kendini çok yorma tatlım bak dikkat et tamam mı..
Benim kv bugün köye gidiyor cenaze var eşimin yengesinin abisi vefat etti.
Adamcağız kaç aydan beri kanser yüzünden yataklardaydı.
3 haftadır edirne tıp fakültesinde yatıyordu.
Cenazeyi köye götürecekler. Kızları çok ağlıyordu çok üzüldüm dün akşam onlara
Ayyy kizlar gcmisi okuyauim ddm son 2-3 sayfayi okudum karman corman yazismissnz cok guldumcNim urolojiye gtmesi gerekio ozellern cogu yapiyr o testi biz ist. Devlt hast bulamadk her laboratuar yapmiio ama bir arastrn deerim kuzum
Ay sivitos beni cok güldüruosun bnce esinle
Acikca konus hayatm cok yoruluyrm annenleeere sadece haftada 1 gdlm o da hafta sonuna denk gelrse iyu olur dier gunler evmde uzanip dinlnmk istyrm de bunda bsy yk bnce bn 3haftada bir gdyrm bazen 2hafta bazen ayda bir çünkü orda raht deilim sklyrm esimde bldgnden ses cikarmz bn gdelmmi die sora rsam olur der bazen hyr gtmk istemyrm der ama bn en basndan alistrdm az gtmye o yuzden yadrgamazlar
Fragmanları flnda izlememiştim hiç..
Süpriz oldu :)
Sadece Merhamet'i izliyordum,bari doğurana kadar sürseydi :)))
Buarada ben Mayıs Anneleri sayfasınada bakıyorum ya,6 Mart'ta ilk miniş gelmiş dünyaya :) Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..Minik hastanede annesi süt götürüyor,kavuşmak için gün sayıyorlar..
Günaydın yavruşlar?
bugün herkes nasıl bakalım???
biriniz bana kv yanında uzanabiliyor musun diye sormuştu hızlı hızlı okuduğum içiin hatırlamıyorum şuan :26:
evet uzanıyorum çünkü kocam öyle istiyor. hatta bazen o benim dizime bazen ben onun göğsüne ya da dizine uzanıyorum.
bunlarıda yapamayacaksak hiç evlenmeseydik yani
PLOJO sen kendini çok yorma tatlım bak dikkat et tamam mı..
Benim KV bugün köye gidiyor cenaze var eşimin yengesinin abisi vefat etti.
adamcağız kaç aydan beri kanser yüzünden yataklardaydı.
3 haftadır Edirne Tıp Fakültesinde yatıyordu.
Fragmanları flnda izlememiştim hiç..
Süpriz oldu :)
Sadece Merhamet'i izliyordum,bari doğurana kadar sürseydi :)))
Buarada ben Mayıs Anneleri sayfasınada bakıyorum ya,6 Mart'ta ilk miniş gelmiş dünyaya :) Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..Minik hastanede annesi süt götürüyor,kavuşmak için gün sayıyorlar..
Günaydın yavruşlar?
bugün herkes nasıl bakalım???
biriniz bana kv yanında uzanabiliyor musun diye sormuştu hızlı hızlı okuduğum içiin hatırlamıyorum şuan :26:
evet uzanıyorum çünkü kocam öyle istiyor. hatta bazen o benim dizime bazen ben onun göğsüne ya da dizine uzanıyorum.
bunlarıda yapamayacaksak hiç evlenmeseydik yani
PLOJO sen kendini çok yorma tatlım bak dikkat et tamam mı..
Benim KV bugün köye gidiyor cenaze var eşimin yengesinin abisi vefat etti.
adamcağız kaç aydan beri kanser yüzünden yataklardaydı.
3 haftadır Edirne Tıp Fakültesinde yatıyordu.
Kızceler :) Miniğin yatagının siparisini vermis bulunuyoruz..Nisan bası gelecek..Nisan'ın 15ine kadarda hersey hazır olur insallah düsündügümüz gb..Sonra da bekleriz sadece :)
MAJOR
Basınız sagolsun..
Uzan tabi yaa bakmasın bi zahmet o da :) Zaten vücudun yorgun bi yatarken mi dinlenecen,hem keyfi ayrı..Bugünün alkısı enisteye :))
bu arada dün bi müşteri geldi
kadın 79 doğumlu veee oğlu askerden gelmiş
şok oldum
14ünde evlenmiş 15inde anne olmuş ailesi görücü usulü evlendirmiş...
çok şaşırdım sizinle de paylaşayım dedim..
allahhh senii svitt gayet normal kii ahahbizim de bş komşu var aynen öyle oğlu 15 yaş kuçuk
caım basınız sagolsn
Kızceler :) Miniğin yatagının siparisini vermis bulunuyoruz..Nisan bası gelecek..Nisan'ın 15ine kadarda hersey hazır olur insallah düsündügümüz gb..Sonra da bekleriz sadece :)
MAJOR
Basınız sagolsun..
Uzan tabi yaa bakmasın bi zahmet o da :) Zaten vücudun yorgun bi yatarken mi dinlenecen,hem keyfi ayrı..Bugünün alkısı enisteye :))
ben sormuştum canım...e rahatsan süper o zaman
biz tabi sürekli bi arada olmadığımız için hazır olda oturuyorum
eğer öyleyse kötü dicektim ama elele dizdize de oturuyorsanız bence enişteyee
bu arada başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin...
MAJOR
Basınız sagolsun..
şok oldum
onlarınki erken değil biz geç kaldık belki de
çok merak ettik ama Sezoşun yatağını bizz annesi
vay bee millet ne kadar hızlı görüyo musun. biz onun yaşına geldiğimizde çocuklarımız daha ilkokula gidiyor olacak.
kadın en azından torunlarını bile görebilecek.
biz görecek miyiz bakalım.
aynn öyle bnm eeenn büyük teyzem 16 yaşında ewlenmiş annemden 5yaş küçük oğlu var
bende merk ettim inş. paylaşır..
mojorr hep el ele olun inş. ne güzel kv.nin yanında rahat olman inş. daha da mutlu olursunuz..
inş. çocuklarımız olur da torunlarımızı bekleriz :)
hast. ne zmn gidicektiniz mojor haftaya mı?
şok oldum
Allah sağlık versin inşallah bebişe..bir an önce kavuşsunlar..Sezenimiz de sağlılkla vaktinde gelsin inşallah...
bu arada nasıl yatak aldını?
benzer foto vb varsa koysana
hayırlı olsun kızçeee neye karar verdiniz nasıl bişi sipariş verdiniz
çok merak ettik ama Sezoşun yatağını bizz annesi
şok oldum
Teşekkürler kızlar...
Evet biz hep el ele oturuyoruz evde
hatta görümcem bazen bizimle dalga geçiyor Bizim Aile diye bir film var ya hani Münir Özkul ve Aile Naşit evleniyorlar çocuklar önce anlaşamıyor sonrada kardeş gibi oluyorlar. Tarık Akan zengin kıza aşık kızın babası evden çıkartıyor bunları, Münir Özkul'u işten kovuyor falan orda Şener Şen ve Ayşen Guruda yemek yerken sofrada bile hep el eleler bizde onlar gibiyiz nerdeyse
geçmiş olsun canm. bebeğin ciddi bi durumu yoktur inşallah??
kızlar merhaba,
bende genel olarak takipteyim sizleri vakit buldukça geliyorum bakıyorum :) evlilik gerçekten çok zor bende 4 yıl beraberliğimizin sonucunda evlendim. evleneli 4 ay oldu. çalışıyorum evde kaldığımda yetişemiyorum evin işlerine yemeğe( eşiminde çok fazla yardımcı olduğu söylenemez yardım etmek istiyor ama beceremiyor çayı bile demlerken aklım mutfakta acaba döktümü kirlettimi mutfağı diye. annesi baya rahat alıştırmış belli üstünü falan atıyor her yere öyle işte.. göründüğü gibi değilmiş gerçekten evlilik ama sevdiği olunca insanın yapacak bişey yok.
Hayırlı olsun :)
Çalışırken zor gerçekten,eşlere çok görev düşüyor..
Ama madem yapmak istiyor hiç hevesini kırma,yapabildiği gb de olsa yapsın zamanla alışır..Hevesi kaçmasın yeter ki :)
Alıştırmak senin elinde unutma
Beni en çok ütüler zorlardı çalışırken,eşimin işinden dolayıda hep ütü isteyen şeylerdi
Allah kolaylık versin..En güzeli huzurunuzHerşey halloluyor..
teşekkür ederim. aynen öyle alıştırmak gerekir ama ben korkuyorum işte etraf kirlenecek dağılacak diye :) ah ütülerden yana rahatım yapıyor eşim çok şükür :)
Ohh ohh ne güzel işte :)
Benim eşimde bir tek ütüyü yapmaz..
Yaymayı dene işleri,ben yemeğim olduğu akşama denk getirirdim makinenin devrini düşürüp sessizce evi süpürüyordum,birgün banyoyu fln hallediyordum..Sıkışmayınca iyi..Pazarada bırakılmıyor çünkü bir süre sonra..
PLOJO çok güzelmiş güle güle büyüsün içinde sezoş
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
topik pek bir kalabalık herkes aşağıda gördüm çıkın ortaya