- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.081
inşallah canım hepimiz hep öyle olalım
aslında benim annemle babamda hep bizi yanyana oturtmaya çalışırlar
kv'nin yanında öyleyim ama Kp olsaydı öyle olamazdım ya da evimiz ayrı olsaydı kv yanında yine öyle olamazdımki
haftaya salı gününe randevu aldık canım bakalım ilacın etkisi oluyor mu anlayalım.
eğer sperm kalitesini düşürüyorsa doktoruna söylemesi gerek çünkü.
tamm canm anladım hayırlısı inş.
kv.bnm yanımda uzanıyor ama bn uzanamıyorum eşimde uzanıyor..geçen gün yumurta kokusunu sevmem çiğ çiğ kokuyor ya miğdem bulandı içeri uzandım.. ne oldu diye geldi başım eşimede soruyormuş hamilemi diee rahtsız olunca uzanırm sadece..
ama beraber yaşasaydık bizde o zmn daha rahat olurdm..
kızlar merhaba,
bende genel olarak takipteyim sizleri vakit buldukça geliyorum bakıyorum :) evlilik gerçekten çok zor bende 4 yıl beraberliğimizin sonucunda evlendim. evleneli 4 ay oldu. çalışıyorum evde kaldığımda yetişemiyorum evin işlerine yemeğe ( eşiminde çok fazla yardımcı olduğu söylenemez yardım etmek istiyor ama beceremiyor çayı bile demlerken aklım mutfakta acaba döktümü kirlettimi mutfağı diye. annesi baya rahat alıştırmış belli üstünü falan atıyor her yere öyle işte.. göründüğü gibi değilmiş gerçekten evlilik ama sevdiği olunca insanın yapacak bişey yok.
hoşgeldin aramıza..eşler öyle eşyaları her yerdee..eşime herşeyi öğrettim bi şuu kıyafetleri salonda bırkamamayı öğretemedimm..ama onuda öğrencek inş..
kirlernirse kirlensin boşver eşin bişiler yapmak istiyosa yapsın
Eki Görüntüle 1021269
Ölçüleri değişti tabi bizim istediğimiz gb,bunun yanlar çok küçük diye..Önde kapalı,çıkarılabilir..
Cibinliğide duvardan olacak inşallah.
İlerde bunu yatak olarak kullanmak istersek öne doğru uzayacak,başucunda çekmeceleri olmuş olacak yine..Gb düşündük :)
Gelince paylaşırım yine bizimkini,bakalım ne umduk ne bulacaz
Maşallah teyzeye..Güzel midir kötü müdür bilemedim :)
Maşallah sizee..Görümcende azcık örnek alsın
Küvözde bebiş şimdilik..Ama sağlık durumları iyi şükür ikisininde..
inş. istediğiniz gibi gelir canm..ilerde de kullanabilceksiniz sanrım bnde bu modelleri beğeniyordum..
gelincede paylaş mutlakaaa