Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yağmurlu bi akşamdan hepinize mutlu pazarlaaarrrr

kondisyon bisikletimizi aldık kiiiii
çoook mutluyumm ama servis kurucakmış daha açamadık kutudan

artık kilo vericemmm pkoya hayırrr

çook teşekkürler desteğiniz için..iyiki varsınız kiiii

bu arada eksik bilgi verdim galiba yarın sadece gebelik testimin sonucunu alıcam...ne olur ne olmaz diye yaptı
hormon testleri de adetin 3.günü yapılırmış ondan yapmadı ama şu ultrason görüntüsünü verdi yumurtaların dizilişi aynı internette de resmini koymuşlar aynı onun gibi

PRENSES ne güzel hayvanat bahçesine gitmişiniz..botanikte miydiniz?
GES de pikniğe gitmiş ooo süperr..herkesin h.sonu güzel geçiyor galibaaa?

biz de bu gün eşimle temizlik yaptıkkk :118:
o da yardım edince ev misss gibi oldu..
sonra bisikletimizi alıp dışarıda yemek yedik ama yarın için yemek yapıcam kaçınılmaz son

şimdi deee başlasın survivor gecesiii

Ewt svitt botanikteydik.. bugun eşimde süpürge açtı sonrada balık pişirdi askm bnm.
Bizde survivorı bekliyoruz ama bazen kızyorm izleyesim gelmiyor cok teraflı oluuor yarısmalar ama izleyelimm bari hehehe

Ewt svitt botanikteydik.. bugun eşimde süpürge açtı sonrada balık pişirdi askm bnm.
Bizde survivorı bekliyoruz ama bazen kızyorm izleyesim gelmiyor cok teraflı oluuor yarısmalar ama izleyelimm bari hehehe

aferin bizim kocişlereeeee

ünlüleri tutuyorum ama yazık yaaa gönüllüler de çok aç zavallılar..
ben de artık rejime giriyorum ya yarından sonra gelir burda ağlarım açım diye
bu arada bence de beraber rejim yapalım prensesss
ölmek var dönmek yok

Allah korusun kızz ne ölmesii.. ama yPalım rejimm... dikkat et yediklerine...
Bn ünlülerin kızlarına gıcık oldum özellikle serenaya erkek gibi tavırlar ama onşardan favorilerin eda ile gökhan.. gönüllerin kazanmasını istiyorum cunku acun hep ünlüleri destekliyor gibi...

Uyumadınmı hala bn uyucm şimdi

hala uyumadımmmm
saat 12 gibiydi eşime acaba sen bisikleti yapabilirmisin kiii dedim öylesine vee benimki ok gibi fırladı yerinden
tam 1buçuk saattir bisikleti kurmaya uğraşıyorduuu ve başardııııı
kıyamam ben ona yaaa
o uğraşırken ben de uyumıyım dedim...birazdan yatıcam yarın ptesiii hüüü

bu arada acunun ünlüleri tuttuğu bence de belli..ne diyelim hakeden kazansın

herkese iyi gecelerrrrr
yarın açılışı MAJOR yapar muhtemelen

Son düzenleme:
Günaydnnnn hıphzlı geçen bir hafta sonundan sonra yeniden işteyim
Valla bu hafta sonundan bir şey anlamdım kızlar.
cumartesi sabah 9'da kalktık eşimle bir çıktık evden eve döndüğümüzde akşam 6 olmuştukii
bütün gün kocacımla gezdik çok eğlendimkiii kv yokken gezdik tozduk
demek ki o her hafta bizim yerimize planlar yapmasaymış biz hep kendi planımızı yaparmışız
dünde kahvaltı, çamaşır, pazar, yemek, duş, düğün derken geçti gitti.
dün akşamda kv geldi zaten

Sweat doktora gitmişsin iyi olmuş canım en azından neyin ne olduğunu öğrenmiş oldun, bisikletinle sana başarılar dilerim
Prenses babanın doğumgünüsü kutlu olsun canım
GES benim kv'de de bana hiç sormaz ne istersin diye hep eşime sorar, belki hamiş olunca sorabilir canın ne istiyor diye
Plojoda düğüne gitmişti zaten

Son düzenleme:
kızlar cok mutluyum dun evımı temzlemeey gttık persembe gunude esyaarımız gelecek cok yorldum ama hıc bır yrgunluk ınsanı bu kadar mutl edemez ınsanın kendı evı gbı yokmus ınsanın yaptıkca yapası gelıyo ck gzl old esyalarımızda gelsınde dun o yorgnlula bırde esımle alsverıse gttk kırlı sepetı vs aldık oyle gectı anlayacagınız ne var ne yk gorusmeyelı

tünaydınlar herkeseeee

MAJOR bence bu haftasonu başbaşa gezmelerinizi alışkanklık haline getirin
bahar da geliyor ohh miss gibi

aşağıda bir adet düğüncü bir plojo görünüyorrrrrr
ve bir de canım amayacımı da görüyor ve öpüyorum hepiniz

inşallah yapacağız canım
paramız oldukça elimize fırsat geçtikçe bir yerlere kaçmaya çalışacağız bakalım

ohh miss ne güzel valla canım insan öyle olunca hiç yorulmuyor tabi değil mi
hadi bakalım hayırlısı tekrardan

Herkes iyimiş çok sevindim :) Haftasonu güzel geçmiş
Benimde güzel geçti düğün sabah yemekli olarak başladı akşamda salonda 7-11 di..Gündüz gelin almasından yemekten sonra uyudum Sonra saçlar makyajlar yaptım sona kaldım :))
Akşamda bi güzel oynadıımm Eşim 'çocuk Bilecik doğumlu olacak ' dedikçe güldük :) Kıyamam tedirgindi :)

Kızlar bi korkuyorum bi seviniyorum çok değişik yaa..
Gözlerim doldu hemencik yine..
Korkuyorum,yanlış birşey yapar mıyım kötü birşeye sebep olur muyum diyorum doğum başlangıcı,doğumda fln:26: Kafamda deli sorular
Çok gelgitler oluyor..Bu yüzdende eşimin üstüne daha çok düşüyorum..Sanki o evden çıkıyor ya dünyada yapaylnızım gb..
Bi an geçiyor hiçbirşey yokmuş gb,çok keyifli oluyorum..

Şimdi miniğin yıkanan kıyafetlerini ütüleyecem oturduğum yerden

evet bırtanem aynen oyle sagol canım benım

tatalım sakın ol kotu seyler dusunme

Öyle gelgitler oluyor işte :)
Hazırlıklar hızlanmış seninde,gözünaydın :)
Hele bir de oturunca değmesinler keyfine :)

AYNEN CANIM HIZLANDIK ARTI SAGOL CANIM EKSIK OLMA SENDE SAKIN OL KOTU SEYLER DUSUNME IYI DUSUNELM IYI OLSUN TEYELIGIN TADINI CIKARACAGIZ DAHA :) NASIL BIR DUYGU DUSUNCESI GUZELDE BEN KORKYRM NEDENSE

AYNEN CANIM HIZLANDIK ARTI SAGOL CANIM EKSIK OLMA SENDE SAKIN OL KOTU SEYLER DUSUNME IYI DUSUNELM IYI OLSUN TEYELIGIN TADINI CIKARACAGIZ DAHA :) NASIL BIR DUYGU DUSUNCESI GUZELDE BEN KORKYRM NEDENSE

Öyle patt diye karar verilecek birşey değil tabii..O aşamada herşeyini düşünüyorsun..
Örnek vererek anlatılacak gb de değil..
Başa gelince herşeyiyle güzel aslında,keşke diyorsun daha önce olsaymış,bir de yüzünü görmek nasıldır tahmin bile edemiyorum,cünkü bebekle ilgili yaşadığım her haberi her sevinci hepsi birbirinden güzel..
Korkuyorsan daha var zamanı demek ki :) O his başka ya,sadece istiyorsun onu..Okumakla,dinlemekle değişecek bir fikir değil,içten gelen birşey..

yaşasınnnn ptesi günü bittiiii

bu gün regl olmam için hapa başlıcaktım kiiii regl oldum
bu akşam az yemke çok spor eşliğinde kilo verme çabalarım devam ediyooooorr...
her şey bebiş için

PLOJOOO ohh ne güzel oynamışın..çocuğun bilecik doğumlu olma ihtimaline çokk güldüm sesli güldüm hatta
korkuların normal kuzucum..eminim her duyarlı anne adayı senin gibi hissediyodur ama
sen Sezene çok iyi bakıyorsun kiiii
E o da seni hiç üzmedi üzmicek deee

bu arada biz eşimle kendmizi çocuğa hazır hissesiyoruz da ben doğuma hazır hissetmiyorum :26:
normal doğum yapmak istiyorum ama korkuyorum da..
rüyamda bile doğum sancısı çekiyorum bazen
neyse şimdiden dert etmiyimmm....

kızlaarrr nerdesinizzz hadi gelin de şu son yarım saatim çabuk geçsin

İnşallah canım :)
Sevindim ilaca başlamadan hallolmasına,bu arada regl iken spor pek işe yaramıyor diye biliyorum:26: Sen alıştırma yap tabii ama kilo hesabına katma bence regl olduğun günleri,sonra üzülme veremiyorum diye :)

Doğum fikrin hamile olduğunda tamamen farklı birşeye dönüşüyor :) Bende normal istiyorum bi aksilik olmazsa,acıdan sancıdan çok korkum yanlış birşeye sebep olmak..Zaten vücudun 9 ay boyunca hazırlanıyor,işini bilen bir bebekte sana yardım ediyor,e azıcık can acısıda olacak en aza indirilmiş haliyle Rabbim tarafından :)
O konuda hiç şartlama önyargılıda olma derim,bol zamanın olacak araştırmak,bilgi almak,karar vermek için

evett regl dönemide kilo vermek çok zormuş :26: ama ısınmak için yapabilirim biraz
dün gece denemek için en fazla 5 dk yapmışımdır bacakları ağrıyor ne hammışım yaaaa

doğum konusunda da annemin bi cümlesi var biraz argo gibi ama bayılırım ben
annem hep "kiminki içinde kalmış" der
Allah senin -tüm hamişlerimizi ve hamiş olacaklarımızı bi avazda kurtarsın inşallah
senden de detaylı bi anlatım bekliyoruz kuzum
o kadar pozitifsin ki bu doğumu senden dinleyip rahatlamak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…