- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.081
inşallah canım hepimiz hep öyle olalım
aslında benim annemle babamda hep bizi yanyana oturtmaya çalışırlar
kv'nin yanında öyleyim ama Kp olsaydı öyle olamazdım ya da evimiz ayrı olsaydı kv yanında yine öyle olamazdımki
haftaya salı gününe randevu aldık canım bakalım ilacın etkisi oluyor mu anlayalım.
eğer sperm kalitesini düşürüyorsa doktoruna söylemesi gerek çünkü.
kızlar merhaba,
bende genel olarak takipteyim sizleri vakit buldukça geliyorum bakıyorum :) evlilik gerçekten çok zor bende 4 yıl beraberliğimizin sonucunda evlendim. evleneli 4 ay oldu. çalışıyorum evde kaldığımda yetişemiyorum evin işlerine yemeğe( eşiminde çok fazla yardımcı olduğu söylenemez yardım etmek istiyor ama beceremiyor çayı bile demlerken aklım mutfakta acaba döktümü kirlettimi mutfağı diye. annesi baya rahat alıştırmış belli üstünü falan atıyor her yere öyle işte.. göründüğü gibi değilmiş gerçekten evlilik ama sevdiği olunca insanın yapacak bişey yok.
Eki Görüntüle 1021269
Ölçüleri değişti tabi bizim istediğimiz gb,bunun yanlar çok küçük diye..Önde kapalı,çıkarılabilir..
Cibinliğide duvardan olacak inşallah.
İlerde bunu yatak olarak kullanmak istersek öne doğru uzayacak,başucunda çekmeceleri olmuş olacak yine..Gb düşündük :)
Gelince paylaşırım yine bizimkini,bakalım ne umduk ne bulacaz
Maşallah teyzeye..Güzel midir kötü müdür bilemedim :)
Maşallah sizee..Görümcende azcık örnek alsın
Küvözde bebiş şimdilik..Ama sağlık durumları iyi şükür ikisininde..
ah öğrenseler ne güzel olur. bayanların halinden yine bayanlar anlıyor. kızlar ben henüz yeni kavuştum rahata diyebilirim. nişanlıyken çok sorunlar yaşadım kv ve kp çok umursamazlardı hala da öyleler. soğuk bi aile yapıları var. laf çok ama icraatta hiç bişey yok. biz ev bakarken evlenmeden önce evin parasının yarsını kp ben vericem dedi vermedi. yeni yapılan apartmandan bi daire aldık daha doğrusu kp buldu o evi yeni bina olduğu için 3,5 ay susuz ve doğalgazsız oturduk eşimle çok tartıştık. çünkü babası o evi bulmuştu evin parasının yarısını vericem dediği halde vermedi ve biz balayındayken takılarımızı kendi kafasına göre bozdurup evin bir kısım borcunu vermiş.. durum böyle olunca biz o evde mecburen oturmak zorunda kaldık. eşim hemen hemen evin 4/3 ü için kredi çekti. çok zor günler geçirdik hep kavga huzursuzluk.. evi başka yere de taşıyamadık mütahitten paramızı alamayız diye 3,5 ay neler çektim. kp şimdi pişkin pişkin karşımıza geçip utanmadan bizimle konusabiliyor. çekin biraz ne olacak biz de zamanında çok çektik maddi anlamda diyor. ailem nefret ediyor bu aileden çünkü çok yalancılar. eşim defalarca benim ailemin yanında kendi ailesiyle tartışmıştır.
neyse ki suyumuz 1 haftadır geldi de rahatım. annem defalarca uyardı düğünden önce su doğalgaz konusunda böyle olmaz diye ama dinlemediler su düğüne kadar gelecek dediler kendi kafalarına göre ama gelmesini bırakın kimse ilgilenmedi. olan eşimle bana oldu çok sorun yaşadık tartıştık. şimdi ise eşim kabul ediyor ailesinin hatalarını ve benim ailemin ne kadar haklı olduğunu geç de olsa öğrendi...
Merhamet final yahu..
Birileri ölecek ama bakalım..
cok sevindim,geçirdiğin zaman keyifli olur bari :) Yoksa bitmek bilmezdi
başınız sağolsun tatlım:26::26:Günaydın yavruşlar?
bugün herkes nasıl bakalım???
biriniz bana kv yanında uzanabiliyor musun diye sormuştu hızlı hızlı okuduğum içiin hatırlamıyorum şuan :26:
evet uzanıyorum çünkü kocam öyle istiyor. hatta bazen o benim dizime bazen ben onun göğsüne ya da dizine uzanıyorum.
bunlarıda yapamayacaksak hiç evlenmeseydik yani
PLOJO sen kendini çok yorma tatlım bak dikkat et tamam mı..
Benim KV bugün köye gidiyor cenaze var eşimin yengesinin abisi vefat etti.
adamcağız kaç aydan beri kanser yüzünden yataklardaydı.
3 haftadır Edirne Tıp Fakültesinde yatıyordu.
Cenazeyi köye götürecekler. Kızları çok ağlıyordu çok üzüldüm dün akşam onlara
Kızceler :) Miniğin yatagının siparisini vermis bulunuyoruz..Nisan bası gelecek..Nisan'ın 15ine kadarda hersey hazır olur insallah düsündügümüz gb..Sonra da bekleriz sadece :)
MAJOR
Basınız sagolsun..
Uzan tabi yaa bakmasın bi zahmet o da :) Zaten vücudun yorgun bi yatarken mi dinlenecen,hem keyfi ayrı..Bugünün alkısı enisteye :))
bu arada dün bi müşteri geldi
kadın 79 doğumlu veee oğlu askerden gelmiş
şok oldum
14ünde evlenmiş 15inde anne olmuş ailesi görücü usulü evlendirmiş...
çok şaşırdım sizinle de paylaşayım dedim..
keyifli keyifli tatlışımm
merhamet çok kötü bitti yaa çok daha güzel bir final olabilirdi
başınız sağolsun tatlım:26::26:
bu arada uzancan tabi uzanmasan ömürmü geçerr
anneem ne güzel yatağınız var sizin öylee maşallaahsezoşa değerrr güle güle kullanın tatlışş
anommm
benim kv de 70li kuzum o da kurtarır mı
PLOJO çok güzelmiş güle güle büyüsün içinde sezoş
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
topik pek bir kalabalık herkes aşağıda gördüm çıkın ortaya
inş. istediğiniz gibi gelir canm..ilerde de kullanabilceksiniz sanrım bnde bu modelleri beğeniyordum..
gelincede paylaş mutlakaaa
keyifli keyifli tatlışımm
merhamet çok kötü bitti yaa çok daha güzel bir final olabilirdi
anneem ne güzel yatağınız var sizin öylee maşallaahsezoşa değerrr güle güle kullanın tatlışş:16
anammmmm kv ile aramda 11 yaş varrrrr
PLOJO sezoşun yatağı pek güzel olsun, gönlünüzdeki gibi inşallah....
SVYCN hoşgeldin şekerimmmm... zor şeyler yaşamışsınız, bundan sonrası çok güzel geçer inşallahhhh
evet evet en iyisi yaymak tabi işleri, yoksa altından kalkırmıyor. bebek bekliyosun sende sanırım öyle bi göz attım eski konulara :) Allah tamamına erdirsin, sağlıklı kucağına al
ah öğrenseler ne güzel olur. bayanların halinden yine bayanlar anlıyor. kızlar ben henüz yeni kavuştum rahata diyebilirim. nişanlıyken çok sorunlar yaşadım kv ve kp çok umursamazlardı hala da öyleler. soğuk bi aile yapıları var. laf çok ama icraatta hiç bişey yok. biz ev bakarken evlenmeden önce evin parasının yarsını kp ben vericem dedi vermedi. yeni yapılan apartmandan bi daire aldık daha doğrusu kp buldu o evi yeni bina olduğu için 3,5 ay susuz ve doğalgazsız oturduk eşimle çok tartıştık. çünkü babası o evi bulmuştu evin parasının yarısını vericem dediği halde vermedi ve biz balayındayken takılarımızı kendi kafasına göre bozdurup evin bir kısım borcunu vermiş.. durum böyle olunca biz o evde mecburen oturmak zorunda kaldık. eşim hemen hemen evin 4/3 ü için kredi çekti. çok zor günler geçirdik hep kavga huzursuzluk.. evi başka yere de taşıyamadık mütahitten paramızı alamayız diye 3,5 ay neler çektim. kp şimdi pişkin pişkin karşımıza geçip utanmadan bizimle konusabiliyor. çekin biraz ne olacak biz de zamanında çok çektik maddi anlamda diyor. ailem nefret ediyor bu aileden çünkü çok yalancılar. eşim defalarca benim ailemin yanında kendi ailesiyle tartışmıştır.
neyse ki suyumuz 1 haftadır geldi de rahatım. annem defalarca uyardı düğünden önce su doğalgaz konusunda böyle olmaz diye ama dinlemediler su düğüne kadar gelecek dediler kendi kafalarına göre ama gelmesini bırakın kimse ilgilenmedi. olan eşimle bana oldu çok sorun yaşadık tartıştık. şimdi ise eşim kabul ediyor ailesinin hatalarını ve benim ailemin ne kadar haklı olduğunu geç de olsa öğrendi...
anammmmm kv ile aramda 11 yaş varrrrr
PLOJO sezoşun yatağı pek güzel olsun, gönlünüzdeki gibi inşallah....
SVYCN hoşgeldin şekerimmmm... zor şeyler yaşamışsınız, bundan sonrası çok güzel geçer inşallahhhh
allah sabır vermiş canm iyi dayanmışsın..
ew bulması fln neyse dee takıları bozdurmaları cok saçma gerçekten.. allah kolaylık versin...
ama eşin sonunda doğru yolu bulmuş en önemlisi o canm inş. herşey daha da iyi olur..
11 mii nasıl yanii
ben burdayım, kulağımda sende....Günaydın KK'nın en güzel yeni gelinleri
haydi gelin artık yavaştan size bir şey anlatmam gerek
Teşekkür ettik teyzesii
İnşallah canım..Paylaşırım..
Sağol canım
Evet ya gitselerdi bi yere ööyle bitseydi işte :) Ama güzeldi yine de,akılda kalıcı oldu..Gün yüzü göremediler ama
Sağol canım benim..
Amin inşallahh,az kaldı bakalım,sabırla bekliyoruz :)
Çok zor günlermiş gerçekten,en azından ilk zamanlarında böyle gereksiz seylerle uğraşmak kötü olmuş..
Umursamaz olsunlar uzak olsunlar yeter ki,herşeye karışıldığında daha zor..İnsan kendi halledince herşeyini gerçekten daha huzur verici oluyor,yanlışta yapsan diyorsun ki kendi yanlışımız tecrübe ediniyorsun..
Eşin farkındaysa en azından,iyi..
Hiç kimse için kendi evinin huzurunu bozma
ew bulması fln neyse dee takıları bozdurmaları cok saçma gerçekten.. allah kolaylık versin...
ama eşin sonunda doğru yolu bulmuş en önemlisi o canm inş. herşey daha da iyi olur..
hoşbuldum canım. burası çok iyi gerçekten kimseye anlatılmayanlar için sizlerle paylaşıcam artık :)
hoşbuldum canım. burası çok iyi gerçekten kimseye anlatılmayanlar için sizlerle paylaşıcam artık :)
sen yinede dikkat ette burda yazdıklarını eşin falan görmesin.
geçtiğimiz aylarda bir arkadaşın eşi girip burada yazdıklarını okumuştu sonra kızın akıbetini bilmiyoruz bir iki kere geldi bir dahada hiç gelmedi.
ben burdayım, kulağımda sende....
sen yinede dikkat ette burda yazdıklarını eşin falan görmesin.
geçtiğimiz aylarda bir arkadaşın eşi girip burada yazdıklarını okumuştu sonra kızın akıbetini bilmiyoruz bir iki kere geldi bir dahada hiç gelmedi.
yok artıkinsanlar ne duruma gelmiş
farkında ama baya geç kaldı farkında olmak için. ailem ev konusunda çok uyardı susuz nasıl olucak diye önce bu konuları halledin sonra düğün olsun dedi ama bu bile yanlış yerlere çekildi annemin bizi ayırmaya çalıştığını dile getirdiler. özellikle görümce aman Allahım o tam bir bela herşeye karışmaya çalışıyor, şuan konuşmuyorum en son bana hakaret etti. 3,5 ay eşim ordan burda su taşıyınca tabi isyan etti artık senin annen çok haklıymış dedi onun düşündüğünü bizimkiler düşünmedi umursamadılar dedi böyle farkında oldu yani. ama onların yaptıklarını unutamıyorum hep içimde aklımda dile getirdiğimde eşimle huzursuz oluyorumbazen aklıma geliyor yaptıkları inanın taammül edemiyorum sinirimden çok acayip insanlar... nişan alışverişinde küçük görümce tartışma çıkardı. niye kom dan iç çamaşırı alıyorum diye.. tutturdu sizde şimdi kardeşime alışveriş yapacaksınız biz de görücez aldıklarınızı ve nişanda eşimin giyeceği takım elbisesini ve ayakkabısını bize aldırmaya çalıştı halası ile birlikte. bizim yöremizde alınmaz aynı memleketten olmamıza rağmen farklı farklı şeyler uydurup çıkardı görümcem ve halası. ben alışverişte ağlamaya başladım artık onun bu yaptıkları karşısında nişan kıyafetimi bile düzgün beğenemedim hevesimi kaçırdı istediğim kıyafeti giyemedim onun yüzünden. sonra geldi özür diledi ama içi pislik özür dilesede eşimin korkusundan özür diledi. ha birde nişanımız 6 da başladı onlar 8de geldi misafir gibi babam sinir küpüne döndü gelen misafirmlerimiz eşimin ailesini göremeyince yanlış anlamışlar, nişan bozuldu mu diye babamda çok sinirlendi mahcup oldu misafirlerine karşı. babamın arkadasları tanısmak istemiş esimin babasıyla ama babam tanıştıramamış ve gitmişler.. sonra bir özür bile dilemediler.
çeyizim gidecekken kimse arayıp sormadı, kızım eksik bişeyin varmı nezaketende olsa sormadılar. zaten benim bir beklentim olmadı onlardan ama ailem çok rahatsız oldu bu durumlar karşısında onlar laf etmesinler diye sırf onlardan ilgi bekledim. düğünümüzdeki dans şarkımıza kadar karıştı kardeşimin istediği şarkı olsun diye en güzel günümde bile benim moralimi bozmayı başardı. 1 ay önce çok hastaydım evde su ve gaz olmadığı için işimde annemlere çok yakın eşime söyledim su gelene kadar ben annemde kalıcam dedim eşimde tamam dedi öyle yap haklısın zaten eve işim çok uzak kal orda dedi. ama görümce beni rahat bırakmadı. 1 hafta boyunca bana mesaj atıp arayıp baskı yaptı git evine diye bende ona su yok ve hastayım gitmiycem demiştim. en son beni aradığında sen artık genç bi kız değilsin evlisin evine gitmelisin ve anneleri karıştırmamak gerekir (yani annem beni yönlendiriyomuş) annenin sana karışmasına izin verme falan dedi. benim artık sabrım taştı önceki gibi düzgün konuşmadım ne sen ne de annem bana karışamaz dedim. anneminde beni zorla tuttuğu yok dedim. ben senin hayatına karışmıyorum rica ediyorum sende benim hayatıma karışma benim eşim karışabilir bana ve bende ona karışabilirim dedim kimseden akıl akılcak kapasitede ve yaşta değiliz dedim. sonra eşimi aradım saydım bu ne hakla karışıyor dedim bana sen ne anlatıyosun buna ki bu benimle konusuyor dedim eşim de kızdı ve ablasını aramış karışma sen uzak dur diye. neyse benim face den paylasımlarıma yorum yapıyo falan utanmadan sırf bana gıcıklık olsun diye. yine eşimi aramış annemize babamıza bakın nasıl bakıcaksınız ve bu sefer niye onun soyismi hala kızlık soyismi demiş :) esimde kendisi bilir benim baskımla soyismini değiştirse ben zaten hoşlanmam ve ben onun üstünde kendimi senin kadar karışmaya hak sahibi değilim. aklı basında zaten onun benim veya senin yönlendirmelerinle gidecek biri değil demiş. bende dayanamadım en son faceden ''herkes haddini ve duracağı yeri bilmeli'' yazdım duvarıma. bana özelden yazmış kardeşimle konuştum ben onun hatrına sana cevap vermiycem senin bunları kime yazdığn belli kimse salak değil kızım asıl haddiz saygısız duracagı yeri bilmeyen sensin, kardeşimin hatrı da olsa senin lafının altında kalmıycam sende çirkefliğinle kal seni sayfamdan siliyorum saygısız yazmış. bende senin sorunların var oyuzden ciddiye almıyorum söylediklerinde senin için makbuldür sildiğin içinde teşekkür ediyorum dedim. kızlar ben bu kadınla nasıl baş edicem ya yüzünü bile görmek istemiyorum Allahtan evli ama eşiyle de hep kavga ediyomuş kv ile de aynı şekilde. yüzüme nasıl bakacak bu kadın benim. ben alttan aldıkça tepeme çıktı. ben kendi halinde olan biriyim kimseye karışmam uğraşmam ama bu sürekli benimle uğraşıyor, şuan konuşmuyoruz. çok uzun oldu özür dilerim bu arada
evet tatlım hatırlıyorum hatta havuçda yiyodun sanırımbenim kayınvalide dün öğlen köye gitti cenaze var diye.
Cenaze çarşamba günüydü eşimde işten izin almıştı öğleden sonra neyse.
bir ara bahsetmiştim burda işe giderken yanımda sebze meyve götürüyorum aralarda yiyorum diye hatırlayan vardır belki.
eşimde öyle götürüyor sabahları kv hazırlıyor bize işte evde ne varsa ona göre
eşim çarşamba günü erken çıkınca yiyememiş eve getirmiş buzdolabını açtım baktım muz, elma ve salatalık vardı poşette.
bana o gün sadece salatalık ve elma koymuştu.
acaba 1 tane mi muz vardı ondan mı böyle koydu diye düşündüm
sonra dün sabah yine eşim onları götürdü bana yine salatalıkla elma koymuştu.
bir şey düşünmedim gerçekten acaba evde muz var mı diye bakma gereği bile duymadım kocamın lokmasını sayacak değilim sonuçta.
kv burda olmadığı için bu sabahta ben hazırladım ve buzdolabında sebzeliği bir açtımki 2 tane muz var ve ben eminim görümcemede muz koymuştur o.
şok oldum sabah sabah öyle üzüldümki neden ayrımcılık yapıyor bakınca alt tarafı bir muz ama neden onlara var bana yok.
ama dedim onun kızıda evlenecek bunu hiç düşünmüyor mu
svitiii ben sana özel mesaj attım görmedin mi ki acabatünaydın tatlışkolarrrrr
dün akşam kvlere gittik kp beni şaşırttı ..
ben burda adam için soğuk pek sevemedim vb derken o eşimle bize süpriz yapmış
eşimle ikimizin nişandan bi fotomuzu halı dokutmuş
gerçi halı dediysem 70 cm falandır duvara asmalık çook güzel...
sepya tonları var ya fotoğrafta o tona çevrilmiş ve çook net çok güzel...
hiç beklemezdim böyle bi güzellik ama benim içim kötüymüşbundan sonra daha pozitif yaklaşmalıyım insanlara
PLOJOO yatağa bayıldımmmmçok kullanışlı ben de böyle bişey istiyorum kiii iyi örnek oldu ben kaydediyim hatta bu fotoyu..
annemin de komşusunun oğlu 2 yaşında falan oldu onun park yatağı varmış pek kullanılmamış annem talip olmuşannem alıcakmış evine yatağı da bizim bebiş ananesine gidince orda uyuyp oynıcakmış doğmamış çocuğa don biçmek böyle bişey olsa gerek
MAJORRR: ben art niyet olduğunu düşünmek istemiyorum
sonuçta muz da uzcuz artık elmayla arasında pek fark yok ki
acaba sen laf arasında sorsan mı anne bana pek muz koymuyosun bittyse alallım falan diye...
böyle kendi kendini yersin
SVCNY hoşgeldin aramıza
neyse zor günleri bırakmışsın geride...su da gelmiş o bundan sonra her şey daha güzel olur ki
zaten eşimizi biz seçiyoruz ama ailesini seçemiyoruz kiii
bahtımıza ne çıkarsa
takıları sizden habersiz bozmaları kötü olmuş ama sanırım eşin de kızgın onlara..huzurunu bozma hiç..sonuçta öyle ya da böyle ev sahibi olmuşsuzu ne güzel
canım sen pek ağız dalaşına vs. girmemeye özen göster, eşin de farkında sonuçta.... ablasına da gereken cevabı vermiş, kendini eşinin yerine koy, sonuçta başka ne yapabilir ki??? söylenmesi gerekeni söylemiş zaten.... eşinle huzursuzluk yaşama, 3. şahıslar yüzünden.... bırak mesaj atıyosa atsın, cevap verme sen......................................... ben kendi halinde olan biriyim kimseye karışmam uğraşmam ama bu sürekli benimle uğraşıyor, şuan konuşmuyoruz. çok uzun oldu özür dilerim bu arada