-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.601
ky nin sürekli gittiği dişçiydi ama ben de bir daha olursa araştırıp gidicem....neyse sağlık olsun diyeceğiz...geçmiş olsun canım baya masraf olmuş gerçekten.
benim eşimde geçen hafta dişi için doktora gitti kanal tedavisi demişler fiyatlar yüksek gelice başka dişçiye gitti o da kanal tedavisine gerek yok dolgu kurtarır bu dişi demiş dolgu yapmış
diğerinde yapsa boş yere kanal tedavisi olacaktı birde üstüne daha çok para ödeyecekti.
onun yerine dişlerini temizletti baya karlı çıktı
zor bir 6 ay seni bekliyorum, aman canım ya , sonu güzel bitiyor işte...gene 6 ay canım aman olsun yazda gelıyo bır yandan evın ıslerıyle ugrasacagım zaten o yuzden cok dert etmıyrum nsallah canım temennımız
Ayy yerim ben onu,ısırırım minik poposunu
Ben çok yaramaz olsun istiyorumYani hareketli olsun keşfetsin,öğrensin,sıkıntı yok Gerçi çocuk zaten anasından babasından yorulur
aa gesimi atlamışım bennnn
biz de seni çok özledik kuzumm
arada çık çık gel buraya
plojjoo aynen ben de çocuğum yaramaz olsun istiyorum..yani yaramaz değil de haraketli meraklı...
çocuk dediğin kıpır kıpır olur
eminim bunu yazdığıma çok pişman olucam bi gün
ben de yaramaz çocuk seviyorum ya, öyle sus pus oturmasın, sürekli keşifte olsun, zaten öyle çocuklar zeki oluyor bence...
bu arada kızlar haftasonu yazamıcam ya şimdiden herkesi çok öptüm
benim telefondan neden bilmiyorum ama cevap yazılmıyor..cevap yazmaya girince ekrandaki o klavye kayboluyor
ama takipteyim hep sizi
herkese iyi tatillerrr
benim yerime de uyuyun bol bol
IYIYIM SUANDA AMIN CANIM INSALLAH MTLU OLALIM HEPIMIZUykusuz her geceeee
Allah şifa versin ikisinede canım..Zaten canın sıkkınsa bebek işine girişemeyeceksin,oluruna bırakmış olacaksın yaramazlıklarıda :) İşte tamda bu zamanda aslında minik süpriz yapacak sana
Bir de işin bu yönü var tabi :) Olsun eniştenin içi rahat,vermese üzülecek,o da biliyordur kimin ne olduğunu rastgele vermiyordur ki :)
Gaddar olmasında iyi
Üzme kendini bundan sonrada,eşin gitse bile..O da bir daha ki gelişine kadar seni mutlu görsün,bilsin,geldiğinde iyi ol :)
Allah nazarlardan saklasın
off çokmuş yaa
allah sana sabır versin canım.
Plojo'nunda dediği gibi eşin geldiğide mutlu olki o da mutlu olsun.
Sonuçta seni aylarca yalnız bırakmayı o da istemiyordur.
WUUUHUUUUU SAYFAYA HAREKET GELMİŞ.....
YENİDEN HOŞGELDİNİZ KIZLARRR.....
thebeauty araba işini bi süre ötelemen iyi olmuş; bu ara hakkatten fırladı fiyatlar.....
devacım size de maşallah güzel geçmiş kocacınla günleriniz, Allah kavuştursun
Merhabalar herkese iyi aksamlar bayadr gremdm kizlar rahtszlgm braz artmsti snra sfremi htrlayamadim o sebple gremdm herkes nasil iyi mi onemli gelismeler varmi varsa ozetlyn olursa svnrm insallh kimsenn saglk problmi yoktr bu arada yarn ise basliyrm malesef c.tesileri mesaim olck artk ama sirketn sartlari ve maasi cok cok iyi o sebple reddedemdm hrpinzi opuyrm ve cok özledim
Merhabalar herkese iyi aksamlar bayadr gremdm kizlar rahtszlgm braz artmsti snra sfremi htrlayamadim o sebple gremdm herkes nasil iyi mi onemli gelismeler varmi varsa ozetlyn olursa svnrm insallh kimsenn saglk problmi yoktr bu arada yarn ise basliyrm malesef c.tesileri mesaim olck artk ama sirketn sartlari ve maasi cok cok iyi o sebple reddedemdm hrpinzi opuyrm ve cok özledim
Rabbim önce sağlık sıhat versin herkese tatlım, ama sen sıkma canını; inşallah rahatlıkla atlatırlar.....
doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllarınız olsun şekerimmmm
Uykusuz her geceeee
Allah şifa versin ikisinede canım..Zaten canın sıkkınsa bebek işine girişemeyeceksin,oluruna bırakmış olacaksın yaramazlıklarıda :) İşte tamda bu zamanda aslında minik süpriz yapacak sana
Bir de işin bu yönü var tabi :) Olsun eniştenin içi rahat,vermese üzülecek,o da biliyordur kimin ne olduğunu rastgele vermiyordur ki :)
Gaddar olmasında iyi
Üzme kendini bundan sonrada,eşin gitse bile..O da bir daha ki gelişine kadar seni mutlu görsün,bilsin,geldiğinde iyi ol :)
Allah nazarlardan saklasın
aminn inşallah...
Hayırlısı plojo...sıkıntılı bir döneme giriyoruz hakkımızda hayırlısı....
Hoşgeldinnn özlettin kendini..geçmiş olsun umarım iyisindir...yeni işinde hayırlı olsun bol kazançlar...
svitt ve deva.. Ummadık anda mı gelir yoksa stresten hiçmi olmaz bilmiyorum hayırlısı
ohh ne güzel dinlenmişin amayacım ..günaydınnnn....
sonunda ella dan bi ses duymuşuz.....
haftasonunu yatıp yuvarlanarak geçirdim desem yeri var.... ve acayip güzel dinlendim. ki işler bu hafta itibariyle yoğunlaşmaya başlıyo, bu dinlenme iyi oldu denilebilir.....
kızlarrrr reglim 3 gün geçti
geciktiği için midir bilmiyorum ama cumartesi akşamdan dün öğlene kadar başım ağrıdı.
afedersiniz ama 5 günden beri kabızım.
çok fazla gazım oluyor
tansiyonum bir yükselip bir düşüyor.
bu sabahtan beri mide bulantım var
ayrıca dün akşamdan beride ateş basıyor belim ve bacaklarım ağrıyor.
ne oldu bana böyle ???
ben geldimmm
dün gece 2 de girdim eve
eğitim 5 gibi bitti sonra görümcemlere gidip yemek yiyip çıktık kv yi de eve bıraktık derken saat 2 olmuştu
ama istanbul çoook güzeldii..c.tesi akşamı gezebildik bi tek..eşimin çok yakın bi arkadaşı eşiyle gezdirdi bizi..akşam 6dan gece 1e kadar gezdiken son çamlıca tepesine çıktık ya ne mükemmel yer ..gezmeye doyamadık..
velhasıl eğitimde uyuklayıp durdum hep
bu gün de kollarım tutmuyo kalem elimden düşüyor
bu gün çalışılır mı yaaa
bu arada en son görümcemleri uzaktan sevmek aşkların en güzeli demiştim yaa kendime katılıyorum
çok fazla görüşemedik zaten toplasan 2-3 saat oturmuşuzdur onda bile takıldığım şeyler oldu..belki ben abartıyorumdur...neyse yazarım size sonra..
majooooooorrrr
yoksaaaaaa
kv de yoktu bu ay
şaka bi yana..normalde de gecikir miydi? gecikmeden de gaz kabızlık yapıyor olabilir..geçen ay benim de öyle oldu..
10 gün gecikmişti
yani bu yazdıkların gecikme belirtileri de olabilir....diğer ihtimal aklına takılırsa bi test al canım
hoşgeldinnnn kii senn
çok yorulmuşsun bu yorgunluk hafta boyu böyle gider
iyi gezmişsinizde hem ne güzel
valla canım normalde hiç gecikme olmuyor hatta ya tam gününde ya da 1 gün önce oluyor ama bu defa gecikti.
bende geciktiği içindir diyorum inşallah öyledir.
çünkü biz eşimle geri çekilme yöntemini uyguluyoruz :26: o yüzden tırstım işte :44: