Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

mide bulantısı, ateş basması, bel ve bacakların ağırması, tansiyon, baş ağrısı.... hımmmm e hadi hayırlısııııı
canım çok yorulmuşsun, hafta zor biter sanaaaa.... görümcelerine takıldım ben ama noldu kiiiii

hayırrr hamile değilim bencee hem daha bugün 3. gün aceleye gerek yok :18:
canım Rabbim gönlünden geçen haberi almanı nasip etsin, evet bence de bir kaç gün daha bekle gelmemeye devam ederse ondan sonra test alırsın.... bu ara üşüttüğün olduysa o yapabilir, stres yaptıysan bi şeye ondan olmuş olabilir.... gebelik ve regl öncesi/gecikmesi belirtileri birbirine çok benzediğinden yorum yapmak zor oluyor,,,,, hadi hayırlısıııı

evet evet bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle geciktiği için böyledir

Merhaba gelincikler,tazecikler,anne adayları,eşlerinin sevdiceekleri
Aslında şuan yorguun,derin nefes almaya çalışan bir nine gbyim..Gece uykusuzluklarım düzenli bir hal aldı..Arada daldığımdada gördüğüm rüyalar cabası,ağlayarak uyandım dün gece..Bu da bir dönemdir belki ne diyeyim buna da şükür Tek tesellim Sezen'in daha da kuvvetlenen bazen can acıtan ama hep gülümseten hareketleri
Az önce dualarımı okumuş,dua etmiş,oturmuş meyve yiyordum..Eşim aradı ve öyle güzel bir haber verdi ki,sıkıntımız yok çok şükür ama tam da miniğin kısmeti dedirtecek cinsten bi haberdi,çok şükür..
Gözlerim doluyor şimdi sebepsiz,nerden geliyor bu ağlamak anlamıyorum
Pazarın ardından bugün çekilmez oluyor,eşimi çok özlüyoorum dünün etkisiyle daha da çok..
Galiba havanında etkisi var,bu ne böyle ne sıkıcı bir tip oldum bugün

evet evet bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle geciktiği için böyledir

Belirtiler fevkalade
Allah gönlüne göre versin tabi canım..Ama hiç gecikmiyorsa bu kadar,daha da geciktirme derim testi..
Buara çok konuşulduysa,ilerisi için karar verdiyseniz fln psikolojik birşeyde olabilir..

ahhhhh ahhhhhh.... kocamcım canım yarim göbeği gibi yüreği de kocaman adam; haftaya gece 12- sabah 8 çalışıyo yine.... veeee ben yine uyuyamıyorum. fark ettim ki o olmadığından uyuyamıyorum, elim ona çarpsın istiyorum ki

Aşk nasıl güzel birşey ya
Bende yatakta dönemediğimde elimi uzatıyorum Amayaa öyle iyi anlıyorum ki seni,sabah işe gidince eşimin yastığını alıyorum
Bambaşka bir huzur..
Rabbim eksiltmesin inşallah huzurumuzu,sevgimizi evlerimizden..

KIZLAR ACİL CEVAP
Kızlar nasılsınız ben cok garıbım suanda esım gledı bılıyorsunuz adetıme bır gun kaldı ama ıkı uc gundur ara ara pembe ve kahverengı lekelenmelerım oluyo dogum kontrol hapı kullanıyorum boyle bır durum yasayan var mı?:18:

Son düzenleme:

ahh tatlım hamileliğin güzellikleri bunlar yapacak bir şey yok

Belirtiler fevkalade
Allah gönlüne göre versin tabi canım..Ama hiç gecikmiyorsa bu kadar,daha da geciktirme derim testi..
Buara çok konuşulduysa,ilerisi için karar verdiyseniz fln psikolojik birşeyde olabilir..

yapmayın korkutmayın beni. bide ben telefonuma bir program yüklemiştim bu sabah bir baktımki biz tam yumurtlama gününde yaramazlık yapmışız aradan kaçtıysa diyorum ya olduysa ama yok yok aklıma getirmiyorum hiç bence hamile değilim.

bütün belirtileri taşıyosun canım benim demiştim ben aslında sana

az önce resmen tuvalete zor yetiştim birden öyle sıkıştımki bir gittim azıcık tuvaletim vardı. bence geciktiği için böyledir ya değil mi

evettt bende sizin gibiyim hep vücudumun bir yeri ona değsin istiyorum. eşim olmadan yatağa bile girmek isteiyorum. sabahları ondan önce işe gidiyorum o zaman bile çok zoruma gidiyor. bide işteyken çok özlüyorum

çook şükür bitti bu günnn
bi ara uyucam sandım yürürken bile kafam öne gidiyordu
akşam da yemeğim yokkk gerçi yemicem ki ben artık
nedenine gelince okuyun bakalım ben mi abartıyorum

AMAYACIM sen de sormuşsun ben de en sinir olduğumu anlatayım bahane ile..benim görümcelerden küçüğü nerde ne konuşulur pek bilmez küçüğü dediğim 37 yaşında ...dün akşam yola çıkmadan gittik ablalarına bikaç akraba da bizi görmeye gelmiş ilk kez karşılaşıyoruz..oturduk yemeğe kilodan açıldı konu..(hemen belirtiyim kilo aldım ama iriyim zaten hep boy 1:72 kliom 67 falan çok da şişman durmuyorum benim küçük görümce de 1.55 boyunda 85 kilo falandır) küçük görümce dediki dikkat ettiniz mi masada da herkes şişman.. ben üzerime alınmadım ..zaten eşimin halası da yok dedi sivit gayet iyi, şişman falan değil..benim görümce de ne dese beğenirsiniz yok yok sivit evlendikten sonra çok kilo aldı bize yaklaştı biraz dikkat etmesi lazım...bana kal geldi
hiç kompleksli değilim hatta hep dalga geçerim kilolarımla ama herkesin içinde söylencek şey mi hem sen bi kendine bak dimi inan zayıf biri söylese içim gam yemicek...ben de o zaman masadaki herkes dikkat etsin dedim gülerek konuyu kapattım ..ama gıcık oldummm aslında daha evlenmemiş dicektim ki beni beğenen beğenmiş bence sen dikkat et..ama yine sabır dedim...

bi de küçük bişi daha anlatayım zate 9dan 6ya eğitimdeydim bi akşamımız vardı dolaşmaya onda da dışarı çıktık ki eşime dedim ayıp olursa çıkmayalım...(bu arada biz dışardyken 40 kez aradılar gelin akrabalar geldi diye neyseki eşim sallamadı.face e foto koyduk ona bile büyük görümcem yorum yazmış eve gelin dayımlar geldi diyen e yuh yani..eşimde yorumu sildi hemen )neyse dün akşam da içlerinden biri tekrar gelmiş bizi görmeye..çok tatlı bi kadın bak dedi inat ettim gördüm sizi büyük görümcem de diyo ki bizim gelin nazlıdır çıkmaz öyle herkesin yanına Allahım ne nazımı görüdyse...

belki büyütülmücek şeyler ama sinir oldum işte..neyseki uzaktalar da görüşemiyoruz

bak AMAYA bir dokundun bin ah işittin bu arada ne güzel hepimiz eşimize aşığızzz biz de eşimle ahtopot gibi birbirbiimize dolanıp uyuyoruz başlarda sıkıntı geliyordu ama şimdi sarılmadan uyuyamıyorum ben de..
sen sıkıldıkça buraya yaz AMAYA hemencik biter zaten 5 gün kii...

PLOJOOOO çok az kaldı miniğin gelmesine..duygusallık çok normal kii...
hem bak uğuruyla geliyor bebiş
bu arada rüyamda doğum sancısı çekiyordum ama doğuramadan uyandım

MAJORRRR bilemedim valla..test yapmdak da fayda var..zaten 4-5 tl bişey..ben her ay en az 2 tane yapıyorum

Son düzenleme:

Testi yap bence bian önce canım
Allah daim etsin mutluluğunu,huzurunu..

Görümcene sen aşağıdan bakıyorsun ya ondan öyle geliyordur deseydin
Hiiç kafana takma aman hiçbişycik yok,boyuna göre kilonda çok değil zaten,en fazla yürüsen ya da bol su içsen toparlar vücudun fit görünür sana daha iyi gelir

Yakın günlerde normaldir diye düşünüyorum sökülüyorsundur..Düzeninin azcık değişmesi normal geldi şuan canım bana,bilemedim:26:

canım duygusal olman çok normal, benim ikizim hamileliğinin son kısımlarında saçma sapan şeylere ağlıyordu ve en kötüsü de ağlamasını durduramıyordu...istemsiz devam ediyor demişti ama çok garip gelmişti bu durum bana ki emzirme döneminde de devam etti... şimdi gelip geçti diyor bu arada sevindim iyi haberlerinize...

switt tozunu attırıp geldin demek istanbulun, o görümcelerine gelince ben olsam laf çarpıtmadan duramazdım, sen gene iyi dayanmışsın ... allahtan eşin görümcelerini çok takmıyor ki rahatça gezebilmişsiniz, hyr akrabaları da anlamıyorum.... hani siz oraya gittiniz alt tarafı 2-3 gün, görüşsek ne olur görüşmesek ne olur... sizi görünce ne olacak neyse büyüklerin işini anlamak zor...

major koş kap gel testi... ya kızlar garip gelecek ama ben regl tarihlerimi hala düzenli tutmuyorum... hani hamile kalsam ilk soracağı önceki regl tarihim... ama yok ya, hep düzenli geldiğinden tutma gereksinimi de duymuyorum sanırım

en doğrusunu yapmışsın, çok alınsan yada bunu belli etsen her defasında üzerine basma ihtimalleri olabilir.....boşver doğrusunu yapmışsın.... enişteye bu aradaaaa

günaydınnn kızlarrr
bu sabah hafif bir karın ağrısıyla uyandım tuvalete bir gittim aaaa
teste falan gerek kalmadı işte sadece 3 gün gecikti o kadar
hem rahatladım hemde üzüldüm galiba.
neyse daha zamanı değil daha çok erken daha gezeceğiz eğleneceğiz

SİVİTim görümcene sinir oldum bende çekememezlik var bence boyun falan uzun olunca
kardeşim sana bakıyor mu demek istedi acaba

bak sen böyle anlatınca bende geçen hafta perşembe olan bir şeyi anlatayım.

benim kaynanamın arkadaşları gelmişti bize tabi bizde işteyiz mutfak dolaplarının arasındaki taşların rengi dolaplarla uyumsuzmuş onu söylemişler kaynanamda bana anlattı bende sinir oldum. mutfak dolapları krem ve sütlü kahve tezgahta krem. kulplarıda metalik zaten. taşlarda krem ve metalik gri işte hatta taş değil cam mozaik aldım. fotoğraf ekliyimde bakın. öyle gıcık oldumki çünkü kv'deye görede uyumsuzmuş ya ev benim değilmi senin arkadaşına ne sana ne ya tamda artık uyuyacağız o zaman söyledi. gece uykum gelmedi sinirden.

günaydın kızlaarrr, yine uykusuz amayaa, yine zombiye bağladı amayaaa..... neyse herhalde bu gece artık bayılırım; yani öyle umuyorummmmmm (((( ya ben 30 yıl nasıl uyuduğumu unutmuş olamam ki 1-1,5 yılda........

bebiş geleceği zamanı da doğcağı zamanı da bilir diyosun yani merak etme şekerim ultrason görüntüsünden, ölçümlerinden haftasını çıkarıyolar; rahat ol sen...

önemli olan elbette ki senin beğenmen şekerim.... zaten kuşak farkı bi kere zevklerinizin tutması zor....

Aklın eşinde kalıyor uyuyamıyorsun haliyle. Bende çoğu gece eşim yanıbaşımda olmasına rağmen aklım onda oluyor uyuyaıyorum

yanımda nöbet geçirdiği günden beri öyle yani 6,5 aylık evliyiz 6 aydır böyle. gece tuvalet için her kalktığında nereye diye soruyorum gülüyor artık bana.kolunu kıpırdatsa ne oldu diye fırlıyorum. gerçi son zamanlarda biraz daha iyiym.

evet haklısın o da var ama onu söyleyen kadın 33 yaşında canım. bende 7 yaş büyük sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…