- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.581
şu an giriş-çıkış saatlerim servise uyuyor, onla gelip gidiyorum ama 1 ay sonra değişecek, o zmn naparım bilmem, herkesten acele etme araba konusunda lafını duyuyorum, sanırım bekleyeceğim...güzel özet yaparak arayı kapattın
sevgililer günün çok güzel geçmiş
her gününüz öyle olsunnn ..
okula servisle mi gidiyorsun?eğer servis varsa çok da acele etme..araba fiyatları yükselmiş diyorlar
bebiş konusunda da ikimiz aynı kararsızlıktayız..her an bi süpriz patlatabilirz senle
ama ben ısrarlar ağustos desem de bebiş gelmek istiyorsa kapımız açık artık
geçen aylarda reglimi hep heyecanla beklerdim panik yapardım ama artık daha hazırım..tek isteğim son bi tatil yapmak...
atladığım olmamıştır inşallah...bu arada bu haftasonu eğitim var demiştim yaa eşim yalnız bırakmayım seni dedi o da geliyor ben aslında bankanın ayarladığı otelde kalıcaktım ama eşim gelince onun için boşa 200 tl vermeyelim dedik görümcemlerde kalıcaz...çok yakınmış eğitim yerine..
ve süprizzzzz kv de geliyor bizleben zaten bütün gün eğitim de olucam..akşam da eşimle gezeriz..ki kv iyidir sağolsuun yoksa çıldırırdım niye geliyor diye...parmaklarım ağırdı ne yazdım beee
şu an giriş-çıkış saatlerim servise uyuyor, onla gelip gidiyorum ama 1 ay sonra değişecek, o zmn naparım bilmem, herkesten acele etme araba konusunda lafını duyuyorum, sanırım bekleyeceğim...
ky geliyormuş... boşver ya, sen keyfini çıkar istanbulun... havalarda çok güzel gidiyor bu aralar, eğitimden sonra in deniz kenarı bir yere, tüm stresini alır
benim de dişim kırıldı, dolgu diye gittim, kanal tedavisi çıktı, 1. seansta uyuşturdu hiç bir şey yoktu ama 2. seansta, amanın, öldüm öldüm dirildim, uyuşturmadan yaptı... neden öyle yaptığı hakkında bir fikrim yok ama koltuktan kaç kere acıyla zıpladım hatırlamıyorum... bir de porselen kaplama olması gerekiyormuş dişin üstüne kırılmaması için... oldumu bana ektre 500 tl masraf.... off off...
deva hoşgeldin bu arada
Bu patronlar,yetkililer nasıl bir vicdana bürünüyor merak ediyorum
Eşimle işe giderken haftada 1 mutlaka konusurduk bu konuyu..Bir yerden geçiyoruz kızlar kışın ortasında dükkanın ( çok şık ev eşyaları satan bir yer ) camlarını siliyorlar,hiçbirşeyle değil bildiğimiz evin camını siler gb..Ya diyorum nasıl?Yapmayıversin kışın,yazın koy yine kuralını tozdur fln tmm ama can o ya,o da anasının kuzusu,onunda vücut değerleri belli sadece insan..Amaann kızdım yineVersin işte sana izin,ne olacak sanki,yoğun olsa idare edemeyecekse niye yetkili o
İnşallah doğumda beklediğin gb olur
Oyy :) Beklediğin her güne değer günler geçiriyorsun,çok sevindim canım,tatile,evi hallettiğinize,böyle mutlu olmana :)
Doğum günün kutlu olsuun,yeni yaşın daha da güzel mutluluklar getirsin inşallah..
Sweatt
Değişik bi haftasonu olacak :) Ne güzel olmuş planlar :) Sevindiimm
beauty, gess, deva, ewlimutlu hoşgelidinizz...topik hareketlenmiş :))
deva herşeyin güzel olmasına cok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin...başka ewe cıkıyorsunuz sanrm...eşin olmadığı zmn ewindemi olcaksn kvlerdemi merk ettim
dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...
kızlar sanrım bebek çalışmalarına ara vericem..kv. perşmbe günü ameliyat olucak yeniden yumurtalıkalrı alıncak.( yakın zmnda ablmda ameliyat olcak...
ağlamak istiyorummm
hosbulduk canım nasılsınşu an giriş-çıkış saatlerim servise uyuyor, onla gelip gidiyorum ama 1 ay sonra değişecek, o zmn naparım bilmem, herkesten acele etme araba konusunda lafını duyuyorum, sanırım bekleyeceğim...
Ky geliyormuş... Boşver ya, sen keyfini çıkar istanbulun... Havalarda çok güzel gidiyor bu aralar, eğitimden sonra in deniz kenarı bir yere, tüm stresini alır
Benim de dişim kırıldı, dolgu diye gittim, kanal tedavisi çıktı, 1. Seansta uyuşturdu hiç bir şey yoktu ama 2. Seansta, amanın, öldüm öldüm dirildim, uyuşturmadan yaptı... Neden öyle yaptığı hakkında bir fikrim yok ama koltuktan kaç kere acıyla zıpladım hatırlamıyorum... Bir de porselen kaplama olması gerekiyormuş dişin üstüne kırılmaması için... Oldumu bana ektre 500 tl masraf.... Off off...
Deva hoşgeldin bu arada
Rabbim önce sağlık sıhat versin herkese tatlım, ama sen sıkma canını; inşallah rahatlıkla atlatırlar.....beauty, gess, deva, ewlimutlu hoşgelidinizz...topik hareketlenmiş :))
deva herşeyin güzel olmasına cok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin...başka ewe cıkıyorsunuz sanrm...eşin olmadığı zmn ewindemi olcaksn kvlerdemi merk ettim
kızlar sanrım bebek çalışmalarına ara vericem..kv. perşmbe günü ameliyat olucak yeniden yumurtalıkalrı alıncak.( yakın zmnda ablmda ameliyat olcak...
ağlamak istiyorummm
EVET BEKLEDIGIME DEGDI CANIM DUNDE COK GZELDI ESIMIN ARKADASLARI FALAN GELDI KEMANCILAR COK GZELDI DOGUM GNM ESIMIN HEDIYESIDE AYNI ZAMANDA COK MUTLUYUM
Rabbim önce sağlık sıhat versin herkese tatlım, ama sen sıkma canını; inşallah rahatlıkla atlatırlar.....
doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllarınız olsun şekerimmmm
EVET BEKLEDIGIME DEGDI CANIM DUNDE COK GZELDI ESIMIN ARKADASLARI FALAN GELDI KEMANCILAR COK GZELDI DOGUM GNM ESIMIN HEDIYESIDE AYNI ZAMANDA COK MUTLUYUM
umarım bundan sonra sizin için her şey daha güzel olur.
Bu sefer kaç gün sürecek peki eşinin seferi canım.
Sen yine kv'nin yanında çok sıkılacaksın.
ağlamak istiyorummm
vall kuzucum benim eşimde Çalıştığı departmanda Şef o da kimseye kıyamıyor.
biri izin isteyince hemen izin veriyor sonra işler yetişmeyince neden böyle oldu diye müdüründen azarı eşim yiyor.
bende ona kızıyorumbu kadar yumuşak başlı olma diyorum ama ne yapayım adamın işi olmasa neden izin istesin diyor.
ee sonra olan benim eşime oluyor.
gene 6 ay canım aman olsun yazda gelıyo bır yandan evın ıslerıyle ugrasacagım zaten o yuzden cok dert etmıyrum nsallah canım temennımız
Uykusuz her geceeee
Allah şifa versin ikisinede canım..Zaten canın sıkkınsa bebek işine girişemeyeceksin,oluruna bırakmış olacaksın yaramazlıklarıda :) İşte tamda bu zamanda aslında minik süpriz yapacak sana
Bir de işin bu yönü var tabi :) Olsun eniştenin içi rahat,vermese üzülecek,o da biliyordur kimin ne olduğunu rastgele vermiyordur ki :)
Gaddar olmasında iyi
Üzme kendini bundan sonrada,eşin gitse bile..O da bir daha ki gelişine kadar seni mutlu görsün,bilsin,geldiğinde iyi ol :)
Allah nazarlardan saklasın
ağlamak istiyorummm
kanal tedavisi benim de kabusumşu an giriş-çıkış saatlerim servise uyuyor, onla gelip gidiyorum ama 1 ay sonra değişecek, o zmn naparım bilmem, herkesten acele etme araba konusunda lafını duyuyorum, sanırım bekleyeceğim...
ky geliyormuş... boşver ya, sen keyfini çıkar istanbulun... havalarda çok güzel gidiyor bu aralar, eğitimden sonra in deniz kenarı bir yere, tüm stresini alır
benim de dişim kırıldı, dolgu diye gittim, kanal tedavisi çıktı, 1. seansta uyuşturdu hiç bir şey yoktu ama 2. seansta, amanın, öldüm öldüm dirildim, uyuşturmadan yaptı... neden öyle yaptığı hakkında bir fikrim yok ama koltuktan kaç kere acıyla zıpladım hatırlamıyorum... bir de porselen kaplama olması gerekiyormuş dişin üstüne kırılmaması için... oldumu bana ektre 500 tl masraf.... off off...
deva hoşgeldin bu arada
vall kuzucum benim eşimde Çalıştığı departmanda Şef o da kimseye kıyamıyor.
biri izin isteyince hemen izin veriyor sonra işler yetişmeyince neden böyle oldu diye müdüründen azarı eşim yiyor.
bende ona kızıyorumbu kadar yumuşak başlı olma diyorum ama ne yapayım adamın işi olmasa neden izin istesin diyor.
ee sonra olan benim eşime oluyor.
plojoooo şarkı dilime dolandı vallaaaUykusuz her geceeee
Allah şifa versin ikisinede canım..Zaten canın sıkkınsa bebek işine girişemeyeceksin,oluruna bırakmış olacaksın yaramazlıklarıda :) İşte tamda bu zamanda aslında minik süpriz yapacak sana
Bir de işin bu yönü var tabi :) Olsun eniştenin içi rahat,vermese üzülecek,o da biliyordur kimin ne olduğunu rastgele vermiyordur ki :)
Gaddar olmasında iyi
Üzme kendini bundan sonrada,eşin gitse bile..O da bir daha ki gelişine kadar seni mutlu görsün,bilsin,geldiğinde iyi ol :)
Allah nazarlardan saklasın
sezen'e bak sen annesini şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor
senin kızın yaramaz mı olacak ne anlamadımki ben
plojoooo şarkı dilime dolandı vallaaa
uyutmuyo mu Sezen seni?antremanlara mı başladınız
huhu kızçeleeerrrben geldimmm :119:
çok vakit bulamıyorum kuzulaarrsizi çok özledimkiii
sezenden sonraa yavuz selim geliyomuşşşhayırlı uğurlu olsun
prenses kuzumallah hayırlı zamanlardaa bebiş versin inşallaah
sivitoşta istanbula gidiyo oyyyinşallah gezmeye zamananınız olurr
Ayy yerim ben onu,ısırırım minik poposunu
Ben çok yaramaz olsun istiyorumYani hareketli olsun keşfetsin,öğrensin,sıkıntı yok Gerçi çocuk zaten anasından babasından yorulur
Başladık galiba artık :) Aslında gece uyuyamamam benim suçum,birşeyler atıştırıyorum sonra rahatsız oluyorum :) Sabahta Sezencik sağolsun,eşimi uyandırmaya başladığım an konusunca yani o da uyanıyor bi daha dört dönüyor
İsmimiz Yavuz Selim olcak insallahh
huhu kızçeleeerrrben geldimmm :119:
çok vakit bulamıyorum kuzulaarrsizi çok özledimkiii
sezenden sonraa yavuz selim geliyomuşşşhayırlı uğurlu olsun
prenses kuzumallah hayırlı zamanlardaa bebiş versin inşallaah
sivitoşta istanbula gidiyo oyyyinşallah gezmeye zamananınız olurr