Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
beauty, gess, deva, ewlimutlu hoşgelidinizz...topik hareketlenmiş :))

deva herşeyin güzel olmasına cok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin...başka ewe cıkıyorsunuz sanrm...eşin olmadığı zmn ewindemi olcaksn kvlerdemi merk ettim
dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...

kızlar sanrım bebek çalışmalarına ara vericem..kv. perşmbe günü ameliyat olucak yeniden yumurtalıkalrı alıncak. :KK43:( yakın zmnda ablmda ameliyat olcak...

ağlamak istiyorummm

güzel özet yaparak arayı kapattın :KK52:
sevgililer günün çok güzel geçmiş :nazar:
her gününüz öyle olsunnn ..
okula servisle mi gidiyorsun?eğer servis varsa çok da acele etme..araba fiyatları yükselmiş diyorlar :KK31:
bebiş konusunda da ikimiz aynı kararsızlıktayız..her an bi süpriz patlatabilirz senle :KK9:
ama ben ısrarlar ağustos desem de bebiş gelmek istiyorsa kapımız açık artık
geçen aylarda reglimi hep heyecanla beklerdim panik yapardım ama artık daha hazırım..tek isteğim son bi tatil yapmak...

atladığım olmamıştır inşallah...bu arada bu haftasonu eğitim var demiştim yaa eşim yalnız bırakmayım seni dedi o da geliyor ben aslında bankanın ayarladığı otelde kalıcaktım ama eşim gelince onun için boşa 200 tl vermeyelim dedik görümcemlerde kalıcaz...çok yakınmış eğitim yerine..
ve süprizzzzz kv de geliyor bizle :KK9: :KK9: ben zaten bütün gün eğitim de olucam..akşam da eşimle gezeriz..ki kv iyidir sağolsuun yoksa çıldırırdım niye geliyor diye...parmaklarım ağırdı ne yazdım beee :KK52:
şu an giriş-çıkış saatlerim servise uyuyor, onla gelip gidiyorum ama 1 ay sonra değişecek, o zmn naparım bilmem, herkesten acele etme araba konusunda lafını duyuyorum, sanırım bekleyeceğim...

ky geliyormuş... boşver ya, sen keyfini çıkar istanbulun... havalarda çok güzel gidiyor bu aralar, eğitimden sonra in deniz kenarı bir yere, tüm stresini alır :KK34:

benim de dişim kırıldı, dolgu diye gittim, kanal tedavisi çıktı, 1. seansta uyuşturdu hiç bir şey yoktu ama 2. seansta, amanın, öldüm öldüm dirildim, uyuşturmadan yaptı... neden öyle yaptığı hakkında bir fikrim yok ama koltuktan kaç kere acıyla zıpladım hatırlamıyorum... bir de porselen kaplama olması gerekiyormuş dişin üstüne kırılmaması için... oldumu bana ektre 500 tl masraf.... off off...

deva hoşgeldin bu arada :KK34:

Günaydın kızlar.

şu an giriş-çıkış saatlerim servise uyuyor, onla gelip gidiyorum ama 1 ay sonra değişecek, o zmn naparım bilmem, herkesten acele etme araba konusunda lafını duyuyorum, sanırım bekleyeceğim...

ky geliyormuş... boşver ya, sen keyfini çıkar istanbulun... havalarda çok güzel gidiyor bu aralar, eğitimden sonra in deniz kenarı bir yere, tüm stresini alır :KK34:

benim de dişim kırıldı, dolgu diye gittim, kanal tedavisi çıktı, 1. seansta uyuşturdu hiç bir şey yoktu ama 2. seansta, amanın, öldüm öldüm dirildim, uyuşturmadan yaptı... neden öyle yaptığı hakkında bir fikrim yok ama koltuktan kaç kere acıyla zıpladım hatırlamıyorum... bir de porselen kaplama olması gerekiyormuş dişin üstüne kırılmaması için... oldumu bana ektre 500 tl masraf.... off off...

geçmiş olsun canım baya masraf olmuş gerçekten.
benim eşimde geçen hafta dişi için doktora gitti kanal tedavisi demişler fiyatlar yüksek gelice başka dişçiye gitti o da kanal tedavisine gerek yok dolgu kurtarır bu dişi demiş dolgu yapmış :KK1:
diğerinde yapsa boş yere kanal tedavisi olacaktı birde üstüne daha çok para ödeyecekti.
onun yerine dişlerini temizletti baya karlı çıktı

Bu patronlar,yetkililer nasıl bir vicdana bürünüyor merak ediyorum:KK31:
Eşimle işe giderken haftada 1 mutlaka konusurduk bu konuyu..Bir yerden geçiyoruz kızlar kışın ortasında dükkanın ( çok şık ev eşyaları satan bir yer ) camlarını siliyorlar,hiçbirşeyle değil bildiğimiz evin camını siler gb..Ya diyorum nasıl?Yapmayıversin kışın,yazın koy yine kuralını tozdur fln tmm ama can o ya,o da anasının kuzusu,onunda vücut değerleri belli sadece insan..Amaann kızdım yine :KK9: Versin işte sana izin,ne olacak sanki,yoğun olsa idare edemeyecekse niye yetkili o :KK9::KK9:
İnşallah doğumda beklediğin gb olur :KK34:

vall kuzucum benim eşimde Çalıştığı departmanda Şef o da kimseye kıyamıyor.
biri izin isteyince hemen izin veriyor sonra işler yetişmeyince neden böyle oldu diye müdüründen azarı eşim yiyor.
bende ona kızıyorum :KK1: bu kadar yumuşak başlı olma diyorum ama ne yapayım adamın işi olmasa neden izin istesin diyor.
ee sonra olan benim eşime oluyor.

Oyy :) Beklediğin her güne değer günler geçiriyorsun,çok sevindim canım,tatile,evi hallettiğinize,böyle mutlu olmana :)
Doğum günün kutlu olsuun,yeni yaşın daha da güzel mutluluklar getirsin inşallah..

Sweatt
Değişik bi haftasonu olacak :) Ne güzel olmuş planlar :) Sevindiimm

:nazar:EVET BEKLEDIGIME DEGDI CANIM DUNDE COK GZELDI ESIMIN ARKADASLARI FALAN GELDI KEMANCILAR COK GZELDI DOGUM GNM ESIMIN HEDIYESIDE AYNI ZAMANDA COK MUTLUYUM:nazar:

deva herşeyin güzel olmasına cok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin...başka ewe cıkıyorsunuz sanrm...eşin olmadığı zmn ewindemi olcaksn kvlerdemi merk ettim

kızlar sanrım bebek çalışmalarına ara vericem..kv. perşmbe günü ameliyat olucak yeniden yumurtalıkalrı alıncak. :KK43:( yakın zmnda ablmda ameliyat olcak...

ağlamak istiyorummm

CANIM ESIM BIR AY CINDE GENE GEMIYE GIDECE BIZDE ESYA ALINMASI EVIN DIZILMESIYLE FALAN UGRASACAGIZ KV OLACAGIM ESIM SEFERDEN GELENE KADAR AMAM HER SEFERDE DEGIL SADECE SUAN GIDECEGI SEFER ICIN CANIM TESEKKU EDERIM CANIM ARA VERME BEBEGIM:KK20::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ky geliyormuş... Boşver ya, sen keyfini çıkar istanbulun... Havalarda çok güzel gidiyor bu aralar, eğitimden sonra in deniz kenarı bir yere, tüm stresini alır :KK34:

Benim de dişim kırıldı, dolgu diye gittim, kanal tedavisi çıktı, 1. Seansta uyuşturdu hiç bir şey yoktu ama 2. Seansta, amanın, öldüm öldüm dirildim, uyuşturmadan yaptı... Neden öyle yaptığı hakkında bir fikrim yok ama koltuktan kaç kere acıyla zıpladım hatırlamıyorum... Bir de porselen kaplama olması gerekiyormuş dişin üstüne kırılmaması için... Oldumu bana ektre 500 tl masraf.... Off off...

Deva hoşgeldin bu arada :KK34:
hosbulduk canım nasılsın:21:

WUUUHUUUUU SAYFAYA HAREKET GELMİŞ.....

YENİDEN HOŞGELDİNİZ KIZLARRR.....
thebeauty araba işini bi süre ötelemen iyi olmuş; bu ara hakkatten fırladı fiyatlar.....

devacım size de maşallah güzel geçmiş kocacınla günleriniz, Allah kavuştursun

ağlamak istiyorummm
Rabbim önce sağlık sıhat versin herkese tatlım, ama sen sıkma canını; inşallah rahatlıkla atlatırlar.....

:nazar:EVET BEKLEDIGIME DEGDI CANIM DUNDE COK GZELDI ESIMIN ARKADASLARI FALAN GELDI KEMANCILAR COK GZELDI DOGUM GNM ESIMIN HEDIYESIDE AYNI ZAMANDA COK MUTLUYUM:nazar:

doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllarınız olsun şekerimmmm:KK54:

umarım bundan sonra sizin için her şey daha güzel olur.
bu sefer kaç gün sürecek peki eşinin seferi canım.
sen yine kv'nin yanında çok sıkılacaksın.

umarım bundan sonra sizin için her şey daha güzel olur.
Bu sefer kaç gün sürecek peki eşinin seferi canım.
Sen yine kv'nin yanında çok sıkılacaksın.

gene 6 ay canım aman olsun yazda gelıyo bır yandan evın ıslerıyle ugrasacagım zaten o yuzden cok dert etmıyrum nsallah canım temennımız

Uykusuz her geceeee:KK24::KK24:

ağlamak istiyorummm

Allah şifa versin ikisinede canım..Zaten canın sıkkınsa bebek işine girişemeyeceksin,oluruna bırakmış olacaksın yaramazlıklarıda :) İşte tamda bu zamanda aslında minik süpriz yapacak sana:KK9:

biri izin isteyince hemen izin veriyor sonra işler yetişmeyince neden böyle oldu diye müdüründen azarı eşim yiyor.
bende ona kızıyorum :KK1: bu kadar yumuşak başlı olma diyorum ama ne yapayım adamın işi olmasa neden izin istesin diyor.

Bir de işin bu yönü var tabi :) Olsun eniştenin içi rahat,vermese üzülecek,o da biliyordur kimin ne olduğunu rastgele vermiyordur ki :)
Gaddar olmasında iyi:KK9:

Üzme kendini bundan sonrada,eşin gitse bile..O da bir daha ki gelişine kadar seni mutlu görsün,bilsin,geldiğinde iyi ol :)
Allah nazarlardan saklasın:nazar:

Son düzenleme:
gene 6 ay canım aman olsun yazda gelıyo bır yandan evın ıslerıyle ugrasacagım zaten o yuzden cok dert etmıyrum nsallah canım temennımız

off çokmuş yaa
allah sana sabır versin canım.
Plojo'nunda dediği gibi eşin geldiğide mutlu olki o da mutlu olsun.
sonuçta seni aylarca yalnız bırakmayı o da istemiyordur.

Allah şifa versin ikisinede canım..Zaten canın sıkkınsa bebek işine girişemeyeceksin,oluruna bırakmış olacaksın yaramazlıklarıda :) İşte tamda bu zamanda aslında minik süpriz yapacak sana:KK9:

Bir de işin bu yönü var tabi :) Olsun eniştenin içi rahat,vermese üzülecek,o da biliyordur kimin ne olduğunu rastgele vermiyordur ki :)

Üzme kendini bundan sonrada,eşin gitse bile..O da bir daha ki gelişine kadar seni mutlu görsün,bilsin,geldiğinde iyi ol :)

sezen'e bak sen annesini şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor :KK52:
senin kızın yaramaz mı olacak ne anlamadımki ben :KK52:

ağlamak istiyorummm

prenses öncelikle geçmiş olsun tekrardan
ama bu bebişler beklenmedik anda gelirler hep :KK34:
bu ay haberini alırsam şaşırmam valla :KK52:

kanal tedavisi benim de kabusum :KK53:
ben de aynen senin gibi dişim kırılınca gitmiştim dolgu niyetine..ama kabus gibi kanala başladık..3 seans gittim bi de nasıl kanalsa ..
ama dişçi iyi uyuşturdu pek hissetmedim ama yine de sevmiyorumm dişçiyiii En Büyük KK banka karşıladığı için para vermedim..ama boşver beautycim başka hastalık çıkmasın inşallah..atlatmışın zaten..

benim yetkilim de çok iyi insan aslında ama aynen senin dediğin gibi müşteri şikayeti olursa müdür neden izin verdin diye hesap sorar bana diyor..neyseki bu gün pek müşteri yok gibi inşallah 3 gibi çıakrım ki daha bilet almadık belirsizlik yüzünden :26:

plojoooo şarkı dilime dolandı vallaaa :KK76:
uyutmuyo mu Sezen seni?antremanlara mı başladınız :KK52:

sezen'e bak sen annesini şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor :KK52:
senin kızın yaramaz mı olacak ne anlamadımki ben :KK52:

Ayy yerim ben onu,ısırırım minik poposunu :KK9:
Ben çok yaramaz olsun istiyorum :KK9: Yani hareketli olsun keşfetsin,öğrensin,sıkıntı yok :KK9: Gerçi çocuk zaten anasından babasından yorulur:KK9:

plojoooo şarkı dilime dolandı vallaaa :KK76:
uyutmuyo mu Sezen seni?antremanlara mı başladınız :KK52:

Başladık galiba artık :) Aslında gece uyuyamamam benim suçum,birşeyler atıştırıyorum sonra rahatsız oluyorum :) Sabahta Sezencik sağolsun,eşimi uyandırmaya başladığım an konusunca yani o da uyanıyor bi daha dört dönüyor:KK9:

Son düzenleme:
huhu kızçeleeerrr:KK76::KK76::KK76::KK76: ben geldimmm :119:
çok vakit bulamıyorum kuzulaarr:KK5::KK5: sizi çok özledimkiii :KK16::KK16::KK16:
sezenden sonraa yavuz selim geliyomuşşş:KK8::KK8: hayırlı uğurlu olsun:KK8::KK8::KK8:
prenses kuzumallah hayırlı zamanlardaa bebiş versin inşallaah:KK16::KK16:
sivitoşta istanbula gidiyo oyyy:KK14::KK5::KK5: inşallah gezmeye zamananınız olurr:KK16:

aa gesimi atlamışım bennnn :KK53:
biz de seni çok özledik kuzumm :KK34:
arada çık çık gel buraya :KK9: :KK9:

Ayy yerim ben onu,ısırırım minik poposunu :KK9:
Ben çok yaramaz olsun istiyorum :KK9: Yani hareketli olsun keşfetsin,öğrensin,sıkıntı yok :KK9: Gerçi çocuk zaten anasından babasından yorulur:KK9:

Başladık galiba artık :) Aslında gece uyuyamamam benim suçum,birşeyler atıştırıyorum sonra rahatsız oluyorum :) Sabahta Sezencik sağolsun,eşimi uyandırmaya başladığım an konusunca yani o da uyanıyor bi daha dört dönüyor:KK9:

plojjoo aynen ben de çocuğum yaramaz olsun istiyorum..yani yaramaz değil de haraketli meraklı...
çocuk dediğin kıpır kıpır olur :KK52:
eminim bunu yazdığıma çok pişman olucam bi gün :KK1:

İsmimiz Yavuz Selim olcak insallahh:KK49:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
huhu kızçeleeerrr:KK76::KK76::KK76::KK76: ben geldimmm :119:
çok vakit bulamıyorum kuzulaarr:KK5::KK5: sizi çok özledimkiii :KK16::KK16::KK16:
sezenden sonraa yavuz selim geliyomuşşş:KK8::KK8: hayırlı uğurlu olsun:KK8::KK8::KK8:
prenses kuzumallah hayırlı zamanlardaa bebiş versin inşallaah:KK16::KK16:
sivitoşta istanbula gidiyo oyyy:KK14::KK5::KK5: inşallah gezmeye zamananınız olurr:KK16:

biz de seni özlüyoruz kiiiiii:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

bu arada kızlar haftasonu yazamıcam ya şimdiden herkesi çok öptüm :KK16:
benim telefondan neden bilmiyorum ama cevap yazılmıyor..cevap yazmaya girince ekrandaki o klavye kayboluyor :KK50:
ama takipteyim hep sizi :KK52:
herkese iyi tatillerrr :KK76:
benim yerime de uyuyun bol bol :KK16:

X