çook şükür bitti bu günnn
bi ara uyucam sandım yürürken bile kafam öne gidiyordu
akşam da yemeğim yokkk
gerçi yemicem ki ben artık
nedenine gelince okuyun bakalım ben mi abartıyorum
AMAYACIM sen de sormuşsun ben de en sinir olduğumu anlatayım bahane ile..benim görümcelerden küçüğü nerde ne konuşulur pek bilmez küçüğü dediğim 37 yaşında ...dün akşam yola çıkmadan gittik ablalarına bikaç akraba da bizi görmeye gelmiş ilk kez karşılaşıyoruz..oturduk yemeğe kilodan açıldı konu..(hemen belirtiyim kilo aldım ama iriyim zaten hep boy 1:72 kliom 67 falan çok da şişman durmuyorum benim küçük görümce de 1.55 boyunda 85 kilo falandır) küçük görümce dediki dikkat ettiniz mi masada da herkes şişman.. ben üzerime alınmadım ..zaten eşimin halası da yok dedi sivit gayet iyi, şişman falan değil..benim görümce de ne dese beğenirsiniz yok yok sivit evlendikten sonra çok kilo aldı bize yaklaştı biraz dikkat etmesi lazım...bana kal geldi
hiç kompleksli değilim hatta hep dalga geçerim kilolarımla ama herkesin içinde söylencek şey mi hem sen bi kendine bak dimi inan zayıf biri söylese içim gam yemicek...ben de o zaman masadaki herkes dikkat etsin dedim gülerek konuyu kapattım ..ama gıcık oldummm
aslında daha evlenmemiş dicektim ki beni beğenen beğenmiş bence sen dikkat et..ama yine sabır dedim...
bi de küçük bişi daha anlatayım zate 9dan 6ya eğitimdeydim bi akşamımız vardı dolaşmaya onda da dışarı çıktık ki eşime dedim ayıp olursa çıkmayalım...(bu arada biz dışardyken 40 kez aradılar gelin akrabalar geldi diye neyseki eşim sallamadı.face e foto koyduk ona bile büyük görümcem yorum yazmış eve gelin dayımlar geldi diyen e yuh yani..eşimde yorumu sildi hemen
)neyse dün akşam da içlerinden biri tekrar gelmiş bizi görmeye..çok tatlı bi kadın bak dedi inat ettim gördüm sizi büyük görümcem de diyo ki bizim gelin nazlıdır çıkmaz öyle herkesin yanına
Allahım ne nazımı görüdyse...
belki büyütülmücek şeyler ama sinir oldum işte..neyseki uzaktalar da görüşemiyoruz
bak AMAYA bir dokundun bin ah işittin
bu arada ne güzel hepimiz eşimize aşığızzz
biz de eşimle ahtopot gibi birbirbiimize dolanıp uyuyoruz
başlarda sıkıntı geliyordu ama şimdi sarılmadan uyuyamıyorum ben de..
sen sıkıldıkça buraya yaz AMAYA
hemencik biter zaten 5 gün kii...
PLOJOOOO çok az kaldı miniğin gelmesine..duygusallık çok normal kii...
hem bak uğuruyla geliyor bebiş
bu arada rüyamda doğum sancısı çekiyordum
ama doğuramadan uyandım
MAJORRRR bilemedim valla..test yapmdak da fayda var..zaten 4-5 tl bişey..ben her ay en az 2 tane yapıyorum