Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Biz iyiyiz canim boo bol hareket ediyor oglusumm) amann sana da bana da masallahhh kilo konusunda doktorum da bende cok memnunuz. Muhim olan bebislerin kilosu zaten )

Aynen öyle :)
Yine merak başladı,kontrol araları uzun gelmeye başladı :) Özledim..
Sevindim iyi olmana,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

tünaydınlarrrrr kızlaarrrr
okumaya doyamadım bu gün topiğimizi
ama alıntılayamadım yine o zamann aklımda kalanlardan özet geçeyimm

AMAAYAA ben de en çok ünv.yıllarımı özlüyorum eşimle ünv.de tanışmıştık ve bana ünv.nin kattığı en güzel şey o oldu
onun dışında hangi bölümü bitirirsen bitir bankacı oluyorsun zaten
ama sen memur olmuşsun süper kiiii işinden de pek şikayetin yok sanırım miss gibi daha ne olsun

MAJOR biz de kız istiyoruz ama annem ısrarla senin ilk çocuk erkek olcak diyor...
sağlıklı olsun da hiççç farketmez...
battaniye bitince foto koyarsın bizee

EVLİMUTLU hoşgeldin tekrarr..benim de en çok korktuğum şey hamilelikte uykuuuu..
arkadaşlarım da hep yıllardır uyumamışçasına uyuyoruz diyorlardı..
ben çalışırken mümkün değil
kilon da çok güzel maaşallah
isim düşündünüz mü?

PRENSES bu arada beraber hamiş olsak güzel olur tabi bence peş peşe hamile kalıcaz hepimiz çok güzel olcuakkkk

BEAUTY özlettin kendini ama çok güzel özet yaparak arayı kapattın
sevgililer günün çok güzel geçmiş
her gününüz öyle olsunnn ..
okula servisle mi gidiyorsun?eğer servis varsa çok da acele etme..araba fiyatları yükselmiş diyorlar
bebiş konusunda da ikimiz aynı kararsızlıktayız..her an bi süpriz patlatabilirz senle
ama ben ısrarlar ağustos desem de bebiş gelmek istiyorsa kapımız açık artık
geçen aylarda reglimi hep heyecanla beklerdim panik yapardım ama artık daha hazırım..tek isteğim son bi tatil yapmak...

atladığım olmamıştır inşallah...bu arada bu haftasonu eğitim var demiştim yaa eşim yalnız bırakmayım seni dedi o da geliyor ben aslında bankanın ayarladığı otelde kalıcaktım ama eşim gelince onun için boşa 200 tl vermeyelim dedik görümcemlerde kalıcaz...çok yakınmış eğitim yerine..
ve süprizzzzz kv de geliyor bizle ben zaten bütün gün eğitim de olucam..akşam da eşimle gezeriz..ki kv iyidir sağolsuun yoksa çıldırırdım niye geliyor diye...parmaklarım ağırdı ne yazdım beee

Biz iyiyiz canim boo bol hareket ediyor oglusumm) amann sana da bana da masallahhh kilo konusunda doktorum da bende cok memnunuz. Muhim olan bebislerin kilosu zaten )

isim buldunuz mu canım siz

SWEETçim kv neden geliyor kızını görmeye mi :26:

bu arada evet BEAUTY araba fiyatları çok yükseldi.
sanırım acele etmesen iyi olacak.

isim buldunuz mu canım siz

SWEETçim kv neden geliyor kızını görmeye mi :26:

bu arada evet BEAUTY araba fiyatları çok yükseldi.
sanırım acele etmesen iyi olacak.

evet canım kızını hatta kızlarını görmeye geliyor..
ikisi de istanbulda çünkü..bayramdan beri gelmediler hiç...
zaten yarın akşam gidip pazar dönücez..ben eğitimdeyken onlar otursun beraber eğitim çıkışı ki 6 da bitiyor
eşimle gezeriz baş başa
bu arada garip ama görümcemleri ben de özledim..galiba görümceleri uzaktan sevmek aşkların en güzelii

Kızlar Uzun zaman oldu gıremedım kusura bakmayın eşim geldi tatile gittik geldik falan herşey yolunda heşey yoluna gırıy yavas yavas naslsınız ev konusunuda hallettı bu arada

Son düzenleme:

canım cok tesekkur ederım eksı olma evet ıkıncı balayı oldu bıze

ınsallah canım yakasını bırakmyrm hıc pazartesıde ıse basladım ama anca persembe oldu kendıme geldım

geldım geldımmmm bebegım nasılsınız

Kızlar Uzun zaman oldu gıremedım kusura bakmayın eşim geldi tatile gittik geldik falan herşey yolunda heşey yoluna gırıy yavas yavas naslsınız ev konusunuda hallettı bu arada

hoşgeldinnn
tatillere gidilmiş ohh mis
nereye gittiniz tatile bakalım?
yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat

hoşgeldinnn
tatillere gidilmiş ohh mis
nereye gittiniz tatile bakalım?
yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat

canım bız termal otele gıttık oda kaldık cok guzeldı hersey esım srprız yptı gelırken cıcek gonderdı on dakıka sonra esm geldı arkasına cıcegın ev olayınıda hallettık tatılde cok guzeldı havalarda guzel cok eglendık bgunde dogum gnum esım program yapmıstı onunlayız hersey guzel gıdıyo

ooo çok sevindim çok güzel
evi ayırıyorsunuz yani artık eşin gidince yalnız kalacaksın öyle mi.
doğum gününde kutlu olsun canım :118::124:

ooo çok sevindim çok güzel
Evi ayırıyorsunuz yani artık eşin gidince yalnız kalacaksın öyle mi.
Doğum gününde kutlu olsun canım :118::124:

canım esım gelınce malesef cnku hıc bırsey yok henuz ıcınde esım gelene kadar anca tamamlanır olsun bunada sukur :) tesekkur ederim canım sabırsılıkla ısten cıkmayı beklıyorm

Kızlar bu arada resımlı beyaz esyaa yatak odası l koltuk dusunuyorz model gorurusenız bnmle paylasır mısınız fıkır olsun

Oyy :) Beklediğin her güne değer günler geçiriyorsun,çok sevindim canım,tatile,evi hallettiğinize,böyle mutlu olmana :)
Doğum günün kutlu olsuun,yeni yaşın daha da güzel mutluluklar getirsin inşallah..

Sweatt
Değişik bi haftasonu olacak :) Ne güzel olmuş planlar :) Sevindiimm

İsmimiz Yavuz Selim olcak insallahh

o zaman sağlıkla kucağına al inşallah Yavuz Selimi
canım esım gelınce malesef cnku hıc bırsey yok henuz ıcınde esım gelene kadar anca tamamlanır olsun bunada sukur :) tesekkur ederim canım sabırsılıkla ısten cıkmayı beklıyorm

canım öncelikle gözün aydın vee doğum günün de kutlu olsunnn

aynen plojocum değişik bi hafta sonu olucak
ama uyuyamıcam ya en çok ona üzülüyorum
ya eğitime gidicem sonuçta şahsi işim değil yetkilime diyorum ki en azından 3-4 gibi çıkayım da gece yollarda olmıyayım
yarın ki yoğunluğa bakarız diyor yok böyle bir şey yaa...sabır sabır..
zaten araba da aldık istifa tamamen kalktı gündemimizden ...napalım kader kısmet..
şu an tek hayallini kurduğum şey doğum izni ..yani henüz ortada yok ama o -en az-4 ay tatilin hayali bile güzelll

HAYIRLI UGURLU OLSN YAVUZCUK KK UYELERINE TEYZELERINE

Cook tesekkur ederim kizlar insallah tum isteyenlere nasib olsun bu heycanlar

Bu patronlar,yetkililer nasıl bir vicdana bürünüyor merak ediyorum
Eşimle işe giderken haftada 1 mutlaka konusurduk bu konuyu..Bir yerden geçiyoruz kızlar kışın ortasında dükkanın ( çok şık ev eşyaları satan bir yer ) camlarını siliyorlar,hiçbirşeyle değil bildiğimiz evin camını siler gb..Ya diyorum nasıl?Yapmayıversin kışın,yazın koy yine kuralını tozdur fln tmm ama can o ya,o da anasının kuzusu,onunda vücut değerleri belli sadece insan..Amaann kızdım yine Versin işte sana izin,ne olacak sanki,yoğun olsa idare edemeyecekse niye yetkili o
İnşallah doğumda beklediğin gb olur

huhu kızçeleeerrr ben geldimmm :119:
çok vakit bulamıyorum kuzulaarr sizi çok özledimkiii
sezenden sonraa yavuz selim geliyomuşşş hayırlı uğurlu olsun
prenses kuzumallah hayırlı zamanlardaa bebiş versin inşallaah
sivitoşta istanbula gidiyo oyyy inşallah gezmeye zamananınız olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…