- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.561
Biz iyiyiz canim boo bol hareket ediyor oglusumm) amann sana da bana da masallahhh kilo konusunda doktorum da bende cok memnunuz. Muhim olan bebislerin kilosu zaten )
Biz iyiyiz canim boo bol hareket ediyor oglusumm) amann sana da bana da masallahhh kilo konusunda doktorum da bende cok memnunuz. Muhim olan bebislerin kilosu zaten )
isim buldunuz mu canım siz
SWEETçim kv neden geliyor kızını görmeye mi :26:
bu arada evet BEAUTY araba fiyatları çok yükseldi.
sanırım acele etmesen iyi olacak.
huhuuuu kızlaaarrrr
şuan size erzincandan bağlanıyorummm
Vana 8 saat yolumuz kaldı
Gece yola devam etmeyelim diye burda kalmaya karar verdik şimdi oteldeyiz nette var ohhh
Bende size yazayım dedimmm
Teşekkür ederim majorcummmGidiyoruz bakalım nasıl bir yer bekliyo bizii
Teşekkür ederim tatlımm
Oooo gözün aydın kuzummmm ne mutlu sanaaa :119: :119:
Bırakma eşinin peşiniiiyeniden balayı gibi olur size şimdiii
Plojommm çok teşekkür ederimm
şarkına ba-yıl-dımmm
Belirli aralıklarla patlatırsın artı bundan sonra şarkılarıınııı
Ooo hamarat hatuunun hali bambaşka kiiiii :119:
Poğaçaların tarifini isterizzz
Kuzucum geçmedi mi hala senin gribinn
Teşekür ederim kuzucaaaanunutcam kiiii hemde hemen unutcam ki siziiii
Valla van van dedi yollara düştüm hadi bakalım hayırlısı
Tatlımm iyileşmene sevindimmAma ablan için geçmiş olsun diyim allah korusun bi daha tekrarlamasınn inşallah:26:
Bu arada üzülmekuzum elbet zamanı var gelicek bebeişin en yakın zamandaa
Sağol kuzummmm
Iyiyiz canım sen
Yavrumm kıyamam sana yaa yaktın demek bacak arasını
Dikkat et oralar bize lazım
Bu arada hakikaten atasözü doğru çıkmış
Gülegüle kullanın tatlım evinizii
Yenisin yenisinnHoşgeldinn
teşekkür ederim svitimm...inş. Tekrarlamaz p.tesi kontrolü var..yatış fln olmaz inşallah....
Bebek konusunda hayırlısı bilmiyorum...stres yapıyorum sanrım..(bu ay regl de tam zmnında gelmeyebilir ablamın korkusu stresi etkiliyor bni)dediğin gibi bakmıcam artık gününe fln hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun...nisan mıııöyle olursa ocakdamı oluyor doğumm Olabilir hayırlısı...kv yada annemin montlarını giyerim artık kış ayında eşimin dediği gibi hahah
Sende başla madem yaza düşünüyosun anca alışır bünye :)) eşin haklı yaniii
sanadaa çook geçmiş olsun bnde yapıyorum sakarlık sonrada eşime kızyorm :d eşinede geçmiş olsun umarım hemencik geçer.
Aramıza hoşgelidnnnnn tabikiii 10 yıllık ewlilere de kapımız acık ama cee deyip gidiyorlar..aramıza katılmak senın elindeee :))
ewiniz hayrılı olsun...allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin...insanın en büyük güvencesi önce salığı sonra ewi oluyor sanırm..
Nerdensin ve yasın kac???
Teşekkürler plojoo..ablam iyi çok şükür ama çok pinpirikli o yuzden oluyor ztn herşeyi kafaya takınca baş ağrısı yapıyor sonrada olan oluyordikkat et sendeee hamileliği istiyorum ama çok da korkuyorum:26:
Bncede demekki zmnı var daha allah'ım en güzel zmnı bilir ona göre verir inşallah
şarkına bnde bayıldımm söyeleymemiştimmBnde eşime yapıyorum öyle mutfakda bni tek bırakınca bağıra bağıra en çirkin sesimle söylüyorum eşim bni susturmya geliyor
Amin gesscimm inşallah tekrarlamaz.. Teşekkür ederim...6.ay dolucak sanırm o gelena kadr güzel zmnda olucak sanrım
Vana vardınızmı acba?? Inş orda mutlu olursunuzz
deva gözün aydın eşin gelmiş..artık ayrılmazsınız inş. Hep dip dibe olursunuzzzz
Bi süre olmayabilirim kızlar ablam ve teyzem annemlerde gidiyorum onların yanına fln..geç geliyoruz. Fırsat buldukca yazıyorum
Kızlar dua edin ablam iyi olsun hastneye yatış fln olmasın...kv de sonuclar temiz cıksın...
ella umarım tez zmnda iyileşir sahalara döner :)
görüşürüzz
aynen öylee...kilo almamlışım görümcem de demişti verdin kilo diye ama inanmamasıtım :))
valla herkez bi yerde...
Gess vanda..ba işe başladı gelmez oldu..ella hasta...deva malum kocasına kavuştuu.. Major plojo svit burda beauty nerde bilmiyorum kaldımı başka???
Kızlar Uzun zaman oldu gıremedım kusura bakmayın eşim geldi tatile gittik geldik falan herşey yolunda heşey yoluna gırıy yavas yavas naslsınız ev konusunuda hallettı bu arada
hoşgeldinnn
tatillere gidilmiş ohh mis
nereye gittiniz tatile bakalım?
yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
isim buldunuz mu canım siz
SWEETçim kv neden geliyor kızını görmeye mi :26:
bu arada evet BEAUTY araba fiyatları çok yükseldi.
sanırım acele etmesen iyi olacak.
canım bız termal otele gıttık oda kaldık cok guzeldı hersey esım srprız yptı gelırken cıcek gonderdı on dakıka sonra esm geldı arkasına cıcegın ev olayınıda hallettık tatılde cok guzeldı havalarda guzel cok eglendık bgunde dogum gnum esım program yapmıstı onunlayız hersey guzel gıdıyo
ooo çok sevindim çok güzel
Evi ayırıyorsunuz yani artık eşin gidince yalnız kalacaksın öyle mi.
Doğum gününde kutlu olsun canım:118::124:
İsmimiz Yavuz Selim olcak insallahh
Kızlar Uzun zaman oldu gıremedım kusura bakmayın eşim geldi tatile gittik geldik falan herşey yolunda heşey yoluna gırıy yavas yavas naslsınız ev konusunuda hallettı bu arada
İsmimiz Yavuz Selim olcak insallahh
canım esım gelınce malesef cnku hıc bırsey yok henuz ıcınde esım gelene kadar anca tamamlanır olsun bunada sukur :) tesekkur ederim canım sabırsılıkla ısten cıkmayı beklıyorm
Oyy :) Beklediğin her güne değer günler geçiriyorsun,çok sevindim canım,tatile,evi hallettiğinize,böyle mutlu olmana :)
Doğum günün kutlu olsuun,yeni yaşın daha da güzel mutluluklar getirsin inşallah..
Sweatt
Değişik bi haftasonu olacak :) Ne güzel olmuş planlar :) Sevindiimm
HAYIRLI UGURLU OLSN YAVUZCUK KK UYELERINE TEYZELERINE
Cook tesekkur ederim kizlaro zaman sağlıkla kucağına al inşallah Yavuz Selimi
canım öncelikle gözün aydın vee doğum günün de kutlu olsunnn
aynen plojocum değişik bi hafta sonu olucak
ama uyuyamıcam ya en çok ona üzülüyorum
ya eğitime gidicem sonuçta şahsi işim değil yetkilime diyorum ki en azından 3-4 gibi çıkayım da gece yollarda olmıyayım
yarın ki yoğunluğa bakarız diyoryok böyle bir şey yaa...sabır sabır..
zaten araba da aldık istifa tamamen kalktı gündemimizden ...napalım kader kısmet..
şu an tek hayallini kurduğum şey doğum izni ..yani henüz ortada yok ama o -en az-4 ay tatilin hayali bile güzelll
o zaman sağlıkla kucağına al inşallah Yavuz Selimi
canım öncelikle gözün aydın vee doğum günün de kutlu olsunnn
aynen plojocum değişik bi hafta sonu olucak
ama uyuyamıcam ya en çok ona üzülüyorum
ya eğitime gidicem sonuçta şahsi işim değil yetkilime diyorum ki en azından 3-4 gibi çıkayım da gece yollarda olmıyayım
yarın ki yoğunluğa bakarız diyoryok böyle bir şey yaa...sabır sabır..
zaten araba da aldık istifa tamamen kalktı gündemimizden ...napalım kader kısmet..
şu an tek hayallini kurduğum şey doğum izni ..yani henüz ortada yok ama o -en az-4 ay tatilin hayali bile güzelll