- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.261
Günaydın kızçelerim.
nasılsınız bakalım??
ben cumartesi günü kadın doğuma gittim ya kızlar doktor içime kocaman bir şey soktu ya hala onun psikolojisinden kurtulamadım.
doktorda olsa hiç tanımadığım birine öyle açmak falan tecavüze uğramış gibi hissettim kendimi allah korusun
çok şükürki her şey yolunda hiçbir şeyim yok yumurtalıklarım falan sağlam. doktor istediğin zamançocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
sadece hamilelikten önce folik ait tabletleri kullanmam gerekiyormuş.
Devanızı unuttunuz mu sız denızcı karısı olan profıl resmımı degıstırdım sadece :18:
çok sevindim canım :)))) diğer konuya gelince sanırım ne demek istediğimi anladın vajinal ultrasondano evet iğrenç bi durum.... ben genelde kadın doktor tercih ediyorum çünkü erkek olunca ister istemez kendimi azcık da olsa kasıyorum, adamlar da kendimi rahat bırakıyım diye beklemek zorunda kalıyo....
unutmadık tabiki canım :)
ne zaman gelecek eşin?
Off çok kötü birşeydi halada üstümden atamadım onubide vajinal fitil verdi 6 tane var içinde oda ayrı dert.
Biraz akıntı var onun için verdi onuda.
hayırrr 2015'te doğması umuduyla2015 mayıs gibi doğursam ne güzel olur burcu ne olur bilmiyorum tabi
çin takvimi diye bir şey varmış bebeğin cinsiyeti için hesaplama yapıyormuşsun falan doğru mu acaba kızlar. bilen var mı?
sizinki hiperaktifmiş canım kolay gelsin
ehliyet kursuna gidiyorum. hafta için izin alamıyorum diye cumartesi günleri iki saat direksiyon eğitimi oluyor.
zaten hocam baya memnun benden çok güzel kullandığımı iddia ediyor. daha ikinci eğitimde hemen trafiğe çıkardı beni
Merhaba kizlar,
Bende 2013 nisan sonu evlendim yeni gelin sayilirim degil mi hâla ? :)
benide alirmisiniz araniza ?
kizlaaaaar BA' geri geldiiiii ozledinizmi beniiii
ama uzuldum kizlar hakkimda neler dusunmussunu ben herseyimi sizinle paylastim burda..esimde bende i phone kullaniyoruz telefondan iki saniye bile surmiyor biseyi kopyalamak..ben asagida tabletteyken o yukarda benim telefonumdan girmis haberim bile yoktu benim..ask olsun neler dusunmussunuz..
hhihihihi
Eli kulağında gününü tam bilmiyorum sevgililer gününde neler yapmayı planlıyorsunuz bacı canlar
ho ho ho noel baba geldiii
prenses geldiiiiii.......
yokluğumda yazdıgın ilk yazıyı alınılamıtım mojorcum... sevindim cnm bişey cıkmamış..akıntıdan bnde gitmek istiyorum ama kv.den sonra korkuyorum bnde gidesim yok..
çin takvimine gelince..bn genelde çevremdekilere bakıyorum doğru çıkıyor ama yeni doğanlar için nasl olur bilmiyorum.. bnde her ay bakıyorum bu ay hamile kalsam ne olur diye çin ve rus takvimine sankii o bilicekmiş gibi
benim planım yok canım eşimin varsa ben bilmiyorum.
ama yoktur eşiminde sanmam yani
bence git canım bide sen bebek istiyorsun nasıl gitmezsin.
folik aist tabletlerinden veriyorlar yararlımı bilmiyorum ama kullanıyor musun bir şey?
insanın evi gibisi yok ya gerçekten annemlere gidiyoruz ya ne çabuk alışmışım evime acayip geliyor artık
kullanmıyorum canm folij asit fln.. hamile arkdasım folik asit meyve sbze ye folik asite gerk yok demişti...:26:
o zaman kimsenin benim kadar meyve sebze yediğini sanmıyorum :)
iş yerine bile getiriyorum.
her gün mutlaka aralarda muz, elma, havuç, salatalık, mandalina falan bir şey mutlaka yiyorum. en az üç tane sebze yada meyve her gün getiriyorum iş yerie.
yokluğumda yazdıgın ilk yazıyı alınılamıtım mojorcum... sevindim cnm bişey cıkmamış..akıntıdan bnde gitmek istiyorum ama kv.den sonra korkuyorum bnde gidesim yok..
çin takvimine gelince..bn genelde çevremdekilere bakıyorum doğru çıkıyor ama yeni doğanlar için nasl olur bilmiyorum.. bnde her ay bakıyorum bu ay hamile kalsam ne olur diye çin ve rus takvimine sankii o bilicekmiş gibi
hoşgeldin aramızaaaa......
BA olmu KA :)) hoşgeldin... öncelikle herkezin kafasında sor işaretleri oluştu.birbirimizi tanımıyoruz.tandıklarımızn başına bile gelse acba oluyor insanın aklında ??...
yeni işin hayrılı olsunn...umarım hayatın daha güzel olur....
atladığım yeni arkdaslar hoşgeldiniz hamiş olan arkadas allah analı babalı sağlıklı bir ewlat nasip etsin inş..
hamişler artıyor svittbelki bi kişi daha hamiş olur topikten
svitt çok çok geçmiş olsun allah korumuşş..trafik kazası insanı alt üst ediyor.. saniyeler içinde hayatın değişiveriyor...bizde kuzenimin düğününde kuaföre giderken kaza yapmıştık.. allah korumuş tatlım...
bu arada sen izindemisin ?
plojo ayağını süreklemişşindüşüncelerin duyguların değişmesi çok normalne hamileler var...içini rahat tut allahın izniyle hersey yolunda gider inşallah... sadece dikkat et en ufak bi rahatsızlıkta dr git mutlaka...
gess, amaya, beauty sizler nasılsınızz??
ella umarım tez zmnda iyileşirsin..
deva unutmadık senii...sevdililer günü için planımız yok ama belkii eşime süprizim olabilir..
banaa gelincee gebzeye gittik geldik çok şükür...bebk minicik sağlıklı maşallah... ama gbze cok soğuk donduuukkk...bursa'm ve ewim sıcacıkmış meğer...ewimin kıymetini anladım kombiyi yakmadıgımız halde sıcak ewimizz...
haftaya bulgaristandan teyzem gelicek sanırm..ablam ve yeğenimde gelicek:124:
eşim az önce işe gitti ben gece 2ye kadr buralardayımmm
kullanmıyorum canm folij asit fln.. hamile arkdasım folik asit meyve sbze ye folik asite gerk yok demişti...:26:
o zaman kimsenin benim kadar meyve sebze yediğini sanmıyorum :)
iş yerine bile getiriyorum.
her gün mutlaka aralarda muz, elma, havuç, salatalık, mandalina falan bir şey mutlaka yiyorum. en az üç tane sebze yada meyve her gün getiriyorum iş yerie.
Herkes gelmiişşş ne güzeel..Amin canım inşallah düşündüğümüz gb olur..Söylediğin aklımda Doktorda son kontrolde artık tedirgin olduğun en ufak birşeyde kontrole gel hemen demişti..
Gebelik süresince herşeyi yediklerinizden karşılayamazsınız kızlar aklınızda olsun..Mesela gebelik şekeri çıkan arkadaşlar var diğer topikte,öyle kafalarına göre meyve vs yiyemiyorlar..Bende folik asit hamile kalmadan önce kullanmadım ama konu açısından yararı olduğundan veriyor sanırım doktorlar,ve ilk zamandaki o omurilik gelişimi için gerekli olduğundan..Bende ilk zamanlarda kullandım sadece sonradan değişiyor ilaçlar..Şimdi kan hapı ve magnezyum kullanıyorum,mesela ayrıca vitamin ilacı içmeyide ben istemedim,bazı şeyler tercih olabilir ama öğrenmek gerek tamamen..
Devaa Gözünaydıınn :) Artık süpriz kapıda yani :)
evet canım cok az kaldı cok mutlu ve heyecanlıyım yemeden ıcmeden kesıldım heyecandanHerkes gelmiişşş ne güzeel..amin canım inşallah düşündüğümüz gb olur..söylediğin aklımda Doktorda son kontrolde artık tedirgin olduğun en ufak birşeyde kontrole gel hemen demişti..
Gebelik süresince herşeyi yediklerinizden karşılayamazsınız kızlar aklınızda olsun..mesela gebelik şekeri çıkan arkadaşlar var diğer topikte,öyle kafalarına göre meyve vs yiyemiyorlar..bende folik asit hamile kalmadan önce kullanmadım ama konu açısından yararı olduğundan veriyor sanırım doktorlar,ve ilk zamandaki o omurilik gelişimi için gerekli olduğundan..bende ilk zamanlarda kullandım sadece sonradan değişiyor ilaçlar..şimdi kan hapı ve magnezyum kullanıyorum,mesela ayrıca vitamin ilacı içmeyide ben istemedim,bazı şeyler tercih olabilir ama öğrenmek gerek tamamen..
devaa gözünaydıınn :) artık süpriz kapıda yani :)
evet canım cok az kaldı cok mutlu ve heyecanlıyım yemeden ıcmeden kesıldım heyecandan
hoşgeldin aramızaaaa......
BA olmu KA :)) hoşgeldin... öncelikle herkezin kafasında sor işaretleri oluştu.birbirimizi tanımıyoruz.tandıklarımızn başına bile gelse acba oluyor insanın aklında ??...
yeni işin hayrılı olsunn...umarım hayatın daha güzel olur....
atladığım yeni arkdaslar hoşgeldiniz hamiş olan arkadas allah analı babalı sağlıklı bir ewlat nasip etsin inş..
hamişler artıyor svittbelki bi kişi daha hamiş olur topikten
svitt çok çok geçmiş olsun allah korumuşş..trafik kazası insanı alt üst ediyor.. saniyeler içinde hayatın değişiveriyor...bizde kuzenimin düğününde kuaföre giderken kaza yapmıştık.. allah korumuş tatlım...
bu arada sen izindemisin ?
plojo ayağını süreklemişşindüşüncelerin duyguların değişmesi çok normalne hamileler var...içini rahat tut allahın izniyle hersey yolunda gider inşallah... sadece dikkat et en ufak bi rahatsızlıkta dr git mutlaka...
gess, amaya, beauty sizler nasılsınızz??
ella umarım tez zmnda iyileşirsin..
deva unutmadık senii...sevdililer günü için planımız yok ama belkii eşime süprizim olabilir..
banaa gelincee gebzeye gittik geldik çok şükür...bebk minicik sağlıklı maşallah... ama gbze cok soğuk donduuukkk...bursa'm ve ewim sıcacıkmış meğer...ewimin kıymetini anladım kombiyi yakmadıgımız halde sıcak ewimizz...
haftaya bulgaristandan teyzem gelicek sanırm..ablam ve yeğenimde gelicek:124:
eşim az önce işe gitti ben gece 2ye kadr buralardayımmm
hoşgeldin prensess..ne güzel gezdin bebiş sevdin geldinnn...
ben izindeyim canım çok şükür
biz de yarın sabahh eskişehire gidiyoruzzz
orda okumuştuk ünv.i orda tanışmıştık eşimle nostalji yapıcaz kiiiiii
1 gece kalıcaz o yüzden ayrı kalıcam sizden
prenseeeesss sen en güzel sevgililer günü hediyesini verirsin inşallah
ben bile heyecanlıyım...
DEVA gözün aydın şimdiden az kalmış...
bu arada biz hiç sevgilier günü kutlamadık ..geleneğimizi kesin bozmayız yine
diğer kızlar nerdeeeeee?
beauty aşağılarda napıyorsun
hoşbulduk svitcimmm... sen nostalji fln derken yaramazlık yaparsın
sevgililer gününü bizde pek kutlamayız hediye fln almayız dısarı cıkarız o kdr..
zaten yaramazlık da risksiz günleri boş geçmiyoruz
ben seni merak ediyorum bu ayy..
hissettiğin bişeyler var mıı?
valla suana kdr bişi yok ama suanda karnım ağrıyor sankii birde başım uyusammı?
kk da hamilelik takvınıne baktım daa testte pozitif cıkabilir diyor ama bn regl günümü beklicem aceleye gerk yok :)
bence de canım zaten az kaldı sanırım regl gününe ...
gecikince ki inşalah gecikir ve gelmez test yaparsın
çok heyecanlı kiiii
biraz uyu istersen..yarın sabah erken yola çıkıcaz ben de yatarım ekenden...
yeni aşık olmuş gbNe güzel yaa :) inşallah gönlüne göre ilerler herşey,beklediğin her güne değer