ho ho ho noel baba geldiii
prenses geldiiiiii.......
yokluğumda yazdıgın ilk yazıyı alınılamıtım mojorcum... sevindim cnm bişey cıkmamış..akıntıdan bnde gitmek istiyorum ama kv.den sonra korkuyorum bnde gidesim yok..
çin takvimine gelince..bn genelde çevremdekilere bakıyorum doğru çıkıyor ama yeni doğanlar için nasl olur bilmiyorum.. bnde her ay bakıyorum bu ay hamile kalsam ne olur diye çin ve rus takvimine sankii o bilicekmiş gibi
hoşgeldin aramızaaaa......
BA olmu KA :)) hoşgeldin... öncelikle herkezin kafasında sor işaretleri oluştu.birbirimizi tanımıyoruz.tandıklarımızn başına bile gelse acba oluyor insanın aklında ??...
yeni işin hayrılı olsunn...umarım hayatın daha güzel olur....
atladığım yeni arkdaslar hoşgeldiniz hamiş olan arkadas allah analı babalı sağlıklı bir ewlat nasip etsin inş..
hamişler artıyor svitt
belki bi kişi daha hamiş olur topikten
svitt çok çok geçmiş olsun allah korumuşş..trafik kazası insanı alt üst ediyor.. saniyeler içinde hayatın değişiveriyor...bizde kuzenimin düğününde kuaföre giderken kaza yapmıştık.. allah korumuş tatlım...
bu arada sen izindemisin ?
plojo ayağını süreklemişşin
düşüncelerin duyguların değişmesi çok normalne hamileler var...içini rahat tut allahın izniyle hersey yolunda gider inşallah... sadece dikkat et en ufak bi rahatsızlıkta dr git mutlaka...
gess, amaya, beauty sizler nasılsınızz??
ella umarım tez zmnda iyileşirsin..
deva unutmadık senii...sevdililer günü için planımız yok ama belkii eşime süprizim olabilir..
banaa gelincee gebzeye gittik geldik çok şükür...bebk minicik sağlıklı maşallah... ama gbze cok soğuk donduuukkk...bursa'm ve ewim sıcacıkmış meğer...ewimin kıymetini anladım kombiyi yakmadıgımız halde sıcak ewimizz...
haftaya bulgaristandan teyzem gelicek sanırm..ablam ve yeğenimde gelicek
:124:
eşim az önce işe gitti ben gece 2ye kadr buralardayımmm