Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum sizi bi süre daha öyle olucak galiba haftasonu annemlere memlekete gidicez inşallah ama merak ediyorum kim bilir neler kaynattınız :KK31:

topiğin hamişi dua et lütfen ben de çok istiyorum bizim de bebeğimiz olsun :KK16: okudukça iyice heveslendim:KK16: maşşallah allah hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum sizi bi süre daha öyle olucak galiba haftasonu annemlere memlekete gidicez inşallah ama merak ediyorum kim bilir neler kaynattınız :KK31:

topiğin hamişi dua et lütfen ben de çok istiyorum bizim de bebeğimiz olsun :KK16: okudukça iyice heveslendim:KK16: maşşallah allah hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin tospik hafta sonu bnde yokumm:KK52:

bnde senin gibi aynı duygular içindeyimmm...bnde istiyorum bebek allah nasip eder inş.

miram haklısın gezmek tozmak lazımmm..
cok şükür eşimi tam zamnında bulmuşumm bu süre de şehir dsınada gittik yurtdısınada hem ewliyken hem bekarken..
ewliliğimizde de gezmekler tatiller olucak mutlaka ama bebek bambaşka bişey..
herşey zmnında güzel bncede..

günaydın canlarım :21:

majorcüm demekki görümce deyince yapan demeyince aklına gelmeyenlerden..
sen de bol bol iş yaptır bence :KK9:
evlenince napıcak acaba :KK52:
bu arada biz de kıymalı yumurta eşliğinde kahvaltı ettik buakşam...
pek de güzel oldu :KK8:

be artık h.sonları soğanla kıymayı kavurup ufak cam saklama kaplarına bölüp buzluğa atıyorum ..
h.içi çkarıp yemek yapması çok kolay oluyor :KK52:

Cnm otelin fiyatı cidden uygun , Deniz'i dalgalı mı peki, bir de sivrisinek oluyor mu çok

sonunda polisimi kaldırabildi görümcemiz:KK9: Böyle devam et, iş yaptır sürekli ona... Bişi derse yan gelip yatması değil dersin ��

bende oteli çok beğendim ama eşim çok büyük çok kalabalık olur diye istemiyor :KK50:
ben çok beğendim kocaman havuzu var ama ona göre çok kalabalık olunca havuz çabuk kirlenir.
eşim bide kum olan bir denize girmek istiyor.

Alaçatıda oteller denizden uzak mı oluyor acaba bilen var mı?

bu arada tatil için kredi kartına 12 taksit olayı bugün sonmuş haberiniz olaaaaa
bugün kesin almamaız gerek tatili

bak dedim ben sana, söylersen kesin yapar, ama söylemeden yapmaz :KK60: bu yolda devam et canım... söyle herşeyi......

Bazen kendi kendimizi yiyoruz di mi aslında çok basit seyler için :) Belki söylesen zaten diğerlerinide dert etmeyeceksin :)

Alyans meselesi,söylemiştim galiba ama ben değiştirmem :) Çok seviyorum :) Eşimin işi zaten değerli taşlar..Tek taşımda farklı benim evladiyelik tarzda,alyansımızda onun hep beğendiği bir modelmiş,bende çok beğenmiştim onu aldık..Benim için çok manidar hepsi,renkleride Rose(pembe altın) o yüzden daha da çok seviyorum :KK16:

canım senin tektaşını ve alyansını çok merak ettim nedense :KK52:

iyi geceler kızlarr...

herkeze çooook teşekkür ederimm.dualarınız için...kv'den parça alıncaktı ama almadılar..üniversitedeki doktr şevket yılmaz hast.patolojiden alınanları istedi..bizde gittik aldık getirdik üni.deki patolojiye verdik daha ayrıntılı incelenecekmiş sonuclar 15 gün sonra cıkacak.18 şubt da randevu. inşallah temiz cıkar....

ellacım seninde iyi gibi inşallah çok canın yanmadan kurtulursun bu taşlardan..

svittt...biz hemen sözde ince almıştık nişanda alıcaz diye idareten onları 14ay fln kullandık.. nişanda yeni aldık onlar ömürlük olucaktı ama..arabaya binerken ablam elimi sıkıştırdı ve tek taşımla alyansım yamuldu mahvolduu :KK43:( mecbur düğünde yine değiştirmiş olduk yani bunlar 3.alyanslarımm:KK52:

kızlar yarın aksam gebzeya gidiyoruz halmlara bebk sevcezz :nazar: kısmetse pazar günü dönücezz:KK52:

prenses sana iyi yolculuklar canım mis gibi kokar o şimdi :KK52: bide bütün yüzüklerden hevesini almışsındır diye düşünüyorum :)

AMAYA işte bende o senin alyansın gibi istiyordum ama alırken nedense gittim taşlı aldım :KK50:

kızlar valla hep söyleyince yapacaksa her seferinde de söyleyemem ya :KK50: ben öyle biri değilim. kendi kendimi yer dururum işte :KK50:

Son düzenleme:

inaşşalh isteyen herkesin bebeği olsun :KK52:

iyi geceler kızlarr...

herkeze çooook teşekkür ederimm.dualarınız için...kv'den parça alıncaktı ama almadılar..üniversitedeki doktr şevket yılmaz hast.patolojiden alınanları istedi..bizde gittik aldık getirdik üni.deki patolojiye verdik daha ayrıntılı incelenecekmiş sonuclar 15 gün sonra cıkacak.18 şubt da randevu. inşallah temiz cıkar....

svittt...biz hemen sözde ince almıştık nişanda alıcaz diye idareten onları 14ay fln kullandık.. nişanda yeni aldık onlar ömürlük olucaktı ama..arabaya binerken ablam elimi sıkıştırdı ve tek taşımla alyansım yamuldu mahvolduu :KK43:( mecbur düğünde yine değiştirmiş olduk yani bunlar 3.alyanslarımm:KK52:

kızlar yarın aksam gebzeya gidiyoruz halmlara bebk sevcezz :nazar: kısmetse pazar günü dönücezz:KK52:

Hayırlı haberler olsun inşallahh..
Ohh gez gez,bide üstüne bebiş seveceksin,terapi görmüş gb gelirsin canım :KK9:

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım minişinizi,memleket havası yarar belki :KK9:

bende oteli çok beğendim ama eşim çok büyük çok kalabalık olur diye istemiyor :KK50:
ben çok beğendim kocaman havuzu var ama ona göre çok kalabalık olunca havuz çabuk kirlenir.

bu arada tatil için kredi kartına 12 taksit olayı bugün sonmuş haberiniz olaaaaa

kızlar valla hep söyleyince yapacaksa her seferinde de söyleyemem ya :KK50: ben öyle biri değilim. kendi kendimi yer dururum işte :KK50:

Paylaşırım canım sana fotoğrafı sayfamda yazarım yükleyince :KK34:
Biz Alaçatıda kalmadık mesela koylarda yakın hep birbirine hergün başka yerdeydik,Alaçatıyada öyle geçtik..Araba olursa kolaylık oluyor tabii kala kala Sarımsaklı,Cunda,İzmir diye ilerledik..Eşimde bende otelde kalma yanlısı olmadık,kurtluyuz azcık duramıyoruz,bağlanmayalım bir yere dedik :)
Birdeeeee kızıyorum bak:KK20: Kendini üzmene değer miii..Zaten her gün söylemiceksin ya,eve gelince ne yapalım bu akşam de,mesela sen şunu yap bende şunu yapayım fln de:KK34: Yaptı diye zaten hergün kıza yüklenmeyeceksin sende di mi:KK9::KK9:

TÜNAYDINLARRR :16

Veee izine çıkmama sonnn 6.5 saat :KK9: :KK9:

yesssss adam ben ameliyat olup evde sıkıldığım dönemde almış tatili, hadi iyisin seni haziran da tatile götürcem diyo... kasım sonuydu ve ben tek başıma yatıp kalkamıyodum bile...... :KK60: deli adammmmm

ayyyyy yok ben değiştirmem yüzüğümü.... bak bizim yüzüklerle ilgili noldu.... nişan öncesi gittik beraber yüzük baktık, ben dünyanın her yerinde evli olduğunun kanıtı olan sarı düz taşsız falan bi yüzük istedim... kocam da kenarında beyaz altın çizgisi olan bi model beğendi, ben "sen nasılsa takmazsın benim istediğim olsun hem ucuzda" dedim. kocam elektrik teknisyeni ve bakım departmanında çalıştığından iletken olan yüzük takamaz hayati açıdan takmasa daha iyi zaten. neyse en son benim beğendiklerimi aldık seçtik uygun ölçüde olanını bulduk paketlendi falan, sonra çıktık kuyumcudan ben dolmuşa binip eve gidicem dolmuşa bindim 2 dk geçmedi, eşimden mesaj "ben yüzükleri değiştirdim".... cevap yazdım "yarın getirde bakıyım" getirdi, gittim kendime kendi istediğimi aldım, ona da kendi istediği kaldı....veee sonuç, kocam yüzüğünü kullanmıyo :KK60:

bak dedim ben sana, söylersen kesin yapar, ama söylemeden yapmaz :KK60: bu yolda devam et canım... söyle herşeyi......

çok güldüm eşine amayaa :KK9: :KK9:
erkekler hep böyle kendi bildiğini okuyor..
ben de senin gibi dümdüz bi alyans istedim..bombelileri de var onların öyle de olabilirdi..
100 metre öteden alyansım ben diye bağrıyorlar :KK9:
ama eşim her alyansı takmam rahat edeme deyince mecbur aldık işte:KK50:
Allahta takıyor yoksa başına kakardım hergün..
ki bana hala sen başka alsaydın diyor...başka başka alyans mı olur yahuu :KK53:
iyi geceler kızlarr...

canım inşallah kvnin sonuçları iyi çıkar..
valla çok dua ettim..
gezmeye de gidiyorsunuz ne güzelllll :KK52:
bebişi severken belki senin göbişte de bebiş vardır :52
bu arada senin alyans hakkı dolmuş :KK52:

canım Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah..
sen de dualarımızdasın..
Tez zamanda amaya prenses ve sen çift çizgi testlerle gelirsiniz inşallah ...

prenses sana iyi yolculuklar canım mis gibi kokar o şimdi :KK52: bide bütün yüzüklerden hevesini almışsındır diye düşünüyorum :)

AMAYA işte bende o senin alyansın gibi istiyordum ama alırken nedense gittim taşlı aldım :KK50:

biz de büyük havuzlu otelleri seviyoruz...
havuzu cezbetti bizi..
evett bu gün tatil için taksitte son fırsat..
ama mecbur peşin alıcaz sonra :KK31:

evett PLOJO yüzüğüü ve tek taşını göster bizeee :KK52:

bu arada yüzük konusunda şöyle karar aldım..
düğünümde halam rahmetli babaanemin yüzüğünü takımıştı bana çok severdim ki onu :KK50:
alyans gibi..
hamilelikte kilo alınca onu takarım hafif bol gibi..
ya da değişiklik olsun diye arada onu takarım....
değiştirmicem alyansımı işteEn Büyük KK

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım minişinizi,memleket havası yarar belki :KK9:

Biz Alaçatıda kalmadık mesela koylarda yakın hep birbirine hergün başka yerdeydik,Alaçatıyada öyle geçtik..Araba olursa kolaylık oluyor tabii kala kala Sarımsaklı,Cunda,İzmir diye ilerledik..Eşimde bende otelde kalma yanlısı olmadık,kurtluyuz azcık duramıyoruz,bağlanmayalım bir yere dedik :)
Birdeeeee kızıyorum bak:KK20: Kendini üzmene değer miii..Zaten her gün söylemiceksin ya,eve gelince ne yapalım bu akşam de,mesela sen şunu yap bende şunu yapayım fln de:KK34: Yaptı diye zaten hergün kıza yüklenmeyeceksin sende di mi:KK9::KK9:

canımm aslında biz de öyle gezmek istiyoruz bu yaz..
araba aldık ya heves yaptık :KK52:
yer ayırtmadan gezdiniz galiba..
nerelerde kaldınız?
yer bulmanız sıkıntı olmadı mı?

Son düzenleme:
tünaydınnn kızlarr...hazırlıklara başlamadan bi bakayım dedım...

amin cnm gezelim artık valla 5 aydır bi bulgaristana gittik hep ew hep ew :KK55:

TÜNAYDINLARRR :16

Veee izine çıkmama sonnn 6.5 saat :KK9: :KK9:

çok güldüm eşine amayaa :KK9: :KK9:
erkekler hep böyle kendi bildiğini okuyor..
ben de senin gibi dümdüz bi alyans istedim..bombelileri de var onların öyle de olabilirdi..
100 metre öteden alyansım ben diye bağrıyorlar :KK9:
ama eşim her alyansı takmam rahat edeme deyince mecbur aldık işte:KK50:
Allahta takıyor yoksa başına kakardım hergün..
ki bana hala sen başka alsaydın diyor...başka başka alyans mı olur yahuu :KK53:

canım inşallah kvnin sonuçları iyi çıkar..
valla çok dua ettim..
gezmeye de gidiyorsunuz ne güzelllll :KK52:
bebişi severken belki senin göbişte de bebiş vardır :52
bu arada senin alyans hakkı dolmuş :KK52:

canım Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah..
sen de dualarımızdasın..
Tez zamanda amaya prenses ve sen çift çizgi testlerle gelirsiniz inşallah ...

biz de büyük havuzlu otelleri seviyoruz...
havuzu cezbetti bizi..
evett bu gün tatil için taksitte son fırsat..
ama mecbur peşin alıcaz sonra :KK31:

evett PLOJO yüzüğüü ve tek taşını göster bizeee :KK52:

bu arada yüzük konusunda şöyle karar aldım..
düğünümde halam rahmetli babaanemin yüzüğünü takımıştı bana çok severdim ki onu :KK50:
alyans gibi..
hamilelikte kilo alınca onu takarım hafif bol gibi..
ya da değişiklik olsun diye arada onu takarım....
değiştirmicem alyansımı işteEn Büyük KK

valla svitcim bilmiyorum bebiş varmı ama yenii doğan bebek sevmek minik minik kıyafetlerr :KK52:

bu arada bna HGS hızlı geçiş sistemi kartı lazm nerden alınıyo bilen varmııı:26: ptt den almıştım geçen yıl ???

svitt bankalarda satılıyomuu

canımm aslında biz de öyle gezmek istiyoruz bu yaz..
araba aldık ya heves yaptık :KK52:
yer ayırtmadan gezdiniz galiba..
nerelerde kaldınız?
yer bulmanız sıkıntı olmadı mı?

Eylül olduğu için sanırım sıkıntı olmadı canım,okulların açıldığı dönemlere denk geliyor bizim tatiller,zaten balayınada 17sinde cıkmıştık,gectiğimiz senede 16sında yola cıkmıştık,eşim evlilik yıldönümü zamanında kullanıyor iznini.. :)
Nasipse bu senede aynı dönemlere denk gelsin istiyoruz Allahın izniyle,hem bebişte bayaa büyümüş olur..
Tabii ilerlemeden nerelerde kalabileceğimize fln bakıyoruz internetten,ne yaparız nereye geceriz gb :)
Birtek balayı dönüşünde Pamukkalede nerede kalırız diye bakmamıştık ondada şansımıza son odayı bulduk:KK9: :KK9:

amin cnm gezelim artık valla 5 aydır bi bulgaristana gittik hep ew hep ew :KK55:

Ohh ne güzel değişiklik olacak o zaman,iyi geliyor insana :) Senin keyfinin yerinde olması daha iyi bu dönemde :KK34:

Eylül olduğu için sanırım sıkıntı olmadı canım,okulların açıldığı dönemlere denk geliyor bizim tatiller,zaten balayınada 17sinde cıkmıştık,gectiğimiz senede 16sında yola cıkmıştık,eşim evlilik yıldönümü zamanında kullanıyor iznini.. :)
Nasipse bu senede aynı dönemlere denk gelsin istiyoruz Allahın izniyle,hem bebişte bayaa büyümüş olur..
Tabii ilerlemeden nerelerde kalabileceğimize fln bakıyoruz internetten,ne yaparız nereye geceriz gb :)
Birtek balayı dönüşünde Pamukkalede nerede kalırız diye bakmamıştık ondada şansımıza son odayı bulduk:KK9: :KK9:

Ohh ne güzel değişiklik olacak o zaman,iyi geliyor insana :) Senin keyfinin yerinde olması daha iyi bu dönemde :KK34:

ayhh utandımm:KK17::KK17: keyifim yerinde cnm daaa nezleyim:2:
bizde balayına 2 eylülde gitmiştik cok güzeldi..bnm eşim daha yeni olduğu için yıllık izni ne zmn bilmiyoruzz karar verince banada yazın.:KK52:

ayhh utandımm:KK17::KK17: keyifim yerinde cnm daaa nezleyim:2:
bizde balayına 2 eylülde gitmiştik cok güzeldi..bnm eşim daha yeni olduğu için yıllık izni ne zmn bilmiyoruzz karar verince banada yazın.:KK52:

Geçmiş olsuun,meyve ye bol bol,daha kötü olmada aman..
Aynı yerlere gidermişiz :KK9: Ama o zaman sen hamileliğinin son zamanlarında olursun :KK31: İnşallah:KK9:

valla svitcim bilmiyorum bebiş varmı ama yenii doğan bebek sevmek minik minik kıyafetlerr :KK52:

bu arada bna HGS hızlı geçiş sistemi kartı lazm nerden alınıyo bilen varmııı:26: ptt den almıştım geçen yıl ???

svitt bankalarda satılıyomuu

canım bildiğim kadarıyla ptt halkbankası,işbankası,garanti veriyor ama diğerleri de veriyor olabilir..
bu gün de aysonu kalabalık olur her yer :KK53:

biz ağustos başı çıkıcağımız için yola çok zor yer bulmamız :KK50:
tam o zaman da çok yakın bi arkadaşım izmirde doğum yapıcak..
oraya da gitmek isitorum
çeşme mükemmel bi yer günübirlik gitmiştik biz ama oteller çok pahalı :KK53:
neyse daha vakit var..
ben bu gün çıkıcağım izine odaklanıyım :KK1:
Aynı yerlere gidermişiz :KK9: Ama o zaman sen hamileliğinin son zamanlarında olursun :KK31: İnşallah:KK9:

inşallah ben de o zamanlar hamileliğimin ilk aylarında olurum :KK52:
plojo seninki abla olucak :KK8:

canım bildiğim kadarıyla ptt halkbankası,işbankası,garanti veriyor ama diğerleri de veriyor olabilir..

oraya da gitmek isitorum
neyse daha vakit var..

Ayyy inşallah birsürü kardeşi olacak :KK9: Sizleri şimdi tanıyorum ya az çok,o süreçlerinizi düşünüyorumda ne kadar keyifli olur topik :) İnşallah inşallah..
Bizim bu seneki tatilde minikte 6 haftalık flndı,sende minik göbişte gidersin inşallah İzmir'e :KK9:

aminn amiinnn....hayırlısı inşallah..
valla sanrım meyvesizlikten olduu bn cok meyve yerdım nezlede olmazdım kolay kolay...ne oldu bilmiyorumm ama eşimin yüzünden fazla fazla alıyor birsürü meyve kalıyor..bnde kızıyorum yicen hepsini diye o yemeyince bnde yemiyorum inada biniyo iş..

oraya da gitmek isitorum
neyse daha vakit var..

aminnn inş..bnmde kesin değilkiii belki bnde o zmnlar hamile kalırım ama ağustos-eylül de hamile kalmak istemiyorumm ikizler olur mazallah:KK30:

netten baktım bnde gişelerin giriş ve cıkıslarında oluyomuş ptt.eşim işten cıkınca hemen gidicek.alamazsa öyle yapıcazz
bilgilerin için mersii:KK23:

paylaş paylaş merak ettim :KK52:
yok be canım tabikide yaptırmayacağım. zaten yaptırmamki evimde yemek yapıyorum sadece o yan gelip yatınca çıldırıyorum o kadar :KK47: bu arada benim kv çarşamba günü dönüyor.

bak söylemeyi unuttum :)
bizde arabayla gidip bir orda bir burda konaylayıp gezmek istiyoruz ama eşim uzun süre araba kullanamadığı için bende bir kaç ay içinde usta şöför olamayacağımdan arabayla gidemiyoruz bu sene. belki önümüzdeki yıllarda gideriz göbişimde bebişim olmazsa :KK52:
yarın doktor randevum var saat 9'da çok merak ediyorum neler olacak bakalım. sonra saat 11'de ve 2'de direksiyon eğitimim var. inşallah hava yağmurlu olmaz:KK55:

bak söylemeyi unuttum :)
bizde arabayla gidip bir orda bir burda konaylayıp gezmek istiyoruz ama eşim uzun süre araba kullanamadığı için bende bir kaç ay içinde usta şöför olamayacağımdan arabayla gidemiyoruz bu sene. belki önümüzdeki yıllarda gideriz göbişimde bebişim olmazsa :KK52:
yarın doktor randevum var saat 9'da çok merak ediyorum neler olacak bakalım. sonra saat 11'de ve 2'de direksiyon eğitimim var. inşallah hava yağmurlu olmaz:KK55:

majo bebek istiyorum major bebek istiyorr:KK52::KK36::KK36:

önümüzdeki yılları görmüyorumm sadece göbişimde bebişi görüyorumm :KK53: hayrılısıı tabiki şaka bi yana ne zmn gidicektiniz tatile yaza mı?

X