- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.781
Gece telefondan okudum okudum birsürü şey yazdım beni hep ana sayfaya attı sistem sinir oldum
Sağol canım benim :)) Yeşil eriği bulmuştu eşim ama incir daha zor sanırım..Öyle çok istemedim ama portakal incir gb geldi bi an :) Bakalım içten içten dürterse bulduracaz Normaldede çok çok severim inciri
Gözünaydıııınn..Hayırlı olsun canım,inşallah güzelde bi araba bulunca rahat rahat olur gidişin gelişin.. Bizim şimdiki arabayı eşim Ankara'dan almıştı
Yok ilk değil canım birkaç birşey daha olmuştu,Allahtan öyle çok aşermedim :) En unutamadığım bir gece eşime sarılıp ramazan pidesi gb kokuyorsun dediğimdi
Ellaaa özletiyorsunn Bende ikisinide kullanmadım hayatım boyunca bir dönem bile olsa
Sweeeatt ve Prensseeess
Sweat gelişi güzel şaka yaptı,prensesinde boş anına gelmiş demek,bence biraz daha uzatılıp birbirinizi daha da kıracak hiçbirşey yok arkadaşlar ortada..Bizimde hiç arabamız olmadı yani :) Şimdi babamlarda abiminde var 2 tane,eşiminde var kendisinin..Bu ne gocunulcak birşey ne de olmayanı yercek birşey :) Zaten buradaki hiç kimsenin böyle düşünmediğini düşünüyorum..Zaten biliyoruz yani ne sweat araba için prensesin bizi bıraktığına inanacak biri değil,ne de prenses araba için bırakacak biri değil,böyle birilerinin burada olmadığına inanıyorum..KİMSE BİRYERE GİTMESİN Bu herkes için daha kırıcı olur..
canımmmm öperim ki seniiiii....
zaten bizim de hala bi arabamız yok kii
o araba lafın gelişiydi yarın öbürgün beauty yazmasa kocanı buldun unuttun derim
ya da ges atansa öğretmen olsa öğretmen oldun da uğramaz oldun derim..
o samimiyet var sanıyorum çünkü ..
neyse dediğin gibi uzatmayalım..
benim mantıklı güzel arkadaşımmm