- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.781
Gece telefondan okudum okudum birsürü şey yazdım beni hep ana sayfaya attı sistem sinir oldum
Sağol canım benim :)) Yeşil eriği bulmuştu eşim ama incir daha zor sanırım..Öyle çok istemedim ama portakal incir gb geldi bi an :) Bakalım içten içten dürterse bulduracazNormaldede çok çok severim inciri
Gözünaydıııınn..Hayırlı olsun canım,inşallah güzelde bi araba bulunca rahat rahat olur gidişin gelişin.. Bizim şimdiki arabayı eşim Ankara'dan almıştı
Yok ilk değil canım birkaç birşey daha olmuştu,Allahtan öyle çok aşermedim :) En unutamadığım bir gece eşime sarılıp ramazan pidesi gb kokuyorsun dediğimdi
Ellaaa özletiyorsunnBende ikisinide kullanmadım hayatım boyunca bir dönem bile olsa
Sweeeatt ve Prensseeess
Sweat gelişi güzel şaka yaptı,prensesinde boş anına gelmiş demek,bence biraz daha uzatılıp birbirinizi daha da kıracak hiçbirşey yok arkadaşlar ortada..Bizimde hiç arabamız olmadı yani :) Şimdi babamlarda abiminde var 2 tane,eşiminde var kendisinin..Bu ne gocunulcak birşey ne de olmayanı yercek birşey :) Zaten buradaki hiç kimsenin böyle düşünmediğini düşünüyorum..Zaten biliyoruz yani ne sweat araba için prensesin bizi bıraktığına inanacak biri değil,ne de prenses araba için bırakacak biri değil,böyle birilerinin burada olmadığına inanıyorum..KİMSE BİRYERE GİTMESİNBu herkes için daha kırıcı olur..
kızlar bir ayda 16 çok fazla en fazla 8-9 olmalı ki o da obezler için verilen rakam, kadın resmen ölümüne susamış, ben şeyda Coşkun'un listelerini yapıyorum gayette memnunum geri falanda almadım 😃canim bi kadin diet yapmis sadece ara ogunde yenilen seyleri yemis
sabah bi elma oglen eti form larin su puf lari varya ondan yemis
aksamda yogurt yemis bi kase
7 ayda 56 kilo vermis
bi ayda 16 kilosu gitmis
ama olumden donmus kadin kalp ameliyati felan olmak zorunda kalmis
yazik ya..
bende diyeti saldim gitti valla verdigim iki kilomuda geri aldim
benim de öyle yaa 10 gün geçti...
nasıl gerginim..karnım şiş..yanağımda kocaman bi sivilce
gelsin artık bence deee...
neyse sen test yaptırdın rahatsın BA'cik...
gerçi açık yazıyorum ama döllenmeden 10 gün geçmediyse çıkmayabiliyormuş...
hamile topiklerini okumaya başladım
Gece telefondan okudum okudum birsürü şey yazdım beni hep ana sayfaya attı sistem sinir oldum
Sağol canım benim :)) Yeşil eriği bulmuştu eşim ama incir daha zor sanırım..Öyle çok istemedim ama portakal incir gb geldi bi an :) Bakalım içten içten dürterse bulduracazNormaldede çok çok severim inciri
Gözünaydıııınn..Hayırlı olsun canım,inşallah güzelde bi araba bulunca rahat rahat olur gidişin gelişin.. Bizim şimdiki arabayı eşim Ankara'dan almıştı
Yok ilk değil canım birkaç birşey daha olmuştu,Allahtan öyle çok aşermedim :) En unutamadığım bir gece eşime sarılıp ramazan pidesi gb kokuyorsun dediğimdi
Ellaaa özletiyorsunnBende ikisinide kullanmadım hayatım boyunca bir dönem bile olsa
Sweeeatt ve Prensseeess
Sweat gelişi güzel şaka yaptı,prensesinde boş anına gelmiş demek,bence biraz daha uzatılıp birbirinizi daha da kıracak hiçbirşey yok arkadaşlar ortada..Bizimde hiç arabamız olmadı yani :) Şimdi babamlarda abiminde var 2 tane,eşiminde var kendisinin..Bu ne gocunulcak birşey ne de olmayanı yercek birşey :) Zaten buradaki hiç kimsenin böyle düşünmediğini düşünüyorum..Zaten biliyoruz yani ne sweat araba için prensesin bizi bıraktığına inanacak biri değil,ne de prenses araba için bırakacak biri değil,böyle birilerinin burada olmadığına inanıyorum..KİMSE BİRYERE GİTMESİNBu herkes için daha kırıcı olur..
Slm kızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, ama dün gece ben gittikten sonra olanlara üzüldüm... Prenses seni cidden anlayamadım ben kuzum, swit bir şaka yapmış alt tarafı, ve ısrarla ben yanlış anlamadım diyorsun, mantığını da çözemedim, yani kimse işi varken buraya uğramaz, topikte olucam diye annesine gitmemezlikte yapmaz...beklentin sürekli topikte olmamızsa imkansız buu, herkesin kendi özel yaşantısı var... Swit seni hatırlamış şakayla karışık sormuş , unuttun mu bizi diyerek.... Beni hatırlamış sormuş diye sevineceğin yerde, sert çıkışmıssın swite... Daha geçen gün sen demiştin, beni unuttunuz mu, yokluğumu hissetmediniz mi diyerek...
Dediklerinle yaptıkların çelişmiş sanki...Hani garip olanda özür dilemişsin ama aynı davranışı devam ettirmişsin ...
Nese de kızlar olur böyle şeyler arada... Kimse bir yere gitmesin😃
swit kredi faizleri arttı dedin ama 17000 kredi çeksem,2 yıla yaysam ayda ne kadar öderim, en az faizi araba için hangi banka veriyor, 2.el araba için ihtiyaç kredisi çekeceğim dimi ben...
çok sorum oldu ama yardımcı olursan sevinirim 😘
kızlar bir ayda 16 çok fazla en fazla 8-9 olmalı ki o da obezler için verilen rakam, kadın resmen ölümüne susamış, ben şeyda Coşkun'un listelerini yapıyorum gayette memnunum geri falanda almadım 😃
Bu arada ella şaka yapabilirsin hiç alınmam😃 ve ben sana özel bir soru soracaktım, istersen cevaplama, burdan sorunca pek özelde olmuyor sanki😃 belki benim gibi yaşayan varmış ... Şimdi yaramazlık yapıyoruz ya, hiç senin istemeyin eşinin istediği durumlar olmuyor mu, benim çok oluyor, zor geliyor bazen...
kızlarrçıktı tayinim, polatlı oldu, eve 50 km uzak ama olsun, gel-git yapacağım araba alacağız bana... 2. el otomatik vites araba arıyorum 15-17 bin tl ye, duyarsanız haber verin
üzüldüğün şeye bak, benim daha katı meyve sıkacağım yokçıkar takımlarınıda ayrıca, ky salla gitsin, gelince kendi görsün...
valla ben olsam acayip kızardım bu duruma, zaten şunun surasında çok zor yanlız kalıyorsunuz, onda da arkadaşları gelmesin yahu.... bahaneyle başka güne erteleyin... bak sen yarın o yeni kahvaltı takımınla harika bir kahvaltı hazırla kocana
Neyse ya cok gerildm uzuldm sivit icin bu kadr gerginlik yeter prenses muhtemeln yazdklarmdan sonra beni topikte istemicek bnde gderm ozaman,kizlar kocam dun degil onceki aksam dediki askim sana yarn cicek alicam bn bsy demedm insan alicgi zaman soylermi biraz amiyane olcak ama hödük neyse aksam geldi cicek yok ben bsy sormuorum yemek yioruz sohbet ediyoruz ben yine hc bsy sormuorum almadgi belli neyse kafamda dusunuorum unutmustr zaten yoruluo falan aradan bi lac dakika gecti askim dio bana efendm hayatm dedim sana cicek alicaktm eeee dedm gtmde cicekci kapaliydi askin dio bana ya kizlar komediye bakarmsnz pesindende dioki ama yarin soz alicam ulannnn ben bor sinirlendm o cicegi alirsan sana yediritim dedm insan soylermi almadgn belli ben bsy demiyorum sende hssttrme ertesi gun alcksan kendi kafanda organize et yeminle dedm alrsan yuzune bakmam cicegi yediririm ne dedmki ben smdi dio bide daha ne dicen haberle olck ismi ben zaten gelen cicege sevinemicemki haberm var die tmm almcm soz dedi senn habern ilmadgi baska gun alcm dedi insalah oyledr alirsa kavgalarn buyuyugunu yapicam gercekteb ya ben bu adama 5senede bsy ogretemedmmi yazikki ne yazik ya sebep basit gorunuo kizlar belki ama cok sinir bpzucu ve gercekteb kavga ederm bugun o cicek gelrse insallah almaz
Selammm kızlarr nasılsınız bakalım??
çok sevindim tatlım sonunda kocişine yakın olacaksın gerçi yine yollardasın ama olsun evine gideceksin artık
üzüldüm canım çünkü bir hevesle alıyorsun sonuçta oeşyaları hiç kullanmadığın birşeyin bozuk çıkmasıda can sıkıcı. Kv'de sanki dandik bir şeymiş gibi davrandı ona bozuldum. zaten ona göre aldığım her şey gereksiz. çünkü evde zaten her şey var diye düşünüyor
ayyy canımm ne çok güldüm yaa çiçek olayınavalla bizimde 5. ayımız ve ben her ay hatırlatıyorum ama hala bir şey yok
zaten evlenene kadar bana bir geçen sene doğum günümde çiçek almıştı onuda sevgililer gününde bütün kızlara çiçek geldi bana bir şey gelmedi diye kafasına kakmıştımda ondan almıştı yani. ben size anlatmadım sahi yılbaşından 2 gün önce eşimin eniştesi gelmişti Almanya'dan bizim eve gelmişler biz işteyken 1 gün öncede ben eşimle tartışmıştım evde yalnız kalmak istiyorum gibi neyse eniştesi gelirken çiçek almış düğünümüze gelemediği için bana hediye amaçlı. bende işten eve bir geldim yatağın üstünde çiçek var eşim aldı sandım bir sevindimki sormayın bana neden çiçek aldın dedim sevindiğimi çaktırmadan hiç sesini çıkarmadı neyse salona geldim kv dediki çiçeği gördün mü senin odana koydum enişten getirmiş sana dedi. ben tabi aynenböyle oldum neye uğradığımı şaşırdım çiçeği fırlatasım geldi
BA ohh iyi olmuş uzaklaşsınlar senden aman boşver ya. ama bu sırada Ella'nında anlattığı gibi sabırlı olman gerek canım.
Sivit ve Prenses'e gelince prenses topik sahibi olarak belki en çok burda olması gereken kişi diye düşünüyorum ama bu değildirki her an her dakika burda olsun tabikide herkesin özeli var. Sivit şaka yapmış bunda alınacak ne varki. bizde araba aldık mesela ne var bunda. bana biri deseki major araba aldın bizi unuttun şaka olduğunu direk anlarım sonuçta arabada yatıp kalkmıyorum ya ben paramız vardı araba aldık bu kadar. Sivitcim bence yanlış anlaşılacak birşey söylememiş yani.
ayrıca hatırlanmak ne güzel işte sivit seni hatırlamış ne yapıyor acaba diye sormuş çoğu zaman benim adım bile geçmiyor aman kimse beni hatırlamıyor diye gelmeyeyim mi ben yani buraya.
belki yazdıklarıma kızacaksın prenses ama bu kadar sertleşmene gerek yoktu bence.
evet canim bi görsen nasil surat ve tavir yapiyorlar..zor bir surec olcak benim icin ama en azindan neyden rahatsiz oldugumu anlamis olcaklar ve benim omrumun gerikalani tukenmicek..pek fazla karsilasmamaya calisiyorum.
aslında sen aranı iyi tut yinede sonuçta yarın öbürgün doğumun olacak falan ailen uzakta eşin tüm gün çalışıyor ihtiyacın olacak onlara canım. ama çokta yüz göz olma. mesela benim kv geçende dediki ben torunlarımı hep spora göndericem görümcemde evet anne bende göndericem dedi. bende dedimki kimse bana sormuyor major sen çocuklarını spora göndermek ister misin diye bir çıkıştım. kv hemen anladı yanlış yaptığını.
canımmmm öperim ki seniiiii....
zaten bizim de hala bi arabamız yok kii
o araba lafın gelişiydi yarın öbürgün beauty yazmasa kocanı buldun unuttun derim
ya da ges atansa öğretmen olsa öğretmen oldun da uğramaz oldun derim..
o samimiyet var sanıyorum çünkü ..
neyse dediğin gibi uzatmayalım..
benim mantıklı güzel arkadaşımmm
hadi ya sendemi? cok sinir bozucu demi? benimde cenemde kocaman bitane sivilce cikti-.-
aaa ozaman ben erkenmi davrandim acaba test yapmakla
neyse biraz daha beklim olmazsa normal eczaneden test yapicam.
sende yap canim merak etmiyomusun yaaa
Prensesinde boşluğuna denk gelmiştir bence..Yoksa o da bizim dilimizden anlayan biri zaten..Belki canını sıkan başka birşey vardı ondandır
Sen regl geçmişti kan testi yaptırdığında di mi canım?
Yani bayıldığında hani?
Eğer öyleyse regl geçmişti,idrar testi şaşabiliyor ama kan testi şaşmaz diye biliyorum..
evet canim 4 gun fln gecmisti.
bakalim belki gelir
sivi geliyo kizlar ya boyle tuhaf sanki yeni regl olmusm gbi
hc boyle olmamistm
Kizlar gtmeden bsy daha anlatimda gulin dun gece saat 2 ile 4arasi istqnbulda bir firtina bir kiyamet bir curcuna anlatamam neyse tabi ben o jiyamaeti duymuyorum fosur fosur uyuorum taki bizim yatak odanin cami acilana kadar aaaaa bi hopladm yataktan desturrrrrr die bagirism var tabi kalbm kutkut bizim yatak odanin cami firtinaya dayanamadi muthis bir gurultuyle pat die acildi bnm kocis uyuo onu bile duymuo tabi ben askm askm hmmm di kalk dedm cam kirildi bi kalkti kapatamio pencereyi ben grdm yorgann altna gecenn bi yarisi bam gum pencereyle ugrasio butn milleti uyandrmstr kesin heheheeh
ben de cevap veriyim miBu arada ella şaka yapabilirsin hiç alınmam😃 ve ben sana özel bir soru soracaktım, istersen cevaplama, burdan sorunca pek özelde olmuyor sanki😃 belki benim gibi yaşayan varmış ... Şimdi yaramazlık yapıyoruz ya, hiç senin istemeyin eşinin istediği durumlar olmuyor mu, benim çok oluyor, zor geliyor bazen...
soru bana olmasada benimde cevaplayasim geldi
bizde genellikle esit oluyohatta bazen ben giderim sirnasirim o kesinlikle geri cevirmez zaten dünden razi
ama biz birbirimizi fazla goremiyoruzya ondandir herhalde
kizlar bide ayip olcak ama evliligimin en fazla yaramazligini balayinda yaptim ya harbiden o gün dedimki kendime: ya bu bi omur boylemi gidicek?bir gunden bahsediyorumcok korkmustum hahhaha
ama oyle degilmis allahtan
BA'cım ELLA'nın tüm tavsiyelerine harfiyen katılıyorum. evliliğimin ilk aylarında eşimle en büyük sorunumuz kahve alışkanlığı idi. ben hep tavır yapar, surat asardım. sonra düşündüm ve bunu sorun yapmamaya karar verdim, gitsin deşarj olsun gelin diye düşündüm, eve döndüğünde de güler yüzle karşıladım tavır yapmadım bu konuda hiç. şimdi ben gönderiyorum bazen bu akşam sen kahveye çık ben de ütü yapıyım diyorum mesela :))))
ben de cevap veriyim mioluyo bazen ama eşim beni önce ister hale getiriyo, evet biraz zaman alıyo ama tadından yenmiyo........ ama aynı şeyi ben yapamıyorum.... bazen de ben istesem ve onun uykusu varsa örneğin, ay uğraşamıcam şimdi seni kendine getirmekle diyip uyuyakalıyorum
ayyyy sormaaa şekerim, birden anılarım depreştiiiii...... sanırım topikçe kuduruğuz
Bilemedim nedendir :26:
Belki sıkıntıdanda gecikmiş olabilir..
1 haftadan daha sonra bekleme derim en azından bir kontrole git..
Yaramazlık candır
Hareketli zamanlarınızın tadını çıkarınBenden söylemesi