- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.761
atv yi acin hemen
Actim d ayetisemedm noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atv yi acin hemen
günaydın kızlaaarrrrrr....
atamaların açıklandığını duydum, hemen girip thebeauty'ye bakmak istedim, canım tebrikler.... herşey gönlünce olsun inşallahhhhh
bence svittt çok kırılmış, benim anladığım bu.... prenses de günün de değildi galiba. yoksa elbette ki ailelerimiz ve sağlığımız her birimiz için çok çok önemli... elbette ki hepimizin bir hayatı var.... aranıza belki de en baştan beri var olan ama sık sık yazmayan biri olarak şunu söyleyebilirim, dertli sıkıntılı olduğum zamanlar genelde buraya yazmadım. evet hepimizin özel hayatı var, ancak hiç birimizin bir diğerini kırma hakkı yok bence. bence öpüşüp barışmalısınız çünkü sadece yanlış anlama.... büyütmemek gerekir diye düşünüyorum. yaşca azcık büyük olduğumdan mıdır yoksa yetiştiriliş ve büyüme tarzında ki farklardan mıdır bilemedim ama prensesin tepkisi bana acayip çocukça geldi....
ellacımmm.... yazdıklarına katılıyorum tatlım, bu arada da istediğin kadar şaka yapabilirsin.... kolay alınmam ki ben :)))) çiçek olayınıza da ayrıca gülsem mi kocana kızsam mı bilemedim.... ama düşününce sinir bozucu olduğu kesin gibiiii
Tatliskom gunaydn nasilsn tamm sanada saka yapicam cicek olayi aksam sinir krizi gecrmeme sebep oldu hani kocam saftirik bsyde degil aslnda gayet aklo basnda cin gbi bsy ama bazen dusunmeden knusuo beni cildrtio nasil bir mantikla dun bana oyle dio bugun size yazarken guluormda dun gayet suratszdm ama ona ragmen yaramzlik gunumzdu ah ben ah ben ama bugun cicek gelirse vallada billada camdan asagi aticam atmasamda tuvalete koyucam anca buraya yaksr die ahahah kociste ona bozulur garanti
yaramazlık ta benle yarışcak birinin var olduğunu bilmek güzeeeellllll wuuuu huuuuuuuu.....
çiçekleri salla gitsin, dün söylediklerinden sonra alırsa zaten sen bi düşün ben bu adamı yontarken neresini atladım yahu diyeeee
Hahaha astik kendmizi yaramzlikta ben biraz fazla kudurugum ya sen bana bakmayahu ben bu adami guzel yonttugumu saniodun yarattgm eserle ovunuyodumda fosss cikti ben bisey becerememisim adam ayni adam bir jest yok ve bugun bzm 4.ayimiz evleneli hc bsy almadi saolsun kocam 4ay da elde var sifir
Ohhh ikimzmi variz romantik takilalim ozaman ya guzelim sizin sorununuz ne biliomsn onu assaniz tartismicaksnz da esinin kendi dukkaniydi yanlis hatrlamiosam bi takimda borclarnz var dimi bak guzelim biz esimle tam 5sene sonunda evlendk ve bnm en buyuk sikintim ben sabrszdm esimde cok sabrliydi ben onu tandgmda ogrenciydi her sey laylaylomdu keyfli gdioduk falan cebnde dogru duzgun parasi bile yoktu,neyse okulu btrmesne cok vardi bnde sabrszm ya btrsede evlensek modundaydim o da hep okulm btsn evlencez derdi,okulu bitti ben 1okul daha okicam dedi sonra evlenrz tamm dedm ama bn hep kafasna kakiodum senn kiz kardsn olsa biri oyalasa hosuna gdermydi gblernden,derken dier okul bitti snra haydi aileler tanssn onda da bi oteliodu derken o da oldu sonra haydi nisan yapalim ondada bi oteleme e haydi askere gt askere gtti askerden geldi hafi 3-4 ay icinde evlenlm dedm ailsei puruz cikardi nasil uazrlancz die ulan ben zaten14ay nisanli kalmsm hazrlansaydn nese o konulara grmm doluyum onlara karsi derken evlendk smdi uzun yazdm belkidr anlamadn ama ozeti su sen sabret istedgne eriseceksn,smdi hepmz yeni evliyiz evlilige alismaya calisiyrz adamlarmz buyuk sorumluluklar icindeler herkes yasam mucadelesi verio herkes bi Takim taksit oduo herkesn derdi elaleme mahcup olmamak,bak bz esimle ayda 1defa disarda kahvalti yapioruz 1defada aksam yemegi yioruz ben esime tutturmuorum hadi cikalim gezelm die butun gun evde pinekliyorum yemnle ama bnm esim yabanci bi firmanin proje departmannda ve aksam eve geldgnde bile calisio hatta bu hafta sonu full evden calisti beni tek teselli eden bekarken doya doya gezdk tatilimizi bile yaptk hic bsyden mahrum degilim o yuzden esim musaot olunca dio bana hadi gdelm hava almaya eger demiosa musait dil anlaiyorim sende ne yap biliomsn biraz anlayis biraz sabir biliorum zor kolay bsymis gbi bahsetmiyorum ama dene gercekten yoksa esinden her aldgn cvba uzuluceksn sen beni dinle ba'cim diceksnki baskalarna vakit ayirio onuda soyle yorumla sen almanyadaydn esin burda ve onun dertlestgi arkdslari vardi belliki esinin sorunlari cok ailesi seni uzuo die o da kahroluodur eminim bunlari icinde tutuodr erkek arkdslaryla kafa dagtiodr terapi gbu dusun sadece sabir ve sukunet oneriyorum he ileride baktn duzelmio seninle paylasmda bulunmak istemiosa al karsina konus bnm esimn arkds ortami yoktr sevmez.arkdsi hep paylasmlari bnmledr ama her erkek bir degilki insalah yanlis anlamadn beni
Hahaha astik kendmizi yaramzlikta ben biraz fazla kudurugum ya sen bana bakmayahu ben bu adami guzel yonttugumu saniodun yarattgm eserle ovunuyodumda fosss cikti ben bisey becerememisim adam ayni adam bir jest yok ve bugun bzm 4.ayimiz evleneli hc bsy almadi saolsun kocam 4ay da elde var sifir
Actim d ayetisemedm noldu
birazvk sabret bak ben varya hic anlamam sabrdan ama artk anliyorum kocam ogretti daha dogrusu o oyalaya oyalaya ben ogrendm sen smdi adamn ustune gdersen hep agresf olur hic gtme ustune hatta hep iyi davran o sendeki bu deisikligi gorunce belki sennle bsyler paylasr belki dertlsr yada kafa dagtmak ici hava almaya cikarsnz sende bnm gbi braz agresfsn sanrm adamn ustune gttikce senden uzaklasr bi sure bnm yaptgmi dene cok zor gercekten belki ilk baslarda seni farketmz ama zamanla farkedicektr hem isleri bi yoluna grsn kafasi braz bosalsn daha mutlu olcksnyok be tatlim ne yanlis anlamasi.tam tersi cok sevindim bu yazinla icime su serpmis oldun cok sagol
seninde isin zormus canim ya ben olsam okadar sabredebilirmiydim bilmiyorum iyi sabretmissin gercekten..bende cok sabirsizim..ônceden hicbiseyin tadini cikaramadikki biz ayri ulkelerde oldugumuz icin..dogru diyosun aslinda..kafasini dagatmak istiyo oda bi sekilde cok bunaliyo oda ama bende bunaliyorum( sabret diyosun yani ozaman biraz disimi skmaya calisicam umarim zamanla duzelir gercekten tek istegim esimle doya doya zaman gecirmek..biz yemege bile cikmiyoruz kendi dukkani evet ve suanda tek calistigi icin cok yoruluyor..neyse bakalim zamanla duzelir insallah..
gercekten bende evde pinekliyorum bunalim modunda takiliyorum hahaha
heheh ben baya bi hasladm bnmkini hic bsy almiosn etmiosun ben bu isten bsy anlamadm ne bcm yeni evliiz die o da bana yeni yila grcgmz gun sey dedi 2014te seni hediyeye bogucam dedi bogsa nolcak almadan bi gun once haber verio istemem ben boyle hediye ya askm yarn sana cicek alcam bu hediyemi smdi kiro yahahhaha ben hicbisey almadim bu gecen aylarda bizde 5 inci ayimiza giricez.ilk senemizde alirim artik hediyemi bide sevgililergunu yaklasiyo kizlar:)))
yaramazlik gunu diyosunuz ya benimki bana nekadr kdurk bi hatunsn diyo inanirmisinz! hahhaa aslinda oda benim kadar yani:))))
canim bi kadin diet yapmis sadece ara ogunde yenilen seyleri yemis
sabah bi elma oglen eti form larin su puf lari varya ondan yemis
aksamda yogurt yemis bi kase
7 ayda 56 kilo vermis
bi ayda 16 kilosu gitmis
ama olumden donmus kadin kalp ameliyati felan olmak zorunda kalmis
yazik ya..
bende diyeti saldim gitti valla verdigim iki kilomuda geri aldim
birazvk sabret bak ben varya hic anlamam sabrdan ama artk anliyorum kocam ogretti daha dogrusu o oyalaya oyalaya ben ogrendm sen smdi adamn ustune gdersen hep agresf olur hic gtme ustune hatta hep iyi davran o sendeki bu deisikligi gorunce belki sennle bsyler paylasr belki dertlsr yada kafa dagtmak ici hava almaya cikarsnz sende bnm gbi braz agresfsn sanrm adamn ustune gttikce senden uzaklasr bi sure bnm yaptgmi dene cok zor gercekten belki ilk baslarda seni farketmz ama zamanla farkedicektr hem isleri bi yoluna grsn kafasi braz bosalsn daha mutlu olcksn
heheh ben baya bi hasladm bnmkini hic bsy almiosn etmiosun ben bu isten bsy anlamadm ne bcm yeni evliiz die o da bana yeni yila grcgmz gun sey dedi 2014te seni hediyeye bogucam dedi bogsa nolcak almadan bi gun once haber verio istemem ben boyle hediye ya askm yarn sana cicek alcam bu hediyemi smdi kiro ya
Aman salakmis o kadin da bak bn sabah kepek ekmegne peynrli tost ve sekersz cay smdiki ara ogunim sekersz sutlu kahve ve 4kayisi oglende de corba icicem
kizlar pes pese nasil alintiliyosunuz ya ben beceremedim bi turlu
tmm canim dedigini denicem bakalim bi duzelme oluyomu
surekli tektarafli alttan almak cok zor oluyo ya
evet ya bence bugun cicek gelirse dedigin gbi banyoya yerlestir hem esine ders olsun hem banyonu guzellestirsin hahah
inanmicaksin ama ben kahvaltiya cigkofte yiyorum suan hahaha
cok sviyorum napim dun esim almis yiyememistimmm
Kizlar gtmeden bsy daha anlatimda gulin dun gece saat 2 ile 4arasi istqnbulda bir firtina bir kiyamet bir curcuna anlatamam neyse tabi ben o jiyamaeti duymuyorum fosur fosur uyuorum taki bizim yatak odanin cami acilana kadar aaaaa bi hopladm yataktan desturrrrrr die bagirism var tabi kalbm kutkut bizim yatak odanin cami firtinaya dayanamadi muthis bir gurultuyle pat die acildi bnm kocis uyuo onu bile duymuo tabi ben askm askm hmmm di kalk dedm cam kirildi bi kalkti kapatamio pencereyi ben grdm yorgann altna gecenn bi yarisi bam gum pencereyle ugrasio butn milleti uyandrmstr kesin heheheeh
Kizlar kimse yok ben smdi cikiyorum annemle carsiya inicez en gec 2saate gelrm annisle kendimizi carsida kaybetmezsekoptum
tünaydın kızlarrrr
beni anlayan herkese çok teşekkür ederim...
baktım ki çoğunuz tarafından anlaşılabilmişim o yüzden ayrıca kendimi anlatmama gerek yok diye düşüüyorum..
dün akşamdan sonra bi daha yazmamayı düşündüm..
ama herkesi gerçekten çok seviyorum...
ELLACAN benim çok iyi anlamışsın..hissettiklerimi dile getirmişsin..Prensesi de üzmek istemem-kırılınca kırma huyum yok ne yazık ki-ama yazdıklarının hepsine katılıyorum..
bu arada eşine çok güldüm ella çiçek alıcam diye haber vermesi süper olmuş..
ben de eşimin doğum gününde sana süpriz yapıcam mutfağa gelmed demiştim
bence bu akşam çiçek almasın ama haftasonu alabilir
bizim de geçen akşam dış kapı açılıverdi gecenin 2sinde..iyiki uyumamıştık...
dışarıdan gelmiştik de kapıyı tam örtmemişiz sanırım kilidi içeri girmemiş..
ama ödüm koptuuu..
bi de sen uyuyomuşun kıyamam nasıl korkmuşundur..
benimki de öyle uykuda bir şey duymaz
ben hep tetikteyim
BA'cimmm bu gün ella döktürmüş..senin için yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum...
sabret birazcık...
eşin borçlarını toparlasın işini oturtsun sana da vakit ayırıcaktır elbet...
bu arada regl oldunuz mu BA ve ELLA sizin de gecikmişti..?
evet canim dogru diyosunuz sabredicem azcik
sende uzme kendini olur boyle seyler hepimiz insaniz.onemli olan birbirimizi anliyabilmek.sonucta hepimiz cok seviyoruz birbirimizi.
hayir tatlim ya hala olmadim..bi ara oldum sandim ama olmamisim.anlamadim gitti.
testde yapmislardi hastanede o bayildigim gün. negatif cikmisti.
gelsin artik ama iyice gerildim(
canımmmm kuru incir yesen olmaz mı kiiiii ?
burda bulsam valla kargoyla yollarım sana c
kızlarr çıktı tayinim, polatlı oldu, eve 50 km uzak ama olsun, gel-git yapacağım araba alacağız bana... 2. el otomatik vites araba arıyorum 15-17 bin tl ye, duyarsanız haber verin
iyim canm bndee..aşermeye mi başladınn ne güzel ye benceee
Kimler online kizlarrrr ben minik bir tost ve sekersz cay la kahvaltmi yaptm doktorum programni izliyorum,bu arada dogum kontrol hapi ile sigara kalp krizini tetikliomus tek basina dogum kontrol ve tek basina sigara bile teiklio ben ikisonide kulanmiyorum ikisini birden kulanan varmi?