Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
nazar mı değdi bize kimsecikler pek yazmıyor artık :KK50: :nazar:
aslında çook işim vardı hangisini önce yapsam diye dertlenirkeeenn
baktım saat 6 olmuş internetimiz açılmış hemen size koştum :KK52:

slm kızlarr ben geldim

özledinizmiii beniii

major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...
bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...

c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...:KK52:az önce geldik

eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii :KK50:

özledik ki senii :KK8:
ama çok özletme prensess :KK31:
yaşasınn araba mı aldınızzzz :KK12:
artık eve girmezsin prenses :KK9:
araba tamam sıraaaa :KK49:
bakarsın beraber hamişlik yaşarız ben hala regl olmadım senin nerdeyse 2.si geldi :KK9: :KK14:

anommm:18::18::18: bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK49::KK49:
sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı:KK30::KK30:
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm :KK24::KK24:

hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn:KK55:
görünmüyosun hiçç:44::44:

çok sevindim tatlımmmm:KK55::KK55::KK55: hınnn hınnn gezersiniz artıkkk:KK16:
güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah :nazar::nazar:
özledik valla :21:

yaa gesss bebiş gelmesin dahaaa :KK31:
böyle yazınca da kötü hissediyorum kendimi ama
bi tatile gideydik önce sere serpe yayılaydım güneş altınaaa zıplayaydım havuzaa :KK52:
ahh ahh..
kısmet tabi..
hamarat gesim benim yemek bile yaptı?
menüde ne varr?bizde neyseki dünkü yemeklerden kaldı :KK76:

bu arada ella naptın iş görüşmesiniii?
çabuk gel yaz:KK52:
beautyyy açıklanmadı mı dahaaaa?
ben çatladım yahu?
BA eşinle aranuız nasıl oldu?

bak çok heyecanlı topikiz aslında ama yaza yok :KK43:

slm kızlarr ben geldim

c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...:KK52:az önce geldik

eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii :KK50:

:KK9: Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiiinnn,bol neşelii yolculuklarınız olsuunn:KK9:

Bende dedim kimbilir ne kadar okurum ama gerçekten sessizmiş bugün..Bende mevlütteydim,herşey oldu bitti servisti fln yardım ettim sonra kızlarla odada oturduk yiyoruz,kadının biri içeri daldı :KK9: Selam verdi fln,direk bana sen hamile misin dedi:KK9: evet dedim,ayy ne kadarlık dedi,6 dedim,yüzünü büzüştürüp ayy ama hiç karnın yok çok zayıfsın dedi:KK53: Gözlerimi gözünden ayırmadan şişman mı olmalıyım dedim :KK53: Kızlar sessiz,oda da büyük bir sessizlik benim ne yapacağımı kestiremiyorlar:KK52: Bende hamileyim bak dedi,ne kadarlık dedim,3 aylık ama bak çıktı karnım dedi,3 aydan sonra ancak yavaş yavaş başlıyor dedim sizin ki 2. flndır ondan hemen yayılıyordur dedim:KK9: Karnı flnda yoktu ayrıca:KK9:Ben sağlıklıyım,bebeğimde sağlıklı önemli olan bu dedim :KK19: Neyse kadın çıktı kızlar hala bana bakıyor,dedim ki annelik düşünenlere eğitim verilmeli,geçemeyenler hatta vahim durumda olanlar kısırlaştırılmalı:KK19: Tövbee Allah'ın işinede karışılmaz ama ciddi anlamda üzüldüm hem kadın için hemde minik için..:26: Çünkü kendisinin 14 yaşında bir kızı varmış kadın bebeği istemiyormuş aslında ve sigaraya hala devam ediyormuş..:KK25:
Dedikodu oldu accık:KK30:

:KK9: Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiiinnn,bol neşelii yolculuklarınız olsuunn:KK9:

Bende dedim kimbilir ne kadar okurum ama gerçekten sessizmiş bugün..Bende mevlütteydim,herşey oldu bitti servisti fln yardım ettim sonra kızlarla odada oturduk yiyoruz,kadının biri içeri daldı :KK9: Selam verdi fln,direk bana sen hamile misin dedi:KK9: evet dedim,ayy ne kadarlık dedi,6 dedim,yüzünü büzüştürüp ayy ama hiç karnın yok çok zayıfsın dedi:KK53: Gözlerimi gözünden ayırmadan şişman mı olmalıyım dedim :KK53: Kızlar sessiz,oda da büyük bir sessizlik benim ne yapacağımı kestiremiyorlar:KK52: Bende hamileyim bak dedi,ne kadarlık dedim,3 aylık ama bak çıktı karnım dedi,3 aydan sonra ancak yavaş yavaş başlıyor dedim sizin ki 2. flndır ondan hemen yayılıyordur dedim:KK9: Karnı flnda yoktu ayrıca:KK9:Ben sağlıklıyım,bebeğimde sağlıklı önemli olan bu dedim :KK19: Neyse kadın çıktı kızlar hala bana bakıyor,dedim ki annelik düşünenlere eğitim verilmeli,geçemeyenler hatta vahim durumda olanlar kısırlaştırılmalı:KK19: Tövbee Allah'ın işinede karışılmaz ama ciddi anlamda üzüldüm hem kadın için hemde minik için..:26: Çünkü kendisinin 14 yaşında bir kızı varmış kadın bebeği istemiyormuş aslında ve sigaraya hala devam ediyormuş..:KK25:

neyseki cevabını vermişsin kuzum..bazen bana kal gelir de anında cevap veremem sonra da yerim kendimi...gerçi bu banka sayesinde insanlara laf yetiştiriyim derken dilim pabuç gibi oldu :KK9:
o kadın kesin kıskandı seni plojocum..sen böyle çıtırrr hamile olunca çekemedi senii...
gıcık yaaa :KK31:
dediğin çok doğru önemli olan bebişin sağlığı..bebiş maksimum 3-4 kg doğcak diye 20-30 kilo almanın anlamı yok kii :KK31:

bu arad çikolata yiyince bebiş anne karnında hareket edermiş doğru mu plojocummm ?

neyseki cevabını vermişsin kuzum..bazen bana kal gelir de anında cevap veremem sonra da yerim kendimi...gerçi bu banka sayesinde insanlara laf yetiştiriyim derken dilim pabuç gibi oldu :KK9:
o kadın kesin kıskandı seni plojocum..sen böyle çıtırrr hamile olunca çekemedi senii...
gıcık yaaa :KK31:
dediğin çok doğru önemli olan bebişin sağlığı..bebiş maksimum 3-4 kg doğcak diye 20-30 kilo almanın anlamı yok kii :KK31:

bu arad çikolata yiyince bebiş anne karnında hareket edermiş doğru mu plojocummm ?

Sonradanda üzüldüm kadına,zaten çok normal düşünen biri değilmiş..
Zaten hamilelik çok değişik birşey canım,tabi ki senin elinde de biraz ama elinde olmadanda o 20-30 kiloyu alabilirsin..Ben şuana kadar 4 kilo aldım bu kiloyu normalde alsam yüzümel popoma giderdi direk belli olurdu ama şimdi öyle değil,gerçekten bütün genellemelerin dışında bir süreç:KK16:

Benim kızçe meyve çok seviyor :) Yiyince kıpır kıpırr :) Yerken anneeeemm geliyooorrr diyorum:KK9: Ben çikolatasız gün geçirmezdim hamileliğimde hiç yemesem aklıma gelmez bi hal aldı..Bir kere kıpırdar diyorlar diye doktora giderken yedim,çocuğun içi bayılmış olacak ki öncekilerden daha sakindi :KK9: Ama tabii yemek yedikten sonra kıpırdıyor,benim sadece çikolatayla çok deneyimim yok :KK9: Genelde doğru,çikolata meyve suyu derler,sevdiğin şeyler işe yarıyor:KK34:

Major nasilsin? Sende kocisle 1hafta keyf yapiomssn cok sevndm iyiki gtti kv ve gorumcen 1hafta 1haftadr , ehliyetnde hayrli olsun onsallah kuzum

Sonradanda üzüldüm kadına,zaten çok normal düşünen biri değilmiş..
Zaten hamilelik çok değişik birşey canım,tabi ki senin elinde de biraz ama elinde olmadanda o 20-30 kiloyu alabilirsin..Ben şuana kadar 4 kilo aldım bu kiloyu normalde alsam yüzümel popoma giderdi direk belli olurdu ama şimdi öyle değil,gerçekten bütün genellemelerin dışında bir süreç:KK16:

Benim kızçe meyve çok seviyor :) Yiyince kıpır kıpırr :) Yerken anneeeemm geliyooorrr diyorum:KK9: Ben çikolatasız gün geçirmezdim hamileliğimde hiç yemesem aklıma gelmez bi hal aldı..Bir kere kıpırdar diyorlar diye doktora giderken yedim,çocuğun içi bayılmış olacak ki öncekilerden daha sakindi :KK9: Ama tabii yemek yedikten sonra kıpırdıyor,benim sadece çikolatayla çok deneyimim yok :KK9: Genelde doğru,çikolata meyve suyu derler,sevdiğin şeyler işe yarıyor:KK34:

senden çok şey öğrenicez plojooo :KK52:
kadına da iyiki cevap vermişin boşver sussan şimdi için içini yerdi :KK53:
plojo yaa sen çok iyi bi anne olursun gerçekten :KK8:
kızçen çok şanslıı :KK16:

Major nasilsin? Sende kocisle 1hafta keyf yapiomssn cok sevndm iyiki gtti kv ve gorumcen 1hafta 1haftadr , ehliyetnde hayrli olsun onsallah kuzum

ellaaa senin görüşme nasıldı anlattt?

benim de kociş uyuyakaldı ben de tv karşısında ayaklarımı uzattım pc kucağımdaa..
mm en sevdiğim anlarrr :KK52:

Sivits gorusmeye gttm aay sonuna kadar mulakatlari devam edicek olumlu gcti gorusme ama bakalim hyrlisysa olsun

Kizlar ayri ayri yazdm dier turlu duz yazi gbi oluo,bugun cok yoruldum bankalardaydm butun gun dunya kadar sira vardi cildrdm odemelermi hallettm sonunda aksam yemeginede anneme gttk yeni geldm eve

Sivits gorusmeye gttm aay sonuna kadar mulakatlari devam edicek olumlu gcti gorusme ama bakalim hyrlisysa olsun

Kizlar ayri ayri yazdm dier turlu duz yazi gbi oluo,bugun cok yoruldum bankalardaydm butun gun dunya kadar sira vardi cildrdm odemelermi hallettm sonunda aksam yemeginede anneme gttk yeni geldm eve

canım hayırlısıysa olsun inşallahh..
kaçırmasınlar bizim ellamızı yoksa üzülürlerr :KK52:
bankalar için çok yanlış bi gün seçmişsin canımm..
p.tesileri adım atmayın mümkünse.. :KK31:

canım hayırlısıysa olsun inşallahh..
kaçırmasınlar bizim ellamızı yoksa üzülürlerr :KK52:
bankalar için çok yanlış bi gün seçmişsin canımm..
p.tesileri adım atmayın mümkünse.. :KK31:

Ya hic sprma 3ayri bankaya gttm 3unde de 1er saat bekledm bildgn banka calisani mesaisi yaptm lanet olsun heleki istanbulda bankaya grme her gun oyle ama neyseki inat ettm halletm islermi,bide bugun banka calisani bi kiza bagrdm ama haketti sonra aklima sen geldn kiza bagrdgma uzuldm dedm bnm sivitosada yapiolardir die:KK43:((

iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorum :KK50:çok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...

prenses arabanız hayırlı olsun...
major 2. balayı gibi olmuş, çok sevindim her anını değerlendirin :KK34:
ella iş görüşmen iyi geçmiş sevindim...

plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum :KK47:

nazar mı değdi bize kimsecikler pek yazmıyor artık :KK50: :nazar:
aslında çook işim vardı hangisini önce yapsam diye dertlenirkeeenn
baktım saat 6 olmuş internetimiz açılmış hemen size koştum :KK52:

özledik ki senii :KK8:
ama çok özletme prensess :KK31:
yaşasınn araba mı aldınızzzz :KK12:
artık eve girmezsin prenses :KK9:
araba tamam sıraaaa :KK49:
bakarsın beraber hamişlik yaşarız ben hala regl olmadım senin nerdeyse 2.si geldi :KK9: :KK14:

yaa gesss bebiş gelmesin dahaaa :KK31:
böyle yazınca da kötü hissediyorum kendimi ama
bi tatile gideydik önce sere serpe yayılaydım güneş altınaaa zıplayaydım havuzaa :KK52:
ahh ahh..
kısmet tabi..
hamarat gesim benim yemek bile yaptı?
menüde ne varr?bizde neyseki dünkü yemeklerden kaldı :KK76:
sivitoşş bugün kuru fasulye pilav ayran vardııı:KK16:
sular gitti 3 gibii hala gelmediii:KK31::KK31:
bulaşıklarım yığın olduu :KK5::KK5::KK5:

ne dengesiz kadınmış öyel yahu :KK25::KK25: güzel cevap vermişsin canım çok da ters laf etmemişsin tam yerinde cevap olmuş:KK34:
ona ne ki senin göbeğinden allah allah gıcık oldum bak şimdi :KK25:

tatlımmm hakkında hayırlısı olsun inşallaahhh:nazar:

senden çok şey öğrenicez plojooo :KK52:
kadına da iyiki cevap vermişin boşver sussan şimdi için içini yerdi :KK53:
plojo yaa sen çok iyi bi anne olursun gerçekten :KK8:
kızçen çok şanslıı :KK16:
benim de kociş uyuyakaldı ben de tv karşısında ayaklarımı uzattım pc kucağımdaa..
mm en sevdiğim anlarrr :KK52:

Üzüldüm ama gerçekten sonradan içim içimi yerdi :KK9:
İnşallah gerçekten iyi bir anne olurum kızçe:KK16:

Ohh keyfinede diyecek yok :)

Plojovhemserm nasilsn yegenmz nasl cnm

İyiyim canım seni sormalı diyecem ama buara çok yoruluyorsun :KK31:
Anne yemekleride bir başka oluyor ya:KK31:

iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorum :KK50:çok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...

plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum :KK47:

:KK53:Amanın yeme yemee :) Bütün emek boşa gitmesin..
Rabbim beden sağlığından,en önemlisi akıl sağlığından,en tehlikelisi gönül sağlığından eksik etmesin ne diyelim :) Herkesin gönlüne göre versin :)

sivitoşş bugün kuru fasulye pilav ayran vardııı:KK16:
sular gitti 3 gibii hala gelmediii:KK31::KK31:
bulaşıklarım yığın olduu :KK5::KK5::KK5:

ne dengesiz kadınmış öyel yahu :KK25::KK25: güzel cevap vermişsin canım çok da ters laf etmemişsin tam yerinde cevap olmuş:KK34:
ona ne ki senin göbeğinden allah allah gıcık oldum bak şimdi :KK25:
:

Gönder bana,atayım makineye:KK9:
Birikince bir sinir bozucu oluyorlar bulaşıklar:KK9:
Amaaann insanlar herşeye mana buluyor,iyisinede kötüsünede..Ben iyiye seviniyorum kötüye üzülüyorum,illa kendime mi olacak..Merhamet güzel birşey:KK51: İyi ki de böyle yetiştirilmişim Allah razı olsun ailemden..

Eşim uyuyakalacakta ben oturacam:KK31: Olamaz ki:101: Sesleniyorr:KK55:

İyyiii kiii vaarrsınıızzz kiiiii:KK71:

X