Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayaklarm usumuo aslnda bn her ay agrili sancili gecryrm bi kac gub daha cekicem artik

Benimde hep öyle olurdu,şimdilik çok güzel:KK9: Gelsinde kurtul..

plojooo mükemmell olmuş yaaa
çok marifetlisin?
nasıl yaptın?
renkler falan süpeerrr :KK52:

Kalıplar var internette ama uğraşmadım onlarla,diğer yanındaki beyazlı var ya onun kalıbını çıkardım..Perşomen kağıdını iğneliyorsun üstüne kalemle çiziyorsun tamam :) Sonra da o kalıplarda keçeni kumaşını kesiyorsun dikiş payınıda katarak az da olsa..Ben normaldede stilistlik,modelistlik,dikiş kurslarına katıldım,okullara dans kıyafetleri fln diktim kendi tasarladığım,pek yabancı değil böyle şeyler seviyorumda..Ama çok basit bilene bilmeyene bakmaz yani:KK34: Ve keçeden birsürü farklı şeyler var bakmanı tavsiye ederim seviyorsan birşeyler yapmayı:KK34:

Herkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe

Benim misafirim var :) Misafirde saılmazda o yüzden çok sık girmiyorum canım..E bide malum 'Merhamet' akşamı bu akşam,bir tek onu izliyorum zaten:KK31:

geldim kiiiiiiii geldim kiiiiiiiiiiiii :119::119::119::124::124:
teklif ettim gelsinler diyee ama gelmedilerrr :124: :!24: yarın öğleden sonra geleceklermiş cumartesi de dönüyolarmışş:KK76::KK76:
şuan misafirim yokkk şuan merhaamet izliyorummm plojoya sselam olsunnn:KK54:

harikaa müthiş ötesi tatlı olmuşlaaaaaaaaaaaaarrr:KK52::KK52::KK52:
bebişim olursaaa bundan bana da yapar mısın cici :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52:

Ahh ahh Sermet,Babür oluverdi yine :KK31:
Yaparım tabi kii renk renk yapar gönderirim,hatta getirir minişide severim :KK9:

bende merak ettim kuzum bende goremiyorummm

2 sayfa üstüste farklı linklerde var canım,ikiside görünmüyor mu?

Herkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe

hahaha burdayim kuzum eminonundeydim bugun cok gezdim yoruldummm

neguzel olurdu canimm cok yoruldum ya cok kalabalikti herzamanki gibi-.-
ayyy çok güzel amaorda gezmeek:KK16::KK16::KK16:
geçen sene annemle ucuz olur diye eminönüne gittik hayatımın kazığını yedim geldimm:KK53::KK53: ordan aldığım yatak örtüsünün benzeri burda yarı fiyatınaydı:KK53::KK53::KK53: içime oturdu tabi :KK52::KK52::KK52:

aynisi banada oluyo tatalim bende bi 6 gun gecikti :KK43: panik oluyorum yavas yavas
anooooooooomm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebişmi geliyooo:KK49::KK52::KK52:

Benimde hep öyle olurdu,şimdilik çok güzel:KK9: Gelsinde kurtul..

Kalıplar var internette ama uğraşmadım onlarla,diğer yanındaki beyazlı var ya onun kalıbını çıkardım..Perşomen kağıdını iğneliyorsun üstüne kalemle çiziyorsun tamam :) Sonra da o kalıplarda keçeni kumaşını kesiyorsun dikiş payınıda katarak az da olsa..Ben normaldede stilistlik,modelistlik,dikiş kurslarına katıldım,okullara dans kıyafetleri fln diktim kendi tasarladığım,pek yabancı değil böyle şeyler seviyorumda..Ama çok basit bilene bilmeyene bakmaz yani:KK34: Ve keçeden birsürü farklı şeyler var bakmanı tavsiye ederim seviyorsan birşeyler yapmayı:KK34:

Benim misafirim var :) Misafirde saılmazda o yüzden çok sık girmiyorum canım..E bide malum 'Merhamet' akşamı bu akşam,bir tek onu izliyorum zaten:KK31:

Ahh ahh Sermet,Babür oluverdi yine :KK31:
Yaparım tabi kii renk renk yapar gönderirim,hatta getirir minişide severim :KK9:

2 sayfa üstüste farklı linklerde var canım,ikiside görünmüyor mu?

aynen tatlım sermet :KK4::KK4: aslında ne kadarda hoş aşkları yaa çok gülüyorum ben onlara :KK9::KK9:
stilist arkadaşım benimm:KK16::KK16: ben minişi yapana kadar sen 2.yi doğurursun belkide :KK53::KK53::KK53:

Günaydınnn gelincikler nasılsınız bakalım bugün??
Teşekkür ederim hoşbulduk :KK1:

Maddi durumu oldukça iyi bir arkadaş, ama en önemlisi yüreği kocaman bir arkadaş. Kendisi evlendi boşandı, evlendiği kendisi istemiş balayına orayı gitmeyi, ama boşandığı eşi ben annemsiz bir yere gitmem deyince planları suya düşmüş. Öyle başlayan evlilik sonu da boşanma oldu işte. O da, ben gidemedim size yolluycam demişti, dediğini de yaptı sağolsun. Biz kendimiz oraları asla göremezdik .

arkadaşın için üzüldüm canım ama gerçektende öyle başlayan br evlilik devam edemezmiş.
size yaptığıda çok güzel bir jest olmuş.

Oldu mu ki:26::26:

oldu olduu mis gibi oldu çok tatlıkiii onlar :KK16:

Ay yok sekercim hamile kalmadm onda eminim de bn bi kac aydr zor sokuluyorum ondan cekiyrorm bu sanciyi tatlisko,aman moralin duzelsn salla her an her yerde karsilasioruz bu tiplerle bn bolelerine asalak diyorum

Devacm ben 3hafta once gttm ya jinekologa bi problem gorunmedi kist vs yok cok sukur ama 2senedr falan idrar yolu enfeksyonum var bol suyla gecerms ama cok bol suda icmiyrm muhtemelen o yapiodr sen ole diyince kanaat getrdm

kızlar söylemişlerde bende söyleyeyim maydanoz suyu iç canım. bide aranızda soğan kürü içen var mı??
kokusu çok kötüymüş diye duydum ama 10 içildiğinde çok iyi iltihab söküyormuş.

bana bakk ella ben satıcı falan değilim tamam mııı :KK33: :KK35:
akşam anneme gittim hem bide evden girmiyorumki hiç nete arada telefondan girmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor.
sen bile tabletten zorlanıyosun beni düşün bide :KK43:

günaydın kk nın güzel gelinleri :KK16: sporumu yaptım geldim yanınıza ama dün çok az yazılmış sayfalar :KK1:

artık okullar kapansın diye sürüne sürüne gidiyorum okula, tmm öğretmene yakışmayan davranışlar ama yoruldum, napıyım ben de insanım :KK37: inş herkesin günü mutlu, pozitif ve enerjik geçer.... hadi uyanın artık :KK52::KK52:

ayyy çok güzel amaorda gezmeek:KK16::KK16::KK16:
geçen sene annemle ucuz olur diye eminönüne gittik hayatımın kazığını yedim geldimm:KK53::KK53: ordan aldığım yatak örtüsünün benzeri burda yarı fiyatınaydı:KK53::KK53::KK53: içime oturdu tabi :KK52::KK52::KK52:

anooooooooomm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebişmi geliyooo:KK49::KK52::KK52:

aynen tatlım sermet :KK4::KK4: aslında ne kadarda hoş aşkları yaa çok gülüyorum ben onlara :KK9::KK9:
stilist arkadaşım benimm:KK16::KK16: ben minişi yapana kadar sen 2.yi doğurursun belkide :KK53::KK53::KK53:

evet tatlim cok guzel oluyo ama pert oldum valla kadikoyude gezdim cunku baya ama olsun isime yarayan seyler aldim.kazik konusuna gelince bende bi kazik yiyodum az kaldin gelinligimi ve kinaligimi alirken-.- neyseki vazgecmistim ordan:KK70:
canimmm bnde anlamadim ya bebismi geliyo neoluyo test yapmaktan korkuyorum acikcasi biraz:KK43: bugun bi hafta oldu..aslinda suan hic zamani degil dusunmuyordum istemiyordumda ama allahin isi hayirlisi boyleyse gelsin.egeki olursa asla hayir demem tabiiii

günaydın kk nın güzel gelinleri :KK16: sporumu yaptım geldim yanınıza ama dün çok az yazılmış sayfalar :KK1:

artık okullar kapansın diye sürüne sürüne gidiyorum okula, tmm öğretmene yakışmayan davranışlar ama yoruldum, napıyım ben de insanım :KK37: inş herkesin günü mutlu, pozitif ve enerjik geçer.... hadi uyanın artık :KK52::KK52:

gunaydin canimmm
oyy insan yoruluyor demii:KK43: kiyamam sana ben ya
bende uyandim ve kaynanamin ablasina gidiyoruz ben ve gorumcem:KK43:
aslinda hic gidesim yoktu hic sevmem boyle esim olmadan bu tur ziyaretleri.
ama o teyzeyi cok sevdigim icin gidiyorum yoksa evimde otururdum valla cok yorgunum

kızlar söylemişlerde bende söyleyeyim maydanoz suyu iç canım. bide aranızda soğan kürü içen var mı??
kokusu çok kötüymüş diye duydum ama 10 içildiğinde çok iyi iltihab söküyormuş.

ben bugün acayip pozitiğim, nedeni bilinmez :KK9: soğan kürünü ben bir kere denemiştim , tek kelimeyle öğğğ yani... hani maydonozun suyunu da sevmem ama burnumu tıkar içerim, soğan da yok yani... midem bulanmıştı....
devacım sana da günaydın bu arada...

arkadaşın için üzüldüm canım ama gerçektende öyle başlayan br evlilik devam edemezmiş.
size yaptığıda çok güzel bir jest olmuş.

Günaydın herkeseee :KK3:

Sahiden güzel oldu ne yalan söyliyim :KK1: Allah kimsenin yuvasını bozmasın, zor ama olmayınca da olmıyor işte.

hosgeldin canim aramiza cooook tazesin sen yahuuu biz eskimisiz haha

Hoşbulduk teşekkürlerr, siz ne kadar zamandır evlisiniz? İşin doğrusu işe başlamadan önce izinliyken ve evdeyken taze gelin gibi hissediyordum ama iş başı yapınca pek öyle hissedemiyorum :)

aa sen de mi Bursadansın canım :KK52:
topiğimizin çoğunluğu-ben dahil-Bursalı yaşasınn :KK53:
bu arada Bora Boraya baktım tek kelimeyle mükemmell...
cennete gitmişsiniz siz yahuu :KK8:
şu an tam da öyle biyere ihitiyacım varrrr...

Demek Bursa'lı çok var, buna sevindim :KK1: Bora Bora cennetti sahiden, bir daha göremeyiz işte bizde, ama gidip görmek isteyen herkese Allah kısmet etsin, güzel yerler cidden

Amin inşallah,cümlemizinki canım:KK16:

Bizde istiyoruz eşimle bakalım, biraz düğün sıkıntılarını atalım üzerimizden Allah kısmet ederse Ağustos- eylül gibi çalışmalara başlıcaz :KK1:

kizlar fikrinize ihtiyacim var!
simdi benim kaynanam doktora gidiyo genellikle ben gidiyodum yaninda sknti olmuyodu ama artik gina geldi bide son olaydan sonra iyice kullanildigimi hissettim.
gecen gun gorumcem bana dediki:gel annemi doktora goturelim hem hava almis olursun dedi.bende tamam dedim
evden ciktik doktora geldik bana diyoki:bende x le buluscam sen annemle dönersin.
siniroldum ya!!! anasi yalniz donmesin diye bni kullandi..
yarinda doktora gidicek kayinvalde ama ben saatini felan bilmiyorum
dünde gorumcem bi telefonkonusmasi yapti kendisi suan izinli evde yani.
konsma söyle: aaa evet tabiki canim cumagunu bulusuruz super olur.
yani hanimefendi yarin yok.diger gorumcede calisiyo.
topu bana atmis oldu yani.
ama bana hic kimse gidebilirmisin gidermisin demedi..sinir oldum o yuzden gitmicem..biseyler uydurmam lazim ne uydurabilirim?
siz olsaniz sinir olmazmisiniz? sizce abartiyormuyum?
ama bu ilk kez boyle olmadi yani..emrivakilikten nefret ederim ya!!!!
evde temizlik yaparken kulakligimi takicam muzik dinlicem kapinin zilinide telefonuda duymicam.baska bisey aklima gelmiyo ne uydursamki:KK43:

Günaydın herkeseee :KK3:

Sahiden güzel oldu ne yalan söyliyim :KK1: Allah kimsenin yuvasını bozmasın, zor ama olmayınca da olmıyor işte.

Hoşbulduk teşekkürlerr, siz ne kadar zamandır evlisiniz? İşin doğrusu işe başlamadan önce izinliyken ve evdeyken taze gelin gibi hissediyordum ama iş başı yapınca pek öyle hissedemiyorum :)

Demek Bursa'lı çok var, buna sevindim :KK1: Bora Bora cennetti sahiden, bir daha göremeyiz işte bizde, ama gidip görmek isteyen herkese Allah kısmet etsin, güzel yerler cidden

Bizde istiyoruz eşimle bakalım, biraz düğün sıkıntılarını atalım üzerimizden Allah kısmet ederse Ağustos- eylül gibi çalışmalara başlıcaz :KK1:

bosver canim isin olmayincada evde eskiyosun:))) ben dort gozle is ariyorum cok skliyorum evde.
biz 24.08.2013 de evlendik.

X