-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.441
ya ondan mi bnde idrar yolu enfeksynu var demekki o yapio oylemi
iyi guzelim bsy kalmamis gelsnde hasret gdern sende evlilikten bsy anla
ayaklarm usumuo aslnda bn her ay agrili sancili gecryrm bi kac gub daha cekicem artik
canım olablr bır jınekologdan randevu al hıc ıhmal etmeye gelmıyo bnmkı kan pıhtısı kadardı ıkı ay ıhmal ettım kıstımı 3 cm oldu sımdı ılacla buyumesı durduruldu tekrar kontrolum var bu ay sonu cok zor o bobrek agrısı ama cok sukur ben bu ay sancı cekmedım ıkı ay kullnyrsn ılac ılac dedıgımde kıstse dogum kontrol hapı adetm donemım duzene gırdı hemde bobrek ve kasık agrılarm gectı ıhmal etme aman gelsınde bır haal kafam cok karısık,
Ay yok sekercim hamile kalmadm onda eminim de bn bi kac aydr zor sokuluyorum ondan cekiyrorm bu sanciyi tatlisko,aman moralin duzelsn salla her an her yerde karsilasioruz bu tiplerle bn bolelerine asalak diyorumaa sen de mi Bursadansın canım
topiğimizin çoğunluğu-ben dahil-Bursalı yaşasınn
bu arada Bora Boraya baktım tek kelimeyle mükemmell...
cennete gitmişsiniz siz yahuu
şu an tam da öyle biyere ihitiyacım varrrr...
aaaaa misafirin mi var gescanımmmmm ?
ama sen sık sık gelemezsin ki şimdi
bence misafirleride al babanlara gidin cümbür cemaat
ya da eşin en azından yarın seni 1 satliğine bıraksın ..
gör babacığnı kuzummm
plojooo mükemmell olmuş yaaa
çok marifetlisin?
nasıl yaptın?
renkler falan süpeerrr
ellacan aynen tüm enerjimi aldı adam ..
ama beddualrımla tüm kötü enerjimi gönderdi ona
tammm acabaaa ? yazıcaktım kiiii prenses yazmış sen de cvp yazmışın olmaz diye..
kız yılbaşında alkollüyken falan olmasın
kızma banaa şaka yapıyorum :26:
biz de annemlerdeyiz bu akşam..
yine yemek derdim yook
ama dün de kvlerede olunca eşim bizim de bi evimiz var sivitçik demeye başladı
canım olablr bır jınekologdan randevu al hıc ıhmal etmeye gelmıyo bnmkı kan pıhtısı kadardı ıkı ay ıhmal ettım kıstımı 3 cm oldu sımdı ılacla buyumesı durduruldu tekrar kontrolum var bu ay sonu cok zor o bobrek agrısı ama cok sukur ben bu ay sancı cekmedım ıkı ay kullnyrsn ılac ılac dedıgımde kıstse dogum kontrol hapı adetm donemım duzene gırdı hemde bobrek ve kasık agrılarm gectı ıhmal etme aman gelsınde bır haal kafam cok karısık,
devacım nasılsın?
seni alıntılamamışım kafa mı kaldı bende
şafak düşmüş iyice..
daha iyisin dimi şimdi?
Ay yok sekercim hamile kalmadm onda eminim de bn bi kac aydr zor sokuluyorum ondan cekiyrorm bu sanciyi tatlisko,aman moralin duzelsn salla her an her yerde karsilasioruz bu tiplerle bn bolelerine asalak diyorum
Devacm ben 3hafta once gttm ya jinekologa bi problem gorunmedi kist vs yok cok sukur ama 2senedr falan idrar yolu enfeksyonum var bol suyla gecerms ama cok bol suda icmiyrm muhtemelen o yapiodr sen ole diyince kanaat getrdm
tmm cnm saol sabah yutayim bi sarimsakcanım maydonoz kaynat ıc ve sabah ac karnına sarımsak yut dogal antıbıyotıkdır
Ay cnm maydonozumda var yapicam sabah saol bu bilgiyi verdgn icin kuzumben doktorun verdıgı ılacı kullanıp aynı zamanda maydonoz kaynattım on bes gun falan cok sık ıdrara cıkmak ıdrarda yanma ve adet donemı agrılar ıdrar yolu enfeksıyonu belırtılerındendır.benım hem enfeksıyonum hem kıstım oldugu ıcın cok sancı cekıyordum sukurler olsun ıyıyım sımdı hatta doktor uygun gorurse bır kac ay daha kullanmak ıstyrm
tmm cnm saol sabah yutayim bi sarimsak
Ay cnm maydonozumda var yapicam sabah saol bu bilgiyi verdgn icin kuzum
Yavrum ya risklo bsy yapmadk ama arada bir gecikir bnm ki ama bu sefer belim agrio bonreklerime dogru dunden beri ara ara vuruo oyle iste sen napiosun bakalm
hanı ya ben 23.05 bebek ıstemiyo ımkansız hıhıhı
iyim cnm bnmde belim agrıyo oturmadan kaynaklı...adet olmadan önce olunca fln bnm karnm agrımaz belim ağrır..ama böbreklere doğru diyosun..o da olmustu bndee..idarar rengin önmli acık renkse böbrklerden korkma canm...
kesinlikle boooll su iççç hersey için en iyisi suu...deva da söylemiş maydonz suyuu bne içerim arda hem idrar yollarına hem balgama iyi gelir..
babam da böbreklerim ağrıyo diyincee.. birayı kaynat çay gibi iç demişti yaptım çok şükür ağrımıyo artık.iğnelerim duruyo ztn. biranın tadı iğrenç oluyor ama taş kum varsa çıkartır...
yazıyorum can ekliyorum hemen
Ay hayatim ya sanada gecms olsun,bnm evet bobreklerime dogru vuruo agrisi yarn sabah maydonoz kaynatim idrarim cok su icersem acik renkte az icersem koyu renk ve cok akintim var bnm doktor zamannda ilac vermistide dusenli kullanmadim keske kullansaydim
Herkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe
Oldu mu ki:26::26:
aa sen de mi Bursadansın canım
topiğimizin çoğunluğu-ben dahil-Bursalı yaşasınn
bu arada Bora Boraya baktım tek kelimeyle mükemmell...
cennete gitmişsiniz siz yahuu
şu an tam da öyle biyere ihitiyacım varrrr...
aaaaa misafirin mi var gescanımmmmm ?
ama sen sık sık gelemezsin ki şimdi
bence misafirleride al babanlara gidin cümbür cemaat
ya da eşin en azından yarın seni 1 satliğine bıraksın ..
gör babacığnı kuzummm
plojooo mükemmell olmuş yaaa
çok marifetlisin?
nasıl yaptın?
renkler falan süpeerrr
ellacan aynen tüm enerjimi aldı adam ..
ama beddualrımla tüm kötü enerjimi gönderdi ona
tammm acabaaa ? yazıcaktım kiiii prenses yazmış sen de cvp yazmışın olmaz diye..
kız yılbaşında alkollüyken falan olmasın
kızma banaa şaka yapıyorum :26:
biz de annemlerdeyiz bu akşam..
yine yemek derdim yook
ama dün de kvlerede olunca eşim bizim de bi evimiz var sivitçik demeye başladı
Herkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe
geldim kiiiiiiii geldim kiiiiiiiiiiiii :119::119::119::124::124:
teklif ettim gelsinler diyee ama gelmedilerrr :124: :!24: yarın öğleden sonra geleceklermiş cumartesi de dönüyolarmışş
şuan misafirim yokkk şuan merhaamet izliyorummm plojoya sselam olsunnn
harikaa müthiş ötesi tatlı olmuşlaaaaaaaaaaaaarrr
bebişim olursaaa bundan bana da yapar mısın cici
ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmmmm
bu gidişle bende bursaya taşıncam haakıskandım ki sizii :95::104::120::120:
gelmediler tatlışkommm aşırı çok ısrar ettim gelmediler
hemdeee babişe bile uğradıkkk 1 saatte orda oturdukk kıyamam onaa
elloşşşşş geldim ki beennn
hadi gel sohbet edelimmm
didisinin didisi gelemedi heyyooo :119:
hayalett geldiiii :))))) doktorlarla hastanelerle uğraşıyo hayalet, sonra da tüp bebek topiklerinde fink atıyo valla, fikir soruyo, fikir veriyo:))))) napiyim ayollllHerkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe
hoşgeldinn gesscannn.. bnde burdayımmm
sende gell bursaya taşınn gell
slm kızlar, nihayet gelebildim....nasıl keyifler, biliyorsunuz tercih dönemim, dönem sonu işlemleri derken kafayı sıyırtma üzereyimneler var neler yok, bir özet geçiverseniz bana
hoşgeldin tatlışımmyaptın mı tercihleriniiii
hoşgeldin tatllım aramızaa
ohh gez tatlımmmne güzeelll keşke bende olsam da eminönünü gezsemmtalan ederimm
kıyamam tatlım sana yaa:26: böyle densiz insanlar yüzünden çalışmak para kazanmak zor işte
takmış bi kere kafayı sanaboşver salla gitsn tatlımm
bizede eşimin halası geliyoo babanesiyle kalmaya:78:
kaç gün kalacakları mechul:78::83::83: bide babişimi görmeye gitcektik bugün gidemicez :95::95:
Ay plojo ben goremiyorin eklentyi ya cok merqk ettm hemserim ya