- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.421
merhaba bende 4 aylık gelınım bende katılabılrmıyım aranızaa
Güzel ve unutulmaz bir tatil oldu gerçekten.
Teşekkür ederim hoşbulduk, amin inşallah. Allah herkesin yuvasına huzur versin.
:-*
Ya sivitos amannnn s. Et hic sikma canini oyle it kopek doku her yer laf ola problem cikariolar biz hic bir zaman anlayislilik konusun da avrupa seviyesine ulasamicaz okuzuz resmen seninde enerjni almstr salak sey
Hos geldin tabiki katilavlrsn aramiza NLVYZ SENDE HOS GELDİN ARAMİZA NE KADRLİK EVLİSİN BEN GOREMİYORUM DA,BU ARADA BORABORAYİ COK METHEDİOLAR Dİ SENDE ORANİN TADİNİ CİKARMSSNDR EMİNİM Kİ)
Ay plojo ben goremiyorin eklentyi ya cok merqk ettm hemserim ya
Ya sivitos amannnn s. Et hic sikma canini oyle it kopek doku her yer laf ola problem cikariolar biz hic bir zaman anlayislilik konusun da avrupa seviyesine ulasamicaz okuzuz resmen seninde enerjni almstr salak sey
Hos geldin tabiki katilavlrsn aramiza NLVYZ SENDE HOS GELDİN ARAMİZA NE KADRLİK EVLİSİN BEN GOREMİYORUM DA,BU ARADA BORABORAYİ COK METHEDİOLAR Dİ SENDE ORANİN TADİNİ CİKARMSSNDR EMİNİM Kİ)
Oldu mu ki:26::26:
merhaba bende 4 aylık gelınım bende katılabılrmıyım aranızaa
Evet hepimz yeniyiz bnm daha 4.ayim bile dolmadihosbulduk...ne guzel herkes tazecık gelın
Hayiy hayiy olmadi ben doyemiyom ki bu papisleri aksam kociskomun pcsnde grer ole bakayim hemseyimOldu mu ki:26::26:
Aaa sen bzden yenisin ama bizde yeniyiz ki:)))tahmin edeblyrm canim eminim cok cok guzel balayi gecrmssndr cok sanslisin bizde kocamla insallah maldvleri dusunuoruz balayi icin cesaret edemmemstk ama alah ksmet ederse maldvlere gdcz kisa zamndaHoşbulduk teşekkürler, daha 25 günlük evliyim :)) Bora Bora harika tek kelime ile, nasıl anlatılır bilemiyorum. Doğası, denizi, sakinliği. Bir de balayı olunca daha bir tatlı geldi galiba
Kizlar ya kac gundr regl olmam lazmken olamiyorum belim agrio bobreklerime vuruo sanki agrisi olamadmda dunden beri uzanyrm ya sokturucumu icsem napsam
allah allaaa geçmiş olsun canm..neden regl gecikti acbaa riskli bişeymi yaptınız yoksaa:26:
Ben geldım kızlar cok ıhmal ettım dımı sızı ozur dıelrım cok yogunum hafta sonundan berı gırmeye zamanım kalmadı selam verım dedım nasılsınız gecmısı okuyamadım herkes ıyıdır ınsallah
yavrum ya risklo bsy yapmadk ama arada bir gecikir bnm ki ama bu sefer belim agrio bonreklerime dogru dunden beri ara ara vuruo oyle iste sen napiosun bakalm
deva nasilsn canim hg evet bosladin bizi esin nasil haber varmi
günaydin kizlar bende fazla giremiyorum iki gundur takipteyim ama yazamiyorum fazla.surekli oralarda buralardayim is aramakla geciyorz zaman.bugu. Buyuk gorumcemle eminonune.yazarim yine opuldunuz
bu arada devada ortalikta yok hic gorunmuyor.
Oyyyy bunlar çok tatlı, Allah sağlıkla eskitmeyi nasip etsin
Kizlar ya kac gundr regl olmam lazmken olamiyorum belim agrio bobreklerime vuruo sanki agrisi olamadmda dunden beri uzanyrm ya sokturucumu icsem napsam
[sıze=2] merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.
[/sıze]
_____________________:123:_________
plojovic______________16.09.2012_____ hamilee
amayaa____________28.10.2012____ çok istiyor
sweatfebruary27_____26.06.2013_____ kararsız
do_major____________10.08.2013_____ istemiyor
geldimsonunda_______24.08.2013_____ istemiyor
bizayrilamayiz_______24.08.2013______istemiyor
ayprensessi _________01.09.2013_____istiyor
ella22_____________ 22.09.2013_____istemiyor
Ya ondan mi bnde idrar yolu enfeksynu var demekki o yapio oylemicanım o agrıyı ben her adet donemımde cekıyorum over kıst cıkolata kıstı yada ıdarar yolunda enfeksıyon veya genıtal bır rahatsızlıkda olusuyomus benım over kıstım var 3.18 cmlık
İyi guzelim bsy kalmamis gelsnde hasret gdern sende evlilikten bsy anlatatlım esımden suanda haber yo 29a dustuk cok yogundum cnm bır basıma kaldım ıste anca yetsyrm eve gttgmd yorgnlkdn baylyrm artık
Ayaklarm usumuo aslnda bn her ay agrili sancili gecryrm bi kac gub daha cekicem artikAmin inşallah,cümlemizinki canım
Ayaklarını sıcak tuutt,ama olur da başka birşey varsa iyi değil çok sıcak kızçee:26:
Aynen maalesef özeli devleti yok. Ben ilk bankada çalışmaya başladığımda, bir arkadaş sen geç gişeye ben yanında oturayım demişti.Sonra bir ara kalktı o sırada da bir adam geldi hesabıma para yatırıcam dedi, hesap numarasını sordum söyledi kimlik istedim sen beni nasıl tanımazsın diye, gazete kağıdına sarılı paraları yüzüme fırlattı. Ben müneccimim ya bilicem o kim, hey yarabbim.
Şu an Bursa'da Bir sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum.
hoşgeldin tatllım aramızaa
ohh gez tatlımmmne güzeelll keşke bende olsam da eminönünü gezsemmtalan ederimm
kıyamam tatlım sana yaa:26: böyle densiz insanlar yüzünden çalışmak para kazanmak zor işte
takmış bi kere kafayı sanaboşver salla gitsn tatlımm
bizede eşimin halası geliyoo babanesiyle kalmaya:78:
kaç gün kalacakları mechul:78::83::83: bide babişimi görmeye gitcektik bugün gidemicez :95::95:
Eki Görüntüle 933626
Bu ilk haliiii
Eki Görüntüle 933628
Bu kalıbını aldığım diğer paticiği :)
Eki Görüntüle 933629