Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:-*

Ya sivitos amannnn s. Et hic sikma canini oyle it kopek doku her yer laf ola problem cikariolar biz hic bir zaman anlayislilik konusun da avrupa seviyesine ulasamicaz okuzuz resmen seninde enerjni almstr salak sey

Hos geldin tabiki katilavlrsn aramiza NLVYZ SENDE HOS GELDİN ARAMİZA NE KADRLİK EVLİSİN BEN GOREMİYORUM DA,BU ARADA BORABORAYİ COK METHEDİOLAR Dİ SENDE ORANİN TADİNİ CİKARMSSNDR EMİNİM Kİ:-))

hosbulduk... :KK1: ne guzel herkes tazecık gelın :KK17:

Oldu mu ki:26::26:

Eklentiler

• $IMG-20140115-WA0007.jpg
    $IMG-20140115-WA0007.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG-20140115-WA0000.jpg
    $IMG-20140115-WA0000.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG-20140115-WA0001.jpg
    $IMG-20140115-WA0001.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 21

Ya sivitos amannnn s. Et hic sikma canini oyle it kopek doku her yer laf ola problem cikariolar biz hic bir zaman anlayislilik konusun da avrupa seviyesine ulasamicaz okuzuz resmen seninde enerjni almstr salak sey

Hos geldin tabiki katilavlrsn aramiza NLVYZ SENDE HOS GELDİN ARAMİZA NE KADRLİK EVLİSİN BEN GOREMİYORUM DA,BU ARADA BORABORAYİ COK METHEDİOLAR Dİ SENDE ORANİN TADİNİ CİKARMSSNDR EMİNİM Kİ:-))

Hoşbulduk teşekkürler, daha 25 günlük evliyim :)) Bora Bora harika tek kelime ile, nasıl anlatılır bilemiyorum. Doğası, denizi, sakinliği. Bir de balayı olunca daha bir tatlı geldi galiba :KK1:

hosbulduk... :KK1: ne guzel herkes tazecık gelın :KK17:
Evet hepimz yeniyiz bnm daha 4.ayim bile dolmadi:-))
Oldu mu ki:26::26:
Hayiy hayiy olmadi ben doyemiyom ki bu papisleri aksam kociskomun pcsnde grer ole bakayim hemseyim
Hoşbulduk teşekkürler, daha 25 günlük evliyim :)) Bora Bora harika tek kelime ile, nasıl anlatılır bilemiyorum. Doğası, denizi, sakinliği. Bir de balayı olunca daha bir tatlı geldi galiba :KK1:
Aaa sen bzden yenisin ama bizde yeniyiz ki:)))tahmin edeblyrm canim eminim cok cok guzel balayi gecrmssndr cok sanslisin bizde kocamla insallah maldvleri dusunuoruz balayi icin cesaret edemmemstk ama alah ksmet ederse maldvlere gdcz kisa zamnda

Kizlar ya kac gundr regl olmam lazmken olamiyorum belim agrio bobreklerime vuruo sanki agrisi olamadmda dunden beri uzanyrm ya sokturucumu icsem napsam

Kizlar ya kac gundr regl olmam lazmken olamiyorum belim agrio bobreklerime vuruo sanki agrisi olamadmda dunden beri uzanyrm ya sokturucumu icsem napsam

allah allaaa geçmiş olsun canm..neden regl gecikti acbaa riskli bişeymi yaptınız yoksaa:26:

Ben geldım kızlar cok ıhmal ettım dımı sızı ozur dıelrım cok yogunum hafta sonundan berı gırmeye zamanım kalmadı selam verım dedım nasılsınız gecmısı okuyamadım herkes ıyıdır ınsallah

Ben geldım kızlar cok ıhmal ettım dımı sızı ozur dıelrım cok yogunum hafta sonundan berı gırmeye zamanım kalmadı selam verım dedım nasılsınız gecmısı okuyamadım herkes ıyıdır ınsallah

Deva nasilsn canim hg evet bosladin bizi esin nasil haber varmi

yavrum ya risklo bsy yapmadk ama arada bir gecikir bnm ki ama bu sefer belim agrio bonreklerime dogru dunden beri ara ara vuruo oyle iste sen napiosun bakalm

canım o agrıyı ben her adet donemımde cekıyorum over kıst cıkolata kıstı yada ıdarar yolunda enfeksıyon veya genıtal bır rahatsızlıkda olusuyomus benım over kıstım var 3.18 cmlık

günaydin kizlar bende fazla giremiyorum iki gundur takipteyim ama yazamiyorum fazla.surekli oralarda buralardayim is aramakla geciyorz zaman.bugu. Buyuk gorumcemle eminonune.yazarim yine opuldunuz
bu arada devada ortalikta yok hic gorunmuyor.

geldım bbgm cok yogunum hafta sonundan berı tek kaldım ıs yerınde tum ısler ustume kaldı

Oyyyy bunlar çok tatlı, Allah sağlıkla eskitmeyi nasip etsin

Amin inşallah,cümlemizinki canım:KK16:

Ayaklarını sıcak tuutt,ama olur da başka birşey varsa iyi değil çok sıcak kızçee:26:

[sıze=2] merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.
[/sıze]

_____________________:123:_________:emir_bebek:
plojovic______________16.09.2012_____ hamilee
amayaa____________
28.10.2012____
çok istiyor
sweatfebruary27_____26.06.2013_____ kararsız
do_major____________10.08.2013_____ istemiyor
geldimsonunda
_______24.08.2013_____ istemiyor
bizayrilamayiz_______24.08.2013______istemiyor
ayprensessi _________01.09.2013_____istiyor
ella22_____________ 22.09.2013_____istemiyor

hanı ya ben 23.05 bebek ıstemiyo ımkansız hıhıhı:KK53:

canım o agrıyı ben her adet donemımde cekıyorum over kıst cıkolata kıstı yada ıdarar yolunda enfeksıyon veya genıtal bır rahatsızlıkda olusuyomus benım over kıstım var 3.18 cmlık
Ya ondan mi bnde idrar yolu enfeksynu var demekki o yapio oylemi
tatlım esımden suanda haber yo 29a dustuk cok yogundum cnm bır basıma kaldım ıste anca yetsyrm eve gttgmd yorgnlkdn baylyrm artık:KK4:
İyi guzelim bsy kalmamis gelsnde hasret gdern sende evlilikten bsy anla
Amin inşallah,cümlemizinki canım:KK16:

Ayaklarını sıcak tuutt,ama olur da başka birşey varsa iyi değil çok sıcak kızçee:26:
Ayaklarm usumuo aslnda bn her ay agrili sancili gecryrm bi kac gub daha cekicem artik

Aynen maalesef özeli devleti yok. Ben ilk bankada çalışmaya başladığımda, bir arkadaş sen geç gişeye ben yanında oturayım demişti.Sonra bir ara kalktı o sırada da bir adam geldi hesabıma para yatırıcam dedi, hesap numarasını sordum söyledi kimlik istedim sen beni nasıl tanımazsın diye, gazete kağıdına sarılı paraları yüzüme fırlattı. Ben müneccimim ya bilicem o kim, hey yarabbim.

Şu an Bursa'da Bir sanayi bölgesinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum.

aa sen de mi Bursadansın canım :KK52:
topiğimizin çoğunluğu-ben dahil-Bursalı yaşasınn :KK53:
bu arada Bora Boraya baktım tek kelimeyle mükemmell...
cennete gitmişsiniz siz yahuu :KK8:
şu an tam da öyle biyere ihitiyacım varrrr...

hoşgeldin tatllım aramızaa:KK16:

ohh gez tatlımmm:KK16: ne güzeelll keşke bende olsam da eminönünü gezsemmtalan ederimm:KK52::KK52:

kıyamam tatlım sana yaa:26: böyle densiz insanlar yüzünden çalışmak para kazanmak zor işte:KK47:
takmış bi kere kafayı sana :KK47: boşver salla gitsn tatlımm:KK4::KK4::KK4:

bizede eşimin halası geliyoo babanesiyle kalmaya:KK59::78:
kaç gün kalacakları mechul:78::83::83: bide babişimi görmeye gitcektik bugün gidemicez :95::95:

aaaaa misafirin mi var gescanımmmmm ?
ama sen sık sık gelemezsin ki şimdi :KK14:
bence misafirleride al babanlara gidin cümbür cemaat:KK9:
ya da eşin en azından yarın seni 1 satliğine bıraksın ..
gör babacığnı kuzummm :KK8:

plojooo mükemmell olmuş yaaa
çok marifetlisin?
nasıl yaptın?
renkler falan süpeerrr :KK52:

ellacan aynen tüm enerjimi aldı adam ..
ama beddualrımla tüm kötü enerjimi gönderdi ona :KK47:

tammm acabaaa ? yazıcaktım kiiii prenses yazmış sen de cvp yazmışın olmaz diye..
kız yılbaşında alkollüyken falan olmasın :KK9: :KK9:
kızma banaa şaka yapıyorum :26:

biz de annemlerdeyiz bu akşam..
yine yemek derdim yook :KK52:
ama dün de kvlerede olunca eşim bizim de bi evimiz var sivitçik demeye başladı :KK52:

Son düzenleme:
X