Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
prensess çok kızdım şimdi sana bebiş istiyorsan herhangi bir problemde yoksa olur sabırsız gelin :)
dün bizde eşimle biraz kıyafet alışverişine çıktık hamile kıyafetlerini görünce dayanamadım saldırdım
üstüme tutup sanki karnım şişmiş gibi yaptım eşimde bana güldü :)
sen bebiş mi istiyorsun diye :KK9:
cumartesi günüde kotonda kız bebek elbisesi görmüştüm onu söyledimde alsaydın kenara koyardın dedi eşim ortada fol yok yumurta yok ben 2 yaş kız çocuğu için elbise alıcam bakar mısınız bi :KK52:

şaka maka bende istiyorum galiba :44: ama daha çok erken en azından 1 yılımız dolmalı evliliğe alışmalıyım

aynen majör biz de 1 yıl bekleyelim derken,
ya oyuncaklara bakıyoruz ya çocuk elbiselerine,
evde de çocuk isimleri konumuz..
içim gidiyor yaa:KK52:
ama biraz daha beklicez biz de :KK31:

Son düzenleme:
prensess çok kızdım şimdi sana bebiş istiyorsan herhangi bir problemde yoksa olur sabırsız gelin :)
dün bizde eşimle biraz kıyafet alışverişine çıktık hamile kıyafetlerini görünce dayanamadım saldırdım
cumartesi günüde kotonda kız bebek elbisesi görmüştüm onu söyledimde alsaydın kenara koyardın dedi eşim ortada fol yok yumurta yok ben 2 yaş kız çocuğu için elbise alıcam bakar mısınız bi :KK52:

şaka maka bende istiyorum galiba :44: ama daha çok erken en azından 1 yılımız dolmalı evliliğe alışmalıyım

kızlar neden bekliyosnuzz kiii madem istiyorsunuz yapın 1yıl neden? bnde 1-2 yıl diyordum ama ztn 4 ay oldu doğna kdr 1yıl geçicek..eşinizle mutluysanızz geresi teferruat bnce... burda herkez memur yada uzun yıllardır çalısıyor artık hamile oldugnuz için cıkartmzlar özel sektör de çalışmıyorsunuzz...neysee bn gaz vermiim sizee hayırlısı herkez için..

bn cıkıyorum anneme gidicem ablm avondan bişiler göndermiş ordan da eşimle buluşucam gezmeye gitcezz:KK52: aksma grszz:KK3:

kızlar neden bekliyosnuzz kiii madem istiyorsunuz yapın 1yıl neden? bnde 1-2 yıl diyordum ama ztn 4 ay oldu doğna kdr 1yıl geçicek..eşinizle mutluysanızz geresi teferruat bnce... burda herkez memur yada uzun yıllardır çalısıyor artık hamile oldugnuz için cıkartmzlar özel sektör de çalışmıyorsunuzz...neysee bn gaz vermiim sizee hayırlısı herkez için..

bn cıkıyorum anneme gidicem ablm avondan bişiler göndermiş ordan da eşimle buluşucam gezmeye gitcezz:KK52: aksma grszz:KK3:

Canım maddi olarak biraz rahatlayalım diye bekliyoruz..
bi de rahat rahat gezelim bebiş olunca bi müddet evde oluruz heralde...
ama kısmet tabii..

sen gez prensess bu gün sana güzel hayat :KK16:

evet okudum canım şimdi hepsini.
aslında bazen erkekleride düşünmek gerek onlarda evlilikle birlikte sorumluluk alıyorlar ve kafasındakileri paylaşmıyorlar.
ama öyle her fırsatta kapıyı gösterenide insanın psikolojik olarak çökertir ve kendinden soğutur haliyle.
neyse o yine kendini affettirmek için bir şeyler yapmış ama artık seninde evden uzaklaşman gerek.
eşinin arkadaşlarından evli olan falan yok mu öyle öyle ortamlara girsen.
işte kızların dediği gibi kurslara gitsen evden uzaklaşsan iyi olur sanki.
ben bile çalıştığım halde kv'lerle yaşadığım için akşamları evden uzaklaşmak için kendime meşgale arıyorum.

evet onuda dusunmuyorum degil anlayis gostermeye calistim ama iste anca 5 ay dayanabildim patladim sonunda napim:KK43:
surekli tek tarafli alttan almak olmuyor iste biyere kadar idare ediliyor:KK43:
var canim bugun tesadufen dolmusta tanistim birinin esiyle
benim beyefendi isten zaman bulamiyorki tanisim..

günaydın kızlarrrr :)))))

okumak bayaaaa zaman aldı, merak içindeydim..... plojooooo hikayeniz çok güzelmiş, bende başta istemeye istemeye gitmiştim ama dediğin gibi, her gece Rabbime şükürler ediyorum, çok duygulandımmmmm :)))) inşallah sonumuzda benzesin, bebişli olıyım bende:KK16::KK16::KK16:

BA'cım canım, okudukarıma gerçekten çok üzüldüm. ama sonrası iyi bitmiş çok şükür.... kızlara bende katılıyorum, iş veya kurs ne olursa, bul bi şey ve çık evden.... evde kalmak hiç iyi bi şey değil.... ben ameliyat oldum diye 20 gün kadar evde kaldım, fazla bile geldi bana.... evde kalmak moral olarak yıpratıyor insanı , benim yapımdaki hatunlar için tabi.... ben biraz hiperaktif sayılırım... evde iş kalmıyo yapcak bütün gün..... e insan da boş kalınca kuruyo.... eşinin de işi zor, sabahın kaçından gecenin kaçına kadar dükkanda, kim bilir kaç hesap yapıyo, evin geçimi, dükkanın giderleri..... erkekler için para çok önemli bir sorundur bence.... tabi yanlış anlaşılmak istemem, bunların hiç biri eşinin tavırlarına kılıf olmaz.... inşallah şimdiden sonra değişir tavrı.

evet canim gercekten cok zoruma gitti yaptiklari..bi sekilde toparladik allaha sukur gercekten busefer bitti saniyordum..
kesinlikle sana katiliyorum evde oturdugum sure ya kaynanamlayim yada evdeyim bana iyi gelmiyor alismisim ben calismaya veya arkadaslarimin olmasina..herzaman degil tabikide ama ara sira insanin ihtiyaci oluyo iste..

tünaydın kızlarr...maşallah bugun herkez burada...

kimseyi alıntılamadım kusura bakmayın...duşa giricem kahvaltı yapıcam iyi olursam aksma dısarı cıkıcazz:KK8:

bu arda test yaptım yine negatif sanırım ben kendi kendime kurdum..sonuç belli..

canim benim bosver ozaman takma kafana bidahada test yapma kuzum piskolojini bozma bos yere hayirlisi olsun tatlim uzulme hic

ya evet bugun 8.gunum rejmdeym yanivrejm derken dikkatli besleniorum hamurisi yok,tatli-tuzlu yok onun disinda yiorum sebze meyve bulgr pilavi yapiorum pirinci ve makarnayi cikardm haytmdan oyle yani gayette memnunum alistimda guzel gdio sporda iyi gelio en az 1,5saat yapiyorum iyi oluo

Prenses uzulme sen bebek knusunu cok taktin oluruna birak kafanda kurma bebis gelicegi zamani bilir;-)

aynen canim bende oyle yapiyorum aksam az yemeye calisiyorum bazen hic yemedigimde oluyor ama aksam yemiceksem oglen iyi yiyorum
su icmeyi beceremiyorum ya suyla hic aram yok
aklima gelmez yani hic

bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart

üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn

prenses sana cok pis kizasim geldi bi an yaaaa isircam seni bak!!rahatsizlikda nedemek ya ozaman bende sizi rahatsiz ediyorum:KK70:
benim kadar ikigunde bir topigi sorunlariyla bunaltan biri varmi acaba:KK70:

tünaydınlaarrr :KK16:
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?:KK52:

BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel :KK53:

ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?

PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn :KK47:
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa :KK50:
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız :KK34:

evet tatlim ya gorumcemin bu huyunu hic bilmiyordum sagolsun icimi baya bi rahatlatmisti.
kankam benim :p

hahaha aynisi banada oluyor canim kotonda cok cici seyler oluyor ya
benimkide cok istiyor ama bende bi iki yil beklicem evlilige ve en onemlisi birbirimize alismamiz lazim evliligimiz iyice bi otursun cok sorunlarimiz oluyor ya:KK43:

tünaydınlaarrr :KK16:
ptesi gününü de yarıladık çok şükür..başlayan şey bitmiş sayılır dimi ?:KK52:

BA'cım aranızın düzelmesine sevinsdim..umarım tekrarı yaşanmaz....bahaneyle görümcelerinle kanka olmuşsunuz ne güzel :KK53:

ELLAA tartılıyor musun peki?kilo verebildin mi?

PRENSESssss rahatsızlık verdim mi dedinnn :KK47:
ben okumamış olayım öyle şey...aşkolsun yaaaa :KK50:
canım hiç üzülme daha ilk aydı zaten..
diyorum ya bi dahaki ay daha çok çalışırsınız :KK34:
askosum ya bugun tartldm hic kilo vermemisim okadar caba sar ettm dikkat ettm bsyleri kacrdmmi naptm aksam sadece salata baska bsy yemicem:KK43:((bide regl olcm onun sisligide var belki vermsmdr bilemiyorum malesef

evet tatlim ya gorumcemin bu huyunu hic bilmiyordum sagolsun icimi baya bi rahatlatmisti.
kankam benim :p
Hahah kankam bnm dedn cok guldum ya bacim

kızlaarr ben geldimmmm ben geldimmm:119::119::124::124:

Bari sayfaları okuyayım dedim,geldimsonundanın Bülent Ersoy yorumuyla sessiz gülmeye çalışırken göbişim zıpzıp güldüm,uyanacaktı eşim :))))) gözümün önüne gelince bian korktum tabii :) Rabbim vücut sağlığındanda akıl ssğlığındanda mahrum etmesin kimseyi inşallah..

Bizayrılamayız konuşmanıza sevindim,görümcelerinin tutumunada sevindim canım senin adına..Dilerim bir daha bu denlisi yaşanmaz..Ama dediğim gb kurslara katılabilir farklı seyler yapabilirsin,hem eşine çokyoğunlaşmamış kendinede vakit ayırmış olursun,az öz arkadas cevresi edinirsin,eşinlede farklı şeylerden konuşmak paylaşımlarınızı çoğaltır..

aynen canımm Allahhh önce bence akıl fikir sonra vücut sağlığı versin aminnn:26:
göbüşünü yirim seninnn prensesimizi zıplatma çok :KK9::KK9:

ay sizleri okuyunca merak ettim Ersoy'u,inş eşyalarımı toparlayıp dönerim Ankara'ya , bugün okullar açılacak Cnm ki Meb bu, gece yarısı anca açıklar, sonra biz tercih edeceğiz, haftaya belli olacak işte...

valla bayan için en rahat yapılan meslek öğretmenlik ya da ecZacı... Hele rahat bir okula düştüysen değme keyfine ...biz de kestik dışarda yemeleri, cidden geçen ay haftasonları yemelerimiz bile çok tutmuş...

cnm öğrenci evi gibi döşe, sonuçta geri geleceksin, çok masraf yapmamaya bak, şanslıysan hazır eve bile gelebilirsin...

önceden isim bulmanız çok iyi, gerçi hamilelik sırasında da çok değişiyor isimler...
benm facede herkes resmini çekmiş tv den :KK1: olay olmuştur bugün kesin bülent ersoy her yerde :KK9:
aynen canım eşyalı ev bulursak öyle otururuz bulamazsak minimummasrafla döşeriz evii :KK52:
sizin 22 sinde sonuçlanacak de mi:44:

günaydın güzeller :KK3:
hafta sonu annemler ve kayınvalidemlerdeydik:KK8:
dün akşam en son yemek yiyip döncez evimize
kv yemek hazırlamış
bi de eltim var kv nin alt katında oturuyolar onlarda geldi ne güzel hep beraber yedik yemegi :KK56:
sıra geldi sofrayı toplamaya
eltime baktım oturuyo
kadın gıcık etti beni ya :KK37:
bi tarafını kaldırıp yardım edeyim demedi sanki misafir ben degilim de o :KK37:
normalde de hiç böyle bi insan degildi noldu anlamadım kıskandı mı ne beni :KK53::KK9:
ayy düşündüm de sürekli aynı yerde yasasak kavgaya tutuşurum heralde :KK22::KK22:

valla canımçok takılma eltiye zaten 3-4 haftada 1 gidiyomuşsun idare et:KK52:
benmde dün akşam kv lere gittik bulaşık varmış onlara giriştim evde de yorgundum zor gittim hani :KK50: eşim dedi annesine işte ges yıkamasın niye yıkatıyosun dedi aslında kv dememişti ama ben girişmiştim sonra eşimin babanesi de kızımsen yıkama işte (kv yi diyo) ... yıkar dedi. kv de döndü ona gelin değil mi yıkayacak tabi :KK53::KK53::KK53::KK53:
ben döndüm ona baktım :KK53: sonra eşime baktım:KK53: şoka girdim resmen ki ben emrivaki yapılırsa asla yapmam inadım tutar:KK53:
kv de bence olafı etmekistemedi babane hep beni oturtmaya çalışıyo ona gıcık oldu da söyledi ama bu laf benim biaz kafamı kurcaladı:26: sonrakalktı ben durulayım felan dedi bişiler vermeye çalışıyo dolapptan :KK31:
dyeceğim o ki oluyo böyle şeyler:KK53: takılmamaya çalış:KK52:

Herkeslere gunaydiiiinn:KK3::KK3:
Geciyodum ugradimm:KK55:
Nasilsiniz yeni gelinler:KK37:
hoşgeldinn tatlımmm iyiyizz sen nasılsınnn:KK52:
bebişko nasıll:emir_bebek::emir_bebek:

kızlarr daha önce evlenme tekliflerinizin nasıl olduğunu anlatmış mıydınız? :KK16:

benimhiç evlenme teklifim olmadı cicimmm:KK43::KK43: koca tektaşı temmuzda almış sakladı aldığını ama kasımda parmağıma girdi sözde :KK43::KK43:
o da biraz benim hatam çok abartı şeyler bekledim:KK5::KK5: ama avcumu yaladımm:KK53::KK53::KK53:
siz anlatınn da bende kocanın başına kakayım:KK52::KK52::KK52:

bnm rejimde aynı ella.ama bnde yürüyüş yok bol su içiyorum.et de ye eti çıkarma hayatından sadece hamur ve pirinçi cıkart

üzülmüyorum tamam..başka yorum yapmıyorum artık rahatıszlık verdiysem kusura bakmayınnnn

kızzzzzzzz o nasıl laf :KK53: kim dedi sana rahatsız olduk diye :KK53: niçin burdayız içimizi dökmek için bi daha böyle deme cicimm:KK16:

önce balayı tadında yeni bir tatil yapmamız gerek ikimizde istiyoruz bunu :21:
balayında düğün yorgunluğundan keyfini çıkaramamıştık.
birazda kültür turu olsun istiyoruz Side'de otel araştırıyorum bu ara
ikinci tatilden sonra maddiyat durumlarınıda biraz düzeltelimde ona göre 2015'te planlara başlarız heralde :KK16::KK16:
geçtiğimiz cuma bu şirketteki 3. yılımı doldurdum ama işimi severek yaptığım söylenmesede çok rahat bir işim var.
hamilelik döneminde çok rahat geçirebilirim burda :KK9:

GES kıyamam sana neden evlenme teklifi etmedi kocacanın sana :KK50:

o zaman ben açılışı yapayım bari çok ahım şahım olmasada evlenme teklifi etti yani :KK9:

bizim burda bir restaurant var hiç gitmemiştim o da bir gün seni oraya yemeğe götüreyim canım falan demişti.
yemeğe götürmek istediği günde iş yerinden yakın bir arkadaşımın düğünü var ama nasıl ısrar ediyor lütfen bugün yemeğe gidelim diye.
bende kıyamadım kocişime tamam dedim gittik. Orman içinde açık alanı var 30 hazirandı o sıcakta içerde oturmak istemedik dışarda oturduk. yemekleri söyledik hamileler var şimdi ne olduğunu söylemiyim yemek geldi birazcık yedim birde baktım içinde kara sinek varr :KK47: çıldırdım öyle bir yerde bu nasıl olur diye ama olur yani açık hava tepemizde ağaçlar falanda midem bulandı benim bir kere. kalkıp gitmek istiyorum. eşimde baktım surat düştü o kadar hevesle yemeğe getirmiş böyle bir şey beklemedi haliyle. neyse telafi amaçlı yeni yemek getirelim falan dediler istemedim sonra meyve tabağı olsun dedim. eşimde rakı istedi kendisine sonra birazcık içti birde baktım yüzüğü çıkardı cebinden romantik bir kaç söz söyledi bende şaşkınım tabi ciddiyetin farkında değilim "şaka, şaka değil mi bu, şaka yapıyorsun bana" dediğimi hatırlıyorum :KK9: sonra eşim neden şaka olsun ya işte yüzük evlenme teklifi ettim sana dedi :KK52: ben tabi hala şapşal şapşal bakıyorum :21: eşim takabilir miyim yüzüğü dedi bende taakk dedim süzülerek eşimde ama daha evet demedin nasıl takayım dedi :KK52: ayy bizimki çok komikti anlayacağınız. sonra bende hayatımda ilk defa o gün rakı içtim favori alkollü içkim rakı oldu :KK76: bide sevinçten ağladığımı biliyorum. annemede diğer gün söylemiştim evlenme teklifi ettiğini sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten :KK64:

merhabalar... bende geldim aranızaa :))) :KK3:
hoşgeldin tatlımm:KK16:

GES kıyamam sana neden evlenme teklifi etmedi kocacanın sana :KK50:

o zaman ben açılışı yapayım bari çok ahım şahım olmasada evlenme teklifi etti yani :KK9:

bizim burda bir restaurant var hiç gitmemiştim o da bir gün seni oraya yemeğe götüreyim canım falan demişti.
yemeğe götürmek istediği günde iş yerinden yakın bir arkadaşımın düğünü var ama nasıl ısrar ediyor lütfen bugün yemeğe gidelim diye.
bende kıyamadım kocişime tamam dedim gittik. Orman içinde açık alanı var 30 hazirandı o sıcakta içerde oturmak istemedik dışarda oturduk. yemekleri söyledik hamileler var şimdi ne olduğunu söylemiyim yemek geldi birazcık yedim birde baktım içinde kara sinek varr :KK47: çıldırdım öyle bir yerde bu nasıl olur diye ama olur yani açık hava tepemizde ağaçlar falanda midem bulandı benim bir kere. kalkıp gitmek istiyorum. eşimde baktım surat düştü o kadar hevesle yemeğe getirmiş böyle bir şey beklemedi haliyle. neyse telafi amaçlı yeni yemek getirelim falan dediler istemedim sonra meyve tabağı olsun dedim. eşimde rakı istedi kendisine sonra birazcık içti birde baktım yüzüğü çıkardı cebinden romantik bir kaç söz söyledi bende şaşkınım tabi ciddiyetin farkında değilim "şaka, şaka değil mi bu, şaka yapıyorsun bana" dediğimi hatırlıyorum :KK9: sonra eşim neden şaka olsun ya işte yüzük evlenme teklifi ettim sana dedi :KK52: ben tabi hala şapşal şapşal bakıyorum :21: eşim takabilir miyim yüzüğü dedi bende taakk dedim süzülerek eşimde ama daha evet demedin nasıl takayım dedi :KK52: ayy bizimki çok komikti anlayacağınız. sonra bende hayatımda ilk defa o gün rakı içtim favori alkollü içkim rakı oldu :KK76: bide sevinçten ağladığımı biliyorum. annemede diğer gün söylemiştim evlenme teklifi ettiğini sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten :KK64:
evet şimdi sizinkileri okuyup okuyup kafasına kakacam :KK52::KK52::KK52:

bu arada değişik güzel hemde komik olmuş canım:KK9::KK9:hele kara sinek çıkması :KK52::KK52::KK52: koptum haa:KK52::KK52:
eşine yazık nasıl suratı düşmüştür:KK9: güzel bi anı olmuşş:KK16::nazar:

hoşgeldin tatlımm:KK16:

evet şimdi sizinkileri okuyup okuyup kafasına kakacam :KK52::KK52::KK52:

bu arada değişik güzel hemde komik olmuş canım:KK9::KK9:hele kara sinek çıkması :KK52::KK52::KK52: koptum haa:KK52::KK52:
eşine yazık nasıl suratı düşmüştür:KK9: güzel bi anı olmuşş:KK16::nazar:

zaten o günü düşününce aklımıza ilk gelen şey benim yemeğimden çıkan sinek oluyor :KK52:

kizlar ya benimde evlilik teklifim olmadi nedense birden nisanlanma karari aldik:KK70:
sonra nisandan bigun once yuzukleri secmeye gittigimizde sen bana evlilik teklifi yapmadin ama dedim:KK43:
parmagimi aldi kuyumcunun ortasnda dizcoktu benimle evlenirmisin dedi cevabida kendi verdi evet diyip yuzugu parmagima takti manyak ya hahahha
ama bende cok beklenti icerisindeydim ayni sekilde bende avcumu yaladim hahaha
ayri sehirlerde olunca boyle oluyo napalim:KK43:

zaten o günü düşününce aklımıza ilk gelen şey benim yemeğimden çıkan sinek oluyor :KK52:
sineğin ilişkinizde büyük payı var o zaman tatlım:KK9::KK9:

kizlar ya benimde evlilik teklifim olmadi nedense birden nisanlanma karari aldik:KK70:
sonra nisandan bigun once yuzukleri secmeye gittigimizde sen bana evlilik teklifi yapmadin ama dedim:KK43:
parmagimi aldi kuyumcunun ortasnda dizcoktu benimle evlenirmisin dedi cevabida kendi verdi evet diyip yuzugu parmagima takti manyak ya hahahha
ama bende cok beklenti icerisindeydim ayni sekilde bende avcumu yaladim hahaha
ayri sehirlerde olunca boyle oluyo napalim:KK43:

senin kocada benm gibi o zaman tatlım:KK9:
büyük beklentiler adamları zora sokuyo demekki yaa:KK52::KK52:
yine seninki diz çökmüş :KK52:
benmki gizli saklı tektaşı alıyo ama sözde parmağıma takıyo :KK52: ne anladım o işten :KK53::KK53:

kızlllllllllllaaaaaaaaaaaar herkes anlatsın yahu:KK53::KK53:

X