GES kıyamam sana neden evlenme teklifi etmedi kocacanın sana
o zaman ben açılışı yapayım bari çok ahım şahım olmasada evlenme teklifi etti yani
bizim burda bir restaurant var hiç gitmemiştim o da bir gün seni oraya yemeğe götüreyim canım falan demişti.
yemeğe götürmek istediği günde iş yerinden yakın bir arkadaşımın düğünü var ama nasıl ısrar ediyor lütfen bugün yemeğe gidelim diye.
bende kıyamadım kocişime tamam dedim gittik. Orman içinde açık alanı var 30 hazirandı o sıcakta içerde oturmak istemedik dışarda oturduk. yemekleri söyledik hamileler var şimdi ne olduğunu söylemiyim yemek geldi birazcık yedim birde baktım içinde kara sinek varr
çıldırdım öyle bir yerde bu nasıl olur diye ama olur yani açık hava tepemizde ağaçlar falanda midem bulandı benim bir kere. kalkıp gitmek istiyorum. eşimde baktım surat düştü o kadar hevesle yemeğe getirmiş böyle bir şey beklemedi haliyle. neyse telafi amaçlı yeni yemek getirelim falan dediler istemedim sonra meyve tabağı olsun dedim. eşimde rakı istedi kendisine sonra birazcık içti birde baktım yüzüğü çıkardı cebinden romantik bir kaç söz söyledi bende şaşkınım tabi ciddiyetin farkında değilim "şaka, şaka değil mi bu, şaka yapıyorsun bana" dediğimi hatırlıyorum
sonra eşim neden şaka olsun ya işte yüzük evlenme teklifi ettim sana dedi
ben tabi hala şapşal şapşal bakıyorum
eşim takabilir miyim yüzüğü dedi bende taakk dedim süzülerek eşimde ama daha evet demedin nasıl takayım dedi
ayy bizimki çok komikti anlayacağınız. sonra bende hayatımda ilk defa o gün rakı içtim favori alkollü içkim rakı oldu
bide sevinçten ağladığımı biliyorum. annemede diğer gün söylemiştim evlenme teklifi ettiğini sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten