Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
çok güzel etmiş eşin prensesss:KK16:
ama babana karşı özgüvenine hayran kaldım:KK53::KK53:
ben babama öyle desem önce çiçeği ayağının altında ezerdi sonra da beni :KK52::KK52::KK52::KK52:
bu arada babana ne koymuşturrr 2 kızı ard arda vermeek:26:

kan testine mi gitcen cicii:KK52::KK52:

kızz tatlışş uyuyakaldın sanırım:KK9::KK9::KK9:
sizin çiçek olayıda kuaför olayı da çok hoş yaa:KK6::KK9::KK9:

yyaaa bnm babam bir tanedirr:KK16::KK16: gölgesi yeter derler yaa aynen öylee allah başımızdan eksitmesin babalarımızı..
iki kızı vermek cok zor gerçekten..ablam neyse dee ben piyangodan çıktım resmen.. :))

yok cnm kv tmör tedavisi için onkolijiye gidicek bnde onunla gidicemm kan testinee kv ilee gitmem anamm var benim annaaaamm:110:
geldim kiiiiiiiiiiiiii:119::119:

hoşgeldin cnmm yaa bn dün gece 3 te yattım yaa eşim kızdı banaa bu aksm 11de bnle yatağa dedi sert yaptıı 3te yatılırmı dedi:78:

kzıalrr bugun dışarı cıktım yaa kuzenimin bebeğine bişiler aldımm..erkek ama yinede çok tatlılar yaa Allah aratmasın inş.:KK49:
kim yapmıştııı major sanırmm bnde yaptımm hamile kıyafetini aldım üzerime tuttum eşim öylee bi baktı kiiiii sanki hamileyimişim gibi bi bakş attı alırız dediii (AMİNN):97::116:

yyaaa bnm babam bir tanedirr:KK16::KK16: gölgesi yeter derler yaa aynen öylee allah başımızdan eksitmesin babalarımızı..
iki kızı vermek cok zor gerçekten..ablam neyse dee ben piyangodan çıktım resmen.. :))

yok cnm kv tmör tedavisi için onkolijiye gidicek bnde onunla gidicemm kan testinee kv ilee gitmem anamm var benim annaaaamm:110:

hoşgeldin cnmm yaa bn dün gece 3 te yattım yaa eşim kızdı banaa bu aksm 11de bnle yatağa dedi sert yaptıı 3te yatılırmı dedi:78:

kzıalrr bugun dışarı cıktım yaa kuzenimin bebeğine bişiler aldımm..erkek ama yinede çok tatlılar yaa Allah aratmasın inş.:KK49:
kim yapmıştııı major sanırmm bnde yaptımm hamile kıyafetini aldım üzerime tuttum eşim öylee bi baktı kiiiii sanki hamileyimişim gibi bi bakş attı alırız dediii (AMİNN):97::116:

bende yazmıcan sandımprenses :KK53: triplerden trip beğenerek gidiyodum :KK53::KK53:

sende kocayı bırakıp niye oturuyosun kızz:KK53: benm ki bensiz asla uyumaz:KK9:
ayy inşallah tatlım allahımnasip ederde alırsınn hamiş kıyafetlerinii:KK16: bende çok seviyorum çok tatlı oluyo o kıyafetlerrr:KK16:

bende yazmıcan sandımprenses :KK53: triplerden trip beğenerek gidiyodum :KK53::KK53:

sende kocayı bırakıp niye oturuyosun kızz:KK53: benm ki bensiz asla uyumaz:KK9:
ayy inşallah tatlım allahımnasip ederde alırsınn hamiş kıyafetlerinii:KK16: bende çok seviyorum çok tatlı oluyo o kıyafetlerrr:KK16:

burdaysm yazmammı kızz smyle beğeniydum hahaha:KK9: svitt uyanmışşş:KK52:

çok güzel etmiş eşin prensesss:KK16:
ama babana karşı özgüvenine hayran kaldım:KK53::KK53:
ben babama öyle desem önce çiçeği ayağının altında ezerdi sonra da beni :KK52::KK52::KK52::KK52:
bu arada babana ne koymuşturrr 2 kızı ard arda vermeek:26:

kan testine mi gitcen cicii:KK52::KK52:

kızz tatlışş uyuyakaldın sanırım:KK9::KK9::KK9:
sizin çiçek olayıda kuaför olayı da çok hoş yaa:KK6::KK9::KK9:

benim babam seninki gibi kuzu..
7 yıl çıktık da haberi olmadı :KK9:
en son babalar duyar :KK8:
annem istemeye gelmeden 1ay önce söyledi de..adamın dünyası karardı kabullenmedi..
bi müddet konuşulmadı bu konu..
sonraa mecburrrr :KK52:

sorma canikom bayrama denk gelince herşey bi olay oldu :KK9:

geçen gün bi yazı okudum çocuklar babaları ölünce büyür diye..
sonra başladım ağlamaya :KK14:
Allah uzun ömür versin hepsine...başımızdan eksik etmesin...

gitme kiiiii
geldim kiiii :KK9:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum

bız de evlendık ama daha aynı eve gıremedık 20 gun sonmra ınsallah.. bes yıldır beraberız yorumunu okuyunca bende korktum zaten evlılıkten cokkorkuyorum galıba.. ınsallah aranız artık hep ıyı olurr.. tabıı bende artık esıme kavusup mutlu oluum evlılık korkumu asarım :2:

benim babam seninki gibi kuzu..
7 yıl çıktık da haberi olmadı :KK9:
en son babalar duyar :KK8:
annem istemeye gelmeden 1ay önce söyledi de..adamın dünyası karardı kabullenmedi..
bi müddet konuşulmadı bu konu..
sonraa mecburrrr :KK52:

sorma canikom bayrama denk gelince herşey bi olay oldu :KK9:

geçen gün bi yazı okudum çocuklar babaları ölünce büyür diye..
sonra başladım ağlamaya :KK14:
Allah uzun ömür versin hepsine...başımızdan eksik etmesin...

gitme kiiiii
geldim kiiii :KK9:

allahh annemize babamıza uzun sağlıklı ömür nasip etsin.. başımızdan eksik etmesin hiç birini...:nazar:
bende babamaçok düşkünümdür kıyamam hiç:KK5: o da bana aynı şekilde :KK5: şu yaşımda sırtında otururum güreşirim o derece:KK5::KK5:
duygulandırma cicim beni:KK5:

benmkinin de hiçç ruhu duymadı mezun olurken tanıştırdımki tanıştırdığım ilk erkek anlamamazlığa geldi sevgilim oluşunu:KK9:
eylül 1 de güç bela tanışmaya geldiler 30 yıllık arkadaşının ricası olmasa aylar sürerdi :KK52:
mektuplar mı yazmadım karşılıklı mı konuşmadım:KK52: sonra babam10 kasıma kadar ayak sürüdü veeee vermek zorunda kaldı :KK9:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, internete telefonu pc'ye bağlayarak girdiğim için ve fazla MB olmadığı için kusura bakmayın geç yazabildim. Gerçekten insanlara birazcık anlayışlı olmak zor geliyor... Bu hafta kv.lere 4 gün üst üste gittik, ardından onlar haber vermeden uğradı ve hiç sesiniz çıkmıyor dediler! Ben de artık dayanamadım ve "bir insanın hergün sesi çıkmaz" dedim. olay oldu ama çok iyi oldu çünkü sonunda anladılar sürekli görüşmek isteyerek en azından beni sıktıklarını...

aha bitane da:KK70:
canim sende bendensin desene:KK70:
tavrini koyman lazim birazcik caktirman lazim tabi pat diye gelmeyin demiceksin ama bi sekilde caktircaksin iste mesela ben biraz durgun ve mesafeli davraniyodum
e bizde kalkalim artik felan dediklerinde , yokya biraz daha oturun demiyodum hahaha
ne fenayim:KK70: kocana is dusuyo o bisey demiyomu bu duruma?
aynen öyle yapıyodum gidip eşime şikayet etmişler size gelince surat yapıyor diye canım...

vay arkadas ya bır tane dertsız adam gelmez mı buraya ah sekerım ah herkes dertlı burda adamalrın aılesınden ama mesafe koyabılıyorsan haftada bır on bes gunde bır ıdeal
ah ah aynen öyle canım. evlenicez mutlu olucaz sanıyodum ama insanlar sorun çıkartmayı çok seviyorlar.

Cnm hg ben 2haftada bir gdyrm,onlari davet edersem belki gelirlerde bn etmyrm banane fazla yuz goz lmaya gerekte yok
canımm sizi 347'ler olarak çok eskiden beri takip ediyorum ve hepinizi çok seviyorum, adeta tanıyor gibiyim :KK70: başka üyeliğim vardı ben de asker bekliyordum geçen sene :) maşallah size.
neyse ki davet etmeden gelmiyorlarmış...

öncelikle aramıza hoşgeldinn..
aslında bu işin normali hiç gitmemk olurdu :KK52: ama öyle bisey yok tabiii:KK50:
eşinin tavrı nasıl? kv.lerin davet etmesi önmli değil eşinin düşüncesi önmlii... misal...
ilk ayımızda bizde hep giderdik eşim bişey demzdi...şimdi bn diyorum gidelim mi diye "hergün mü görüşcez özlesinler biraz" diyor... biz gitmiyoruzz onlar geliyor o da haftada 1 kez işinden dolayı ztn 1 hafta gelme imkanları yok :) yani 2 hafta da 1 gelirler o yuzden onlar gelemdn biz gidiyorz onların gelmelerine pek gerk kalmıyor.... karıştı sanrım biraz ama eşin de rahatsızsa bu durumdan. arayı yavaş yavaş açın pat diye olursa anlarlar önce 2 sonra 4 sonra 7günde gidin sonra 15 olur ztn :)
hoş bulduk canım çok sağ ol. eşim halinden memnun, onlar çağırmasa o ısrar eder gidelim diye maalesef :KK43: üstelik benim ailem de başka şehirde :KK43:(( kendimi çok yalnız hissediyorum onların arasında...

şu ug7676567 isimli arkadaş iyi ki yorum yapmış haaa nerdeyse her yeni gelen o yoruma yorum yapıp ortadan kayboluyo maşallah ne hikmetse :KK9::KK9::KK9::KK9:

aynen öylee sanrım herkez ilk sayfayı okudugu içinnn o da ilk sayfada yapılmış bir yorumm...
gelene kapımız acık kızlar devamlılık sağlayanlara git demdik..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, internete telefonu pc'ye bağlayarak girdiğim için ve fazla MB olmadığı için kusura bakmayın geç yazabildim. Gerçekten insanlara birazcık anlayışlı olmak zor geliyor... Bu hafta kv.lere 4 gün üst üste gittik, ardından onlar haber vermeden uğradı ve hiç sesiniz çıkmıyor dediler! Ben de artık dayanamadım ve "bir insanın hergün sesi çıkmaz" dedim. olay oldu ama çok iyi oldu çünkü sonunda anladılar sürekli görüşmek isteyerek en azından beni sıktıklarını...

aynen öyle yapıyodum gidip eşime şikayet etmişler size gelince surat yapıyor diye canım...

ah ah aynen öyle canım. evlenicez mutlu olucaz sanıyodum ama insanlar sorun çıkartmayı çok seviyorlar.

canımm sizi 347'ler olarak çok eskiden beri takip ediyorum ve hepinizi çok seviyorum, adeta tanıyor gibiyim :KK70: başka üyeliğim vardı ben de asker bekliyordum geçen sene :) maşallah size.
neyse ki davet etmeden gelmiyorlarmış...

hoş bulduk canım çok sağ ol. eşim halinden memnun, onlar çağırmasa o ısrar eder gidelim diye maalesef :KK43: üstelik benim ailem de başka şehirde :KK43:(( kendimi çok yalnız hissediyorum onların arasında...

tekrar hoşgeldin neden her zmn gelmiyorsun seni hatırlayamadımm

aynen öylee sanrım herkez ilk sayfayı okudugu içinnn o da ilk sayfada yapılmış bir yorumm...
gelene kapımız acık kızlar devamlılık sağlayanlara git demdik..

tekrar hoşgeldin neden her zmn gelmiyorsun seni hatırlayamadımm

aynen prensescn heralde ondan:KK1:
gelene git demeyiz tabikiii:KK16: yeni kankilere kapılarımız açıkk:KK8:
ama dkkatimi çekti patladım en sonunda :KK1:

aynen prensescn heralde ondan:KK1:
gelene git demeyiz tabikiii:KK16: yeni kankilere kapılarımız açıkk:KK8:
ama dkkatimi çekti patladım en sonunda :KK1:

aynen cnm iyi yaptın bnde öyle dusunuyordum...

şeymi yapsaakkkk topiğimizin topiklerini :)) liste gibi öyle bişeyyy:44::KK52:

nasıl birşey prensess?
uyanamadım galiba anlayamadım :KK31:

heehhe uyan uyann..
olurrr prensescaaannn:KK52:
sen topiğimizinnn kurucusu olaraaakkk yapabilirsinn:KK52::KK52::KK52: bizde yardım ederükk

nasıl olur bilmiyorum ama mesela ewlilk tarihlerine göre sıranabilir..ve bebek olayı olabılırr şöyleee...

__________________:123:__________:emir_bebek:
AyPrensessi _____ o1.o9.2o13 - bebek istiyor
sweatfebruary ____ bilinmiyor - kararsızzz
plojovic _______ bilinmiyor - hamilee gibiiiiii

Son düzenleme:
beni de aydınlatın ben de yardım edeyimmm :KK52:

heehhe uyan uyann..

nasıl olur bilmiyorum ama mesela ewlilk tarihlerine göre sıranabilir..ve bebek olayı olabılırr şöyleee...

_________________:123:__________:emir_bebek:
AyPrensessi ____ o1.o9.2o13 - bebek istiyor
sweatfebruary - kararsızzz
plojovic - hamilee gibiiiiii

yapalım cicimmm benide ekle :KK1:
geldimsonunda_________24.08.2013____________ bebiş şuan istemiyor:KK53:

X