- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.201
zaten ece masal kesin gibi yaşasınn ges de beğendiii
poyraz sert geliyor bana
kopya serbest kuzuuuu
sağlık ocağına git bence canım..
çok heyecanlııı
bu arada komik bişey anlatıyım sizeee
ayıptır sölemesi hamişler kusura bakmasın
eşime fasulyeyi etli yapıcam dedim ama eti nohuta sakladım sucuku yaptım..
yemek pişince tadına baksın diye azıcık koydum tabağa verdim..
etli sanıyor ya yemeği diyor ki bize et yerine ciğer kakalamışlar
ayhh nasıl güldümmm
Bi kafami uzatayim dedim topige) hayirli kandilleeer,hayirli geceler kizlaaar )
vay vayyy kimler gelmiş hoş gelmiş...seninde kandilin mubarek olsun.. nasılsın??bebeğin nasıl?
sen gelmiyosun ki tatlı artıkunutcaz az kaldı yahuu hayırlı kandiller canımm
Hosbuldum kizlaaartopik aksamdan sonra cok hareketli oluyo bende aksam pek giremiyorum. Bebegim iyi sanirim bir hafta sonra kontrole gitcez cinsiyet haberi aliriz insallah
Siz nasilsiniz,ayprensesi bebis mi istiyosun sankimm sen
Hosbuldum kizlaaartopik aksamdan sonra cok hareketli oluyo bende aksam pek giremiyorum. Bebegim iyi sanirim bir hafta sonra kontrole gitcez cinsiyet haberi aliriz insallah
Siz nasilsiniz,ayprensesi bebis mi istiyosun sankimm sen
ewt cnm isityoruz bi garipliklerde var ama hayırlısı bakalm...seninde en heycanlı zmnı desene cinsiyet öğrenme zmnı
sabah gel tatlışkomm bırakma bizii
hadi bakalımmm bizede haber et olur mu cinsiyetinii
Nasi gariplik yanii:44::44:
Evet canim bi kac haftaya da tekme hissedersem en keyifli zamanlari baslicak hamileligin,bulantisiz kusmasiz
evlimutlu hoşgeldin tekrardan..tam da bebiş isimleri konuşuyorduk..sizin aklınızdaki isimler ne?
kızlar ben gidiyorum çok geç olmuş
iyi gecelerrrr..
öpüyorum hepiciğinizi
evlimutlu hoşgeldin tekrardan..tam da bebiş isimleri konuşuyorduk..sizin aklınızdaki isimler ne?
iyi gecelerrrr..
öpüyorum hepiciğinizi
canlarim yazdiklarinizi okumakla mesguldum.cok sagolun kizlar merak etmissiniz yerim sizi ben..sizde olmasaniz kafayi yemistim heralde..
bugun kucum gorumcemle carsiya ciktik iyi gelir dedi.yemek felan yedik konustuk baya bi
buyuk gorumcemlede konustum eve gelince oda baya bi icimi rahatlatti sagolsun bu yonunu hic bilmiyordum onun..cok destekledi..
sonra esim geldi kaynanamdaydik zaten
suratina bakmadim..yemegini yedi ablasiya uzun uzun konustular mutfakta.caktirmadan kapiyi dinlemeye calistim ablasi kiziyodu baya...
sonra hadi eve gidelim dedi eve gittik iki saat oturduk kimse konusmadi..sonra bu yanima geldi bana sarildi ama ben istemedim..ittim onu..cok tuhaf bir duyguydu kizlar..cok kirilmisim..o israrla tekrar sarildi ben basladim aglamaya..ama ikimizde konusmuyoruz hic..ben agliyorum o gozyaslarimi siliyor..
baya bi agladim..optu sarildi ama ben hic orali olmadim..
sonra konustu..
benimde derdim var kendime gore..sana anlatmiyorum diye derdim yok sanma erkekler oyle herseyi kadinlar gibi anlatamaz en azindan ben anlatamam.yogun calisiyorum keyifimdenmi calisiyorum saniyosun ben seninle zaman gecirmek istememmi aklima takiliyosun dukkan var borc var vs vs bunaliyorum bende dedi
bende dedimki: beni her isine geldiginde bu evden kovmaklami bulcaksin cozumu dedim..
yuzsuzluk bende ki hala burdayim demi dedim
hayir seninle evlendigm icn tekrar nekadar dogru bir karar vermis oldugumu gordum dedi..yanimda nekadar guclu bir kadinin oldugunu yeni farkettim dedi
ben hala agliyorum tabi
aglama lutfen dedi oda basladi aglamaya..
söz bidaha demicem sinir aninda agzimdan cikiyo o an ben nededigimi biliyormuyum sanki dedi.seni bukadar uzdugumu farkedemedim ozurdilerim dedi..
sonra sustuk..hadi yatalim dedi yataga yattik bana sarildi benim ellerimi aldi ona sarilmami sagladi
ama ben cektim ellerimi sirtimi dondum..oda uyudu simdi.
oyle iste kizlar..bende neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..
hla regl olmadim kizlar ya offf panik yapmaya basliyorum
panik yapma sen şu sıralar cok stresli üzgünsün o yuzden gecikebilir...kendini rahatlatmya çalışş
ay kıyamam çok heyecanlı yaaİnsallah kuzumbenim sipa gosterirse gelir soylerim size de tabikii
iyi gecelerrrr..
öpüyorum hepiciğinizi
canlarim yazdiklarinizi okumakla mesguldum.cok sagolun kizlar merak etmissiniz yerim sizi ben..sizde olmasaniz kafayi yemistim heralde..
bugun kucum gorumcemle carsiya ciktik iyi gelir dedi.yemek felan yedik konustuk baya bi
buyuk gorumcemlede konustum eve gelince oda baya bi icimi rahatlatti sagolsun bu yonunu hic bilmiyordum onun..cok destekledi..
sonra esim geldi kaynanamdaydik zaten
suratina bakmadim..yemegini yedi ablasiya uzun uzun konustular mutfakta.caktirmadan kapiyi dinlemeye calistim ablasi kiziyodu baya...
sonra hadi eve gidelim dedi eve gittik iki saat oturduk kimse konusmadi..sonra bu yanima geldi bana sarildi ama ben istemedim..ittim onu..cok tuhaf bir duyguydu kizlar..cok kirilmisim..o israrla tekrar sarildi ben basladim aglamaya..ama ikimizde konusmuyoruz hic..ben agliyorum o gozyaslarimi siliyor..
baya bi agladim..optu sarildi ama ben hic orali olmadim..
sonra konustu..
benimde derdim var kendime gore..sana anlatmiyorum diye derdim yok sanma erkekler oyle herseyi kadinlar gibi anlatamaz en azindan ben anlatamam.yogun calisiyorum keyifimdenmi calisiyorum saniyosun ben seninle zaman gecirmek istememmi aklima takiliyosun dukkan var borc var vs vs bunaliyorum bende dedi
bende dedimki: beni her isine geldiginde bu evden kovmaklami bulcaksin cozumu dedim..
yuzsuzluk bende ki hala burdayim demi dedim
hayir seninle evlendigm icn tekrar nekadar dogru bir karar vermis oldugumu gordum dedi..yanimda nekadar guclu bir kadinin oldugunu yeni farkettim dedi
ben hala agliyorum tabi
aglama lutfen dedi oda basladi aglamaya..
söz bidaha demicem sinir aninda agzimdan cikiyo o an ben nededigimi biliyormuyum sanki dedi.seni bukadar uzdugumu farkedemedim ozurdilerim dedi..
sonra sustuk..hadi yatalim dedi yataga yattik bana sarildi benim ellerimi aldi ona sarilmami sagladi
ama ben cektim ellerimi sirtimi dondum..oda uyudu simdi.
oyle iste kizlar..bende neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..
cok sagol tatlim..uzatmicam fazla ama hatasini anlasin istiyorum dedigin gibi..
sizlerinde kandili mubarek olsun yazamadim kendi derdimden kusura bakmayin.
dua ettim canim..allahim hepimizin duasini kabul etsin insallah
evet cok stressliyim gercekten
umarim bu gunler cabucak gecer
sen iyimisin canm sen napiyosun?