- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.181
yaa oylemi bilmiyodum tmm aklimda kuzi sagol,zaten istanbulda ucuz ev yokkicanım çok uygun ev gelmedikçe bekleyin biraz..faizler zaman zaman azalıyor..
gerçi yüksek faizle çekersen ilerde de düşerse yapılandırma yapabiliyorsun..
biraz yapılandırma ücreti ödeyip yeni düşük faiz oranından faydalanabiliyorsun..
aklında bulunsun..
benimkide öyle asla kalkmaz oturduğu yerden yemeyiverirgıcık şey
senin eşin baya rahat maşallaahh siz tam tersi olmalıymışsınız
benim eşiminde mideden sorunu var dışarda yemek bizim için eziyetkm bilir nasıl yağla yapıyolar ki adam kendini toparlyamıyo yedikten sonra ve dediin gibi masraflı oluyo
doğru kuzumm mecbur yetiştircen napcan
ehehe heveslenmek istemiom tatlım daha bavul kapı arkasında 24ünden sonra çıkacak ortayaa
yaa oylemi bilmiyodum tmm aklimda kuzi sagol,zaten istanbulda ucuz ev yokki
aynennn ben öğretmen olaydım ahh ahh ..
benim için iyi öğrenciler için kötü olurdu
sabır yok bende bildiğim birşeyi bilmeyen birine anlatamıyorum..sanki o da biliyormuş gibi hızlı hızlı anlatırım
kardeşimle az kavga etmezdik bu yüzden
siz başka şehre giderseniz başka eşyalar mı alıcaksınız ev için?
Allah yardımcınız olsun ellam...
belki senin kvler insafa gelir de yardım ederler...
hayırdır gess ne olduu nereye bn kaçırdım orayıı???
ahahadoğru diyosun tatlım hele seni sınıf öğretmeni hiç düşünemiyorum
başka eşya alcaz tatlım çünkü yazları gelcez hemde eşyalarım zarar görsün istemyorum
modalife dan felan mı alsam diyorum 3 takım 2.5 bin var ya
belkide 2 kanepe bi yatak bi dolap alırım bilmiyorum artık öyle bişiler yaparız
modalife çok mantıklı ya da dediğin gibi çekyat falan yeter..
zaten kısa süreliğine gidiceksiniz...
ben de bebiş ismi araştırıyorum..
manyak mıyım de
daha fikri yok ortada eşimle isim arıyoruz
tatlışkom atama bekliyorum yaallah nasip ederse şubtta gidiciyiz
modalife çok mantıklı ya da dediğin gibi çekyat falan yeter..
zaten kısa süreliğine gidiceksiniz...
ben de bebiş ismi araştırıyorum..
manyak mıyım de
daha fikri yok ortada eşimle isim arıyoruz
ben kız da mira buğlem isimlerini pek beğeniyorumhaa bi de sadece naz ismi çok çekici geliyo
geçen de ahududu yu düşündüümeşime dedim ki dalgasına kızıma 2 isimkoycam biri ahu 2.si dudu ahu dudu olcak dedim anaaa dedi hakikaten ahududu koycam kızımın ismini diyo gitti kv lere de dedi manyak
sonra acilinden kafasından çıkardım bu ismiböyle şakalar yapmıcm
hiç erkek ismi düşünmedim biliyo musunhep kız düşünüyorumm
siz neler buldunuzz
ben kız da mira buğlem isimlerini pek beğeniyorumhaa bi de sadece naz ismi çok çekici geliyo
geçen de ahududu yu düşündüümeşime dedim ki dalgasına kızıma 2 isimkoycam biri ahu 2.si dudu ahu dudu olcak dedim anaaa dedi hakikaten ahududu koycam kızımın ismini diyo gitti kv lere de dedi manyak
sonra acilinden kafasından çıkardım bu ismiböyle şakalar yapmıcm
hiç erkek ismi düşünmedim biliyo musunhep kız düşünüyorumm
siz neler buldunuzz
allah seniii cok guldumm eşimde uyudu gülemedimm
bn de defne ve ayşıl isimlerini beğeniyorumm..eskiden gökhan hakan isimlerini beğeniyordum ama artık erkek ismi beğenemiyorum ve düşünemiyorumm sanki kesin kız olucak
pardonnn yaa doğru diyosun hadi hayırlısı cnm inş...hayırlısı..
ooooo fikir yok diyosunda isim arıyosun kızz biz çalışmalara başladık isim bakmadık henüzz sen süpirz yapcan bizee kesin analdım benn
bnde bu hamileyken adet olma olayını arastırıyorum.olabılırmiş ilk aydaa kafam cok karıstı hevesleniyormuyum bilmiyorum..2gündür değişik bir adet şekli vardı ama bugunde mide bulantısı fln iyice şüphelendimm napsammm:44:
allah seniii cok guldumm eşimde uyudu gülemedimm
bn de defne ve ayşıl isimlerini beğeniyorumm..eskiden gökhan hakan isimlerini beğeniyordum ama artık erkek ismi beğenemiyorum ve düşünemiyorumm sanki kesin kız olucak
ece masal çok güzeeelahu dudu süper yaaabayıldımmmm
benim koca da iki isim takıntısı var illa iki isimli olucak
kız belli gibi "ece masal","nice mısra",-bana kalsa duru,derin,berrak..seviyorum ama eşimle sadece masal ve mısra da hemfikir
kaldık
erkek daha da muallakk
alperen batu düşünüyorduk bizim stajerin adı batuhan ve gıcık oluyorumbatudan vazgeçicem galiba
benimki karadenizli ya poyraz da düşünüyor ama ısınamadım poyraza..
ben de aslında kız isimlerine odaklandım eşim buluyor erkek isimlerini...yankı,çınar,gökberk de diğer düşünülen isimler..
prensese sormak lazım?
defneyi ben de çok beğeniyorum ama en yakın arkadaşım çalışmaar başladı ve kız olursa kesin defne istiyorlar
defneyi ben de çok beğeniyorum ama en yakın arkadaşım çalışmaar başladı ve kız olursa kesin defne istiyorlar
anommm bence bi hastanede testmi yaptırsan kuzu
hem için rahat eder bence yerleşme kanaması dedikleri olabilir sonuçta 2 gün olmuş sadece
sağlık ocakları da testi yapıyo galiba emin değilim ama:44:
hee valla eşime bişi demeye gör
bi ihtimal efe ismi hoşuma gidiyo gibi ama çocukların kişiliğini etkilediğine inanıyorum isimlerinin efe bi çocuk olsun istemem
bence defne güzelmiş
bn isim konusundaaa şöyle düşünüyorumm okulda ismiyle dalgageçilmeyeck bir isim olsun en azından minimum riskli olsun :) birdeee hem bebek hem amca ismi olsunn..allah ömür verirse hep bebek kalmayacak yaa.
hastneyi eşimde diyo da ya dağilsem diyede gitmek istemiyorum idrar testimi yapsmm??
ece masal çok güzeeel
evet ahu dudu da iki isim yavrum bak bunu da düşünün siz koyarsanız ben koymamhiç alınmam yani
bence poyraz da karizma haabeğendimm
ay ne olacak canım ömrün boyunca çocuğun taşıyacak bi arkadaş için aynı ismi koymamazlık yapma
ben sizden kopya çekerim mesela
bn isim konusundaaa şöyle düşünüyorumm okulda ismiyle dalgageçilmeyeck bir isim olsun en azından minimum riskli olsun :) birdeee hem bebek hem amca ismi olsunn..allah ömür verirse hep bebek kalmayacak yaa.
hastneyi eşimde diyo da ya dağilsem diyede gitmek istemiyorum idrar testimi yapsmm??
JUSTTTT senin sonuclar ne olduu son durum ne merk ediyorum...
BİZAYRILAMAYIZ ne yaptı acba ne oldu onuda merk ettim??
Bi kafami uzatayim dedim topige) hayirli kandilleeer,hayirli geceler kizlaaar )