Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
eğer adetin kesilirse erkenden bi kan tahlili yaptır istersen canım..
acaba zehirlenme falan mı oldu?
herşeyin başı sağlık ama kilo vermişindir kesin :KK9:

ben de baktım ges beni alıntılamamış tam surat yapıcaktım kiii en sonda unutmamış :KK52:
napıyım kuzucan yeteneksizsiniz karşısında kk keyfi..
bir derdim vara falan bakıyorum :KK53:

BA Naptı acaba aklım onda :KK31:

unutur muyum tatlışkommm:KK52::KK52::KK52: aşkolsunnn:KK52:
bende bir derdim var fanıyım :KK9: her gün mutlaka okurumm atlamam:KK52::KK52:
bende yetenek sizsinizz izliyorum cicimmm:KK52:
ellada gelmişş :KK52:

bu arada bende BA yı merak ediyorum :KK43:

Son düzenleme:
Teldn yazıyorum maalesef alıntılayamdım.
Svit zehirlenme sanmıyorum eşimde aynı şeyleri yedi...
Hamişş aradaşlara soruyorum bu lekelenme nasıl oluyor. 2gun az geldi bugun yok ama wcde idrarla hafif kırmızılık geliyor

Nbr kuzu ya ben sitedeymde cok bakamiorm misafirim var kocamn arkdsi oturuoruz arada sizi okuyorun heheh

gesim adam nasıl resim yaptı dimi hayran kaldım yaa :KK8:
Teldn yazıyorum maalesef alıntılayamdım.
Svit zehirlenme sanmıyorum eşimde aynı şeyleri yedi...
Hamişş aradaşlara soruyorum bu lekelenme nasıl oluyor. 2gun az geldi bugun yok ama wcde idrarla hafif kırmızılık geliyor

aa çok garip prensess yaa..
hamişlik bölümüne konumu açsan :KK53:

Nbr kuzu ya ben sitedeymde cok bakamiorm misafirim var kocamn arkdsi oturuoruz arada sizi okuyorun
heheh

ellacan herşarrta bizimsin süpersin ellaaa :KK9:

ben de çamaşırları astım..asmak değil de toplayıp yerleştirmekten nefret ediyorummm :KK47:
neyseki kociş yardım ediyor ben mızlayınca :KK9:
şimdi de yemek yapmaya gidiyorumm :KK14:
kurufasulye ıslamıştım öğlen onu yapayım pilavla...
beni soğanımla başbaşa bırakın :KK43:

iyilik yivrummm senden naberr:KK1:
bende tv telefon netbook arasında iletişim halindeyim:KK9:
canım sıkılıyoo:KK53: konu bulunda konuşakk:KK53::KK53:

İyi ya nolsun kocisimin can dostu bzde gerci bnmde arkdsm oluoda heheh adamlar inglzce knusuo ben cakmiom mal mal bakiorum uyuz oldum icim sikildi uykumda geldi of offf

ben de çamaşırları astım..asmak değil de toplayıp yerleştirmekten nefret ediyorummm :KK47:

Valla ben ne camadsr asmayi seviorum ne toplamai ne utulemeyi isin enteresan tarafi makinaya atip calistrmayi bile sevmiorum hahhaha,faslyeye zam gelmis kiz bende nohut ialatmistm dun bugn posirdm yedik

Valla ben ne camadsr asmayi seviorum ne toplamai ne utulemeyi isin enteresan tarafi makinaya atip calistrmayi bile sevmiorum hahhaha,faslyeye zam gelmis kiz bende nohut ialatmistm dun bugn posirdm yedik

neyseki ben zamdan önce almıştım ella :KK9:
2 ay önce aldım..heralde bu kış başka almam..bi küçük su bardağı yapıyorum 2 akşam yiyoruz:KK53:
saat 11 olmuş bu sefer gittim ben pişerken gelirim yanınıza..
bu arada arkadaşı ingiliz mi ella?

eveett adam harika sivitoşş:KK16: 98 aldı zaten maşallah:nazar:
bende hiç yetenek yokki çöp adamı zor çizerim:KK52::KK52:
bende ütüden nefret ediyorum sivitoşş:KK47::KK47:

ben kocaya sabah kahvaltıyı sen hazırlasana diyorum bana dediğine bak:KK53: ben kahvaltımı hazırlayıp öpüp uyandıran eş istiyorum diyo:KK53::KK53::KK53: uyuz:KK47: hep annelerin suçu bu yahuu:KK51: anası hiç yattığı yerden kaldırmamış ki alışsın :KK51::KK14:
git soğanını doğra cicim ağlama vaktin gelmiş senin:KK52::KK52:

İyi ya nolsun kocisimin can dostu bzde gerci bnmde arkdsm oluoda heheh adamlar inglzce knusuo ben cakmiom mal mal bakiorum uyuz oldum icim sikildi uykumda geldi of offf

kızz evde niye ingilizce konuşuyolaar :KK52::KK52:

neyseki ben zamdan önce almıştım ella :KK9:
2 ay önce aldım..heralde bu kış başka almam..bi küçük su bardağı yapıyorum 2 akşam yiyoruz:KK53:
saat 11 olmuş bu sefer gittim ben pişerken gelirim yanınıza..
bu arada arkadaşı ingiliz mi ella?

Ay yok be inglz dil bana hava yapiolar kendmi cok ezik hissettm cins bunlar ya heheh cocuk lig tv spor spikeri inglzcesi cok iyi bnm kocam da iyi knusuo da hangisi daha iyi die yarisiolar anladgm kadariyla en sonunda susun die bagrdm hahah turkceye donduler artistler

slm kızlar, nasılsınız bakalım... öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...

ben 2 gündür giremeyince sayfalar ilerlemiş valla hepsini okuyamadım, şu tanışma hikayelerinizi bir kısmını okuyabildim :KK34: benim çoğunuzun ki gibi ilginç bir tanışma hikayem yok malesef:KK50:

neyse yarın sabah 6 da kalkacağım, yolculuk var malum, yarın da okullar açılıyor... kızlar malum okul kapanıyor ki bizim de en yoğun olduğumuz hafta...çok giremeyebilirim... bir de benim tercih haftam... okul vs araştıracam...
prenses hayırdır, zehirlenme falan demişsin...
ella, hırslı gördüm seni, yürümeye başlamışsın :KK34:

şu an ben pudingle mücadele veriyorum resmen, eşim yaptı, ama yemeyeceğim, gidip yatacağım... bu saatte yersem löp löp et-yağ olur onlar bana :KK53: neyse kızlar hepinize iyigeceler...

kızlaaar bülent ersoy tesettüre girmiş programında tövbe estağfirullahh tövbe :KK25: :KK30:

beauty hoş geldinnn son gidişin olsun inşallahh :nazar: tercihler ne zaman sizinnnn :KK52: hadi senin tayinin olsunda sıra bana gelsin yahuu:KK52:

ben 2 gündür giremeyince sayfalar ilerlemiş valla hepsini okuyamadım, şu tanışma hikayelerinizi bir kısmını okuyabildim :KK34: benim çoğunuzun ki gibi ilginç bir tanışma hikayem yok malesef:KK50:

neyse yarın sabah 6 da kalkacağım, yolculuk var malum, yarın da okullar açılıyor... kızlar malum okul kapanıyor ki bizim de en yoğun olduğumuz hafta...çok giremeyebilirim... bir de benim tercih haftam... okul vs araştıracam...

şu an ben pudingle mücadele veriyorum resmen, eşim yaptı, ama yemeyeceğim, gidip yatacağım... bu saatte yersem löp löp et-yağ olur onlar bana :KK53: neyse kızlar hepinize iyigeceler...

saol beauty..seninde kandilin muaberk olsun..
zehirlenme oldugunu sanmıyorum...suan daha iyiyim...zehirenme olsaydı istifra ederdim eşimde olurdu..aynı şeyleri yedik.

sanada kolay gelsin...hakkında hayırlısı olur inş. gölün nerdeyse orası olur inş.

yemekleri ocağa koydummm huzurla oturdum pc karşısınaaa :KK8:

eveett adam harika sivitoşş:KK16: 98 aldı zaten maşallah:nazar:
bende hiç yetenek yokki çöp adamı zor çizerim:KK52::KK52:
bende ütüden nefret ediyorum sivitoşş:KK47::KK47:

ben kocaya sabah kahvaltıyı sen hazırlasana diyorum bana dediğine bak:KK53: ben kahvaltımı hazırlayıp öpüp uyandıran eş istiyorum diyo:KK53::KK53::KK53: uyuz:KK47: hep annelerin suçu bu yahuu:KK51: anası hiç yattığı yerden kaldırmamış ki alışsın :KK51::KK14:
git soğanını doğra cicim ağlama vaktin gelmiş senin:KK52::KK52:

kızz evde niye ingilizce konuşuyolaar :KK52::KK52:

senin koca da çok kurnaz gescanım..hazırlamam demiyor ama sen hazırlarsan daha iyi olur diyor süper :KK53:
ben çalışmasam benimki dişlerini bile bana fırçalatabilir :KK9:
ay ne iğrenç abartı bi örnek oldu yaaa :KK53:
çalıştığım için mecbur yapıyor garibim..
zaten arada neden ben öğretmenle evlenmedim bankacı aldım deyip dalga geçiyor benle :KK52:

Sivitps ya bsy sprucam,konut kredisi faiz oranlari ne kadar oldu
ellacan arttı faiz oranlarıı :KK14:
yazın 0.60 lardayken şimdi 0.93 falandı:KK53:
niyetiniz var mı ev almaya?

canım hoşgeldin...
eşim de yoğun bu hafta sınav okuyor şimdi :KK31:
inşalah atanırsın eşinin yanına..
ne zaman belli olcakk?

kızlaaar bülent ersoy tesettüre girmiş programında tövbe estağfirullahh tövbe :KK25: :KK30:

beauty hoş geldinnn son gidişin olsun inşallahh :nazar: tercihler ne zaman sizinnnn :KK52: hadi senin tayinin olsunda sıra bana gelsin yahuu:KK52:

ayyhh sorma gesss yemeği yaptım tv karşısına bi oturdum benimki de açmış showu aynen böle oldum :KK53::KK53::KK53:
hemen kanal değiştirdim...korktum vala be :KK9:

yemekleri ocağa koydummm huzurla oturdum pc karşısınaaa :KK8:

senin koca da çok kurnaz gescanım..hazırlamam demiyor ama sen hazırlarsan daha iyi olur diyor süper :KK53:
ben çalışmasam benimki dişlerini bile bana fırçalatabilir :KK9:
ay ne iğrenç abartı bi örnek oldu yaaa :KK53:
çalıştığım için mecbur yapıyor garibim..
zaten arada neden ben öğretmenle evlenmedim bankacı aldım deyip dalga geçiyor benle :KK52:

ellacan arttı faiz oranlarıı :KK14:
yazın 0.60 lardayken şimdi 0.93 falandı:KK53:
niyetiniz var mı ev almaya?

canım hoşgeldin...
eşim de yoğun bu hafta sınav okuyor şimdi :KK31:
inşalah atanırsın eşinin yanına..
ne zaman belli olcakk?

ayyhh sorma gesss yemeği yaptım tv karşısına bi oturdum benimki de açmış showu aynen böle oldum :KK53::KK53::KK53:
hemen kanal değiştirdim...korktum vala be :KK9:

ay bu erkeklerin hepsimi aynı yaa:KK9: hepsi üşengeç bunlar nerdeyse üşengeçlikten anne karnından çıkmayacaklarmış:KK25::KK25:
hakikaten sen,n kocaya yazık yavrum o senden baya erken geliyodur heralde :KK52:
kızz valla şu mubarek günde bayramlık ağzımı açmayım diye kanalı nasıl değiştirdim bi görsen:KK53::KK53:
allah akıl fikir versin bu insanlara yaa:KK25:
yemeinde hazır maşallah :nazar: iyi yetiştiriyosun haa:KK17:

ay bu erkeklerin hepsimi aynı yaa:KK9: hepsi üşengeç bunlar nerdeyse üşengeçlikten anne karnından çıkmayacaklarmış:KK25::KK25:
hakikaten sen,n kocaya yazık yavrum o senden baya erken geliyodur heralde :KK52:
kızz valla şu mubarek günde bayramlık ağzımı açmayım diye kanalı nasıl değiştirdim bi görsen:KK53::KK53:
allah akıl fikir versin bu insanlara yaa:KK25:
yemeinde hazır maşallah :nazar: iyi yetiştiriyosun haa:KK17:

aynen canikom aa çok üşengeçler..
mesela canı meyve istiyor yaa üşeniyor mutfağa gidip almaya o derece :KK9:
öğenci oldu bu sene 1-5 arası dersleri...benden 4 saat sonra gitmesine rağmen 1-2 saat önce evde oluyor..

kuzu mecbur yetiştiriyorum..
sık sık dışarıda yemek yiyince hem çok para gidiyor hem sağlıksız :KK50:
haftada bi gün de eşim yapıyor ..1 gün annemler bi gün kv..geçip gidiyor günler..
mecburrr :KK52:

sen bavulu yapmaya başladınmı ondan haber ver :KK1:

Ya sivitosum niyet var da faiz oranlari ucmus nasil alacaz bilmiyorum,konut fiyatlarida cok artti banklarda faizleri ucurdu isimiz cok zor ama almakta lazim bilemiyoruz ki

Ya sivitosum niyet var da faiz oranlari ucmus nasil alacaz bilmiyorum,konut fiyatlarida cok artti banklarda faizleri ucurdu isimiz cok zor ama almakta lazim bilemiyoruz ki

canım çok uygun ev gelmedikçe bekleyin biraz..faizler zaman zaman azalıyor..
gerçi yüksek faizle çekersen ilerde de düşerse yapılandırma yapabiliyorsun..
biraz yapılandırma ücreti ödeyip yeni düşük faiz oranından faydalanabiliyorsun..
aklında bulunsun..

aynen canikom aa çok üşengeçler..
mesela canı meyve istiyor yaa üşeniyor mutfağa gidip almaya o derece :KK9:
öğenci oldu bu sene 1-5 arası dersleri...benden 4 saat sonra gitmesine rağmen 1-2 saat önce evde oluyor..

kuzu mecbur yetiştiriyorum..
sık sık dışarıda yemek yiyince hem çok para gidiyor hem sağlıksız :KK50:
haftada bi gün de eşim yapıyor ..1 gün annemler bi gün kv..geçip gidiyor günler..
mecburrr :KK52:

sen bavulu yapmaya başladınmı ondan haber ver :KK1:

benimkide öyle asla kalkmaz oturduğu yerden yemeyiverir:KK53: gıcık şey:KK53:

senin eşin baya rahat maşallaahh siz tam tersi olmalıymışsınız :KK55:
benim eşiminde mideden sorunu var dışarda yemek bizim için eziyet :KK53: km bilir nasıl yağla yapıyolar ki adam kendini toparlyamıyo yedikten sonra:KK25: ve dediin gibi masraflı oluyo:KK25:

doğru kuzumm mecbur yetiştircen napcan :KK25:
ehehe heveslenmek istemiom tatlım daha bavul kapı arkasında 24ünden sonra çıkacak ortayaa:KK52::KK52:

X