- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
:)) amaaan alır kızz sennkide.. aman benm kocişim gtmş sabah bana folik asit almş ovulasyon testi almışakşam bahsettm buna böle bişi varmış dedm nerden bilosn dedi tabi burayı söylemedm :))) netten araştrdm dedm burayı duysa şifren ne felan girer mazallah yorumlarıma kadr okur :)))
bnmde 1 yıldr her gun takıldgm bır topık var asker topıgı sevgılılermz askerdeyken dertleştgm sıkıfıkı oldgm arkdslarım var bnm kociş orayı bılıohatta bana her gun soruo kk arkdsların nasıllar iiler mi bugun ne kaynattnız dıo bnde gunluk muhabbet dıorum sımdı bu topiğide sölesem bu sefer meraktan grmek ısteyebılr bnm dedıkodumu yapma sakın dıo aaa hiç yaparmym dedm
kızlar bende yeni evligim ben çalistiğim için simdiye kadar hep yemek yapmasını ole cok bılmıyorum ama netten falan bakıp elımden gelenı yapıyorum yenmeyecek gıbı de olmuyor yemeklerım ben yıyorum esımde bazen yıyo bazen yemıyor hep dısardan yemeye alısmıs oda hep dısardan yıyor bıde ben kızıcam dıye benden hbrsız sıparıs verıyo yemek gelıncede süpriz yaptım sana yorulma dıyor bu olayda benım artık sınırımı bozmaya basladı hem cok kılo aldım hem marketten alısverıs yapıyorum aldıklarım bozuluyor dısardan dısardan nereye kadar en son mesela fasulye yemegı yaptım en kolay yemek guzelde oldu ama yemedı artık kendımı kotu hıssetmeye basladım benmı bırsey beceremıyorum acaba dıye zaten calısıyordum sımdı evdeyım onun vermıs oldugu bı sıkıntıda var bende bıde uzerıne boyle olunca kendımı cok kotu hıssedıyorum
ne kadar farkediyoki tatlım ?
günaydın canım, valla bizde sorun ben de onu biliyorumçoğu zaman suçluyum bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorum
nerdesiniz kızlar......
eşim malum diette, kahvaltı hazırlamak için kalktım, daha doğrusu sabah sol gögsümün altındaki ağrıyla uyandım7 gibiydi sanırım.... neyse onu gönderdim işe, evi toparladım, akşama yemek dışında başka bişi yapmayacağım bugün sporumu yaparım birazcık da kişisel bakım... oh yaa... keşke arada böyle tatil verseler bana haftaya pazartesi sendromunu ,işe başlayınca fazlasıyla yaşayacağım gibi geliyor....
hoşgeldin ayprensessi
kızlar bende yeni evligim ben çalistiğim için simdiye kadar hep yemek yapmasını ole cok bılmıyorum ama netten falan bakıp elımden gelenı yapıyorum yenmeyecek gıbı de olmuyor yemeklerım ben yıyorum esımde bazen yıyo bazen yemıyor hep dısardan yemeye alısmıs oda hep dısardan yıyor bıde ben kızıcam dıye benden hbrsız sıparıs verıyo yemek gelıncede süpriz yaptım sana yorulma dıyor bu olayda benım artık sınırımı bozmaya basladı hem cok kılo aldım hem marketten alısverıs yapıyorum aldıklarım bozuluyor dısardan dısardan nereye kadar en son mesela fasulye yemegı yaptım en kolay yemek guzelde oldu ama yemedı artık kendımı kotu hıssetmeye basladım benmı bırsey beceremıyorum acaba dıye zaten calısıyordum sımdı evdeyım onun vermıs oldugu bı sıkıntıda var bende bıde uzerıne boyle olunca kendımı cok kotu hıssedıyorum
valla benmkisi direk şifre felan ister okur hepsini hiç çekemem burda anasınn ardndan atıyorum :)))) haha durdurk yere papaz olmaya gerekyok :
ben de eşime bahsettim burdann..o da bazen soruyor benim hakkımda ne yazıyon diye..açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü dedim :)
valla tatlım arabaya göre ama 500tl den baslıyo diye biliyorum.ordakı para ile burdaki eş değer değil ama yinede ucuzz
geçmiş olsun canm hala varmı ağrın.benmde pazar sabahı belimin üzerinde bi ağrı vardı p.tesi yoktu sımdı yine var sanırım böbreklerimde ağrı :18:
hoşbuldukkk :))
herkeze tünaydınnn
iyi demişsin valla :)))) illa bi yere anlatması gerekkio insanın demirahatlıoz
benimkine şifre versem de okumaz üşenir :) ilk çıktığımız yıllarda mektup yazardım da ne uzun olmuş nasıl okucam derdi..
ki edebiyat öğretmeni bi de :)
canım benim bi arkadaşımın eşi de öyle..3 gün ev yemeği yese ne çok ev yemeği yedik hadi dışardan yiyelim diyor..arkadaşım da uyum sağladı artık canıma minnet deyip yapmıyor yemek..sen hiç üzülme yapamıyorum diye...zamanla ya sen ona ya o sana uyum sağlar,ortada buluşursunuz :)
Bende geldimmm
amoooooooobenmki üşenmez didk didik didikler ne yazmş nereye yazmş kmle knşmş die valla edb öğretmeni olarak üşeniosa kız o yazılılarıda okumaya üşenir
kmseckler anlamaz bizi valla şurda birbirimizi teselli neym edioz :2:aynen valla ayprensesi sağolsun açtı bu konuyu da buluştuk tüm yeni gelinler..bizi bizden başkası anlamaz :)
sen de hoşgeldiinn...daha doğrusu hoşgeldiniz bebiş ve sen :)
hoşgeldin annem hoşgeldin
ben biraz anlasam onu da bana okutturucak :))