Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canım.... bir bakıyorum sayfa ilerlemiyor, akşam giriyorum 6-7 sayfa olmuş

bu arada kızlar kocama karatay dietini uygulatacam, inş yapar... kiloluydu evlendikten sonra çok daha fazla aldı kilo... umarım asabi olmaz aç kalınca

ne güzel alıntı yapıcaklarımı seçmiştim sonra yanlışlıkla siteden çıktım
neyse özet geçeyim
öncelikle yeni arkadaşlar hoşgeldi..böyle hamiş yeni gelinleri gördükçe benim de aklım çeliniyor ona göre :)
beni de bu akşam karadayı eşliğinde ütü bekliyor
eşim normalde kendi yapar ama bu sefer benimkiler de birikti kendiminkileri yap onunkileri yapma olmaz ki...
inşallah dizinin sonuna kadar biter :)

ben de çook kilo aldım (( zaten hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama bu sefer abarttım karatay diyeti nasıl bi diyet çok duydum ama bakmadım hiç içeriğine

eşin ütülerini kendi yapıyor , öyle mi kıskandım seni vallahi benimkisi eline ütü almış mıdır şüpheli

ben de çook kilo aldım (( zaten hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama bu sefer abarttım karatay diyeti nasıl bi diyet çok duydum ama bakmadım hiç içeriğine

patates, ekme, hamur işi,kızartma, her türlü gazlı içecek,çikolata, şeker, light ve işlenmiş ürünler her şey yasak.... doğal, işlenmemiş, her şey serbest... yumurta, pastırma, tereyağı, zeytinyağı, sebzeler, kuruyemişler(çiğ ve tuzsuz) serbest... ara öğün yok ki çalışan bir kişi olarak en cazip bu geldi ... bana uygulanabilir geldi... topiği de var bir bak istersen... ben netten kitabını okuyorum şu an karatay dieti diye arat, çıkıyor karşına....

yani hiç bir şey yokkk ben çikolatasız yapamam kii ((

bu arada eşim benden iyi ütü yapar 1 yıl şehir dışında kalınca mecbuuurrr :)
hatta arada benimkileri de yapıyor :)))

ama haftasonu temizilikte elini sürmedi (

sen her haftasonu gidiyorsu dimi evine?

bu arada işten çıkıyorum eve gidince açabilirsem pcyi gelirim hemencik yemekten sonra ütüye kadar :)

benimkisi ütülemeden giyiyor sinir oluyorum o huyuna gerçi sürekli kot, tşört, sweet tarzı giydiği için ona göre hava hoş....
temizlikte de çok zorla yapıyor, şöyle ben gelmeden içinden gelerek en azından bir süpürge tutsa, viledayla yerleri silse razıyım... ama nerde...
hafta sonları gidiyordum da geçen cuma rapor aldım 12 gün evimdeyim

oo süper 12 koca gün sizin :)

ben de eve geldim yemeği koydum ocağa..uyduruk bi yemek oldu patatesle tavukları attım düdüklüye bi de bol baharat koydum içine..bakalım nasıl olcak..bi de tarhana çorbası bi de salata :) benimki de uyuyakalmış yemeği beklerken kıyamamki ona :)
hepimize afiyet olsun...
şimdi ben çıkarım herkes gelir forma biz ancak the beauty ile karşılaşıyoruz...
neyse kalpler bir olsunn..

ben yapsam bzmki bayılır :))) ne olrsa olsn en ormantk erkekten bile dah romantk hassas bayanlar.. bazılarıda öyle süprizler yapsa diye beklerler

sohbet baya uzamıs ama bunu işaretlemiştim. eşimde dogum gunun gelio ne alayım demişti para yok askm bişi alma sabh kahvaltı getir demiştim sakasına..bu sabah unutmamıs getirmş

valla öyle oldu ben geldim sanrım kimse kalmamıs gitmiş herkez

aynen tatlım bakalım kasımı bekliyoumm gitme ihitmalimyüksek :) gidersem eşimde benmle gelecek inşallah :)
her şey nasip kısmet işi tatlım bakkk ne güzel evlenebilmişsiniz inşallah şans benmde yüzüme güler bu sefer :)
ayyy çok sevindim tatlım iyi atlatmana :) benimki bulaşık makinesinin içine bile bakmamıştır daha tek yaptığı gün aşırı süpürge çalıştırmak bu arada doğum günün kutlu olsunnnn nice sağlıklı yaşlaraaa

ütü müüü eşin miii maşallah tatlım keşke benmkide bi elini sürse şu ütüyee ütü yapmaktan pek hoşlanmıyorummm

bu arada insan 1 2 gün okumayagörsünnn nerdeyse 7 8 sayfa geçmişi okudummmm maşallahh sohbetimiz ol olsun inşallahhh ben çok sevdimm bu topiğiii

teşekkürler canm amin hep beraber inş.

teşekkürler canm cok saol.kısmet artık senye olmaz belki ama 2.doğum günümde olabılır.

bizim de önceliğimiz araba..yoksa toplu ulaşım araçlarında maazallah erken doğum yaparız :)
yurt dışından nasıl alıcaksınız?tanıdık vasıtası ile mi?

biz bulgaristan vatandasıyız ordan alabılıyoruz fiyetlarıda cok uygun ama sadece 6ay orda 6ay burda kalabiliyor.tam arastırmadk aslnda.2tanemi alsak diyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…