Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
biz bulgaristan vatandasıyız ordan alabılıyoruz fiyetlarıda cok uygun ama sadece 6ay orda 6ay burda kalabiliyor.tam arastırmadk aslnda.2tanemi alsak diyorz :KK70:

tabi almışken iki tane olsun yedekte durur :) eğer fırsatınız varsa iyi olur aslında ama 6 ay burda sonra yine 6 ay burda kalsın :)

tabi almışken iki tane olsun yedekte durur :) eğer fırsatınız varsa iyi olur aslında ama 6 ay burda sonra yine 6 ay burda kalsın :)

6 ay burda olan gidince diğeri gelsin diye 2tane iyi olur.ama eşim sıcak bakmıyor.gerçi burdaki fiyetlarla ordakileri görünce alası geliyo ama bilmiyorum off:KK53:

uzun zamandır show tv izlemiyordum. özellikle baştan sona kadar bir film izlemeyeli yıllar olmuştur.bi izleyeylim dedim pişman oldum ne kadar çoook reklam veriyor ve uzun sürüyor yaaa:KK47:

günaydınlar ben geldimmmm nasılsınız????

ah bu kocalar kimisi ev işine çok yardm eder yaranamaz (örn: ben) kimisi hiç bsy yapmaz yine kötüdür adamlar damı suç yoksa kadınlar damı suan onu dusunuyorum:26::KK9:

ah bu kocalar kimisi ev işine çok yardm eder yaranamaz (örn: ben) kimisi hiç bsy yapmaz yine kötüdür adamlar damı suç yoksa kadınlar damı suan onu dusunuyorum:26::KK9:

günaydın canım, valla bizde sorun ben de onu biliyorum :KK9: çoğu zaman suçluyum bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorum :KK1:

nerdesiniz kızlar......

eşim malum diette, kahvaltı hazırlamak için kalktım, daha doğrusu sabah sol gögsümün altındaki ağrıyla uyandım :KK50: 7 gibiydi sanırım.... neyse onu gönderdim işe, evi toparladım, akşama yemek dışında başka bişi yapmayacağım bugün :KK76: sporumu yaparım birazcık da kişisel bakım... oh yaa... keşke arada böyle tatil verseler bana :KK37: haftaya pazartesi sendromunu ,işe başlayınca fazlasıyla yaşayacağım gibi geliyor....

günaydın canım, valla bizde sorun ben de onu biliyorum :KK9: çoğu zaman suçluyum bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorum :KK1:

nerdesiniz kızlar......

eşim malum diette, kahvaltı hazırlamak için kalktım, daha doğrusu sabah sol gögsümün altındaki ağrıyla uyandım :KK50: 7 gibiydi sanırım.... neyse onu gönderdim işe, evi toparladım, akşama yemek dışında başka bişi yapmayacağım bugün :KK76: sporumu yaparım birazcık da kişisel bakım... oh yaa... keşke arada böyle tatil verseler bana :KK37: haftaya pazartesi sendromunu ,işe başlayınca fazlasıyla yaşayacağım gibi geliyor....

evet sorun bncede bizde yani.... hatta kocişim bana bazen zeytinyaglık yapma nena dio hem suçlusun hem güçlüsün dio ben hala vıdıvıdı illa cvp vericem yani... her işimi yapıo allah razı olsun ben üşendgmde ütü yapıo hafta sonu evi süpürüo viledalıyo ben bı yandan toz alıp banyoyu temzlıyorum bı bakıorum o koltuk mınderlerını camdan dısarı vurarak tozunu cıkartıo

aksamları benden bıraz once eve gelıo ustunu cıkarmdan bulask mak. gider içini bosaltır tabi her seyı yanlıs yere koyuo ama olsun:KK9: dısarda pisler varsa içine atıo tezgahı temızlıo,yemek yapmaı bılmez ama salata yapar bakıorum bnden ogrenmıs yesıllıklerı sırkede bekletıo ay ne komık oluo o bunları yaparken:KK9:elide yavas dur askım sen bsye elını surme ben halledıorum dıoda ben ılla surcem tabı ustune bıde kızıorum o oyle dıl boyle dıe:KK9:sanada yaranılmıo aman be dıo ayy alemız bız yahu yatak odasını bıle topluo sabah cıkmadan ben dagınık bırakıorum bazen:KK9: neyse ıste her seyı yapıoda çiçek almıo çiçek o da eksıklık yaaaaaa:KK14:

evet sorun bncede bizde yani.... hatta kocişim bana bazen zeytinyaglık yapma nena dio hem suçlusun hem güçlüsün dio ben hala vıdıvıdı illa cvp vericem yani... her işimi yapıo allah razı olsun ben üşendgmde ütü yapıo hafta sonu evi süpürüo viledalıyo ben bı yandan toz alıp banyoyu temzlıyorum bı bakıorum o koltuk mınderlerını camdan dısarı vurarak tozunu cıkartıo

aksamları benden bıraz once eve gelıo ustunu cıkarmdan bulask mak. gider içini bosaltır tabi her seyı yanlıs yere koyuo ama olsun:KK9: dısarda pisler varsa içine atıo tezgahı temızlıo,yemek yapmaı bılmez ama salata yapar bakıorum bnden ogrenmıs yesıllıklerı sırkede bekletıo ay ne komık oluo o bunları yaparken:KK9:elide yavas dur askım sen bsye elını surme ben halledıorum dıoda ben ılla surcem tabı ustune bıde kızıorum o oyle dıl boyle dıe:KK9:sanada yaranılmıo aman be dıo ayy alemız bız yahu yatak odasını bıle topluo sabah cıkmadan ben dagınık bırakıorum bazen:KK9: neyse ıste her seyı yapıoda çiçek almıo çiçek o da eksıklık yaaaaaa:KK14:

ay bu kadar şey yapıyosa çiçek te almayıversin şekerim...:KK34:

bence de erkekler yaranamıyor bize...benim de eşim benden önce eve geldiği için genelde o prtik bişiler yapar tavuk,patates vb.
am bi gün yapmayınca niye yapmadı da beni bekledi diye düşünüyorum e nankörüm bence :)
çiçeğe gelince zaten sevgiliyken de çok almazdı çiçek ne unuttum ben :) ama ilk evlendiğimiz ay bi kere süpriz yapmıştı zili çaldı kapının deliğinden baktım çiçekği koymuş deliğe :))nasıl mutlu olmuştum bi daha kim bilir ne zamana......

olsun nenacım biz çiçek gibiyiz zaten :)

ayyy ancak girebldm işlerden :))) yaranamazlar aynen :KK70: bende bazen dşnüyorum aynen senn gibi :))

kız valla öyle annem benmkide saolsn yardm eder adince amaaa etmeynce snr oluyorm.. süpürr ben slerm ne blm kalkar yatağı toplar bazen kahvaltıyı hazrlar sabah ama yapmaynca offf diomm illa ben yapcam diom :)))) nankörüz bizde sanki :KK1:

nankoruz nankor:KK9:

neyse yınede sızınkıler hep ılk aylarda 1 defada olsa almıslar bnmkınde tık yok:KK14:

aman almazsa almasın unuturm bnde cıcek ne dıe

nankoruz nankor:KK9:

neyse yınede sızınkıler hep ılk aylarda 1 defada olsa almıslar bnmkınde tık yok:KK14:

aman almazsa almasın unuturm bnde cıcek ne dıe

:)) amaaan alır kızz sennkide.. aman benm kocişim gtmş sabah bana folik asit almş ovulasyon testi almış :KK1: akşam bahsettm buna böle bişi varmış dedm nerden bilosn dedi tabi burayı söylemedm :))) netten araştrdm dedm burayı duysa şifren ne felan girer mazallah yorumlarıma kadr okur :))):KK1:

X