Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

haklısın şekerim ya ii demişsin boşver kötü tavır olmamış hem harcaması çok olur haklsln sen nereye kadar hazır yenir :44: 1 yaparsn 2 yaparsn illa yer

hiç üzülme yaaa alışmış dışardan fastfood beslenmeye de ondan ev yemeği cazip gelmıodur boşver...

bnmkıde asla dısarda yemez evde peynır ekmek yer ama dısarda ıstısna anca ben cok zorlarsam bnd ekılo aldm artık zorlasamda gozumun yasına bakmıo o dısarda yedıklerıne yemek gözüyle bakmıo dısarda yıelım evde yıne yemek arar dolapta e şimdi yedik dıorum o yemek mı dıo tencere yemegı ısterım ben dıo hey allam numune bnm kocamokadar yıo yıo kılo da almıo ben şiştim göbiş önden gidio bu ne aşko diyip duruo pufffff sende kılo almıosan dısarda ye neyıne uzuldun ben anlamadm kımısı ev yemegı sevmez ıstedgı kadar güzel yapılsın bosver parası bıtınce senın yemeklerı arıycak gör bak

ayy alemsn ama haklısın kız para kalmaynca cepte senn mutfağa dolaba düşer merak etme sen :)) benm kocamda saolsn ya yapmasam neden yapmadn demez açar dolabı peynr ekmek yumrta yapar yer valla saolsun bazende işten gelnce yorulma kahvltlk yiyelm der

eşler hep aynı ama sucluları biz değiliz anaları.bnmde basıma geliyo corbalarımda özellikle
1 sustup 2 sustum 3sustum gecen gün patladım yemee yemeği git ananda ye diğe bagırdım şaştı kaldı iyi yemem dedi beğenmiyosan yeme dedm sonra yedi.

ben de eşime bahsettim burdann..o da bazen soruyor benim hakkımda ne yazıyon diye..açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü dedim :)

bnmkide bliyo hatta görüyor. yazarken görsun ne yazıyosuun?? okurken ne okuyosuunnn? meraklı ama göstermiyorum tabiii.

tünaydın canikom hoşgeldin...

nasılsınızz?

Nena yaa benim de göbek öle yaa çok moralim bozuk napsak rejime mi başlasak senle ..ama boğazımı da tutamıyorum kii yaa

tsk ederim kızlar ya moralım duzeldı sız boyle yazınca ne bılım ıste ınsan esıne yaptıgı seylerı yedırmek ıstıyor

Nena yaa benim de göbek öle yaa çok moralim bozuk napsak rejime mi başlasak senle ..ama boğazımı da tutamıyorum kii yaa

göbek bnde de var yılalrdır var.aklıma gelio diyorum hamile kalınca rahatlıcam. sonra da dogumda aldırsammı bebkle birlikte diye saçma sapan düşünüyorum

haydi başlayalım kız zaten kürdan gibi olmadım hiç bi zaman lisede bile 38 beden gyıodum balık etli güzeldimde cok bozuldum 40 beden gyıorum şmdi evlılık için bile zar zor 3 kılo verdm pek tutamıyorum kahrolası bogazımı hepte bahanelerim hazır regl olmadan 1 hafta önce baklavada baklava regli oluyorum yine tatlı tatlı dıe tuutturuorum reglm bıtıo 1 hafta ole arada 1 hafta yemıo işte kocişte dio senin kan şekerin hiç normal kalmazmı hep mı dusuo dıe dalga gecıo

sweatcim başlayalm diete ama p.tesileri dil mesela yarın cünkü p.tesiden baslayan dıetten hyr gelmez

ohhh iyi etmişsn kızzz bende diorum bazen annenn evne git ye o zaman :) sanki anneside yemek yapar gibi iyiyiz sennaslsn şekerm

tsk ederim kızlar ya moralım duzeldı sız boyle yazınca ne bılım ıste ınsan esıne yaptıgı seylerı yedırmek ıstıyor

bende dert ederdim ama artık sallamıyorum özellikle de pzar gunu verdiğim yemekten sonra keyfi bilir ister yesin ister yemesin

kızlaaaarr tünaydınnn birelimde keyif çayım tv açık bilgisayar kucağımda yazdıklarınızı okuyorummm keyifler nasssııll

Aynen ya eşi beğenmeyince üzülüyor insan..benimki genelde beğenir yemekelrimi ama akşam çorba yapmıştım gayet de güzel olmuş bence ama bu bi yudum aldı biraz katı olmuş dedi..tamam suyu az gelmiş olabilir ama niye yüzüme vuruyon ki :)bozuldum çok suratım asıldı sonra da aslında tadı güzel falan dedi..ama yemezlerrr...

Son düzenleme:
Ohh bnde tv karsisinda telefondan giriyorum yattigim yerden bi suru is var

vallaha bende tw karsısındayım eşim pc almadı bu sabh keyfını cıkartıyorum. ama çamasır mak. actım onu bekliyorum.bulasık mak. beni bekliyo allahtan mak. var yoksa napardıkk

şu anda tv karşısında olan arkidişler çok kıskanılıyorsunuzzzz..

saat 2 oluyor sweat gideri hüüüü net kapanır birazdan..akşam 6 da gelirim ben bekleyin gitmeyin bi yere...

öpüyorum hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…