Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
iş bitmezz tatlımmm bide bende sabah kalkamama durumu var şu uykuyu nasıl ayarlayacaksam :44:

sağol tatlımmmm işler bekliyo ama napalım
Ayy bnde esimi gonderp bi iki saat daha uyuyorum.. Bosver yaa yat gitsin yatmaktan zarar gelmez :))
vallaha bende tw karsısındayım eşim pc almadı bu sabh keyfını cıkartıyorum. ama çamasır mak. actım onu bekliyorum.bulasık mak. beni bekliyo allahtan mak. var yoksa napardıkk
Aynen iyiki varlar bnde bugun temzlik yapmayi dusunuyorum da dusuncede kalmaz insallah

görüşürüz tatlımmm iyi çalışmalarr

aman beklesn iş kaçmaz :)) iş hep var valla çalşmıyorsun sen demi ?
ev çok nanköörr bigün yap yine kirleiyo çalışmıyorum tatlım atama bekliyorum bu gidişle daha çokk beklerim

Ayy bnde esimi gonderp bi iki saat daha uyuyorum.. Bosver yaa yat gitsin yatmaktan zarar gelmez :))

Aynen iyiki varlar bnde bugun temzlik yapmayi dusunuyorum da dusuncede kalmaz insallah

aynen yata yata totolar büyüdü ama :26: dün yaptım ben baya ama yine ev kirlendi

çok beklemezsn inşallah canım bulursn bi iş sende hayırlısıyla

Benim durum karisik :) bn aslnda ilk gece hamile kaldimm ama malesef 9haftalik kaybettim. Sonra bir bucuk ay gecti bn istiyordum ve gecen ay kaldim yine.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlımm bende istediğim zaman olmaz diye çok korkuyorumm:18:

Valla buyudu evet ) bnm evim de yol kenari coook toz oluyo her hafta cam siliyorum nerdeyseee

bizim şuan iş sıkıntımız var, bide o sorumluluğun altına giremem sanırım daha :18: ev işleri evlilik daha tam alışmadan istemiyorum açıkcası

Anladim. Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Bende esim de cok istiyoduk en bastan. Cok sukur aramadan da bulduk. İstedgnz zaman darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…