-
- Konu Sahibi ayprensesii
iş bitmezz tatlımmmbide bende sabah kalkamama durumu var şu uykuyu nasıl ayarlayacaksam :44:
sağol tatlımmmmişler bekliyo ama napalım
Evet yaa fena mi olurkilolarima arkadas ariyorumm
şu anda tv karşısında olan arkidişler çok kıskanılıyorsunuzzzz..
saat 2 oluyor sweat gideri hüüüünet kapanır birazdan..akşam 6 da gelirim ben bekleyin gitmeyin bi yere...
öpüyorum hepinizi....
Evet yaa fena mi olurkilolarima arkadas ariyorumm
Ayy bnde esimi gonderp bi iki saat daha uyuyorum.. Bosver yaa yat gitsin yatmaktan zarar gelmez :))iş bitmezz tatlımmmbide bende sabah kalkamama durumu var şu uykuyu nasıl ayarlayacaksam :44:
sağol tatlımmmmişler bekliyo ama napalım
Aynen iyiki varlarvallaha bende tw karsısındayım eşim pc almadı bu sabhkeyfını cıkartıyorum. ama çamasır mak. actım onu bekliyorum.bulasık mak. beni bekliyo allahtan mak. var yoksa napardıkk
sen tam olarak ne zmn hamile kaldın yanı ewlendıkten sonra ne zmn :) yaz geliyorum mak. beni cagrıyo bittim gel diyo
görüşürüz tatlımmm iyi çalışmalarrşu anda tv karşısında olan arkidişler çok kıskanılıyorsunuzzzz..
saat 2 oluyor sweat gideri hüüüünet kapanır birazdan..akşam 6 da gelirim ben bekleyin gitmeyin bi yere...
öpüyorum hepinizi....
ev çok nanköörr bigün yap yine kirleiyoaman beklesn iş kaçmaz :)) iş hep var vallaçalşmıyorsun sen demi ?
Ayy bnde esimi gonderp bi iki saat daha uyuyorum.. Bosver yaa yat gitsin yatmaktan zarar gelmez :))
Aynen iyiki varlarbnde bugun temzlik yapmayi dusunuyorum da dusuncede kalmaz insallah
ya karnm ağrıo regl gnm yakın ondan mı anlayamıomhamile kalmak istiyorum yaa diyorum acaba ondan mı kafaşarı yicem
görüşürüz tatlımmm iyi çalışmalarr
ev çok nanköörr bigün yap yine kirleiyoçalışmıyorum tatlım atama bekliyorum bu gidişle daha çokk beklerim
aynen yata yata totolar büyüdü ama :26:dün yaptım ben baya ama yine ev kirlendi
Benim durum karisik :) bn aslnda ilk gece hamile kaldimm ama malesef 9haftalik kaybettim. Sonra bir bucuk ay gecti bn istiyordum ve gecen ay kaldim yine.
görüşürüz tatlımmm iyi çalışmalarr
ev çok nanköörr bigün yap yine kirleiyoçalışmıyorum tatlım atama bekliyorum bu gidişle daha çokk beklerim
aynen yata yata totolar büyüdü ama :26:dün yaptım ben baya ama yine ev kirlendi
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlımmbende istediğim zaman olmaz diye çok korkuyorumm:18:
çok beklemezsn inşallah canım bulursn bi iş sende hayırlısıyla
Her ikisi de mumkun canim.belirtler hemn hemen ayni. Gunun gelince verirsin bebis haberini insallahh
Amin canim sagoll.
Simdi istemiyosun sanirim??
işde sen aynı dedin ya ondan şey ediyorum bende gıııııkısmet bakalım inş mutlu bi haber verebilirim :44: 14üne kadr bekleyelm bakalım olmazsa regl :26:
inşallah tatlım devlet istiyorum onun için beklerim baya sanırım sabır taşı oldum valla :18:
Valla buyudu evet) bnm evim de yol kenari coook toz oluyo her hafta cam siliyorum nerdeyseee
bizim şuan iş sıkıntımız var, bide o sorumluluğun altına giremem sanırım daha :18: ev işleri evlilik daha tam alışmadan istemiyorum açıkcası
İnsallah canim en hayrli zamanda gelsin bebeginn. Allah verdikten sonra acisini gostermesin muhim olan buu