- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
biz bulgaristan vatandasıyız ordan alabılıyoruz fiyetlarıda cok uygun ama sadece 6ay orda 6ay burda kalabiliyor.tam arastırmadk aslnda.2tanemi alsak diyorz
tabi almışken iki tane olsun yedekte durur :) eğer fırsatınız varsa iyi olur aslında ama 6 ay burda sonra yine 6 ay burda kalsın :)
karadayı bittiii..
sweat yatar birazdan.
iyi geceler kızlar..yarın 12:00da görüşürüz ..
ayprensesi doğum günün kutlu olsun... kimsecikler yok ama iyi geceler gene de kızlar...
teşekkürler canm amin hep beraber inş.
oo sen çok şanslısın, eşinde senle birlikte gelebiliyorsa... inş kasımda olur canım
6 ay burda olan gidince diğeri gelsin diye 2tane iyi olur.ama eşim sıcak bakmıyor.gerçi burdaki fiyetlarla ordakileri görünce alası geliyo ama bilmiyorum off
günaydınlar ben geldimmmm nasılsınız????
ah bu kocalar kimisi ev işine çok yardm eder yaranamaz (örn: ben) kimisi hiç bsy yapmaz yine kötüdür adamlar damı suç yoksa kadınlar damı suan onu dusunuyorum:26:
günaydın canım, valla bizde sorun ben de onu biliyorumçoğu zaman suçluyum bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyorum
nerdesiniz kızlar......
eşim malum diette, kahvaltı hazırlamak için kalktım, daha doğrusu sabah sol gögsümün altındaki ağrıyla uyandım7 gibiydi sanırım.... neyse onu gönderdim işe, evi toparladım, akşama yemek dışında başka bişi yapmayacağım bugün sporumu yaparım birazcık da kişisel bakım... oh yaa... keşke arada böyle tatil verseler bana haftaya pazartesi sendromunu ,işe başlayınca fazlasıyla yaşayacağım gibi geliyor....
evet sorun bncede bizde yani.... hatta kocişim bana bazen zeytinyaglık yapma nena dio hem suçlusun hem güçlüsün dio ben hala vıdıvıdı illa cvp vericem yani... her işimi yapıo allah razı olsun ben üşendgmde ütü yapıo hafta sonu evi süpürüo viledalıyo ben bı yandan toz alıp banyoyu temzlıyorum bı bakıorum o koltuk mınderlerını camdan dısarı vurarak tozunu cıkartıo
aksamları benden bıraz once eve gelıo ustunu cıkarmdan bulask mak. gider içini bosaltır tabi her seyı yanlıs yere koyuo ama olsundısarda pisler varsa içine atıo tezgahı temızlıo,yemek yapmaı bılmez ama salata yapar bakıorum bnden ogrenmıs yesıllıklerı sırkede bekletıo ay ne komık oluo o bunları yaparken elide yavas dur askım sen bsye elını surme ben halledıorum dıoda ben ılla surcem tabı ustune bıde kızıorum o oyle dıl boyle dıe sanada yaranılmıo aman be dıo ayy alemız bız yahu yatak odasını bıle topluo sabah cıkmadan ben dagınık bırakıorum bazen neyse ıste her seyı yapıoda çiçek almıo çiçek o da eksıklık yaaaaaa
ay bu kadar şey yapıyosa çiçek te almayıversin şekerim...
evet sorun bncede bizde yani.... hatta kocişim bana bazen zeytinyaglık yapma nena dio hem suçlusun hem güçlüsün dio ben hala vıdıvıdı illa cvp vericem yani... her işimi yapıo allah razı olsun ben üşendgmde ütü yapıo hafta sonu evi süpürüo viledalıyo ben bı yandan toz alıp banyoyu temzlıyorum bı bakıorum o koltuk mınderlerını camdan dısarı vurarak tozunu cıkartıo
aksamları benden bıraz once eve gelıo ustunu cıkarmdan bulask mak. gider içini bosaltır tabi her seyı yanlıs yere koyuo ama olsundısarda pisler varsa içine atıo tezgahı temızlıo,yemek yapmaı bılmez ama salata yapar bakıorum bnden ogrenmıs yesıllıklerı sırkede bekletıo ay ne komık oluo o bunları yaparken elide yavas dur askım sen bsye elını surme ben halledıorum dıoda ben ılla surcem tabı ustune bıde kızıorum o oyle dıl boyle dıe sanada yaranılmıo aman be dıo ayy alemız bız yahu yatak odasını bıle topluo sabah cıkmadan ben dagınık bırakıorum bazen neyse ıste her seyı yapıoda çiçek almıo çiçek o da eksıklık yaaaaaa
günaydınlar ben geldimmmm nasılsınız????
ah bu kocalar kimisi ev işine çok yardm eder yaranamaz (örn: ben) kimisi hiç bsy yapmaz yine kötüdür adamlar damı suç yoksa kadınlar damı suan onu dusunuyorum:26:
alsın yaaa çiçeksiz olur mu yeni evliyiz ilerde valla içimde kalır hep yüzüne kakarım cocugun
nankoruz nankor
neyse yınede sızınkıler hep ılk aylarda 1 defada olsa almıslar bnmkınde tık yok
aman almazsa almasın unuturm bnde cıcek ne dıe