-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.061
burda kalsın kaybolmasın ama
geldimsonundageçmiş olsun canım.
ayprensesi çok sağol canım benim,seni görmek ne güzel canım birde hamile için yarışyonuz ne güzel,ankarada yakınım hamile ve riskli hamile ankarada yabancı ona bir doktor tavsiye etmek istyroum bir başlık açmak isteidm nasıl açılır yardım edermisin canım
:44:
EYV BEBEGIMMMMMM
dertli gördüm seni accık neşelen toparladın mı biraz kaç gün kalmıştı eşinin gelmesine?
Bak bugün benim de eşim yok iş için çıktı ama ben yine surat yaptım bana ne
35 bebegım o gelene kadar keyfım yok o gelıncede soyle kavga ettık boyle kavga ettık derım artık
aman allah korusun canım yaa ben sizden sevgi yumagı olmanızı bekliyorum inşallah
Ayprensesi çok sağolun açtım,teşekkür ederim,sana hayrlı ve sağlıklı hamilelilklergeçmiş olsun canm...gebelik bolümüne gir ordan konu aça tıklaa...olur zor dail
inşallah kuzucummmmmmm sen nasılsın
canım sıkkın şimdi şuna bak mızmızlanıyo diyebilirsin senin yanında benimkisi hiç kalır ama ne biliyim alışık olmadığım için belki de. Eşim gitti yaa surat yaptım ben gidiyrum dedi iyi güle güle dedim tripli bi şekilde o da çıktı gitti aklım onda
niye gıdıyor kı sankı kıyamam sana ben
yeni bi işe kalkıştı babamda ortak oldu işte şimdi iş için çıktı gündüzleri iş yerini bırakıp gidemediği için akşam çıktı aslında pazar günü çıkıcakmış da hazır kardeşim bugün bizde yalnız kalmıcaksın madem bugün hallediyim pazar arada kaynamasın dedi ama bana ne yine canım sıkıldı benim akşam kocalar evde olsun:26:
eee ıs ıcın gıtmıs bebegım surat yapma
sorunlu bi kadınım biliyorum du bakıyım kaçta gelicek gelince nasıl davranıcak yatıp uyusam mı ne yapsam diye düşünüyorum uyuyamam da uyumuş numarası yaparım
kızlarrrr beğen butonu sol da yıldız * şeklinde haberiniz olsunnn
kızlarrrr beğen butonu sol da yıldız * şeklinde haberiniz olsunnn
kızlar bn cıkıyorummm 2 gün eşim ewdeee ve bn pek giremem beni özleyinnn
mucuk mucuk bebegım mutlu zaman gecırmen dılegıyle