- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.041
Merhaba kızlar,
Ben de daha 4buçuk aylık evliyim. Evliliğimizin başından beri çok badireler atlattık... Ama onlara girmeyeyim. Şuanki sorunum eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz ve sürekli gitsinler gidelim istiyorlar. Hani biz daha yeni evliyiz ve başbaşa kalmak istiyoruz. Siz ailelerinizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz mesela? Bunun bir normali olur mu? Bana göre haftada 1 yeter ama :s çok anlayışsızlar ya... neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Merhaba kızlar,
Ben de daha 4buçuk aylık evliyim. Evliliğimizin başından beri çok badireler atlattık... Ama onlara girmeyeyim. Şuanki sorunum eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz ve sürekli gitsinler gidelim istiyorlar. Hani biz daha yeni evliyiz ve başbaşa kalmak istiyoruz. Siz ailelerinizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz mesela? Bunun bir normali olur mu? Bana göre haftada 1 yeter ama :s çok anlayışsızlar ya... neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
bızde senı optuk bebegımkızlaarr aslında tek tek alıntılamıştım ama müdür erken çıktığı için kaçıyoruz biz de erkenden
O yüzden kısa yazmak zorundayım
çünkü kilitli kalmak istemem h.sonu
Hepinizin hikayelerine ayrı ayrı bayıldım
Ella en iyisini yapmışsın kuzum sonuca bakıcan eşin sana deli gibi aşık mı evett..e ozaman kim açıldı ilk tartışması önemsiz kalıyor..bizde de kendiliğiğnden gelişmeseydi bi ışık alamasaydım ben de eşime açılırdım valla..
Napalım aşık olduk
Amayaa ksımet işte terslesen de sonunda aşık olabiliyorsun
Hoşgeldin tekrar aramıza
Majorrr sizin çocuğun sesi kesin güzel olur
Bence de katıl osese oy atalım sana
Prensesss pazara erkekle gidilmez zaten
Olsun çatal almışın en azından...
Yemekten sonra annemlere gidicez şu meşhur gribe yakalanmışlar
Gece gelmeye çalışırım
öptüm ki hepiciğiniziii
demi canim? nebilim ya aslinda kirici bi ses tonum yoktu sadece kararli bi sestonuydu hatta surat felanda asmadim ona
ama o bana bugun tavir yapiyo surat asiyo-.- allahim ya..
Plojom geçmiş olsun..kıyamam yaa sert vurdular aşıyı
bu hamişlik için aşılardan mı?
bi deee senin de tanışma hikayeni okumak istiyorummmm
eeee kızlar şimdiye kadar neden tanışma hikayelerine konu gelmemiş hiç anlamadım :)
herkesin ayrı bir hikayesi var ne güzel :)
sıra bende öyleyse
Biz eşimle 2011 Kasım ayında tanıştık.
2011 Kasım'da Van Depremi olmuştu biliyorsunuz depremden 2 hafta kadar sonra bir arkadaşım aradı. Major, Van depremi dolayısıyla ordan Tekirdağ'a göç eden depremzedelere yardım gecesi düzenlemek istiyoruz sende bu gecede Türkü söyleyerek yardımcı olur musun dedi. Bende istemedim bilet satacaktık, her gün prova olacaktı, biz emek verecektikte verdiğimiz emek yerini bulacak mıydı gibi soru işaretleri vardı kafamda. Meğer arkadaşım eşimide arayıp ondan da türkü söylemesini istemiş. O da benim gibi düşünmüş ve kabul etmemiş. Daha sonra o insanların halini düşününce ben üzerime düşeni yapmaya karar verip provalara katıldım ve bu provalarda eşimle tanıştık meğer eşimde sonradan benim gibi karar değiştirmiş :) şarkılar türküler şiirlerle dolu bir gece için çalışıp uğraştık yani hayırlı bir iş yapalım derken hayırlı bir işe bulaştık :) eşim provalar sırasında geceyi düzenleyene kadar beni rahatsız edecek tek bir davranışta bulunmadı. Gecemiz düzenlenip sorunsuz bitince ve iyi miktarda bir para topladığımızıda öğrenince bunu kutlamak için hep birlikte yemeğe gittik. İşte o gün orda eşimin bana bir bakışından benimle olmak istediğini anladım ve 2012'ye girerken 31 Aralık gecesi sevgili olduk. 2012 30 Haziranda evlenme teklifi, 2012 16 Eylül'de nişan ve 10 Ağustos 2013'te düğün
plojooo tatlımmm acıttılar mı canını kıyamamm
keşke hep beraber olsaydıkta sere serpe kahvaltı yapsaydık hep beraberrbak o zaman 8 de dikilirdim ayağa sizin içinn
sende anlatırmısın hikayenizi
ahahaha resmen kahkaha attım yaaa AKREP...
Merhaba kızlar,
sağol nenoşummmAyyy ne tatli yazmssin kendi kendine ciclgin gesss vok guldum
evet söylüyoruz gerçektenzaten bu ara o ses türkiye'ye katıl diye baskılar var üzerimde
ayrıca şunuda belirteyim eşimde bende Muş Varto'luyuz ama farklı köylerden, köylerimiz uzak ama aynı şehirde yaşıyoruz
bir çok ortamda yanyana gelebilirdik ama olmamış hiç denk gelmemiş ve tanışmamışız zira benim ailem 88 eşimin ailesi 92'den beri burdalarmış. ayrıca uzaktanda olsa ailelerimiz tanışıyormuş işte cenazeden düğünden falan ama ben onuda ailesinide tanımıyordum. işin asıl ilginç tarafıda bu işte
valla sorma canim ne heycan ne korku vardi ama ask insanin gozunu kor ediyor
ucaktayken resmen kendime inanamadim ya
ama hicte pisman degilimmmm
atanana kadar pek olmasa da sonrasında, e yaştan da ötürü, herkes de bi beni evlendirme isteği oluyodu. ve bi çok insan beni uygun buldukları brileri ile tanıştırmak istiyodu. ben de herkese evlenmeyi düşünmediğimi söylüyodum, çok ısrarcı davrananları kırmayıp tanıştıklarım da oldu... hatta bazıları gerçekten çok iyi insanlardı ama işte bi kanım kaynamadı gitti.... bi de acayip bi güven sorunum vardı....
neyse bi uzak akrabamın eşi nerde görse seni ben evlendircem bak gör diyip dururdu, bi gece telefon açtı, "sana hep dedim ya sonunda buldum kız sana birini" dedi. günü varmış mükü yengemin, orda çok sevdiği bi arkadaşının bi arkadaşının kardeşi varmış da, çok iyi ailelermiş falan filan.... anlattı anlattı. ay nolur yenge ya ben istemem öyle falan desemde bak burda arkadaşım, sen ona face mi vercen ne vercen ver dedi veeee hoooppp hiç tanımadığım biriyle konuşmaya başladım böylece..... kendisi benim küçük görümcemin en yakın arkadaşı, ama ne utandım. dedim ne saçma bi durum.... verdim ben mail adresimi mecburen oldu birazcık. napıyım...
aradan bi hafta geçti tık yok, iki hafta geçti yok.... kimse beni eklemiyo..... amaaaannn diyorum bi yandan bi yandan da la o kadar mı bahtsızım yaaaa diye de düşünmüyo değilim hani.... sonra farkettim ki ben face de bulunamıyomuşum, kapatmışım başkalarının beni bulabilmesi özelliğini..... açtım, bakalım dedim pes etmediyse bi şansı hakedebilir....
bikaç zaman sonra ekledi. konuşmadık pek ama, ben resimlerine bakınca ı ı dedim olmaz bu iş.... resimlerinin %90ı bursaspor formasıyla, atkısıyla, stadda, maça giderken, maçtan çıkarken..... diye devam ediyo. çok az denk geliyo ve çok az konuşuyoduk, sonra telefon numaramı da vermiş mükü yenge....bu arada yılbaşı gelmek üzere, bende izmire gidicem, 2012 e gircez, abim var izmirde onlara gidiyorum. bu durup durup aramaya başladı, bi de telefon da nasılsın canım falan diyo ben ifrit oluyorum, teli çekiyom kulağımdan "nerden canın oluyom senin ben yaaaa" falan diyorum. sonra iyi diyorum ama sen nasılsın demiyorum.... ocak ayının ilk haftalarıydı, yüzyüze gelmeye karar verdik. hah dedim gidiyim ters davranıyım o da unutsun artık bu işi.... niye böyle davranıyorum, direk ben olmaz demek istemiyorum armudun sapı üzümün çöpü kimseleri beğenmiyo kendini beğenmiş diye adım çıkmış. o olmaz desin istiyom bu yüzden..... e yaş da 30 u bulmuş, malum bi hatun için 30 az değil...
ilk görüşmemizde yağmur çiseliyodu, çay bahçesi gibi bi yere gittik.... dışarda oturalım ben sigara kullanıyorum dedim, ıslanırız ama dedi, iyi sen içerde otur o zaman dedim. yüzyüze ilk cümlelerimiz.... ak dese kara diyom, acayip tersim. bi kaç iş değiştirmiş ondan bahsediyo misal; çok geçimsizsin anlaşılan bu kadar iş değiştirdiğine göre.... falan diyorum...... neyse biz böyle 3 kez daha görüştük... ben her defasında ama bu defa diycem artık, olmaz bu iş diycem diye diye gittim. 3. görüşmemiz de geceydi, artık makara da yapmaya başlamıştık... gözlerimden yaşlar gelene kadar güldüğüm bi sırada eşim elimi tutup deneyelim mi dedi aniden ciddileşip. cevap vermedim elini çekmek için yeltendim tuttu daha sıkı... neyse gidelim artık diyip konuyu kapattım o gecelik....
martta ailesiyle tanıştım, nisanda evlenme teklif etti mayıs da nişanlandık ve ekimde evlendikkkkkk:123:
ellacaan yine diyeceğim o kii sen istediini elde eden hatunsun vesselammYil 2008saniyorun bahar aylarindan biri nisan yada mayis ben bir kozmetik firma zincirinden birinde part time calisiyorum neyse egitim icin genel mudurlugu gtmem gerekio bizi servisle aldilar genel midurluge gttik bir toplanti odasi iste elemanlar var uzmani bekliyoruz bnde tabi citi piti 21 yasinda cimcime suslu kokoba bide bi havaliyim uzaktan goren yanima sokulamio falan neyse tam karsimda esim oturuo benim gozum surekli onda ama o bana katiyyen bakmiyor tabi ben cildryrm yanimda arkdslarm var ilgi cekmek icin neredeyse masaya cikip oynicam yok adamin umurunda degilim bide garibim arkdsida yok beliki bsyleri dusunuo derken uzman geldi oste herkesin egtm durunu vs soruo bnmkide iste yok soyle uni okudum 2ciyi okuyorun bursluyum bu firmada part time calisiyrm sonra 2 yabanci dilim var anlatio tabi benm agzimin suyu akio hedefm su bu bu firmada part time kendi ohtuclarmi karsiliorum anlatio derken herkes kendinden bahsetti sonra egtime gecildi aksam oldu ciktik ayni servise bindik bn en arkda oturuorum o onumdeki koltukta kolunuda koltgun tutacgna koymus dier eliyle kitap okuo ama bem okadar uyuz oldmki yani beni farketmemesine cildiricam ben inicegm yere gelince kicimla bunun koluna carptim o da korkmus kendi kendine yuh ne kic var demis halvuki 52kg 38beden pantolon gyiorum ozamanlar neys eindim ben uyuz oldum ona aradan zaman gecti ama bu cocuk hoc aklomdan cikmio bidaha gormem lazm derkn bi gin magazanin kasasindayim magaza muduru arkdsim o da kendi kasasnda duruo karsilikli sohbet ediyoruz o gunun gecesidr magaza sayimi olucak neyse dis magazlardan eleman destgine igticycmz olucak magaza muduru titmus bnmkini cagrmis destege bnm tabi haberm yok onu begendgmide kimse bilmio o gunun aksami saat 7yada 8 olavlr bnmki grdi magazaya direk mudurun yanina gtti ama bnm o magazada oldgmu bilmio bilse nolcak beni egitimlerde gormedgne okadar eminimki yani bem oyle saniorum cunku hic bana baktgni gormemistm neyse bu grdi magazaya mudurun yanina tam arksbdada ben varim ben esimi gorunce kalbim agzmda atmaya basladi cildiriorim ama onun icin sonra o reflex arkasina donup bakti anlamadi heralde hizlica donup bidaha bakti ben o sira gulumsedm onun o jareketine sonra dediki siz de mi burdasinz ben tabi kekeme oldum be ben mi evet dedm efitimlerde goruodum sizi iste ben gokhan sonra iste bn nena memnun oldum muhabbetti aksam magazayi kapattik sayim ayapocaz gelen destek elemanlarla 7-8kisiyiz kadromuzda esimin muduru ve yardmcisi bnm midirim ve yardmcim ben ve eski magaza mudurum bode bi personel daha esime demir baslari verdiler caksin raflari die bende mudur ve yardmcmz ikiside samimi arkdsmdi ozamanlar mudure dirumki gulsum bu cocuk hangi magazada nerden buldun bunu ya diorun zeynepte yardmcisi nena aman gozunu sevim kiprasma cpcugn muduru burda ekemgnden etme muhabbeti yok dedm zarar vericek bsy yapmam ben gttim bunun yanina raglarla cebelesio dedm size yardm edim destege ihtycnz var oda memnun olurim dedi ben tutuyorum o cakio bo yandanda ispanyolca amor amor sarki soluo hahahha neyse aradan zaman gecti ben rafi tutarken kalbim kutkut kipkirmizi oldum elime dokundu ya cildiriorum bnm arkdslar farketto orda bi enerji patlicak die beni cektiler sen gel bize yardm et diye ama ben her firsatta onun yanina kacyrm derken uzatmayn oyle gcti ,aradan 1hafta gecti magazaya geldi belliki beni gorucek insan izin gununde ayni magazann baska subesnde calisip dur bi foryou ya gdin dermi demez neyse yemek saatnz ne zmn dedi smdi cikarm dedm ozamn size eslik edim dedi sevnrm dedm cktk bi yerlerde sandvoch yedik derken ben baya bsyper anlattm ona dertlestm icom isindi cunku oda beni cana yakin buldu acildi bana falan magazaya birakti baktm gdio ya bsy sorcam dedm tabi dedi ben size nasil ulasrm tekrar dedm oortak hattan baglanin dio mallll halbuki ben onun tlfn numarasni istedm o da anlamadi sanral arasi kisa kodlar var ordan ara demeye getrdi bnde bulmusken kaybedermym bi cep numarnz varsa alayim dedim a ozur dilerm dedi yazdi veri,ben daha num aldm andan itibaren surekli msj atirim cvp veren yok ya dedm num yanlos verdi yada hoslanmadi bnden kestm msjlari bi 1hafta bsy yamdm gecenin12si falan uyorm msj geldi tlfnuma iste bnm msn adresm suan onlineim musaitsenz beklerm die ulan kim blr kacinci ruyamdaym apar topar kalktm pcmi actm bu online kusura bakmyn msjlara donemedm kontorun yoktu vs bi yarim saatten fazla knustuk tam dedi ben cikim sizde dinlenin dur cikma dedm birden samimilestm o hala kibar bsy mi diceksnz die sordu evet dedm soyleyn lutfen dedi ben okuz gibi atladim sana asik oldum hemde buuk pubtolarla yazdm ondan gelen cvp ben size karsi bsy hissetmiyorum hmm oylemi dedim oyle falan dedi yarn goruselim bnm izin gunum dedm o da bnmde izin gunum goruslm falan ddi biz bulustuk sen bnm gozlerime balsana dedm bu bakio ben sana asik oldum sen bana terbieszlik yaptn dedm ben kimseye umut vermedm vermemde muhabeyi yapio ama nasil uyuz oldum bana nenaya nasil bole bsy der bana yani bana neyse o gunde atistik matistik ben 1hafta aramadm yuzsuz deilim okadr bni istemeyeni napim bu ario acmiorm ario acmiorum en sonnda actm tlfnda iste georuselim ozledm seni bnde sevmedgn birini nasil ozluosun gorusmicem dedm yalvar yakar bulustuk o bana asik deilde oyle sik sik gorusmeye basladik gorusurken zamanla p da bana asik oldu derken geldik bu gublere kzilar cok co kisaltmis halim belki karisik yazdm belki eksik belki fazla yazdm bilemiyrm suan ama tabletle inanin zor yazilio ben yazarken o gunleri yasadm duygulandm umarm siz okurken sikilmazsnz biz esimle yeri geldik1tlyi bolustuk yeri geldi 2mizin maasini 2gunde yedik ben ona o bana cok fdakarlik yaptk halada yapioruz birbirimizi cok seviyoruz ve ben yasamim boyunca ona asik oldgm il gunden daha da fazla asik olucam onu smdi bile gelmesni sabrszlikla bekliyorum mutlu hir ciftiz ve umarm sizde sonsuza dek mutlu olursunuz sizleri seviyorum bana bu firsati verdnz ve be ayni heyecani yasadm okurken cok etkilemeyeblr sizi ama yasarken ap ayri bir mutluluktu bnm icin opucekler sevgiler
bende 4.5aylık evliyim tatlım bence eşinin ailesinin yapısına bağlı bi durum benimkilerde gidip gelmeyi çok severler birbirlerine hatta 2 günde 1 biz gidelim siz gelin muhabbeti oluyodu önceden ben baya bunaldım bu durumdan ama şuan direniyorum haftada 2 ye düşürmek içinMerhaba kızlar,
Kızlar bende arada gelirdim buraya uzun süredir gelemedim,burda ki muhabbet nede güzel olmuş
kızlaarr aslında tek tek alıntılamıştım ama müdür erken çıktığı için kaçıyoruz biz de erkenden
o yüzden kısa yazmak zorundayım
çünkü kilitli kalmak istemem h.sonu
hepinizin hikayelerine ayrı ayrı bayıldım
ella en iyisini yapmışsın kuzum sonuca bakıcan eşin sana deli gibi aşık mı evett..e ozaman kim açıldı ilk tartışması önemsiz kalıyor..bizde de kendiliğiğnden gelişmeseydi bi ışık alamasaydım ben de eşime açılırdım valla..
napalım aşık olduk
amayaa ksımet işte terslesen de sonunda aşık olabiliyorsun
hoşgeldin tekrar aramıza
majorrr sizin çocuğun sesi kesin güzel olur
bence de katıl osese oy atalım sana
prensesss pazara erkekle gidilmez zaten
olsun çatal almışın en azından...
yemekten sonra annemlere gidicez şu meşhur gribe yakalanmışlar
gece gelmeye çalışırım
öptüm ki hepiciğiniziii
Kızlar bende arada gelirdim buraya uzun süredir gelemedim,burda ki muhabbet nede güzel olmuş
ayprensesisen bu ay bebek düşünüyodun dimi?
ayyy biz de 13 eylül 2008 de başladık 14 eylülde evlendik çok yakınmış tarihlerimizKaparim tospikcim delidivane asiktm napim aslnda cok cok uzunduda kisaltcm die biraz kirpmak zorunda kaldm atladm zipladm bu asamalar 3-4 ay surmustu yok bi kac egtm daha olmstu vs yani cikmaya eylulde basladk tam 5yil sonra eylulde evlendk 13eylil 2008 22eylul 2013o yuzden kizimiz olursa adi eylul nena olcak ;-)
Merhaba kızlar,
kızlarr bn geldimm bi geldmm eşim gegllmişşşşşşşşş işte olması gerekiyorduuu kasıkalrında intihaplnma olmuşş ya 2 gün raporlu..hastnye fln gitmiş....
hoşgeldin canmm..
ewt cnm düşünüyorudm ama test negatif cıktı. ve sanrım regl oldum bi tatlı kası kadar geldi.....
regl tavimi var telde..onda tam bugun regl yazıyo ve geldii
gess cok geçmiş olsun..hayırdır ne oldu babana?
Devada burda =)))))))))))))))
kızlarr bn geldimm bi geldmm eşim gegllmişşşşşşşşş işte olması gerekiyorduuu kasıkalrında intihaplnma olmuşş ya 2 gün raporlu..hastnye fln gitmiş....
hoşgeldin canmm..
ewt cnm düşünüyorudm ama test negatif cıktı. ve sanrım regl oldum bi tatlı kası kadar geldi.....
regl tavimi var telde..onda tam bugun regl yazıyo ve geldii
gess cok geçmiş olsun..hayırdır ne oldu babana?