Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Cnm hg ben 2haftada bir gdyrm,onlari davet edersem belki gelirlerde bn etmyrm banane fazla yuz goz lmaya gerekte yok

öncelikle aramıza hoşgeldinn..
aslında bu işin normali hiç gitmemk olurdu ama öyle bisey yok tabiii
eşinin tavrı nasıl? kv.lerin davet etmesi önmli değil eşinin düşüncesi önmlii... misal...
ilk ayımızda bizde hep giderdik eşim bişey demzdi...şimdi bn diyorum gidelim mi diye "hergün mü görüşcez özlesinler biraz" diyor... biz gitmiyoruzz onlar geliyor o da haftada 1 kez işinden dolayı ztn 1 hafta gelme imkanları yok :) yani 2 hafta da 1 gelirler o yuzden onlar gelemdn biz gidiyorz onların gelmelerine pek gerk kalmıyor.... karıştı sanrım biraz ama eşin de rahatsızsa bu durumdan. arayı yavaş yavaş açın pat diye olursa anlarlar önce 2 sonra 4 sonra 7günde gidin sonra 15 olur ztn :)

kızlarr annemlere izmirden misafir gelmişşş bnde gidiyorumm 9.30da babam gelince gleicemmm...öpüyorum cok kaynatmyınn

kızlaarr aslında tek tek alıntılamıştım ama müdür erken çıktığı için kaçıyoruz biz de erkenden
o yüzden kısa yazmak zorundayım
çünkü kilitli kalmak istemem h.sonu
hepinizin hikayelerine ayrı ayrı bayıldım
ella en iyisini yapmışsın kuzum sonuca bakıcan eşin sana deli gibi aşık mı evett..e ozaman kim açıldı ilk tartışması önemsiz kalıyor..bizde de kendiliğiğnden gelişmeseydi bi ışık alamasaydım ben de eşime açılırdım valla..
napalım aşık olduk

amayaa ksımet işte terslesen de sonunda aşık olabiliyorsun
hoşgeldin tekrar aramıza

majorrr sizin çocuğun sesi kesin güzel olur
bence de katıl osese oy atalım sana

prensesss pazara erkekle gidilmez zaten
olsun çatal almışın en azından...

yemekten sonra annemlere gidicez şu meşhur gribe yakalanmışlar
gece gelmeye çalışırım
öptüm ki hepiciğiniziii

bızde senı optuk bebegım

demi canim? nebilim ya aslinda kirici bi ses tonum yoktu sadece kararli bi sestonuydu hatta surat felanda asmadim ona
ama o bana bugun tavir yapiyo surat asiyo-.- allahim ya..

Pohpoh perisi misin sen salla boşver..Kabullenir,ama eğer konuyu tekrar açıp açıklama yapmaya çalışırsan olmaz..Alışsın :)

Plojom geçmiş olsun..kıyamam yaa sert vurdular aşıyı
bu hamişlik için aşılardan mı?
bi deee senin de tanışma hikayeni okumak istiyorummmm

Sağol canım,hamilelikte tekrarlanan bir aşı,tetanoz aşısı..İsteğe bağlı tabi zorunlu değil yazacam bende hikayemizi

Aynı akşam sevinçliymişiz :) Senin nişanın olurken benim düğünüm oluyormuş :123:
Senin düğünün olurkende ben miniğim için gün sayıyordum

plojooo tatlımmm acıttılar mı canını kıyamamm
keşke hep beraber olsaydıkta sere serpe kahvaltı yapsaydık hep beraberr bak o zaman 8 de dikilirdim ayağa sizin içinn
sende anlatırmısın hikayenizi

Vuruken iyiydide sonradan sızısı başladı :) Nasıl keyifli bir kahvaltı olurdu Anlatacam hikayemizi yazacam uzun uzun

ahahaha resmen kahkaha attım yaaa AKREP...

Güzelmiş akrep,sen sinirliysen kaçacaz Ben başak burcuyum :)

Mutluluğunuz daim olsuun Ben çalışırken haftada bir gidiyorduk o da haftaiçi,haftasonunu değerlendiriyorduk,haftasonu uğrasak bile annemle babam ( kayınpederimel kayınvalidem) hadi gidin işiniz vardır derlerdi..Şimdi evdeyim, öyle belirli bir günümüz yok ben sabahtan giderim bazen özlerim,eşimle döneriz,bazen üstüste birşeyler denk gelir 2 hafta gidemediğimiz olur..Hiç sorun olmadı ama bu konu sağolsunlar..

kızlaaarrr
ölüyorumm 3ten beri temizliğiydi yemeğiydi öldümmm
yarınmisafirlerim var 1.30da gelceklerr
pazartesi de baabam ameliyat olacakmış :26:
şimdi pasta yapmaya gidiyorumm belki gece bi uğrarım
Ayyy ne tatli yazmssin kendi kendine ciclgin gesss vok guldum
sağol nenoşummm can sıkıntısına saçmalıyım azcık dedim baktım kimse yok

katılsan ya tatlımmmmmm oy atarız sanaoyyy hatta eşinle katılınn ne güzel olurrr

valla sorma canim ne heycan ne korku vardi ama ask insanin gozunu kor ediyor
ucaktayken resmen kendime inanamadim ya
ama hicte pisman degilimmmm

kesinliklee aşık olmak çok farklı bi duygu yaa
bi süre sonra sevgiye dönüştüğüne inanıyorumm

jet hızıyla evlenmişsiniz kuzu bi bulmuşsun tam bulmuşsun kocayıı
maşallah istemedin ama allah mutluluğunuzu bozmasın amin

ellacaan yine diyeceğim o kii sen istediini elde eden hatunsun vesselamm
çılgın seni yaa allah mutluluğunuzu daim etsin cicimm aminn

bende 4.5aylık evliyim tatlım bence eşinin ailesinin yapısına bağlı bi durum benimkilerde gidip gelmeyi çok severler birbirlerine hatta 2 günde 1 biz gidelim siz gelin muhabbeti oluyodu önceden ben baya bunaldım bu durumdan ama şuan direniyorum haftada 2 ye düşürmek için
çalışıyosanız haftada 1 yeter bence en ideali arayı çaktırmadan açmaya çalış haa baktın öyle açılmıyo ben evimde eşmle oturmak istiyorum diye belirt bence
bu arada hoşgeldin

Kızlar bende arada gelirdim buraya uzun süredir gelemedim,burda ki muhabbet nede güzel olm

Kizlarrrr bugun kmsecikler yokmu nerdesnz yahu,gesim babisine gecmisler olsun tatlis ne ameliyati olacak:-l

hoşgördük şekerimmmmm.... aynen dediğin gibi ella nın kocasına yaptığını kocam da bana yapmış.... sonrasında konuştuğumuzda ilk karşılaşmamızı hatırlıyo, hatta ne giydiğimi bile(!) ama onu terslediğimi fark etmemiş.... hatta hiç fark etmemiş....

ben de hep "hayır diyecektim ağzım dilim bağland"ı diyenlere "hadi ordan ya olurmu öyle şey" derdim, işte gördüm galiba :90: kocam fotolarında pek kazma, kütük görünüyodu am misal şu güne kadar atıyorum su ver dememiştir, su verir misin, şunu uzatırmısın... falan filan :))))) seviyom zaten ben onu çok yaaaaa

Amayaa annemdeyim canım,merak ettim bakayım dedim 2 dk ama burdaki pc masaüstü o yüzden çok duramıyorum başında,içeri geçecem yine İlk fırsatta yazacaamm
Aklımda sizde yahuu

geldimsonunda Geçmiş olsuuun canım,Allah acil şifalar versin..

Son düzenleme:
kızlarr bn geldimm bi geldmm eşim gegllmişşşşşşşşş işte olması gerekiyorduuu kasıkalrında intihaplnma olmuşş ya 2 gün raporlu..hastnye fln gitmiş....

Kızlar bende arada gelirdim buraya uzun süredir gelemedim,burda ki muhabbet nede güzel olm

hoşgeldin canmm..

ayprensesi sen bu ay bebek düşünüyodun dimi?

ewt cnm düşünüyorudm ama test negatif cıktı. ve sanrım regl oldum bi tatlı kası kadar geldi.....
regl tavimi var telde..onda tam bugun regl yazıyo ve geldii

gess cok geçmiş olsun..hayırdır ne oldu babana?

ayyy biz de 13 eylül 2008 de başladık 14 eylülde evlendik çok yakınmış tarihlerimiz
güldüğüme bakma bende de aynı dert var kv.ler üst katta ama onlar bize gelmez ben çağırmadan ben de çağırmıyorum ama bizim gitmemizi bekliyola ben de haftada bi gün yemeğe gidiyorum eşimle onlara veya çaya. gün içinde kv ye çıkmam 3-4 günde bi belki giderim başta dile getiriyordu hep ama baktı ben böyleyimmmmmm alıştı heralde

bi daha ki ay inşallah boşver üzülme hiç canım

ayprensesi çok sağol canım benim,seni görmek ne güzel canım birde hamile için yarışyonuz ne güzel,ankarada yakınım hamile ve riskli hamile ankarada yabancı ona bir doktor tavsiye etmek istyroum bir başlık açmak isteidm nasıl açılır yardım edermisin canım
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…