Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

analdım canm takılıyorum kızmaa :26:
bu ardaaa nickin ella altında lale harfler karısmı gibi cok dikkatımı çekiyoo

işte bunlar hep kısmet

ayyy tanışmamızı yazamışım ama dur onu da yazıyım herkes yazıyo mademmm

ella allem etmişsin kallem etmişsin kapmışsın adamı helal olsun

Kaparim tospikcim delidivane asiktm napim aslnda cok cok uzunduda kisaltcm die biraz kirpmak zorunda kaldm atladm zipladm bu asamalar 3-4 ay surmustu yok bi kac egtm daha olmstu vs yani cikmaya eylulde basladk tam 5yil sonra eylulde evlendk 13eylil 2008 22eylul 2013o yuzden kizimiz olursa adi eylul nena olcak ;-)

Kıııııııııız ellaaaaa ben de eşime ilkin açılmıştım sürekli bana abi de x abinim ben falan diyodu meğer kendini platonik sanıyomuş safım benim Sonra ben size aşık oldum dedim

Son düzenleme:
Kıııııııııız ellaaaaa ben de eşime ilkin açılmıştım sürekli bana abi de x abinim ben falan diyodu meğer kendini platonik sanıyomuş safım benim Sonra ben size aşık oldum dedim

Oleyyyy yasasinnn justtt yalniz degilimsm asiksan solicen dimi naza niyaza cekmeye gerek yok ben esimden beklesemymsm kaybedicekmsm onu adam bana bsy hssetmiodu yasasn cok sevndm juustosummmm hahahaah beni cok elestriodu arkdslar ela kizlar soylemz adin cikicak ne alakasi var yani cesur kadinin hali baska ilk ben optum esimi il ben sokuldum hep ilk yaptm herif bana dayanamdo heheh

valla söylemesem evlenemeyebilirdik çünkü ben sana söyleyemezdim çekiniyodum platonik sanıyodum kendimi bana bakmaz diyodum dedi yani iyi ki söylemişiz bence ellaacım aynen biz baştan çıkarmışız adamları ya ben de mahsuscuktan eline omzuna falan dokunuyodum ay ne fenaymışız ya böyle süslü püslü giyiniyodum mahsus güzel makyajlı cici elbiseli resimlerimi atıyodum bi kez abi demedim valla demicem dedim

hem bence de alakası yok gerçek bir kadın erkeğini kendisi seçer seçilmez diye düşünüyorum kulak asma sen onlara ben zaten çıkma teklif etmedim size aşığım dedim siz bilirsiniz ne yapcağınız hemen o gece mesajlar yağdırmaya başladı bana sonra ben kaçtım o pıtı pıtı geldi

Son düzenleme:

Ahahah aynen aynen bende kacirirdm vala evlenemzdm ama o bi ilk yapti benden once evlenme teklfi etti hahahha biraz daha dursaymiz onuda ben ederdm garanti super kizlar ella ve jusytyy

Merhaba kızlar,
Ben de daha 4buçuk aylık evliyim. Evliliğimizin başından beri çok badireler atlattık... Ama onlara girmeyeyim. Şuanki sorunum eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz ve sürekli gitsinler gidelim istiyorlar. Hani biz daha yeni evliyiz ve başbaşa kalmak istiyoruz. Siz ailelerinizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz mesela? Bunun bir normali olur mu? Bana göre haftada 1 yeter ama :s çok anlayışsızlar ya... neden böyle yapıyorlar anlamıyorum

aha bitane da
canim sende bendensin desene
tavrini koyman lazim birazcik caktirman lazim tabi pat diye gelmeyin demiceksin ama bi sekilde caktircaksin iste mesela ben biraz durgun ve mesafeli davraniyodum
e bizde kalkalim artik felan dediklerinde , yokya biraz daha oturun demiyodum hahaha
ne fenayim kocana is dusuyo o bisey demiyomu bu duruma?

vay arkadas ya bır tane dertsız adam gelmez mı buraya ah sekerım ah herkes dertlı burda adamalrın aılesınden ama mesafe koyabılıyorsan haftada bır on bes gunde bır ıdeal

senaryo ne kadar tanıdık bıze dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…