- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.021
canim ben en basindan tabletle yazdgm icin mazur gorun die belirtmistm normal pc gibi deilki bunda satir basi falan ugrastirio tlfndan griosun gbi farzet oyle zor yani o sebeple prensescik u under stand me baby ;-)
Yes majorcum 2 adim var dieri turkce nena bosnakca ama herkes bana nena der zaten
işte bunlar hep kısmet
ayyy tanışmamızı yazamışım ama dur onu da yazıyım herkes yazıyo mademmm
ella allem etmişsin kallem etmişsin kapmışsın adamı helal olsun
analdım canm takılıyorum kızmaa :26:
bu ardaaa nickin ella altında lale harfler karısmı gibi cok dikkatımı çekiyoo
Kıııııııııız ellaaaaa ben de eşime ilkin açılmıştım sürekli bana abi de x abinim ben falan diyodu meğer kendini platonik sanıyomuş safım benimSonra ben size aşık oldum dedim
Oleyyyy yasasinnn justtt yalniz degilimsm asiksan solicen dimi naza niyaza cekmeye gerek yok ben esimden beklesemymsm kaybedicekmsm onu adam bana bsy hssetmiodu yasasn cok sevndm juustosummmm hahahaah beni cok elestriodu arkdslar ela kizlar soylemz adin cikicak ne alakasi var yani cesur kadinin hali baska ilk ben optum esimi il ben sokuldum hep ilk yaptm herif bana dayanamdo heheh
valla söylemesem evlenemeyebilirdik çünkü ben sana söyleyemezdim çekiniyodum platonik sanıyodum kendimi bana bakmaz diyodum dedi yani iyi ki söylemişiz bence ellaacımaynen biz baştan çıkarmışız adamları ya ben de mahsuscuktan eline omzuna falan dokunuyodum ay ne fenaymışız ya böyle süslü püslü giyiniyodum mahsus güzel makyajlı cici elbiseli resimlerimi atıyodum bi kez abi demedim valla demicem dedim
Ahahah aynen aynen bende kacirirdm vala evlenemzdm ama o bi ilk yapti benden once evlenme teklfi etti hahahha biraz daha dursaymiz onuda ben ederdm garanti super kizlar ella ve jusytyy
Amanda aman bızım kıscelerın askı deplesmıs kocıslerıne
eveeet seninki de geliyomuşseninki de depreşir annem
Merhaba kızlar,
Ben de daha 4buçuk aylık evliyim. Evliliğimizin başından beri çok badireler atlattık... Ama onlara girmeyeyim. Şuanki sorunum eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz ve sürekli gitsinler gidelim istiyorlar. Hani biz daha yeni evliyiz ve başbaşa kalmak istiyoruz. Siz ailelerinizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz mesela? Bunun bir normali olur mu? Bana göre haftada 1 yeter ama :s çok anlayışsızlar ya... neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
merhaba kızlar,
ben de daha 4buçuk aylık evliyim. Evliliğimizin başından beri çok badireler atlattık... Ama onlara girmeyeyim. şuanki sorunum eşimin ailesine çok yakın oturuyoruz ve sürekli gitsinler gidelim istiyorlar. Hani biz daha yeni evliyiz ve başbaşa kalmak istiyoruz. Siz ailelerinizle haftada kaç gün görüşüyorsunuz mesela? Bunun bir normali olur mu? Bana göre haftada 1 yeter ama :s çok anlayışsızlar ya... Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
aha bitane da:d
canim sende bendensin desene:d
tavrini koyman lazim birazcik caktirman lazim tabi pat diye gelmeyin demiceksin ama bi sekilde caktircaksin iste mesela ben biraz durgun ve mesafeli davraniyodum
e bizde kalkalim artik felan dediklerinde , yokya biraz daha oturun demiyodum hahaha
ne fenayim:d kocana is dusuyo o bisey demiyomu bu duruma?
kizlar ben pert oldum ya..
Acayip yoruldum( sirtim cok agriyo.. anca oturdum k.. Ustune
senaryo ne kadar tanıdık bıze dımı
aynen kuzummm:d
sen nasilsin bu arada?