Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

aynen aynen katılıyorum sana gevezecim...

sevgilyken hafta bir mutlaka alırdı parası yoksa bıle bahcelerden calıp getırırdı öyle şıklıkları vardıda evlendk almıo üfff bende mutlu olcam alırsa dün ben bılmem esım bılırı ızlıodu kadın kocasından dert yanıo evlendık evlenelı cıcek alamadı bana kocam dıo bnmkıde kahkahlara boguldu sız kadınlar hep aynımsnz die bende odada camasır katlıodum o lafına sınır oldum almıosun konusma zaten alsanda kabulum dıl bu saatten sonra dedım uzuldu askosu askosu dıyıp durdu sevıyorum kocamı yaaa ama birazck sanırım tabırı caizse odun oldu ya

başlamdım onu dr kontrolüylemi başlamalıyız nsı oluyor blmiyorum ben :26: kendm gidip eczaneden mi alıyorum ne yapıyoru hep okuyorum ama anlamadım o nedir illa kullanmam mı lazm ?

Dr a gidip bebek dusunuyorum dedgnde zaten verecek sana. Bebegin gelisimi icin cok onemli. Bn hamile kalmadan bir ay once basladim icmeye. Eger dr gtmeden alacaksan folik plus onerebilirim icime sinmez dr a gdeyim diyosan aile hekimi bile yazar saglik ocaginda.. Bn ilk kontrole gittgmde dr folik asite basladn mi dedi keseyi gorunce evet dedm markasini sordu tmm devam ediyoruz uc ay dedi. Oyle iste )

benmki romantk nası ama öyle tavladı beni güllerle felan :))) ama zaman geçtkçe snki odunlaşıyorlar cidden de :))) ahaha özlerine dönüyorlar napsınlar kızzz :))))

bebek yapmadada işe yarıyormu bu folikasit denen şey :))) yarıyorsa alalım hemen ayy :))) tşkler açıklaman içinde canımsın ya

içmeyince ne oluyo bn ablamdan hiç duymadm öyle bişi olmazsa olmazmı.?

benmki romantk nası ama öyle tavladı beni güllerle felan :))) ama zaman geçtkçe snki odunlaşıyorlar cidden de :))) ahaha özlerine dönüyorlar napsınlar kızzz :))))

bilemiyorum valla bu erkek mılletı özünü flört dönemind enie göstermezler

bak 1 hafta önce naptım tealıght mumlardan aldım salona bı kac tane koydum hol e koydum karsılıklı bı kac tane yatak odasını mumla donattım aynanın onune yerlere komıdınlere ısıkları kapatttım mumları yaktım gel askım bak neler hazırladım dedm heyecanlıyım tabı kalbım kütküt aaa canım nie zahmet ettn demezmi ben böyle bide gyındım süslendm kokularımı sürdüm ayhh bi sinir oldum ısıkları yaktım git dedm tv izle bulasma bana o da saka yaptım dııp durdu öle şaka mı olurya butun hevesım kursagmda kaldı

bebek yapmadada işe yarıyormu bu folikasit denen şey :))) yarıyorsa alalım hemen ayy :))) tşkler açıklaman içinde canımsın ya
O konuda ise yaradigini sanmiyorumm
içmeyince ne oluyo bn ablamdan hiç duymadm öyle bişi olmazsa olmazmı.?

canim bunu genelde hamilelik planlayan yada hamile kalan herkse veriyolar vitamin gibi bisey diye dusun. Bebegin zihinsel gelisimi icin cok onemliymis. Haa icmezsen cok kotu seyler olur diyemeyiz tabiki smdiye kadar dort doktora gittim dordu de folik asit dedi

çok okudum herkesten folkastte ne oldunu blmiyordm hamle olanlar hep kullanıo galiba bunu :)

ben yapsam bzmki bayılır :))) ne olrsa olsn en ormantk erkekten bile dah romantk hassas bayanlar.. bazılarıda öyle süprizler yapsa diye beklerler

ben yapsam bzmki bayılır :))) ne olrsa olsn en ormantk erkekten bile dah romantk hassas bayanlar.. bazılarıda öyle süprizler yapsa diye beklerler

yaptım vallahi verdiği cvba bak bide tpem atmıştı daha da zor yaparı o yapsın çok istiosa artk her fırsatta bsylerıde dıle getrmek ıstemıroum bsylerı zorla yapsın ıstemıyorum.... cıcek cıcek dedm dılım de tüy bitti almıoda almıo dahada demem romantık kadınım ama kursagımd akalıo

he hakkını yemeyeyım gecen cok sık bir sofra hazırladık boyle gül yaprakları dökmüştüm mas aörtüsüne mutfaga gttm bsy almaya geldm ısıkları kapatmıs mumları koymus ve yakmıs bnm aklıma gelmemıstı onun gelmiş sonra yabancı fılm vardı orda bı cıft slov bı muzıkte dans edıodu benıde kaldrdı dansa o da mesela bnm hosuma gtmıstı ama olsun yıende odun işte hıhhh

ooo maşallah yinede yapıyor bişiler :)) benmkide yapar kız ama işde cnnet geçirttğide oluyor :)) aynen söyledkçe yapmıyorlar bırak kendi yapsın zaten söyledkten sonra önemi kalmıyor sen o kadr yapmışsın maşallah sana valla ben işten eve gelnce bişi yapasm kalmıo :)))))

evet söyleynce öenmi kalmıyor dahada söylemiyorum almazsa almasın

ben yapıyorum arada ciciclkler ama hafta sonu yapıyorum hafta içi pijamalarmı gyip yayılıyorum napim hal mi kalıyor... zaten bu ay işide bıakmaı dusunuyorum bırazck evde oturucam 1-2 ay daha iyi şartlarda bir iş arıycam kısmetse

çalışınca çok zor ya cidden aynen eve gidince yemek ye kaldır etrafı topla ütü varsa yap yok çamaşr derken ayyyyy uzansam diyorum uzanıyorum uyuyaklıorum hemenck sabah oluyor nası bi işkence allahım sabahları o yataktan kalkıp işe gitmek :)) ahh ahh bende diom çalşmycam die ama çalışınca bahane çok oluyor kız çalışıyorm diyosn geçiyorsn

aynen ole cnm bnde aynen senın yaptklarını yapıyorum ama camasır ısıne bu hafta çözüm buldum 1 ay boyunca her haftasonu 5-6 saat ütü yapıyordum şimdi formul buldum atletti,havluydu dondu coraptı hıc bsyı utulememeye karar verdım... elımle duzeltım katlıyorum nevresımlerımn hepsnı kullanmıyorum 2 çift kullanıyorum 2 haftada bır degstrmeye karar verdm her hafta sonu degstrıodum yıkayıp kurutup ötekni gecırıodum artk 2 hafta bır degstrcem yıkayıp utuleyıp hazırda bekletıcem bırını sonracgma kıyafetlerıd eelımle duzeltıp dolaba koyuorum hatta dun dedım kocısıme aksam bak ne gyceksen ver utuleyım utuleyıp dolaba koyuodum ama saatlerce ya ctesileri temzlık pazarları utu kendıme vakıt kalmıo ınan kısısel bakım yaptrmaya gdemıodum evle ılgılenmekten neysekı dun gittim

hallettm böylelıkle ütüylemi ugrasıcam her dkka be cok sinir bsymiş....yorgunlukta diz boyu zaten şimdi eve gdncede bi çorba bi salata yeter zaten kılo aldm dahada bsy yapmıcam valla hafta sonu mercımek corbası yapmıstım ısıtırım napım

ben geldiiimmmm...
bu gün öğle arası giremeyince bu saate kadar giremedim..malum net açmıyor iş yerinde 6ya kadar
aklım sizdeydi özledim hepinizi..ben şimdi geçmişi okuyayım bakayım neler kaçırmışım...
bu arada yeni arkadaşlar gelmişler galiba..hoşgeldiinizzzzz :)

her evin klasik sorunları demekki bunlar, bizde de sorun :
her ay defalarca bütçe yapıyoruz, yahu bütçe dediğin bir kere yapılır ay başında biter... yok biz her canımız sıkıldığında yapıyoruz kaç defa tartıştık bu yüzden, onu dinlemiyormuşum... neyini dinleyim ezberledim zaten tüm borçları diyorum... ses yok... bütçeye devam ediyor

hmm bende bugun 25 oldum :))
allah kolaylık versin.annem aradı sımdı ekmek almaya gitcem diyo dedim gel bnde cok var birazdan annem gelicek :)

yakınında olması çook iyi, çok şanslısın bu konuda... dün de yardım etmiş herkes sana, ben kendi başıma hallediyorum her şeyi gurbet zor...

planlı bir gebelik düşünüyorsanız , deneme aşamalarında , dr folik asit veriyor... ama olmasa da çok problem değil, hamile kaldıktan sonra kan değerleri iyiyse vermiyorlar...

bence elindekine şükret , bende daha fazla odunu var... geçen çiçek almayı düşünmüş, ama yolunun üstünde en yakın çiçekçi 15 km ötedeymiş, gidemezmiş... yahuu söyleme bari bunu bana... ama nerde.....

hiç sevmediğim bir şey ütü vallahi... hiç de ütülemem iç çamaşırlarını falan... katlayıp koyarım ki eşim ütülediğimi düşünüyormuş kocama kalsa gömlekleri de ütüleme, üstümde nasıl olsa kırışıyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…