Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ya o oluyor evet bizdede var perşembeler kurtlar vadisi izlenir :) ne sinr bozucu benm öğrenclkten kalma 37 ekranm var bazen diom onuda kur dio uydusu yok nasl çalşcak napcan izlioz bişiler işde ben şöyleki o telde oyun oynadı için kumandayı alaym diom napimmmm 2si sende ohh diom mecbr verio :))))

İnsallah canim gunlerini takip edersen daha kolay kalirsin insallah :) pesimden sürukleyeyim insallah seni de

etmezmiyim etmezmiyim ediyorum :))) netten araştırıom uyguluyorum :))) ya 14 kasımda regl gnm umarım olmam ama olcak gbymde bakalım kısmet... ovulasyon testi alcam diğer aya artk daha garanti olsn die :26: anne olmak istiyorum ya yaşım geçiyorrrr birde burda okuyorum olmayanlar felan hani 1 sene 2 sene Rabbim onlara sabır versn kendmi yerlerne koyuyorum çok zor ya korkuyorum onlarıa okuyunca ya olmazsa die

Bnde tesvik ediyorum sizi yasiniz kucuk degilse yapin valla cok guzel simdiden

Yaa bnm de oyle olsa ne guzel olur ben uzak oldugum icinhic tanidik gelmiyo ki o yuzden panik oluyorum

senin yaş kaç? ben cok yakınım iyimi kötümü bilemiyorum..

annem alemsn ya bende trk kahvesi deynce hemen allahım nolr güzel olsn die dualarla yapıyorum :)))) aman makinede var ama bazen tadı olmuo

bende de var ama hiç yapmadım

hesaplar hep olur öyle bizde iyi gidiyorduk sıkıstıkca yetişmişti hiç altın bozdurmadık ama dün bana dio kii perdecinin senedini ödememiz lazm.hazında aldık perdeleri aralık 31e kdr ödemesini yapabilirsiniz dedi.bn unutmusm onu.şimdi düşünüyoruz kara kara.

tw konusunda bizde tartıskıyorz ama kendisi pc basına oturnca kalkmıyo oyundan.bn pcdeyken kanalı değiştir dedim ya pc ya tw dedi o günden beri bizde öyle yapıyoruz :) ama buu sadece 1 hafta geçerli bi hafta aksm ewde yok

Evet gercekten cok cok zor ama olumsuzu dusunme hemen ya. İnsallah bu ay gelir minisinn. İlk belirtiler adet belirtileri ile ayni zaten canim. Suanda anlaman zor yani.

Rabbim cok bekletmesin

hosbuldum :):):):):)

ah canım çalışan bayanın işi çok zor eve gelen erkeği eleştirmez kadını eleştirir..bende aynı senin gibi çektim sayılır.. ilk başta anlaşıyoduk eşim yerleri süpürüyodu ben siliyodum o tozları alıyodu vs. ben başka bişey bi ikidebir misafir bi soluk vermiyolardı ilk 1 yıl böyle geçtii.. sonra eşim iice baştan salmaya başladı derken çocuk oldu ben hala çalışyorum ..en sonunda bi sinir krizi geçirdim.. ev+eş+çocuk+iş şimdi aralık sonu işten ayrılıyorum ama çok şükür eşimin ailesinin evinde kalıyoruz kv.beraber değil onlar başka şehirdeler.. kira sorunuz yok çok şükür.. maddi açıdan bi sorunum olmıcak yanii sırf sigorta için çabaladım biraz ama baktım olmuyoo ne yapim pes ettim ama bugünlerde iii haber aldım eşimin babası isteğe bağlı sigortalı ol ben ödicem dedi çok mutluyum bi bayanın yeri evi bence ne olursa olsun... memur değilse tabii... :)))) sana allah sabır versin valla... bu arada ben 3. yıılımı kasım ayının sonunda dolduruyorum...

Evet gercekten cok cok zor ama olumsuzu dusunme hemen ya. İnsallah bu ay gelir minisinn. İlk belirtiler adet belirtileri ile ayni zaten canim. Suanda anlaman zor yani.

Rabbim cok bekletmesin

amin Rabbim bekleyenleri çok bekletmesn inş...isteyen herkese nasip etsin.. benmde ağrım var ama regl mi ne anlamıyorm işde bide hep öne kayardı regl gnm evlendm değişti geçen ay resmen 30 gnde bi oldm 14 eyllde olmştm öne kaymadı 14 ekmde oldm alala dedm nasıda umutlandm geckti die ((( bakalım bu sefer kısmet umarm olur yaa :)

Bn 24 yasindayim. Valla uzak olmanin da yakin olmanin da hem iyi hem kotu yanlari var sanirim

ya kızlar persembe aksamları bızım evde de k.vadisi izlenio ay cok sıkıcı tipleri görünce beni afakanlar basıo bnm ızledgm 3 dizi vardı 1 e indi bana dioki annemden cok dızı ızlıomussun sen benı bekarken kandırdın ben dızı ızlemem moduna gırıodun kugul olcan dıe dıola havle ya ne kugullugu 2-3 tane her yıl bır dızıye mensup oluyorum ve ızlıorum bunu bılıodu tabı evlennce tek tv varya butun dıızlerı ızlıomusum gıbı gelıo zaten calısıorum yorgun argn eve gdııorum görend ebutun kanlalrın dizilerni takip ediyorum sanır ay bu kocam benı cok kzıdırıo bu aralar

he bide bekarken hep çiçek alırdı evlendık evlenelı bi kere çiçekle gelmedi mahallede havam olsun dıorumda aklına gelmıo arada sıtem edıorum gül gibi karına cicek almıosun dusunmedgmı nerden bılıosyn dıo sankı araba alcak

ayhh bnm ne cok derdım varmıs yazdkca cıkıo

ya kızlar persembe aksamları bızım evde de k.vadisi izlenio ay cok sıkıcı tipleri görünce beni afakanlar basıo bnm ızledgm 3 dizi vardı 1 e indi bana dioki annemden cok dızı ızlıomussun sen benı bekarken kandırdın ben dızı ızlemem moduna gırıodun kugul olcan dıe dıola havle ya ne kugullugu 2-3 tane her yıl bır dızıye mensup oluyorum ve ızlıorum bunu bılıodu tabı evlennce tek tv varya butun dıızlerı ızlıomusum gıbı gelıo zaten calısıorum yorgun argn eve gdııorum görend ebutun kanlalrın dizilerni takip ediyorum sanır ay bu kocam benı cok kzıdırıo bu aralar

he bide bekarken hep çiçek alırdı evlendık evlenelı bi kere çiçekle gelmedi mahallede havam olsun dıorumda aklına gelmıo arada sıtem edıorum gül gibi karına cicek almıosun dusunmedgmı nerden bılıosyn dıo sankı araba alcak

İlk aylar oyle seyler oluyomuss canim.bu arada folik asite basladin mi

:)) aynen çalışınca zaten neyi takip edebiliyorsun ki demiii...işten koş eve yemek sonra bulaşık derken evi topla ütü varsa ütü yoksa başka bişi çıkkıo kesn :))) şöle bi tvnn uzanasam die gözn çıkkıoo haaa banada evlendik bi kez aldı :))) oda iş dolayısıyla şehrdışına çıkacaktı çıkmadan önceki akşam almş nası mutlu olmştm yaaaa :))) insan beklio tabi sevglyken hgep alınca anlıyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…