- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Bnde tesvik ediyorum siziyasiniz kucuk degilse yapin valla cok guzel simdiden
Yaa bnm de oyle olsa ne guzel olur ben uzak oldugum icinhic tanidik gelmiyo ki o yuzden panik oluyorum
Gelen giden oluyor da hic tanimiyorum iste gelince tanisiyoruz:)
Aminn Allah isteyenlere nasib etsinn.
benm yaş 28 29 olcamistiyoruz ama bakalım Rabbim nasip ederse inş...:26:
ya hesap kıtap bende yapıyorum bnm kızdıgm nokta orası deılkı aynı seyı hesaplıyoruz farklı yontemle hesaplıyoruz o anlamıo bıde baan nasıl muhasebecı oldun dıoüffff neyse ıste bagırdı cagırdı ben böyle agladım zırladm gttm yatmaya oda gelmiş öpüp kokluo hiççç koklamasın valla
he bide tv konusunda fikir ayrılıklarımız olmaya basladı malum yenı evlıyız 2. bır tv alcak durumumuz yok
İnsallah canim gunlerini takip edersen daha kolay kalirsin insallah :) pesimden sürukleyeyim insallah seni de
Bnde tesvik ediyorum siziyasiniz kucuk degilse yapin valla cok guzel simdiden
Yaa bnm de oyle olsa ne guzel olur ben uzak oldugum icinhic tanidik gelmiyo ki o yuzden panik oluyorum
annem alemsn yabende trk kahvesi deynce hemen allahım nolr güzel olsn die dualarla yapıyorum :)))) aman makinede var ama bazen tadı olmuo
ya hesap kıtap bende yapıyorum bnm kızdıgm nokta orası deılkı aynı seyı hesaplıyoruz farklı yontemle hesaplıyoruz o anlamıo bıde baan nasıl muhasebecı oldun dıoüffff neyse ıste bagırdı cagırdı ben böyle agladım zırladm gttm yatmaya oda gelmiş öpüp kokluo hiççç koklamasın valla
he bide tv konusunda fikir ayrılıklarımız olmaya basladı malum yenı evlıyız 2. bır tv alcak durumumuz yok
etmezmiyim etmezmiyim ediyorum :))) netten araştırıom uyguluyorum :))) ya 14 kasımda regl gnm umarım olmam ama olcak gbymdebakalım kısmet... ovulasyon testi alcam diğer aya artk daha garanti olsn die :26: anne olmak istiyorum ya yaşım geçiyorrrr birde burda okuyorum olmayanlar felan hani 1 sene 2 sene Rabbim onlara sabır versn kendmi yerlerne koyuyorum çok zor ya korkuyorum onlarıa okuyunca ya olmazsa die
hosbuldum :):):):):)
Evet gercekten cok cok zorama olumsuzu dusunme hemen ya. İnsallah bu ay gelir minisinn. İlk belirtiler adet belirtileri ile ayni zaten canim. Suanda anlaman zor yani.
Rabbim cok bekletmesin
senin yaş kaç? ben cok yakınım iyimi kötümü bilemiyorum..
bende de var ama hiç yapmadım
hesaplar hep olur öyle bizde iyi gidiyorduk sıkıstıkca yetişmişti hiç altın bozdurmadık ama dün bana dio kii perdecinin senedini ödememiz lazm.hazında aldık perdeleri aralık 31e kdr ödemesini yapabilirsiniz dedi.bn unutmusm onu.şimdi düşünüyoruz kara kara.
tw konusunda bizde tartıskıyorz ama kendisi pc basına oturnca kalkmıyo oyundan.bn pcdeyken kanalı değiştir dedim ya pc ya tw dedi o günden beri bizde öyle yapıyoruz :) ama buu sadece 1 hafta geçerli bi hafta aksm ewde yok
amin Rabbim bekleyenleri çok bekletmesn inş...isteyen herkese nasip etsin.. benmde ağrım var ama regl mi ne anlamıyorm işdebide hep öne kayardı regl gnm evlendm değişti geçen ay resmen 30 gnde bi oldm 14 eyllde olmştm öne kaymadı 14 ekmde oldm alala dedm nasıda umutlandm geckti die ((( bakalım bu sefer kısmet umarm olur yaa :)
Bn 24 yasindayim. Valla uzak olmanin da yakin olmanin da hem iyi hem kotu yanlari var sanirim
hmm bende bugun 25 oldum :))
allah kolaylık versin.annem aradı sımdı ekmek almaya gitcem diyo dedim gel bnde cok var birazdan annem gelicek :)
allah kolaylık versin.annem aradı sımdı ekmek almaya gitcem diyo dedim gel bnde cok var birazdan annem gelicek :)
ya kızlar persembe aksamları bızım evde de k.vadisi izlenio ay cok sıkıcı tipleri görünce beni afakanlar basıo bnm ızledgm 3 dizi vardı 1 e indi bana dioki annemden cok dızı ızlıomussun sen benı bekarken kandırdın ben dızı ızlemem moduna gırıodun kugul olcan dıe dıola havle ya ne kugullugu 2-3 tane her yıl bır dızıye mensup oluyorum ve ızlıorum bunu bılıodu tabı evlennce tek tv varya butun dıızlerı ızlıomusum gıbı gelıo zaten calısıorum yorgun argn eve gdııorum görend ebutun kanlalrın dizilerni takip ediyorum sanır ay bu kocam benı cok kzıdırıo bu aralar
he bide bekarken hep çiçek alırdı evlendık evlenelı bi kere çiçekle gelmedi mahallede havam olsun dıorumda aklına gelmıo arada sıtem edıorum gül gibi karına cicek almıosun dusunmedgmı nerden bılıosyn dıo sankı araba alcak
ayhh bnm ne cok derdım varmıs yazdkca cıkıo
İlk aylar oyle seyler oluyomuss canim.bu arada folik asite basladin mi