- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.801
ii akşmlar kızlarr bn geldmmm
aman iyi diyelim iyi olsun evet en.son care be cunku boyle gitmez esim msjlrm cvp atti fln filn ya bndn yada su olumsuz dusunclrdn vazgec diye paranoyak mi oldum naptm bilmyrm sinirlerim cok bozuk ssnrm psikolojim bozldu artik
ii akşmlar kızlarr bn geldmmm
hoşgeldin prenses nasılsın
hoşgeldin tatlımm
plojoda gelmiş ama sanırım hala bitiremedi okumayı
hoşgeldin tatlımm
plojoda gelmiş ama sanırım hala bitiremedi okumayı
ahaha kesin tatlımmmges senin bebiş böyle çatlak olur:)))
Valla yeni bitti :)
Bir de pc kırıktı ya ekrandasınız ya kocaman,yarısında kanal D açık yarısında siz
Ama eşimde görüyor bu sefer,o da güldü
Arayı açmayım dedim,dizi başlamadan bakayım dedim,zaten bitanecik izliyorum onunda tadını çıkarayım
ahaha kesin tatlımmmbende manyağım bebişde kesin oyle olur
bende merhameti bekliyorum tatlışş
yaşasın merhamett
bebiş napıyo bebişş
Başlayacak,sayfayıda açık tutamıyorum eşim var diye,okumaz biliyorum az önce de ben güldüm okudum öyle güldü ama olsun özel şeyler konuşulabiliyor :)
Bebiş iyimiş çok şükür,herşey yolunda..Bol bol tekmeliyor beni izliyorum göbeğimi,kızım orası ne kadar büyük ki bu kadar tepişiyorsun diyorum
Uzak kaldım özledim yahu sizi
Başlayacak,sayfayıda açık tutamıyorum eşim var diye,okumaz biliyorum az önce de ben güldüm okudum öyle güldü ama olsun özel şeyler konuşulabiliyor :)
Bebiş iyimiş çok şükür,herşey yolunda..Bol bol tekmeliyor beni izliyorum göbeğimi,kızım orası ne kadar büyük ki bu kadar tepişiyorsun diyorum
Uzak kaldım özledim yahu sizi
yine geçmişii yakalayamış bi sivit geldiiii
geçmişe ait en çok aklımda kalan justın hamilelik testi
just bence bebiş geliyor 2 çizgide yanılma yok gibiymişşşş
ne hissediyorsun?
kıyamam ben onaaatekmelesin bebişim yaa egzersiz yapıyo o annesi dar geldi heralde geriniyo içerdee
hoşgeldinn sivitimmm
hoşbulduk gescann
ben geldim ya aşağısı bomboş kaldı herzmnki 3lü kaldık prenses sen benn
prenses ses verrr
Burdayım cnm ama ck hızlı ilerliyor sayfalar telden yazıyorum okuyabiliyrum anck yazdıgımda konu geçmiş oluyor
Öyle cnm artık napalım bugun 2litre su içtimm
P.tesi 1litre salı1.5litre bugun 2 litre içtim rejımdeyimm