Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok hayatım asıl bnmkılerın elıne su dokemezler anca gotu serıp yıyıp ıcsınler baska bır coplerını gormedım ben allah tepelerınden baksın allaha havale edıyorum omru bıllah gormedım onlar gıbısını
Yok yok bnmkilern eline su dokemezler die dahada inatlasacam hahahha,kiyamam sana ya sende kp amma sikinti duyosn esin gelsnde otur adam akilli knus oele bosanma mosanma duymocam senden daha
Amiinn,sağolun,Rabbim size de yardımcı olsun..En korktuğum şeydi benimde anlaşmazlık ama Allah razı olsun tek bir kırgınlık yok içimde bunca zamandır,bambaşkalar..İnşallah hep böyle gider..Bazen zaman gerekiyor herkes bir değil,alıştıkça birbirinize,kişilikler öğrenildikçe inşallah oturur ilişkileriniz..

İyiyimm,miniğin maşallah uçan tekmeler modunda hiç durmuyor:KK9: Böyle giderse önümzdeki aylarda şekilden şekile girecem:KK9: Yaramaz olsun ama di mi :KK23:
Oyyy yesin teyzesi onu yaramaz olsun tabi pitircik
Pazartesi İzmire dönüyorum cicim ondan burda yaptıramam bi de sabah denicem onda da silik çıkarsa ufaktan dans etmeye başlayabilirim :KK52:
Au cnm hadi hyrlisi bide kan testine baktr bakalim cok heyecanlandim:)))
ella kız çık aşağıdaaaaaaann:KK53::KK53:
Anca okuyorum vala gs napim yani yetisemiyorum ki hele tabletle dahada zor
ges ella altta napıyosunuz bebislerim :KK52:

Altta napim cenelerinize yeismeye calismiyorum yazik bana,:KK43:((atlaya ziplaya okuyorum ne okudgmuda bilmiorum

Yok yok bnmkilern eline su dokemezler die dahada inatlasacam hahahha,kiyamam sana ya sende kp amma sikinti duyosn esin gelsnde otur adam akilli knus oele bosanma mosanma duymocam senden daha

Altta napim cenelerinize yeismeye calismiyorum yazik bana,:KK43:((atlaya ziplaya okuyorum ne okudgmuda bilmiorum

Ben artık saldım çayıra takip edemiyorum :KK52:

sabahtan beri öyle bi pinekledim kiii :KK53: hiç iş yapmadım yatak toplamak ve kahvaltı dışında tatlım:KK53:hala pinekliyorumm:KK53:
sen naptın tatlım napıyosun kv den ses varmıııı

hoşgeldin tatlım:KK53:

canim bende oyle basim oylebi agriyoduki
yatip uyumusum kalktigimda saat altiydi
evi toparladm simdi yemek yapiyorum esim gelir birazdan
sende en guzelini yapmissin tatlim
amaaan kv hep basimda bugunde rahat brakmadi..

dimiii bence de bugünler de maşallaaah topikimizz aşırı hareketlii:nazar: :KK16:

Hiç öyle dolanıyorum kocis gelsin diye bekliyorum :KK70: ges o avatarındaki bebiş kimindir ya kaçtır sorucam soramadım :KK1: çok şekerr
tatlım o resimdekni netten buldum alakam yok yanii:KK8::KK8:

canim bende oyle basim oylebi agriyoduki
yatip uyumusum kalktigimda saat altiydi
evi toparladm simdi yemek yapiyorum esim gelir birazdan
sende en guzelini yapmissin tatlim
amaaan kv hep basimda bugunde rahat brakmadi..

geçmiş olsun tatlım en iyisini yapmışsın uyuyunca düzeliyo baş ağrısı allahtaan:KK8:

kizlar nasilsiniz

iyiyiz devacım sen nasıl oldun :44:

Haklison canimda illaki bi oluru vardor bi kocacin gelsin sen net kararini belirt tasinmamiz gerektgi knusunda he hic oluru yoksa ayrilin

aman iyi diyelim iyi olsun evet en.son care be cunku boyle gitmez esim msjlrm cvp atti fln filn ya bndn yada su olumsuz dusunclrdn vazgec diye paranoyak mi oldum naptm bilmyrm sinirlerim cok bozuk ssnrm psikolojim bozldu artik

X