- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.421
Hahaha ay cok komik ya ne guldummm hahaha
benimkide bigun beni havaalanindan aliyo ama ne igrenc giyinmis anlatamam
ben 17 gun almanyaya gitmistim ailemin yanina
yaramamis buna valla bensizlik
Olmayan sacinada jöle surmus sanki essek yalamis gibi cigololara benzemisti vallaaa hahaha
askim ya yanlis anlama ama hic guzel olmamissin bu ne hal dedim sacini sakin bidaha boyle yapma dedim
surat yapti bana hahaha
doğru diyor olabilirsin ya benimki evlendikten sonra çok değişti özellikle maça gitmiyo, içmeye gitmiyo, pcde oyun oynamaz, nette gezmez işten eve evden işe anaaa seviyorum ya kocamı benAma evlenmeden önce hep rakı sofralarına falan gidiyodu Ki leş gibi kokuyo rakı da ya öööğğ
hahaha ay cok komik ya ne guldummm hahaha
benimkide bigun beni havaalanindan aliyo ama ne igrenc giyinmis anlatamam
ben 17 gun almanyaya gitmistim ailemin yanina
yaramamis buna valla bensizlik
olmayan sacinada jöle surmus sanki essek yalamis gibi cigololara benzemisti vallaaa hahaha
askim ya yanlis anlama ama hic guzel olmamissin bu ne hal dedim sacini sakin bidaha boyle yapma dedim
surat yapti bana hahaha
sanslısın o yuzden kıymetını bıl ben adamla cocugu aynı anda buyutecegım bn 24-25 yasında cok buyuk sıkıntı yanı
napyrsun sekerım mıde bulantıların ne alemde
Canım sen de taktın bu çocuk meselesine galiba biraz :26:
gerçi sizde de şöyle bir şey var yaşlarınız yakın ya anlaşması kolay olur diyolar :26: Kafa yapısı yani benimki 38 yaşında
geceleri biraz daha rahatım canm..hafif hafif oluyor yinedee
çocuk istiyorum çünküü
ay bnm adam odun kafalı sekerım kafa yok onda kafa onda vucudun en hasssas yerınde atıyo
İnşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz o zaman
geceleri biraz daha rahatım canm..hafif hafif oluyor yinedee
çocuk istiyorum çünküü
inş. canm hayırlısı sağlıklı bebekler olsundaa ne zmn olduğu önmli değil tospaada başlamış çalışmalaraa
sviittt gess hamişş adayları çoğalıyorrr
benimki akrep burcu yav sen düşün artık
AMAN IYI OL TATLIM IYI VE MUJDELI HABERLERINI BEKLIYORUZZZZZİLK BEBEGIMIZ OLUR
Belki benimki ilk olcak kız ne biliyon
ay bayıldım gulmekden bayıldım bıldıgın ay bızım adamlar sunları bır gorse bızım karılara nolmus derler burda hepsı seytan zaten sen seytansın bırde bırbırınızı gaza getırıyorsunuz der te suraya yazıyorum
ben gebe kalmazsam tekrar korunmaya başlıcam allahın verdiği bi hikmettir diye bekliyorum şans yani
hahahaha evet ya valla esimin yaninda buraya hic giresim gelmiyo elimden alirda yazdiklarimi okur diye hahaha
kız benım adama bıraksam yemez ıcmez ıkı hafta ustumden ınmez bunaltıyo vıcık vıcık ama sadece bu sırınlıgı gece gecerlı gecenın 4-5 uyandırdıgını bılırım yanı gecelıkden bır taraflarımı gormusde azmıs yok anacım benım adam doyumsuz
ben benimkinden hic bahsetmim en iyisi o bitarafimi gormese bile azitiyo
hahahahaha