-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.401
benimkiyle aramizda 4 yas var
bazen ona su gomlek sana hic yakismamis nekadar cirkin olmus diyorum
adam bidaha giymiyo inanirmisin
gecen gun bu ne yaaa tiras ol nekadar kotu gorunuyo dedim adam ertesi gun tirasli haliyle eve geldi
benimkide takintili yaniii haha
Bazen kediyavrusu gibi oluyolar demi
benimkide gece bana sarilmiyosun beni sevmiyosun mutsuzsun vs vs diyo
halbiki sariliyorum ama gece haliyle insan saga sola donuyor
ay bu kocalar yokmu kizlar kocabebekler yaaa
bizi dusunen yok tabi regl donemimizdemiz
sinirlimiyiz kayinvalde moralimizimi bozdu
kocadan hediyemi bekliyoruz
hiiiic dusunen yok
seninki ne iş yapıyo tatlımBende dekolte giycek kadar memiş olmadığı için rahatız
Ama bi kere ona inat olsun mini etek topuklu çizmeler falan giymiştim başıma ağrılar girdi niye yapıyosun böyle şeyler diyoBi kere de sütyen giymeyi unutmuştum ya hep montla gezdim tüm gün ama pantolnum var mı diye fln kontrol ediyodu delirdi
ay cok guldum evet ya cıdden bunlar gecıyo bnmde aklımdan adama hesıye al desem salak herıf agacı sokup getırecek ogr romantıkdı sımdı bnmkının ıcıne bır okuz kacdı
denizci bnmkı hayatım
daha ıdeal canım buyuk olması bızım aramızda bır yas var yanı sımdıkı aklım olsa bır bes yas buyugunu bulurdum en az daha olgun oluyolar
gel bide bana sor sen onu
eve posetlerle gelir icinde bana ait birtane parca bile yok kapidan kovasim geliyo valla
ılla agzimla soylicem sikayetci olcamki ertesi gun birseyler gelsin
ama ozamanda ne degeri kaliyorki?
Prenses hosgeldin cnm
karısı guzel napsın adam
ay o sarılma yüzünden ne kavga ettik biz ya ben o bana sarılsın diye bekliyorum o ben ona sarılıyım diyeöğrendi artık o bana sarılıyo
ben bi kez çok ciddi ayrılığı belirttim onda da çok kötü ağladı panik krizi geçirdi hemen sarıldım burdayım gitmiyorum tamam dedim ya hıçkıra hıçkıra ağlamıştı :26:
Benimkiyle aramizda 4 yas var
bazen ona su gomlek sana hic yakismamis nekadar cirkin olmus diyorum
adam bidaha giymiyo inanirmisin
Gecen gun bu ne yaaa tiras ol nekadar kotu gorunuyo dedim adam ertesi gun tirasli haliyle eve geldi
benimkide takintili yaniii haha
eyvaaah çok zor ya özlemiyo musun :26:
Benimki de soru tabi özlersin de nasıl dayanıyosun valla
ben de onu merak ediyorum bak neden büyük biri daha iyi olurdu diyosun mesela sence ne gibi dezavantajı ya da avantajı var?
cok sagol tatlimmm hrpimizde cok guzeliz hiiic uzulmeyin yani onlar bu guzellikleri ellerinden kacirmaz:)))
bizde onlari evden kacirmiyalim hahahaha
ahahahahahhahaha yarıldım allah senı napmasın aman sekerım bosver kucuk gogus daha ıyı buyukler emzırınce coık sarkıyomus derler ay cok guldumn yaptgına zıllı sneı
Ayyy ck kotu yaaa kiyamam ben aglatamam yaaa
ama kendim cok aglarim((
o bizde de vare şeker ya galiba bunun yaşla ilgisi yok takıntılı olmakla ilgisi var ben yaşından dolayı yapıyo sanıyodum ama bi kez giyinmiş süslenmiş dışarda buluştuk ki benden çok ayakkabısı kıyafeti var adamın ya şaşıyorumBen de baktım vayt yakışıklı kocam diyorum içimden neyse ama dışa vurmadım otururuz birazdan öyle derim sakin kafayla diyorum ki bi başladı bağırmaya sen beni beğenmiyosun hiçbişey demiyosun bi yakışıklı olmuşsun bile demedin beni eziyosun sevmiyosun Ben de masaya vurdum kadehleri boşa o zaman beni diye ay herkes bize bakıyo
canım sımdı ılk once bır gercek var erkekler gec olgunlasıyo bu bır ıkıncısı artık karakter huy suy hersey oturuyo sonracıgıma bbnm koca gıbı hala arkadaslarıyla maca gıtmek ıstemez sensız gıtmek ıstemez cunku herseyı yasamıs artık tek ıhtıyacoı olan bnce esıdır bnm odun kafalı cocugumun buyumesıne bır bes sene daha var
hoşbulduk devaa...atw izliyorum konu çocukk:26:
O bizde de vare şeker ya galiba bunun yaşla ilgisi yok takıntılı olmakla ilgisi var ben yaşından dolayı yapıyo sanıyodum ama bi kez giyinmiş süslenmiş dışarda buluştuk ki benden çok ayakkabısı kıyafeti var adamın ya şaşıyorumben de baktım vayt yakışıklı kocam diyorum içimden neyse ama dışa vurmadım otururuz birazdan öyle derim sakin kafayla diyorum ki bi başladı bağırmaya sen beni beğenmiyosun hiçbişey demiyosun bi yakışıklı olmuşsun bile demedin beni eziyosun sevmiyosun ben de masaya vurdum kadehleri boşa o zaman beni diye ay herkes bize bakıyo
hoşbulduk devaa...atw izliyorum konu çocukk:26:
deme oyle ya bendede hic yok buyuk goguse raziyim valla ben(((