Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
benimkiyle aramizda 4 yas var
bazen ona su gomlek sana hic yakismamis nekadar cirkin olmus diyorum
adam bidaha giymiyo inanirmisin
gecen gun bu ne yaaa tiras ol nekadar kotu gorunuyo dedim adam ertesi gun tirasli haliyle eve geldi
benimkide takintili yaniii haha

karısı guzel napsın adam:KK33:

Bazen kediyavrusu gibi oluyolar demi
benimkide gece bana sarilmiyosun beni sevmiyosun mutsuzsun vs vs diyo:KK70:
halbiki sariliyorum ama gece haliyle insan saga sola donuyor
ay bu kocalar yokmu kizlar kocabebekler yaaa
bizi dusunen yok tabi regl donemimizdemiz
sinirlimiyiz kayinvalde moralimizimi bozdu
kocadan hediyemi bekliyoruz
hiiiic dusunen yok

ay o sarılma yüzünden ne kavga ettik biz ya ben o bana sarılsın diye bekliyorum o ben ona sarılıyım diye :KK52: öğrendi artık o bana sarılıyo :KK9:

ben bi kez çok ciddi ayrılığı belirttim onda da çok kötü ağladı panik krizi geçirdi hemen sarıldım burdayım gitmiyorum tamam dedim ya hıçkıra hıçkıra ağlamıştı :26:

seninki ne iş yapıyo tatlım :KK1: Bende dekolte giycek kadar memiş olmadığı için rahatız :KK60:

Ama bi kere ona inat olsun mini etek topuklu çizmeler falan giymiştim başıma ağrılar girdi niye yapıyosun böyle şeyler diyo :KK60: Bi kere de sütyen giymeyi unutmuştum ya hep montla gezdim tüm gün ama pantolnum var mı diye fln kontrol ediyodu delirdi :KK60:

ahahahahahhahaha yarıldım allah senı napmasın aman sekerım bosver kucuk gogus daha ıyı buyukler emzırınce coık sarkıyomus derler ay cok guldumn yaptgına zıllı sneı

ay cok guldum evet ya cıdden bunlar gecıyo bnmde aklımdan adama hesıye al desem salak herıf agacı sokup getırecek ogr romantıkdı sımdı bnmkının ıcıne bır okuz kacdı

Gel bide bana sor sen onu
eve posetlerle gelir icinde bana ait birtane parca bile yok kapidan kovasim geliyo valla
Illa agzimla soylicem sikayetci olcamki ertesi gun birseyler gelsin
ama ozamanda ne degeri kaliyorki?

prenses hosgeldin cnm

denizci bnmkı hayatım

eyvaaah çok zor ya özlemiyo musun :26:

benimki de soru tabi özlersin de nasıl dayanıyosun valla

daha ıdeal canım buyuk olması bızım aramızda bır yas var yanı sımdıkı aklım olsa bır bes yas buyugunu bulurdum en az daha olgun oluyolar

ben de onu merak ediyorum bak neden büyük biri daha iyi olurdu diyosun mesela sence ne gibi dezavantajı ya da avantajı var?

gel bide bana sor sen onu
eve posetlerle gelir icinde bana ait birtane parca bile yok kapidan kovasim geliyo valla
ılla agzimla soylicem sikayetci olcamki ertesi gun birseyler gelsin
ama ozamanda ne degeri kaliyorki?

Prenses hosgeldin cnm

anlamıo kı bnm odun kafalı :KK9: Hıcde takmıyorum gelsın gorusecegız bugunlerın rovansını alıcam yada cekıp gıdıcem bakalım hayırlısı:KK31:

ay o sarılma yüzünden ne kavga ettik biz ya ben o bana sarılsın diye bekliyorum o ben ona sarılıyım diye :KK52: öğrendi artık o bana sarılıyo :KK9:

ben bi kez çok ciddi ayrılığı belirttim onda da çok kötü ağladı panik krizi geçirdi hemen sarıldım burdayım gitmiyorum tamam dedim ya hıçkıra hıçkıra ağlamıştı :26:

Ayyy ck kotu yaaa kiyamam ben aglatamam yaaa
ama kendim cok aglarim:KK43:((

Benimkiyle aramizda 4 yas var
bazen ona su gomlek sana hic yakismamis nekadar cirkin olmus diyorum
adam bidaha giymiyo inanirmisin
Gecen gun bu ne yaaa tiras ol nekadar kotu gorunuyo dedim adam ertesi gun tirasli haliyle eve geldi
benimkide takintili yaniii haha

O bizde de vare şeker ya galiba bunun yaşla ilgisi yok takıntılı olmakla ilgisi var ben yaşından dolayı yapıyo sanıyodum ama bi kez giyinmiş süslenmiş dışarda buluştuk ki benden çok ayakkabısı kıyafeti var adamın ya şaşıyorum :KK1: ben de baktım vayt yakışıklı kocam diyorum içimden neyse ama dışa vurmadım otururuz birazdan öyle derim sakin kafayla diyorum ki bi başladı bağırmaya sen beni beğenmiyosun hiçbişey demiyosun bi yakışıklı olmuşsun bile demedin beni eziyosun sevmiyosun :KK53: ben de masaya vurdum kadehleri boşa o zaman beni diye ay herkes bize bakıyo :KK60:

eyvaaah çok zor ya özlemiyo musun :26:

Benimki de soru tabi özlersin de nasıl dayanıyosun valla

ben de onu merak ediyorum bak neden büyük biri daha iyi olurdu diyosun mesela sence ne gibi dezavantajı ya da avantajı var?

canım sımdı ılk once bır gercek var erkekler gec olgunlasıyo bu bır ıkıncısı artık karakter huy suy hersey oturuyo sonracıgıma bbnm koca gıbı hala arkadaslarıyla maca gıtmek ıstemez sensız gıtmek ıstemez cunku herseyı yasamıs artık tek ıhtıyacoı olan bnce esıdır bnm odun kafalı cocugumun buyumesıne bır bes sene daha var :KK33::KK36:

o bizde de vare şeker ya galiba bunun yaşla ilgisi yok takıntılı olmakla ilgisi var ben yaşından dolayı yapıyo sanıyodum ama bi kez giyinmiş süslenmiş dışarda buluştuk ki benden çok ayakkabısı kıyafeti var adamın ya şaşıyorum :KK1: Ben de baktım vayt yakışıklı kocam diyorum içimden neyse ama dışa vurmadım otururuz birazdan öyle derim sakin kafayla diyorum ki bi başladı bağırmaya sen beni beğenmiyosun hiçbişey demiyosun bi yakışıklı olmuşsun bile demedin beni eziyosun sevmiyosun :KK53: Ben de masaya vurdum kadehleri boşa o zaman beni diye ay herkes bize bakıyo :KK60:

kız yapma be gunah ay acıdım adam cagıza:KK52:

canım sımdı ılk once bır gercek var erkekler gec olgunlasıyo bu bır ıkıncısı artık karakter huy suy hersey oturuyo sonracıgıma bbnm koca gıbı hala arkadaslarıyla maca gıtmek ıstemez sensız gıtmek ıstemez cunku herseyı yasamıs artık tek ıhtıyacoı olan bnce esıdır bnm odun kafalı cocugumun buyumesıne bır bes sene daha var :KK33::KK36:

Doğru diyor olabilirsin ya benimki evlendikten sonra çok değişti özellikle maça gitmiyo, içmeye gitmiyo, pcde oyun oynamaz, nette gezmez işten eve evden işe anaaa seviyorum ya kocamı ben :KK53: ama evlenmeden önce hep rakı sofralarına falan gidiyodu :KK20: ki leş gibi kokuyo rakı da ya öööğğ

O bizde de vare şeker ya galiba bunun yaşla ilgisi yok takıntılı olmakla ilgisi var ben yaşından dolayı yapıyo sanıyodum ama bi kez giyinmiş süslenmiş dışarda buluştuk ki benden çok ayakkabısı kıyafeti var adamın ya şaşıyorum :KK1: ben de baktım vayt yakışıklı kocam diyorum içimden neyse ama dışa vurmadım otururuz birazdan öyle derim sakin kafayla diyorum ki bi başladı bağırmaya sen beni beğenmiyosun hiçbişey demiyosun bi yakışıklı olmuşsun bile demedin beni eziyosun sevmiyosun :KK53: ben de masaya vurdum kadehleri boşa o zaman beni diye ay herkes bize bakıyo :KK60:

Hahaha ay cok komik ya ne guldummm hahaha
benimkide bigun beni havaalanindan aliyo ama ne igrenc giyinmis anlatamam
ben 17 gun almanyaya gitmistim ailemin yanina
yaramamis buna valla bensizlik
Olmayan sacinada jöle surmus sanki essek yalamis gibi cigololara benzemisti vallaaa hahaha
askim ya yanlis anlama ama hic guzel olmamissin bu ne hal dedim sacini sakin bidaha boyle yapma dedim
surat yapti bana hahaha

X