- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.461
bosver kesesıne bereket de gıtme benı boyle seylerle satın alamazsınız dıye dusun sekerım
Özlüyodur canım ya yazık uzakta napsın
Valla çok daraldım kızlar siz ne diyosunuz döneyim mi İzmire şu an valide ve kocamla beraberim :26: perşembe döneyim doktora gideyim diyorum bu kez haftasonu kocam gelmekzorunda kalcak zor olcak haftasonu burda kalayım diyorum o zaman pazartesi gidicem işte :26:
Özlüyodur canım ya yazık uzakta napsın
Valla çok daraldım kızlar siz ne diyosunuz döneyim mi İzmire şu an valide ve kocamla beraberim :26: perşembe döneyim doktora gideyim diyorum bu kez haftasonu kocam gelmekzorunda kalcak zor olcak haftasonu burda kalayım diyorum o zaman pazartesi gidicem işte :26:
sen eşinle beraber yaşamıyormsn ? orda yaptır testi ne olucakkii? 2hafta olduysaa
BENCE GIT CANIM
justholdmetight SEKERIM OLABILIR O IHTIMALDE AMA BENIMKI NISANLANDIK EVLENDIK SANDI SANKI O GUNDE STRAPLEZ BIR ELBISE GIYDIYDIM HIC GIDESIM YOK SENDE GELSENE NE GUZEL GOZUKUYORSUN FALAN FILAN DIYE HHEP MEMISLERIMI KESTI DURDU BUTUN GECE EVLENDIK BUTUN GUZELLIKLERI GORDU BOYLE OLDU HAHAHAYT
Çalışıyodum işi bıraktım ben eşimin tayini çıkmadı bu yıl ben atanmadığım için eş durumundan da yararlanamadık :26: Ben İzmirde kendi doktoruma gidicem ya hepsine güvenmiyorum çünkü kıllık yapıyolar daha moralim bozuluyo :26:
biz biraz bişeyler yaşıyoduk zaten fingirdeşiyoduk:)) nolcak kızım ben hiç yargılamam normal yaniBen biraz kasıntıydım yoksa evlenmeden önce de yaşardık belki de :26: Evlenince bile zor oldu ay hatırlatmayın psikolojim bozulmuştu :26:
Biz biraz bişeyler yaşıyoduk zaten fingirdeşiyoduk:)) Nolcak kızım ben hiç yargılamam normal yaniBen biraz kasıntıydım yoksa evlenmeden önce de yaşardık belki de :26: evlenince bile zor oldu ay hatırlatmayın psikolojim bozulmuştu :26:
Ay evet ya evlenmeden once nasil yapicam o gun nsil olcak diyen ben simdi yeri geliyor ben istiyorum haha
biz balayinda yasadik zaten dugun gecesi gece 5 deydi ucagimiz
eve bi geldik yatagin icinde kocaman beyaz carsaf
sizene yaaaa sinir olmustum cok!
ay evet ya evlenmeden once nasil yapicam o gun nsil olcak diyen ben simdi yeri geliyor ben istiyorum haha
biz balayinda yasadik zaten dugun gecesi gece 5 deydi ucagimiz
eve bi geldik yatagin icinde kocaman beyaz carsaf
sizene yaaaa sinir olmustum cok!
Canım beyaz çarşaf derken... düşündüğüm manaya mı geliyo :26:
canım beyaz çarşaf derken... Düşündüğüm manaya mı geliyo :26:
Evet canim esimin ailelerinden birisi koymus
ama avuclarimi yaladilar
O geceyi balayinda yasadik cunku:)))
aynen o manada sekerım aynen kaynanasının aklına gelmıstır emınım kurban kesıyolar sankı bız esımle baska bır yerde kalmıstık ılk bır hafta sonra kendımız attık hıc gerek yoktu bnm odun kafalı dedı hatta atalım bunu falan dıye
aaaa yok artık ya hala var mı böyle şeyler
aynen o manada sekerım aynen kaynanasının aklına gelmıstır emınım kurban kesıyolar sankı bız esımle baska bır yerde kalmıstık ılk bır hafta sonra kendımız attık hıc gerek yoktu bnm odun kafalı dedı hatta atalım bunu falan dıye
varmıs bnmkıde memlekettden karı alsaydı anası yapardı amam bana yemez sekerım onlar gıderken ben donuyordum
ben balayinda biraktim hatira kalsin diye hahaytt
ne saklicam yaaa
Ben 6 kez kanadım ya artık her sefernde olcak diye korkuyodum :26:
Eşim sana 6 kat kuşak bağlamak lazım diyodu