Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Sağol canım benim ya moral verdin bana hakkaten varsa öyle bir şey 10 yıl sonra olsa yine açığa çıkar biz de donuna kadar soyup boşarız onu da aldattığı kadını da mahvederim

Eşleriniz çok kıskanç mı? :26: benimki bazen beni çileden çıkarıyor

Aynen ya alırım evladımı da yüzünü de göstermem

Biz yeni gelinler olarak baya öfkelenmişiz galiba kocalarımıza...

yanı o yuzdende bu kadar sogumus olabılııem evlılıkden sebep olanlarında sebebı olurum emın olsunlar ky kp dogduguna pısman ederım en kotu ıkı tajne carpar gıderım hepsıne

Bisey degil canimmm cok iyi anliyabiliyorum neler hisettigini bende ayni seyleri hissediyorum cunku bazen
tabiki ortaya cikar eskiden kadinlar susarmis herseyi kabul ederlermis mesela eve gec gelmeler telefonun kapali olmasi vs vs
Bu tur seyler zaten suphe uyandiracak seyler
yani ister istemez anlasilir
benimki cok kiskanc yaaa ilk aylarda alisverise carsiya yanliz cikamiyodummm
pantolon cok dar cok guzel kokuyosun bu ruj ne vs vs manyak adammmm

tabi canim yine kontrolu elden birakmamak lazim
bende yemem valla
benimkisine demistim zaten daha gecen hafta
bu evlilik iki seyde biter oda ya ihanetde yada siddetde

bunlar en onemlı seyler zaten benım krıterım acıkcası o yuzden bunlar oldumu baglaslar durmam kı bırı yeter bana ıkısı bırden olursa kıyamet kopar

yanı o yuzdende bu kadar sogumus olabılııem evlılıkden sebep olanlarında sebebı olurum emın olsunlar ky kp dogduguna pısman ederım en kotu ıkı tajne carpar gıderım hepsıne

Mutsuz olacağın şeyleri devam ettirme derim tabii ki eşine yuvanıza şans ver, göğüsle zorlukları seviyorsun ki evlendin ama haksızlığı da kendine yaşatma canım biz burda arkandayız destek oluruz

Ben eşimle aramdaki iletişimden dolayı çıldıracak gibi oluyorum ya anlamak istemiyor sanki bazı şeyleri anladığını biliyorum bal gibi de anlıyor ama tüm gün ilgileniyorum gönlünü hoş tutuyorum ufacık bi şeyde bana değer vermiyosun, umrunda değilm vs uff daha nasıl umursıcam ben ya pes edesim geliyo ya bu kadar beklenti ben de süperman değilim kendimi kötü hissettiğim zamanlar var

Of sizle yazışmak iyi geliyo ya dökülüyorum rahatlıyorumm

kız benımkı uzakdan yetıyo bana tabnı bnde ona dun dedıkı whatshapdan resım gonder gonderdım neyse bu kazagın onu azcık acıkmı ne sankı egılınce ne var ne yoksa gozukecek falan dedı bnde dedım egılmem ben sen merak etme hahahayt

Ne gelinlermisizkizlar yahuuu
hepimiz saatli bombalariz
devacim bence sen bukadar umutsuz bakma olaya baktin esin orali olmuyo pilini pirtini toplar gitmekle tehtit edersin bak ozaman nasil ev buluyor size:))))

Başka bir erkeğin konusu açılsa bile kıskanıyor ya boyacıyla çok muhattap olma bakkala selam verme vs giydiğime karışmıyo Allahtan o konuda serbestim Hemen morali bozuluyo uzaklaşıyo başka erkekten bahsedilse

Allah büyük karşıma çıkartır deyip rahatlıyorum ben de kuzum napiyim

Bir de benden 15 yaş büyük eşim iyice kıskançlaşıyor beğenmiyo musun beni vs diye beğenmesem niye evleniyim ya niye böyle aşkla bakıyım inandıramıyorum bazen(

Yaşıyla ilgili de toz kondurmuyo alınıyor falan ufff

Son düzenleme:

aynen canım aynen bende gelsın bakalım gorecegız neler oalacakmıs kızlar uzulmeyın ya tek derdınız o olsun emın olun gelecek kaygısı daha kotu su durumunuzdan

ne gelinlermisizkizlar yahuuu
hepimiz saatli bombalariz:d
devacim bence sen bukadar umutsuz bakma olaya baktin esin orali olmuyo pilini pirtini toplar gitmekle tehtit edersin bak ozaman nasil ev buluyor size:))))

kız ben cıddı gıderım manyagımdır bırde cok pıs gurumum var bes sene aglarım orda aramam bunu

Bazen kediyavrusu gibi oluyolar demi
benimkide gece bana sarilmiyosun beni sevmiyosun mutsuzsun vs vs diyo
halbiki sariliyorum ama gece haliyle insan saga sola donuyor
ay bu kocalar yokmu kizlar kocabebekler yaaa
bizi dusunen yok tabi regl donemimizdemiz
sinirlimiyiz kayinvalde moralimizimi bozdu
kocadan hediyemi bekliyoruz
hiiiic dusunen yok

Hahahah ayyy kiyamam yaaa uzaktan bile takipte adam

daha ıdeal canım buyuk olması bızım aramızda bır yas var yanı sımdıkı aklım olsa bır bes yas buyugunu bulurdum en az daha olgun oluyolar

Seninki ne iş yapıyo tatlım bende dekolte giycek kadar memiş olmadığı için rahatız

Ama bi kere ona inat olsun mini etek topuklu çizmeler falan giymiştim başıma ağrılar girdi niye yapıyosun böyle şeyler diyo bi kere de sütyen giymeyi unutmuştum ya hep montla gezdim tüm gün ama pantolnum var mı diye fln kontrol ediyodu delirdi

Son düzenleme:

ay cok guldum evet ya cıdden bunlar gecıyo bnmde aklımdan adama hesıye al desem salak herıf agacı sokup getırecek ogr romantıkdı sımdı bnmkının ıcıne bır okuz kacdı

slm kızlarr ban geldimmm...

svitt perşembe gidicem inş. regl olmazsamm...

Benimkiyle aramizda 4 yas var
bazen ona su gomlek sana hic yakismamis nekadar cirkin olmus diyorum
adam bidaha giymiyo inanirmisin
Gecen gun bu ne yaaa tiras ol nekadar kotu gorunuyo dedim adam ertesi gun tirasli haliyle eve geldi
benimkide takintili yaniii haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…