- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.381
Evet aynen oyle oluyor tatlim
evet ya bende neler neler okudum insanin aklina takiliyor ister istemez herseyi okumakta iyi degilmis gercekten
valla canim kafami baska seylere veriyorm oyle bir durum varsa o kaybeder zaten neden degerimi dusurimki cebini telefonunu kurcalayarak diyorum devaninda dedigi gibi
Cogunuzun ressimlerini gordum bebek gibisiniz hepinizde birakalimda eslerimiz bizi kiskansin bence
ben zaten baskasına dokunmam ıcım almaz dedı kendıme yakıstırmam dedı tabı bu laflara kanacak halım yok kızlar sızde kanmayın bunlar erkek hıc sagı solu bellı olmaz benı aldatırsan yada bana bır tokat atarsan bu evlılık bıter ısterse kundakda cocugum olsun nuh derımde peygamber demem
kendimizi suçlayıp duruyoruz sonra of ama evet demeden önce düşünmeliydik bence bende her şey çok ani gelişti bir baktım evliyim ya ama onun da hataları var unutamıyorum ben bunları maalesef nasıl aşıcam bilmiyorum 1.5 yıldır bu haldeyim manyak oldum artık ya
Ay çok zor ya beraber yaşamak ki ben iki haftada bir falan beraber kalmak zorunda kalıyorum iş sebebiyle eşimin yani severim sayarım ama hep bi arada yaşanır mı ya karı kocanın ayrı hayatı olur yani yayıla yayıla oturamazsın ulu orta öpüşüp koklaşamazsın :26:
Sağol canım benim ya moral verdin banahakkaten varsa öyle bir şey 10 yıl sonra olsa yine açığa çıkar biz de donuna kadar soyup boşarız onu da aldattığı kadını da mahvederim
Eşleriniz çok kıskanç mı? :26: benimki bazen beni çileden çıkarıyor
tabi canim yine kontrolu elden birakmamak lazim
bende yemem valla
benimkisine demistim zaten daha gecen hafta
bu evlilik iki seyde biter oda ya ihanetde yada siddetde
yanı o yuzdende bu kadar sogumus olabılııem evlılıkden sebep olanlarında sebebı olurum emın olsunlar ky kp dogduguna pısman ederım en kotu ıkı tajne carpar gıderım hepsıne
sağol canım benim ya moral verdin banaHakkaten varsa öyle bir şey 10 yıl sonra olsa yine açığa çıkar biz de donuna kadar soyup boşarız Onu da aldattığı kadını da mahvederim
Eşleriniz çok kıskanç mı? :26: Benimki bazen beni çileden çıkarıyor
yanı o yuzdende bu kadar sogumus olabılııem evlılıkden sebep olanlarında sebebı olurum emın olsunlar ky kp dogduguna pısman ederım en kotu ıkı tajne carpar gıderım hepsıne
Bisey degil canimmm cok iyi anliyabiliyorum neler hisettigini bende ayni seyleri hissediyorum cunku bazen
tabiki ortaya cikar eskiden kadinlar susarmis herseyi kabul ederlermis mesela eve gec gelmeler telefonun kapali olmasi vs vs
Bu tur seyler zaten suphe uyandiracak seyler
yani ister istemez anlasilir
benimki cok kiskanc yaaa ilk aylarda alisverise carsiya yanliz cikamiyodummm
pantolon cok dar cok guzel kokuyosun bu ruj ne vs vs manyak adammmm
mutsuz olacağın şeyleri devam ettirme derim tabii ki eşine yuvanıza şans ver, göğüsle zorlukları seviyorsun ki evlendin ama haksızlığı da kendine yaşatma canım biz burda arkandayız destek oluruz
Ben eşimle aramdaki iletişimden dolayı çıldıracak gibi oluyorum ya anlamak istemiyor sanki bazı şeyleri anladığını biliyorum bal gibi de anlıyor ama tüm gün ilgileniyorum gönlünü hoş tutuyorum ufacık bi şeyde bana değer vermiyosun, umrunda değilm vs uff daha nasıl umursıcam ben ya pes edesim geliyo ya bu kadar beklenti ben de süperman değilim kendimi kötü hissettiğim zamanlar var
Of sizle yazışmak iyi geliyo ya dökülüyorum rahatlıyorumm
ne gelinlermisizkizlar yahuuu
hepimiz saatli bombalariz:d
devacim bence sen bukadar umutsuz bakma olaya baktin esin orali olmuyo pilini pirtini toplar gitmekle tehtit edersin bak ozaman nasil ev buluyor size:))))
Mutsuz olacağın şeyleri devam ettirme derim tabii ki eşine yuvanıza şans ver, göğüsle zorlukları seviyorsun ki evlendin ama haksızlığı da kendine yaşatma canım biz burda arkandayız destek oluruz
Ben eşimle aramdaki iletişimden dolayı çıldıracak gibi oluyorum ya anlamak istemiyor sanki bazı şeyleri anladığını biliyorum bal gibi de anlıyor ama tüm gün ilgileniyorum gönlünü hoş tutuyorum ufacık bi şeyde bana değer vermiyosun, umrunda değilm vs uff daha nasıl umursıcam ben ya pes edesim geliyo ya bu kadar beklenti ben de süperman değilim kendimi kötü hissettiğim zamanlar var
Of sizle yazışmak iyi geliyo ya dökülüyorum rahatlıyorumm
kız benımkı uzakdan yetıyo bana tabnı bnde ona dun dedıkı whatshapdan resım gonder gonderdım neyse bu kazagın onu azcık acıkmı ne sankı egılınce ne var ne yoksa gozukecek falan dedı bnde dedım egılmem ben sen merak etme hahahayt
başka bir erkeğin konusu açılsa bile kıskanıyor ya boyacıyla çok muhattap olma bakkala selam verme vs giydiğime karışmıyo allahtan o konuda serbestimHemen morali bozuluyo uzaklaşıyo başka erkekten bahsedilse
allah büyük karşıma çıkartır deyip rahatlıyorum ben de kuzum napiyim
Bir de benden 15 yaş büyük eşim iyice kıskançlaşıyor beğenmiyo musun beni vs diye beğenmesem niye evleniyim ya niye böyle aşkla bakıyım inandıramıyorum bazen(
yaşıyla ilgili de toz kondurmuyo alınıyor falan ufff
kız benımkı uzakdan yetıyo bana tabnı bnde ona dun dedıkı whatshapdan resım gonder gonderdım neyse bu kazagın onu azcık acıkmı ne sankı egılınce ne var ne yoksa gozukecek falan dedı bnde dedım egılmem ben sen merak etme hahahayt
bazen kediyavrusu gibi oluyolar demi
benimkide gece bana sarilmiyosun beni sevmiyosun mutsuzsun vs vs diyo:d
halbiki sariliyorum ama gece haliyle insan saga sola donuyor
ay bu kocalar yokmu kizlar kocabebekler yaaa
bizi dusunen yok tabi regl donemimizdemiz
sinirlimiyiz kayinvalde moralimizimi bozdu
kocadan hediyemi bekliyoruz
hiiiic dusunen yok
hahahah ayyy kiyamam yaaa uzaktan bile takipte adam
Başka bir erkeğin konusu açılsa bile kıskanıyor ya boyacıyla çok muhattap olma bakkala selam verme vs giydiğime karışmıyo Allahtan o konuda serbestimHemen morali bozuluyo uzaklaşıyo başka erkekten bahsedilse
Allah büyük karşıma çıkartır deyip rahatlıyorum ben de kuzum napiyim
Bir de benden 15 yaş büyük eşim iyice kıskançlaşıyor beğenmiyo musun beni vs diye beğenmesem niye evleniyim ya niye böyle aşkla bakıyım inandıramıyorum bazen(
Yaşıyla ilgili de toz kondurmuyo alınıyor falan ufff
seninki ne iş yapıyo tatlımBende dekolte giycek kadar memiş olmadığı için rahatız