- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.441
kız benım adama bıraksam yemez ıcmez ıkı hafta ustumden ınmez bunaltıyo vıcık vıcık ama sadece bu sırınlıgı gece gecerlı gecenın 4-5 uyandırdıgını bılırım yanı gecelıkden bır taraflarımı gormusde azmıs yok anacım benım adam doyumsuz
sekerım ben balıgım yukselenım akrep kocam boga anası saatını bılmıyomus bılmıyorum burclardan pek anlamam ama bnm adam oyle cokda evcımen degıl
nolcak halımız bılmem adam gelınce ıstedıklerımı yapana kadar vermesemm mı napsam kı yada ıkı gun tadına baksında damagında mı kalsın bılemedım
AMAN IYI OL TATLIM IYI VE MUJDELI HABERLERINI BEKLIYORUZZZZZİLK BEBEGIMIZ OLUR
ben gebe kalmazsam tekrar korunmaya başlıcam Allahın verdiği bi hikmettir diye bekliyorum şans yani
Belki benimki ilk olcak kız ne biliyon
yok evcimenlikten demedim kuzum şu dediğin üstünden inmeme muhabbetindenAdam 12-6 arası maşallah süperman iş bitti doydu diyo ki aaaay çok hastayım aaaay çok yorgunum aaay ölüyom 6 saattir ölmüyodun len dedim Ona gelince enerji var tabi benim hoşuma gidiyo ya olsun böyle arzulamaları çok güzel bişey gerçekten en azından bize karşı yapıyolar dışarı değil o yüzden geri çevirmiyorum ben de öyleyim accık evlendiğimizin ikinci haftasıydı kapıyı kitlemiştim bidaha yapmadan çıkamazsın diye Göndermemmmm diyorum
hayırlısı kızlar bn olsun diye dua etmiyorum..hayırlısıysa olsun allahı'ın izniyle sağlıklı olsun diye dua ediyorm...
bnce sende cok istiyorsun ama içnde bastırıyosunnn
yok bak taktik veriyim jartiyerlerini giy kısa da bir etek yerleri sil bezle hadi kolay gelsin size
2014 gelınlerının topıgıne gıdelımde bır gun evlenmekden vazgecerler valla bızı gorunce aman bız yandık onlarda yanmasın yazık otusunlar babalarının evınde sevısmedende hayat gecıyo tek eksık oysa gerek yok yanı der cıkarız kızım sıze rahatmı batıyo falan
ay manyak cılgın sey yaSen evde adam gelınce kelepceyle bekle
nolcak halımız bılmem adam gelınce ıstedıklerımı yapana kadar vermesemm mı napsam kı yada ıkı gun tadına baksında damagında mı kalsın bılemedım
aman yavrum sen ne dıyon ya bır hafta tasın ustunde yatmak ıstemem zaten bes ay olmus adam benı mahfedecek gelınce
hahahahahahahaay deva canim ya alemsin hahahaha ayy ne yuper olur valla yazip kacariz bidahada ugramayizzz
yaparım belki ne biliyonSana da alırım bi kelepçee
Evet doğru diyosun çünkü yalnız geçirmek istemiyorum daha KPSS var atanması var maddi durumlar var
bence tam kivamina getir sonrs tehtit et hahahah
ay yok sekerım kelepce olursa artık bır ay bırakmaz bnmkı adam burnumu gorse resımde tahrık oluyo ben anlamadım bu adamı
hmmm maddiyet önemli tabii:26: hayırlısı olsun cnm o zmn ne kdr kaldı senin sonuca???
Ay kizlar gorumcem geldi isyerinden bana temizlik malzemesi getirmis bol bol iyilerinden sagolsun
Hahaha kotumu hissetmeliyim simdi kendimi gitmiyorumya nezamandir hahahaha
ay kizlar gorumcem geldi isyerinden bana temizlik malzemesi getirmis bol bol iyilerinden sagolsun
hahaha kotumu hissetmeliyim simdi kendimi gitmiyorumya nezamandir hahahaha
hyr cnm nie kötü hissedicen kendiniii getirsin ne olcak bak gitmeyince başlıyolar iyilik yapmaya