Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

sekerım ben balıgım yukselenım akrep kocam boga anası saatını bılmıyomus bılmıyorum burclardan pek anlamam ama bnm adam oyle cokda evcımen degıl

Yok evcimenlikten demedim kuzum şu dediğin üstünden inmeme muhabbetinden adam 12-6 arası Maşallah süperman iş bitti doydu diyo ki aaaay çok hastayım aaaay çok yorgunum aaay ölüyom 6 saattir ölmüyodun len dedim Ona gelince enerji var tabi benim hoşuma gidiyo ya olsun böyle arzulamaları çok güzel bişey gerçekten en azından bize karşı yapıyolar dışarı değil o yüzden geri çevirmiyorum ben de öyleyim accık evlendiğimizin ikinci haftasıydı kapıyı kitlemiştim bidaha yapmadan çıkamazsın diye göndermemmmm diyorum

nolcak halımız bılmem adam gelınce ıstedıklerımı yapana kadar vermesemm mı napsam kı yada ıkı gun tadına baksında damagında mı kalsın bılemedım

Yok bak taktik veriyim jartiyerlerini giy kısa da bir etek yerleri sil bezle hadi kolay gelsin size

Son düzenleme:
AMAN IYI OL TATLIM IYI VE MUJDELI HABERLERINI BEKLIYORUZZZZZ İLK BEBEGIMIZ OLUR

ben gebe kalmazsam tekrar korunmaya başlıcam Allahın verdiği bi hikmettir diye bekliyorum şans yani

hayırlısı kızlar bn olsun diye dua etmiyorum..hayırlısıysa olsun allahı'ın izniyle sağlıklı olsun diye dua ediyorm...
Belki benimki ilk olcak kız ne biliyon

bnce sende cok istiyorsun ama içnde bastırıyosunnn

ay manyak cılgın sey ya Sen evde adam gelınce kelepceyle bekle

hayırlısı kızlar bn olsun diye dua etmiyorum..hayırlısıysa olsun allahı'ın izniyle sağlıklı olsun diye dua ediyorm...

bnce sende cok istiyorsun ama içnde bastırıyosunnn

Evet doğru diyosun çünkü yalnız geçirmek istemiyorum daha KPSS var atanması var maddi durumlar var

Hahahahahahahaay deva canim ya alemsin hahahaha ayy ne yuper olur valla yazip kacariz bidahada ugramayizzz

Ay kizlar gorumcem geldi isyerinden bana temizlik malzemesi getirmis bol bol iyilerinden sagolsun
Hahaha kotumu hissetmeliyim simdi kendimi gitmiyorumya nezamandir hahahaha

ay yok sekerım kelepce olursa artık bır ay bırakmaz bnmkı adam burnumu gorse resımde tahrık oluyo ben anlamadım bu adamı

Özlüyodur canım ya yazık uzakta napsın

hmmm maddiyet önemli tabii:26: hayırlısı olsun cnm o zmn ne kdr kaldı senin sonuca???

Valla çok daraldım kızlar siz ne diyosunuz döneyim mi İzmire şu an valide ve kocamla beraberim :26: perşembe döneyim doktora gideyim diyorum bu kez haftasonu kocam gelmekzorunda kalcak zor olcak haftasonu burda kalayım diyorum o zaman pazartesi gidicem işte :26:

Ay kizlar gorumcem geldi isyerinden bana temizlik malzemesi getirmis bol bol iyilerinden sagolsun
Hahaha kotumu hissetmeliyim simdi kendimi gitmiyorumya nezamandir hahahaha

hyr cnm nie kötü hissedicen kendiniii getirsin ne olcak bak gitmeyince başlıyolar iyilik yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…